Kizlar bide ben suyuma karbonat koyuyorum ve faydasinida goruorum sizde suyu duz degilde ole icin derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Süperrrr 👍sirke ve limon ekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beslenme tarzınızı değiştirin arkadaslar. Ekmegi ve sekerli besinleri yemeyi bıraktığınızda eskisi gibi acikmiyorsunuz zaten.
Prenses midesi. Hi hi hi
Insallah canim
hosgeldin
Selam
Hoşgeldin canim
sende hosgeldin canim
Selam
Insallah canim
:) don tabi kiz bak bende dondum :)
Aminnnnn banada versene o motivasyondan :)
Hosgeldin canim
Tabi tatlim hosgeldin
Hosgeldin canimm
Merhaba canim bole devam.edersen inersin zaten sende hosgeldin
Doğru söylüyorsun canım şeker hiç almamak lazım. Vücut kaç günde alışıyor acaba 4 gün oldu çikolata yemeyeli ama gerçekten çok zor dayanıyorum hatta sinirlenmeye başladım. Bu akşam az kalsın yiyordum çikolata bir ısırak aldım hemen geri bıraktım. Suya gelince çok değil ama 2 lt civarı tüketiyorum. Çay kahve de 2-3 bardak günde.
Limon koyma kalorisi yuksek
Doğru söylüyorsun canım şeker hiç almamak lazım. Vücut kaç günde alışıyor acaba 4 gün oldu çikolata yemeyeli ama gerçekten çok zor dayanıyorum hatta sinirlenmeye başladım. Bu akşam az kalsın yiyordum çikolata bir ısırak aldım hemen geri bıraktım. Suya gelince çok değil ama 2 lt civarı tüketiyorum. Çay kahve de 2-3 bardak günde.
Süperrrr 👍sirke ve limon ekliyorum
Ayyy ne kadar cok yeni arkadas geldi kalabalik olduk oh oh :) ya kizlar bugun gun vardi ya kimse bana zayiflamissin demedi ya2 3 kilo degilki 9 kilo kimsemi farkina varmadi.daha insanlarin icine yeni ciktim.sureklide gornuolardi.moralim bozuldu valla
Sadece çikolatayı mı bıraktın yoksa bütün tatlıları mı? Sonra acikinca titreme filan oluyo mu?
Sirke ve limonu sabahlari bende denedim midemi agrittiSüperrrr 👍sirke ve limon ekliyorum
Valla benim bagirsaklarimi calistirdi ve daha hafif hissediorum kendimi suyu ole icinde bide karbonatli olunca gunde 4 litreye yakin icebliorum.Karbontalı su ne işe yarıyor?
Kız benim de başıma geldi yaklaşık 8-9 kilo vermiştim ve kimse anlamamıştı bi değişiklik olduğunu farkettiler ama zayıfladığımı anlamadılardı sonra 3 kilo kadar daha verince anladılar hatta ben de 9 kiloyu anlamadınız da 3 kiloyu mu anladınız demiştim
Senin de anlarlar merak etme moralini de bozma hatta bir an önce ver ki anlamamazlıktan bile gelemesinler
Karbontalı su ne işe yarıyor?
Sadece çikolatayı mı bıraktın yoksa bütün tatlıları mı? Sonra acikinca titreme filan oluyo mu?
Canım karbntlı su içmedim ama çevremde çok var kullanan ben sirkeli su içtim birde bir kaç damla limon damlatıyordum cuma günü tartılalımmı?
Canım cuma tartılalım olur. Ama ben kilo verdiğimi sanmıyorum henüz zaten 4 gün oldu dikkat etmeye başlayalı ki o da yarım yamalak. Tartılalım tamam. Başlangıç kilom olsun bari benimde :26:
Olsun Canımm daha sıkı tutarız daha düzenli yaparız zoru atlattığını düşünüyorum ben bak 4 gün olmuş devamıda gelicek Allah'ın izniyle ben 75 senin kilo kaç tatlım ?
73 -74 arası gelip gidiyorum bende canım. Cumaya değişiklik olacağını sanmıyorum ama en azından almamış olsam o bile iyi benim için.
Elbette Canımm veremesen bile almamış olucaksın hem bak beni düşün bir de senden fazlam var :) emin ol bir kilo bile oynar bu şekilde daha titiz davranmalıyız
Boyun kac canim73 -74 arası gelip gidiyorum bende canım. Cumaya değişiklik olacağını sanmıyorum ama en azından almamış olsam o bile iyi benim için.
Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler sayfayı şenlendirmişler
Bugün de menümü yazmayacağım yanlış anlaşılma olmasın diye çünkü yediklerim kilo vermek isteyenlerin değil de almak isteyenlerin menüsü şeklinde oldu :26: inşallah yarından itibaren toparlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?