Hosgeldin canimArkadaşlar merhaba, 70-79 kilo grubunda diyet arkadaşı arıyorum kendime.. tek başına olmuyor. istikrarlı bir motivasyon sağlayamıyorum
Hihi ewet guzelim bende nisanima kadar vermek istiorum daha zaman cok aslinda ama olsun verip kurtuliyim :)😃😃 ben bekarım Canımm 20 kilo vermek istiyorum bakalım kısmet olursa hergün yazıcam buraya sen sözlüsün sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldin canim
Hihi ewet guzelim bende nisanima kadar vermek istiorum daha zaman cok aslinda ama olsun verip kurtuliyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun canım bir an önce verip hafifleyelim baştan sıkı tutmak lazım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah 😊
Kizlarrrr nerdesiniz kimseler yok bugun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşbulduk arkadaşlar, aslında yeni üye değilim yani 3-4 sene önce 69-60 kilo grubundaydım 58 i gördüm o zaman ama zayıflama ilacı kullanmıştım. Çok fazla zararları varmış bilmiyordum zaten kısa sürede verdiklerimi geri aldım. Bir kaç gündür diyet uyguluyorum kendimce ama listelere vs sadık kalamıyorum. Birbirimizi desteklersek daha güçlü oluruz. Benim hedefim 15 kilo.... Benim gibi diyete yeni başlayanlar var mı aramızda?
Ben varım 79 kilo ile başladım bir ay bitmeden 4 kilo verdim kendi yöntemlerimle birlikde devam edelim arkadaşlar lütfen 20 kilo vermem lazım
Çok iyi bir ayda 4 kilo süpersin canım. Neler yapıyosun? Ben ekmeğe karşı koyamıyorum
Canımm üstelik yağdan gitmiş dört kilo ben ekmeğe çok düşkündüm kahvaltıda rahat 1 beyaz ekmek içine patates kızartması ketcp mynz şimdi Tiksiniyorum çok şükür tam buğday ekmeği yiyorum günde 3 dilim sabah öğle ve akşam İnan tok tutuyo bol sebze ve yoğurt ye aramazsın ekmeği bem başardıysam herkes yapabilir Canımmm biraz sabır İnan sonra hiç aklına şe gelmicek
Canım İnan yalnız değilsin bende öyleydim yediğim badem leblebi çerez beni kesmiyordu hemen mavi yeşilin liğht bisküvi çikolatalar karakter falan var onlardan aldım bir poşet öylede tatlı ki bal gibi :) şekersiz yazmasına rağmen İnan işe yarar hemen elinin altında bulunsun ben diyeti bozmak için hep yer arardım ama anladım ki benim ağzım boş durmucak birine kızar hemen bozardım artık o bile etkilemiyor çünkü tartıda giden rakamları görünce İnan öyle mutlu okuyorsun ki başarabiliyorsun kendine güvenin geliyo yapabilirsin yediğini içtiğini yaz ben yazıyorum kepekli glte falan al kayısı incir leblebi bir süre elinin altında bulunsun ben şimdi onlarında aramıyorum olucak inşallah birlikde başarıcazzzCanım benim iştahım çok abartı açık. Hormonoal bir sorunum yok ama doymuyorum yani...Tıka basa yiyesim geliyor. Salatalık, badem vs de kesmiyor. Az yiyeyim midemi doldurayım diye düşünüyorum. Ama açlığımı kesmediği için üstüne yine kendimi yarım ekmek arası peynir zeytin yerken buluyorum. Bu sorun herkeste var mı acaba yoksa bir ben mi böyleyim
Ewet o ilaclarin kesinlikle zarari cok.bende kullandim kucukken ama bobreklerimde sorun cikardi kesinlikle kullanmayinHoşbulduk arkadaşlar, aslında yeni üye değilim yani 3-4 sene önce 69-60 kilo grubundaydım 58 i gördüm o zaman ama zayıflama ilacı kullanmıştım. Çok fazla zararları varmış bilmiyordum zaten kısa sürede verdiklerimi geri aldım. Bir kaç gündür diyet uyguluyorum kendimce ama listelere vs sadık kalamıyorum. Birbirimizi desteklersek daha güçlü oluruz. Benim hedefim 15 kilo.... Benim gibi diyete yeni başlayanlar var mı aramızda?
Canım İnan yalnız değilsin bende öyleydim yediğim badem leblebi çerez beni kesmiyordu hemen mavi yeşilin liğht bisküvi çikolatalar karakter falan var onlardan aldım bir poşet öylede tatlı ki bal gibi :) şekersiz yazmasına rağmen İnan işe yarar hemen elinin altında bulunsun ben diyeti bozmak için hep yer arardım ama anladım ki benim ağzım boş durmucak birine kızar hemen bozardım artık o bile etkilemiyor çünkü tartıda giden rakamları görünce İnan öyle mutlu okuyorsun ki başarabiliyorsun kendine güvenin geliyo yapabilirsin yediğini içtiğini yaz ben yazıyorum kepekli glte falan al kayısı incir leblebi bir süre elinin altında bulunsun ben şimdi onlarında aramıyorum olucak inşallah birlikde başarıcazzz
Canım İnan yalnız değilsin bende öyleydim yediğim badem leblebi çerez beni kesmiyordu hemen mavi yeşilin liğht bisküvi çikolatalar karakter falan var onlardan aldım bir poşet öylede tatlı ki bal gibi :) şekersiz yazmasına rağmen İnan işe yarar hemen elinin altında bulunsun ben diyeti bozmak için hep yer arardım ama anladım ki benim ağzım boş durmucak birine kızar hemen bozardım artık o bile etkilemiyor çünkü tartıda giden rakamları görünce İnan öyle mutlu okuyorsun ki başarabiliyorsun kendine güvenin geliyo yapabilirsin yediğini içtiğini yaz ben yazıyorum kepekli glte falan al kayısı incir leblebi bir süre elinin altında bulunsun ben şimdi onlarında aramıyorum olucak inşallah birlikde başarıcazzz
İnşallah canım ya. Sanırım önemli olan mideyi küçültmek ilk etapta. Su içmek benim midemi doldurmuyor illa gözüm ekmeğe gidiyor. Tam tahıllı aldım aksilik onun da tadını beğendim yine azaltamadım. Şimdilik çikolataları çıkardım 3-4 gündür hiç yemiyorum. Ki normalde bi kalıp çikolata yiyebiliyorum. Galetanın çok kalorisi var mı acaba? Mesela ekmek yerine onu tüketsek faydası olur mu ki?
Valla ben galetayi ekmekten daha doyurucu buluorum.tatliyida cnn cok sekerse bi kare bitter ye hemen kesio zaten.İnşallah canım ya. Sanırım önemli olan mideyi küçültmek ilk etapta. Su içmek benim midemi doldurmuyor illa gözüm ekmeğe gidiyor. Tam tahıllı aldım aksilik onun da tadını beğendim yine azaltamadım. Şimdilik çikolataları çıkardım 3-4 gündür hiç yemiyorum. Ki normalde bi kalıp çikolata yiyebiliyorum. Galetanın çok kalorisi var mı acaba? Mesela ekmek yerine onu tüketsek faydası olur mu ki?
Mutlaka al canım :) bal gibi ben bayılıyorum limonlu kayısılıda var ohhh mis mis :)
Beslenme tarzınızı değiştirin arkadaslar. Ekmegi ve sekerli besinleri yemeyi bıraktığınızda eskisi gibi acikmiyorsunuz zaten.
Beslenme tarzınızı değiştirin arkadaslar. Ekmegi ve sekerli besinleri yemeyi bıraktığınızda eskisi gibi acikmiyorsunuz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?