70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Doğru söylüyorsun canım şeker hiç almamak lazım. Vücut kaç günde alışıyor acaba 4 gün oldu çikolata yemeyeli ama gerçekten çok zor dayanıyorum hatta sinirlenmeye başladım. Bu akşam az kalsın yiyordum çikolata bir ısırak aldım hemen geri bıraktım. Suya gelince çok değil ama 2 lt civarı tüketiyorum. Çay kahve de 2-3 bardak günde.

Beslenme tarzınızı değiştirin arkadaslar. Ekmegi ve sekerli besinleri yemeyi bıraktığınızda eskisi gibi acikmiyorsunuz zaten.

Prenses midesi. Hi hi hi

Insallah canim

hosgeldin

Selam

Hoşgeldin canim

sende hosgeldin canim

Selam

Insallah canim

Hoşgeldiniz yeniden

Ben Abur çubura inanılmaz düşkün bir insandım bir 2 Nisan'dan bu yana ağzıma sürmedim başlarda elbette bende zorlandım taneden bir şey olmaz diye diye böyle oldum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sadece çikolatayı mı bıraktın yoksa bütün tatlıları mı? Sonra acikinca titreme filan oluyo mu?

Kız benim de başıma geldi yaklaşık 8-9 kilo vermiştim ve kimse anlamamıştı bi değişiklik olduğunu farkettiler ama zayıfladığımı anlamadılardı sonra 3 kilo kadar daha verince anladılar hatta ben de 9 kiloyu anlamadınız da 3 kiloyu mu anladınız demiştim
Senin de anlarlar merak etme moralini de bozma hatta bir an önce ver ki anlamamazlıktan bile gelemesinler

Walla 4 gündür hiç tatlı koymadım ağzıma sadece bu sabah çayıma 1 kesme şeker attım. Acıktığım zaman aklıma direk tatlı çikolata tarzı şeyler geliyor, sonrasında ekmek işte... Bu 3 ünden kurtulsam zaten direk 10 kilo veririm diye düşünüyorum. Hiç abartmıyorum günde 2 ekmek bile yiyebilirim çok seviyorum. Titreme olmuyor ama gözüm dönüyor acil çikolata yemek istiyorum. Sanırım çok fazla tüketmekten vucudun insülün dengesini bozdum. Ama kararlıyım irademi korumaya. Hep beraber başarıcaz kızlar.
Sadece çikolatayı mı bıraktın yoksa bütün tatlıları mı? Sonra acikinca titreme filan oluyo mu?

Süperrrr 👍sirke ve limon ekliyorum

Sirke ve limonu sabahlari bende denedim midemi agritti
Karbontalı su ne işe yarıyor?
Valla benim bagirsaklarimi calistirdi ve daha hafif hissediorum kendimi suyu ole icinde bide karbonatli olunca gunde 4 litreye yakin icebliorum.

:) hic sorma bide kimseye gorunmedimki sasirsinlar die sasiran ben oldum iimi aman farkeden farketmis gerisi umrumda degil :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım cuma tartılalım olur. Ama ben kilo verdiğimi sanmıyorum henüz zaten 4 gün oldu dikkat etmeye başlayalı ki o da yarım yamalak. Tartılalım tamam. Başlangıç kilom olsun bari benimde :26:

Canım cuma tartılalım olur. Ama ben kilo verdiğimi sanmıyorum henüz zaten 4 gün oldu dikkat etmeye başlayalı ki o da yarım yamalak. Tartılalım tamam. Başlangıç kilom olsun bari benimde :26:

Olsun Canımm daha sıkı tutarız daha düzenli yaparız zoru atlattığını düşünüyorum ben bak 4 gün olmuş devamıda gelicek Allah'ın izniyle ben 75 senin kilo kaç tatlım ?

73 -74 arası gelip gidiyorum bende canım. Cumaya değişiklik olacağını sanmıyorum ama en azından almamış olsam o bile iyi benim için.

73 -74 arası gelip gidiyorum bende canım. Cumaya değişiklik olacağını sanmıyorum ama en azından almamış olsam o bile iyi benim için.

Elbette Canımm veremesen bile almamış olucaksın hem bak beni düşün bir de senden fazlam var :) emin ol bir kilo bile oynar bu şekilde daha titiz davranmalıyız

Aynıyız işte canım. İyi denk geldi. Diyet tek başına yapılmıyor. Destek çok önemli. Bu geceki aldığım tavsiyeleri tutacağım. Sıralarsak:
1. Suya karbonhidrat koyuyorum.
2. Asla şeker yemek yok
3. Ekmeğe karşı iradeli olmak
4. Galetayı denicem.
5.Tatlı krizim tutarsa bitter denicem. bakalım hayırlısı....

Son düzenleme:
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler sayfayı şenlendirmişler

Bugün de menümü yazmayacağım yanlış anlaşılma olmasın diye çünkü yediklerim kilo vermek isteyenlerin değil de almak isteyenlerin menüsü şeklinde oldu :26: inşallah yarından itibaren toparlayacağım

Boyun kac canim
benimdee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…