Oo bir canlanis görüyorum. Gunaydinlar herkese.
Bu sabah tartıda gördüğüm 76 rakamı ile daha bir heveslendim diyete. Allah kimsenin motivasyonunu kırmaz insallahhh.. Hepimizin midesi prenses midesi gibi küçülür insallahhh
gunaydin canlarrrrr.hayirli huzurlu,mutlu,saglikli,bol kilo vermeli bi hafta olur ins :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınn topiğimizin çıtır hatunlarıı
gunaydin,
anladim ki sizden ayri kalmak iyi gelmiyor, e doneyim o zaman sahalara.
Gunaydın kızlar herkese hayırlı bır gun dılıyorum
nasılsınız bakalım???
Ben ıyıyım cok sukur yenı bır hafta yıne bı pazartesı hafta nın ılk gunu ılk ıs gunu
bu hafta persembe gunu 1 mayıstan dolayı calısmayacagım cuma gunude ızın aldım bu hafta sadece 3gun ıs olucak 4gun tatıl yaz temızlıgıne baslamayı dusunuydum ama hava yagmurlu nasıl olucak bılmıyorum
gunaydın kızlar
herkes donsun bakalım kurcu dukkanına
3.günüm :) dün 75.6 çıktım78.2 ile başlamıstım :))
İyi akşamlar arkadaşlar
İki gündür amasyadaydık haliyle diyet miyet hakgetire inşallah yarından itibaren yeniden başlayacağım
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Menümü yazmayacağım o kadar çok yemişim ki neler yediğimi hatırlayamıyorum bile
Amelia arkadaşımızın ellerine sağlık güzel bir liste hazırlamış
abowwwww bu nasil liste yawwwwwwwwww bu topige basladim baslayali ilk defa boyle bi liste goruyoraym
heyyyt kizlar nerdesiniz yaww cikin ortaya biraz canlandiralim topigi
gerci bende giremedim 2gundur malum hafta ici calisinca hafta sonuda temizlik cocuklar alisveris falan anca gelebildim
listeyi cok merak ettim bi gireyim dedim okuya okuya bitiremedim listeyi
tabi bu arada listenin sonuncusu olmusum zaten bu belliydi
ins bu hafta telafi edicem
hosgeldiniz kizlar haydin bakalip hep beraber bu kilolardan kurtulalim
Merhabalar cok sık girmiyordum foruma ama bende artık aranıza katılmak istiyorum. Yazın malum düğünler yaklaşıyor ve 18 yasında bir genç kız olarak bende güzel gözükmek istiyorum. Her seyden önemlisi sağlık... Beni de aranıza alırsanız cok memnun olurum en azından temmuza kadar mayonun içine girmek ve balina gibi durmak istemiyorum.kilom 77 boyum 1.65 sanırım en az 60a inmem gerekiyor... Tavsiyeleriniz önerileriniz varsa hepsine açığım... Teşekkürler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hafa sonu giremedim neler yemedim ki özlediğim her şeyi yedim ama bi pazartesiden itibaren geri dönüyorum kızlar :)) iyi geceler :))))
Hiç pişman değilim yok uyumak harika :))
sağol canım sanada :)Gunaydin canlarrrrr.hayirli huzurlu,mutlu,saglikli,bol kilo vermeli bi hafta olur ins :)
tüm foruma günaydın...
1 yıllık dukan macerasından sonra karataya geçiş aşamasındayım....
yardımlara açığım arkadaşlar...
boy 1,60
kilo 74
60 hayalim:)))
günaaaydıııınnnn :)günaydınn topiğimizin çıtır hatunlarıı
Gunaydin,
anladim ki sizden ayri kalmak iyi gelmiyor, e doneyim o zaman sahalara.
Oo bir canlanis görüyorum. Gunaydinlar herkese.
Bu sabah tartıda gördüğüm 76 rakamı ile daha bir heveslendim diyete. Allah kimsenin motivasyonunu kırmaz insallahhh.. Hepimizin midesi prenses midesi gibi küçülür insallahhh
Herkese hoşbullduuuuk :) ben ekim ayında 87 kilo ile 2 aylık bir fitness sürecine girdim 2 ayda 7 kilo vermiştim. Sonra bıraktım.. Bir ara hasta oldum o sırada 2 kilo vermisim. Simdi ise 77 kiloyum yani 3 kilı farkında olmadan gitti devamı da gelicek inşallah :)
:)
Tebrikler
Uyguladigin bir diyet var mi
arkasaşlar bende aranıza katılabilir misin 81,5 kg mım ama haftaya 79 olurum lütfen beni de alınnnnn
aliriz canim ama mutlaka 79 olucaksin haftaya yoksa olmaz alamayiz
saka yaptim kiz
Ben kalori hesabı yapıyorum kızlar kendimi kasarsam tersine teptiğini cok gördüm bünyemde. 1600 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum :)
arkasaşlar bende aranıza katılabilir misin 81,5 kg mım ama haftaya 79 olurum lütfen beni de alınnnnn
selam kızlar
aliriz canim ama mutlaka 79 olucaksin haftaya yoksa olmaz alamayiz
saka yaptim kiz
kizlar bugunku menum
Sabah 2dilim ekmek + 1dilim peynir + 3tane zeytin
ara: yesil cay + 3tane biscuit
oglen : tavuk sote + salata + yogurt + 1dilim cavdar ekmegi
ara : yogurt
aksam : salata
Ben kalori hesabı yapıyorum kızlar kendimi kasarsam tersine teptiğini cok gördüm bünyemde. 1600 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?