70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende menum paylaşayım. ..
Sabah

1 tabak salata (gobek,domates, salatalık,roka)
KK peynir
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 kupa kiraz saplı form çay

Öğlen
2 3 kaşık Şehriyeli sebze çorbası
1 kepçe bulgur pilavı

Ara
15 fındık
1 kupa siyah cay

Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak sabahki salata dan

Bu sabah tartı 70.6 ydi bakalım cuma kaç gorucem

ee kurallar neler neler yapıyoruz :)

Valla şuanki özel bi kural yok cuma günleri bildirim günü oluyor herkez kendine uygun taktikler kullanıyor ama oturur zamanla kurallar falan yeni yeni toplanıyoruz bende 2 gündür geliyorum şuanki kızlar neler yapıyor pek bilmiyorum açıkçası birlikte öğreneceğiz :)))

bende katılabilirmiyim kilo 75

Tabiki Hosgeldinnn menülerinizi hergün paylaşmaya çalışın yorumlayalim birbirimizi daha etkili oluyor

merhabalar bende yenı katılıyorum aranıza.7 nısanda 74 kılo ıle basladım suanda 71 kılo ıle yedıklerıme dıkkat edıyorum vakıt buldukca yuruyorum.ama bebegım oldugu ıcın pek vakıt bulamıyorum.sımdlık hedefım 65 olursam cok sevınıcem.herkese basarılar.

sıze sorum şu olucak form bıskuvılerden tuketıyorum ve kalorılerının cok oldugunu farkettım onları da yıyemezsem ben ne yıyecem ya meyvede sevmıyorum

çok güzelmiş canım, sağolasın :) helal olsun, bizde bahanaler üretip duruyoruz spor yapmamak için...

arkasaşlar bende aranıza katılabilir misin 81,5 kg mım ama haftaya 79 olurum lütfen beni de alınnnnn

arkadaşlar ben sitede yeniyim ve bir gruba girmek istiyorum ama hiç cvp alamıyorum

Ben yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldiniz kızlar :))) Soranlar olmuş ne yapmamız gerekiyor diye... Hergün ne yediğimizi yazıyoruz, birbirimizin menülerine yorum yapıp doğruları yanlışları öğreniyoruz. Cuma günleride kilo bildirimlerimizi yapıyoruz. En az kilo veren yani listede en alt sırada kalan ceza olarak diğer hafta listeyi hazırlıyor.

Çok mutluyum doğru yere yazmışım kızlar lütfen benide aranıza alın birlikde doğrularımızı yanlışlarımızı görelim

Ben 2 Nisan'da 79 kilo ile başladım 20 Nisan'da 75 kiloya düştüm hemde 4 kilo yağdan gitmiş hedefim 55 inşallah yaza kadar birlikde veririz fazlalıklarımızı

Kesinlikle veririz yaza sahiller beklesin geliyoruz
Kilo verip 58 e düşünce yeni bşr topik oluşturalım 70 lerden inen bayanlar olsun 😁😉

Kesinlikle veririz yaza sahiller beklesin geliyoruz
Kilo verip 58 e düşünce yeni bşr topik oluşturalım 70 lerden inen bayanlar olsun 😁😉

Ayyy ne güzel konusuyosun valla😍😍😍 inşallah o günleri görücez şimdi zumba yapıcam 👯👯👯

Hergün yediklerimizi içtiklerimizi yaptığımız sporları yazıyoruz öyle değil mi arkadaşlar

arkadaşlarr sabah 1 elma
öğlen 8 yemek kaşığı taze fasulye 3-4 kaşık yoğurt
ikindi 1 elma
diyet kreker
bugünlük bu kadar
akşam da 45 dk yürüyüş yapmayı planlıyorum :)

Arkadaşım peki kullandığın yağ nedir birde tuz oluyormu yemeklerin de bide yoğurt yağlı yağsız :) kusura bakmayın ben yeni üyeyim de

Prenses midesi. Hi hi hi
Insallah canim
arkasaşlar bende aranıza katılabilir misin 81,5 kg mım ama haftaya 79 olurum lütfen beni de alınnnnn
hosgeldin

Selam
Hoşgeldin canim

sende hosgeldin canim

sıze sorum şu olucak form bıskuvılerden tuketıyorum ve kalorılerının cok oldugunu farkettım onları da yıyemezsem ben ne yıyecem ya meyvede sevmıyorum
Selam

Insallah canim

Gunaydin,
anladim ki sizden ayri kalmak iyi gelmiyor, e doneyim o zaman sahalara.
:) don tabi kiz bak bende dondum :)
Aminnnnn banada versene o motivasyondan :)
Hosgeldin canim
Tabi tatlim hosgeldin

Hosgeldin canimm

Merhaba canim bole devam.edersen inersin zaten sende hosgeldin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menümü paylaşayım o zaman.

Sabah: yağsız salata, 3 parmak peynir, 5 zeytin ve sekersiz çay, 2 ince dilim tam bugday ekmegi

Ara: 3 Mekke hurmasi, 12 findik, sekersiz nescafe

Öğlen: 3 avuç ici kadar et, salata, 1 kase yoğurt çorbası

Ara: 1 yağsız tost, 4 Malta eriği, iki dilim elma

Aksam yemeğim de 7 buçukta. 1 kase çorbam, 4 kasik sebze yemeğim ve bir bardak yoğurdum var.

Tabi bunların yanında 2 Lt. Su iciyorum.

Bu bana beslenme uzmanının verdigi ilk 15 gunluk menü. Bir de emzirdigimi eklemeliyim.

Ayyy ne kadar cok yeni arkadas geldi kalabalik olduk oh oh :) ya kizlar bugun gun vardi ya kimse bana zayiflamissin demedi ya 2 3 kilo degilki 9 kilo kimsemi farkina varmadi.daha insanlarin icine yeni ciktim.sureklide gornuolardi.moralim bozuldu valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…