70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kiskancliktan dememislerdir canim

Tebrik ederim çok güzel darısı benim başıma inşallah neden kimse benimle konuşmuyor yazdıklarıma cevap gelmiyor kullanamıyorum sanırım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben veririm cvp guzelim ne yazmistin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hasetlerindendir kiiiizz

O degil de giydiklerinde farklılık yaptın mı? Biz siskolar hep bol giymeye alıştığımız icin verilen kilolar da cok farkedilmiyo genis genis giyinince

Oyyyy çok teşekkür ederim yahu :) ben yeni üye oldum ben 79 kilo ile başladım 2 Nisan'da bir ay dolmadan 4 kilo verdim şuan 75 kiloyum hedefim 55 buraya hergün neler yediğimizi yazıyoruz öyle DEĞİLMİ birde yemeklerimize hangi yağları kullanıyoruz tuz arıyormuyuz yoğurdumuz sütümüz yağsız mı olmalı ☺️☺️

Kiskancliktan dememislerdir canim

Hasetlerindendir kiiiizz

O degil de giydiklerinde farklılık yaptın mı? Biz siskolar hep bol giymeye alıştığımız icin verilen kilolar da cok farkedilmiyo genis genis giyinince
He ya valla sinirlerimi bozdular.gecen teyzemde zeynep zayifladimi ne dio.o kadarmi az gorunuo anlamadim.:) neyse tartoda artik eksileri gormek bile cok hos.yok guzelim ben zaten uzerime bol almadim ole giymeyi sevmiom.ama mesela 44 beden etegimi zorla yukari cekerken simdi rahatca oluo hatta 42 bile oluo.yani hafif dar kiyafetler aliodum onlar baya baya rahat olmaya basladi ole diim sana.

İi vermissin canim 4 kiloyu.ewet hergun yaziyoruz.arkadaslarimizda ii kotu yorum yapiolar ona gore ayarlioruz kendimizi.valla ben zeytin yagini kullanmaya calisiorum.yoksada siviyag.ama margarin falan yok tabi.tuz konusundada ben tuzsuz asla yiyemiom azaltamiomda.yani azaltabiliosan azalt.ama ben yapmadim.:) yogurt yemiorum ama sutum yarim yagli iciom hep.

Çok teşekkür ederim Canımmm 😘çok mutluyum birlikde daha çok zayıflıcaz inşallah gün gün yazıcaz buraya sayarak kilo VEricez inşallah ben tuzu kullanmıyorum sadece sebze yemeklerinde çok az kullanıyorum birde günde 3 lt su

Guzel o zaman sanslisin bak:) sporda yapiomusun

Guzel o zaman sanslisin bak:) sporda yapiomusun

:) hergün 1.5 saat yürüyüş parkdaki spor aletleri ni yapıyorum 40 dk evde plates ip atlıyorum mekik oklava hertürlü araç gereç :) ne bulursam değerlendiriyorum günde 3 bardak yeşil çay akşam yemeğimi 5 en geç 6 da bitiriyorum 😊

:) kiz sen bu gazla 1 ayda 10 kilo falan verirsin :) ayy bende ilk basladigimda amma spor yapiodum.simdi adim atmak istemiom :) boyun kac

Ayyyy nerde keşke olsa valla ne güzel olur :) boyum 1:63 ahh bir 55 olsam ben bütün gün evde oldugum için saatlerimi Park'da geçiriyorum sen boy kilo

:) kiz sen bu gazla 1 ayda 10 kilo falan verirsin :) ayy bende ilk basladigimda amma spor yapiodum.simdi adim atmak istemiom :) boyun kac

Ayyyy nerde keşke olsa valla ne güzel olur :) boyum 1:63 ahh bir 55 olsam ben bütün gün evde oldugum için saatlerimi Park'da geçiriyorum sen boy kilo

Valla bende evde oturuomda tek basima cok sikiliom ya disarda yurumekten falan.benimde 170 boy 73 kilo tabi bgun almadiysam :) benimde bi 5 kilo daha vermem gerekio ama bu 73 beni cok sevdi birakmio bi turlu

Ne kadar güzel boyun kaldırıyordur eminim kilolu durmuyorsundur :) sende onu sev zamanla verirsin 5 kiloluk Nedir ki :) ilk zamanlar ben tek gidemiyordum arkadaşlarımda yok artık burda komşuları toplayıp gidiyordum ama artık yalnızım ve artık kilodan yan basıyorum :)) önceden 50 kiloydum inşallah yine olucak

İns canim ins bizim mahalle hep yasli yari yolda kalirlar mazallah sen evlimisin

İns canim ins bizim mahalle hep yasli yari yolda kalirlar mazallah sen evlimisin

😃😃 ben bekarım Canımm 20 kilo vermek istiyorum bakalım kısmet olursa hergün yazıcam buraya sen sözlüsün sanırım

Arkadaşlar merhaba, 70-79 kilo grubunda diyet arkadaşı arıyorum kendime.. tek başına olmuyor. istikrarlı bir motivasyon sağlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…