- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Hosgeldinnn katılabilirsin tabiki :)))
:)))))
ee kurallar neler neler yapıyoruz :)
ee kurallar neler neler yapıyoruz :)
bende katılabilirmiyim kilo 75
arkasaşlar bende aranıza katılabilir misin 81,5 kg mım ama haftaya 79 olurum lütfen beni de alınnnnn
bende katılabilirmiyim kilo 75
arkadaşlar ben sitede yeniyim ve bir gruba girmek istiyorum ama hiç cvp alamıyorum
Ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar bende yenı katılıyorum aranıza.7 nısanda 74 kılo ıle basladım suanda 71 kılo ıle yedıklerıme dıkkat edıyorum vakıt buldukca yuruyorum.ama bebegım oldugu ıcın pek vakıt bulamıyorum.sımdlık hedefım 65 olursam cok sevınıcem.herkese basarılar.
Merhabalar cok sık girmiyordum foruma ama bende artık aranıza katılmak istiyorum. Yazın malum düğünler yaklaşıyor ve 18 yasında bir genç kız olarak bende güzel gözükmek istiyorum. Her seyden önemlisi sağlık... Beni de aranıza alırsanız cok memnun olurum en azından temmuza kadar mayonun içine girmek ve balina gibi durmak istemiyorum.kilom 77 boyum 1.65 sanırım en az 60a inmem gerekiyor... Tavsiyeleriniz önerileriniz varsa hepsine açığım... Teşekkürler.
Kesinlikle veririz yaza sahiller beklesin geliyoruz
Kilo verip 58 e düşünce yeni bşr topik oluşturalım 70 lerden inen bayanlar olsun 😁😉
Prenses midesi. Hi hi hiOo bir canlanis görüyorum. Gunaydinlar herkese.
Bu sabah tartıda gördüğüm 76 rakamı ile daha bir heveslendim diyete. Allah kimsenin motivasyonunu kırmaz insallahhh.. Hepimizin midesi prenses midesi gibi küçülür insallahhh
Insallah canimHerkese hoşbullduuuuk :) ben ekim ayında 87 kilo ile 2 aylık bir fitness sürecine girdim 2 ayda 7 kilo vermiştim. Sonra bıraktım.. Bir ara hasta oldum o sırada 2 kilo vermisim. Simdi ise 77 kiloyum yani 3 kilı farkında olmadan gitti devamı da gelicek inşallah :)
hosgeldinarkasaşlar bende aranıza katılabilir misin 81,5 kg mım ama haftaya 79 olurum lütfen beni de alınnnnn
Selamselam kızlar
Hoşgeldin canimbende katılabilirmiyim kilo 75
sende hosgeldin canimBen yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız kızlar
merhabalar bende yenı katılıyorum aranıza.7 nısanda 74 kılo ıle basladım suanda 71 kılo ıle yedıklerıme dıkkat edıyorum vakıt buldukca yuruyorum.ama bebegım oldugu ıcın pek vakıt bulamıyorum.sımdlık hedefım 65 olursam cok sevınıcem.herkese basarılar.
Selamsıze sorum şu olucak form bıskuvılerden tuketıyorum ve kalorılerının cok oldugunu farkettım onları da yıyemezsem ben ne yıyecem yameyvede sevmıyorum
Ben 2 Nisan'da 79 kilo ile başladım 20 Nisan'da 75 kiloya düştüm hemde 4 kilo yağdan gitmiş hedefim 55 inşallah yaza kadar birlikde veririz fazlalıklarımızı
:) don tabi kiz bak bende dondum :)Gunaydin,
anladim ki sizden ayri kalmak iyi gelmiyor, e doneyim o zaman sahalara.
Aminnnnn banada versene o motivasyondan :)Oo bir canlanis görüyorum. Gunaydinlar herkese.
Bu sabah tartıda gördüğüm 76 rakamı ile daha bir heveslendim diyete. Allah kimsenin motivasyonunu kırmaz insallahhh.. Hepimizin midesi prenses midesi gibi küçülür insallahhh
Hosgeldin canimarkasaşlar bende aranıza katılabilir misin 81,5 kg mım ama haftaya 79 olurum lütfen beni de alınnnnn
Tabi tatlim hosgeldinbende katılabilirmiyim kilo 75
Hosgeldin canimmBen yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?