70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk canım. Arkadaşlar birde birşey sorucam ben sabahları soda içmeyi öneren bir diyet bulmuştum ama sodadan sonra sanki tansiyonum çıktı başım ağrıdı epey. Böyle birşey mümkün mü yoksa psikolojik midir ?

Bol su tüketmek bol bol hareket süper işde Bu tek başına gerçekden olmuyo Canım birbirimizin yanlışını doğrusunu öğrenicez bu şekilde işe yarıcak inanıyorum birlikden kuvvet doğar Mış 👯👯👯👯👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bide karbonati yapmak isteyen arkadaslara onerim sabahlari 1 litre icsinler hem vcudu temizliomus bende bagrsaklari harekete gecirio.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaç senin boyun canım ? Önemli olan boy değil hem boyu çok uzun olmayıp bizden kilolu olup fit duran ne kızlar var. Sıkılaşmakta önemli. Kiloları verelim birde sıkılaşırız oldu bitti. Ne kadar incelirsek o kadar da uzun görünürüz. Kİ diyet zaten yağları bir yere kadar yakıyo spor şart. Gerçi ben spora hiç gelemiyorum hayatımda hiç yapamadım ama ona da bir çare bulacağız artık.
En kısa ve en kilolu benim

Canım kendine neyin iyi geldiğini sen daha iyi tespit edebilirsin ben de bi ara sirkeli su içmiştim ve fena halde ödem tutmuştum

Canım ölçü nedir? 1 litre suya ne kadar koyucaz. birde bu karbonat dediğin kabartma tozumu?

Kizlar bide karbonati yapmak isteyen arkadaslara onerim sabahlari 1 litre icsinler hem vcudu temizliomus bende bagrsaklari harekete gecirio.

Canımm benim boyum 1.63 hergün yürüyorum evde plates yapıyorum ip atlıyorum mekik çekiyorum umarım faydasını görürüm

Süper canım ya sen ne güzel gayretlisin bu dediğin düzeni bir ay daha sürdür zaten direk 65 e yaklaşırsın bence. Sendeki azim herkese örnek olsun. Ayriyeten boyun da kısa değil. Türkiye ortalaması 160 zaten. Boylarımızda yakın. Paylaşımlarla destek olacağız birbirimize. Şimdilik ben kaçıyorum kızlar. Görüşmek üzere..

Canımm benim boyum 1.63 hergün yürüyorum evde plates yapıyorum ip atlıyorum mekik çekiyorum umarım faydasını görürüm

ÇOOOK teşekkür ederimm ipler bizim elimizde görüşmek üZere🙋👯

Hedefim 55 :) daha önce 50 kiloyu görmüştüm umarım yine olur çünkü heryerinden Alıyorum ellerimden bile senin hedefin nedir Canımm

Canım ölçü nedir? 1 litre suya ne kadar koyucaz. birde bu karbonat dediğin kabartma tozumu?
Canim 1 litreye 1 silme cay kasigi karbonat koycaksin ama ya ingiliz karbonati olcak yada marketten aldigin ama onunda uzerinde sodyumbicarbonat yazcak bunu gunde 3 litre icmen gerekio
Günlerdir kendime ödül üstüne ödül veriyorum cuma günü de madalyayı alırım artık
:) supersin sen canim sendeki bu azim bende olaydi manken olurdum herlde :) aradada boleleri gerekio ben 1 aydir odul veriom :) eyvah benim halimeeee :)

Kizlar menu paylastim kimse bişi yazmadı ilk günden benim sevkimi kırdiniz sanki kimse yazdıklarımı okumuyor ((

Bende 76 kiloyum. Sanırım sizin gruba katılmam gerekiyor.zayiflamak için neler yapıyorsunuz

Kizlar menu paylastim kimse bişi yazmadı ilk günden benim sevkimi kırdiniz sanki kimse yazdıklarımı okumuyor ((

çok iyi canım günlük aldğn toplam kalori miktarı sğlıklı bence..bende 1 aydır yapıyorm 80 le başladım şuan 75 kilo oldum..hedefim 60 :) hadi hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…