Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgelmişler sayfayı şenlendirmişler
Bugün de menümü yazmayacağım yanlış anlaşılma olmasın diye çünkü yediklerim kilo vermek isteyenlerin değil de almak isteyenlerin menüsü şeklinde oldu :26: inşallah yarından itibaren toparlayacağım
Aynıyız işte canım. İyi denk geldi. Diyet tek başına yapılmıyor. Destek çok önemli. Bu geceki aldığım tavsiyeleri tutacağım. Sıralarsak:
1. Suya karbonhidrat koyuyorum.
2. Asla şeker yemek yok
3. Ekmeğe karşı iradeli olmak
4. Galetayı denicem.
5.Tatlı krizim tutarsa bitter denicem. bakalım hayırlısı....
Boyun kac canim
benimdee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim boy 167 yani silindirden azcık halliceyim yani... Direk göbekten alıyorum kiloyu. Ama bu sefer bacaklardan da aldım üstüne belde de simit oldu.Yani acil durum çanları çalıyor.
En kısa ve en kilolu benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşbulduk canım. Arkadaşlar birde birşey sorucam ben sabahları soda içmeyi öneren bir diyet bulmuştum ama sodadan sonra sanki tansiyonum çıktı başım ağrıdı epey. Böyle birşey mümkün mü yoksa psikolojik midir ?
Kizlar bide karbonati yapmak isteyen arkadaslara onerim sabahlari 1 litre icsinler hem vcudu temizliomus bende bagrsaklari harekete gecirio.
Kaç senin boyun canım ? Önemli olan boy değil hem boyu çok uzun olmayıp bizden kilolu olup fit duran ne kızlar var. Sıkılaşmakta önemli. Kiloları verelim birde sıkılaşırız oldu bitti. Ne kadar incelirsek o kadar da uzun görünürüz. Kİ diyet zaten yağları bir yere kadar yakıyo spor şart. Gerçi ben spora hiç gelemiyorum hayatımda hiç yapamadım ama ona da bir çare bulacağız artık.
Canımm benim boyum 1.63 hergün yürüyorum evde plates yapıyorum ip atlıyorum mekik çekiyorum umarım faydasını görürüm
Boyun kac canim
benimdee
Süper canım ya sen ne güzel gayretlisin bu dediğin düzeni bir ay daha sürdür zaten direk 65 e yaklaşırsın bence. Sendeki azim herkese örnek olsun. Ayriyeten boyun da kısa değil. Türkiye ortalaması 160 zaten. Boylarımızda yakın. Paylaşımlarla destek olacağız birbirimize. Şimdilik ben kaçıyorum kızlar. Görüşmek üzere..
Canımm benim boyum 1.63 hergün yürüyorum evde plates yapıyorum ip atlıyorum mekik çekiyorum umarım faydasını görürüm
Boylarımız aynıymış canım senin hedef kaç kg olmak
Canim 1 litreye 1 silme cay kasigi karbonat koycaksin ama ya ingiliz karbonati olcak yada marketten aldigin ama onunda uzerinde sodyumbicarbonat yazcak bunu gunde 3 litre icmen gerekioCanım ölçü nedir? 1 litre suya ne kadar koyucaz. birde bu karbonat dediğin kabartma tozumu?
:) supersin sen canim sendeki bu azim bende olaydi manken olurdum herlde :) aradada boleleri gerekio ben 1 aydir odul veriom :) eyvah benim halimeeee :)Günlerdir kendime ödül üstüne ödül veriyorum cuma günü de madalyayı alırım artık
Bende menum paylaşayım. ..
Sabah
1 tabak salata (gobek,domates, salatalık,roka)
KK peynir
1 haşlanmış yumurta
Ara
1 kupa kiraz saplı form çay
Öğlen
2 3 kaşık Şehriyeli sebze çorbası
1 kepçe bulgur pilavı
Ara
15 fındık
1 kupa siyah cay
Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak sabahki salata dan
Bu sabah tartı 70.6 ydi bakalım cuma kaç gorucem
Kizlar menu paylastim kimse bişi yazmadı ilk günden benim sevkimi kırdiniz sanki kimse yazdıklarımı okumuyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?