Inşallah kuzum uğraşıyorum sonu hüsran olunca kahroluyorum ama pes etmicem daha çok hırslandım şimdi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi pes etmek yok.sabah 72 gren ben simdi 75lerde geziom.olur ole seyler zamanla gdicek citir olcazzzzzzzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bende kilolarindan yakinan birisiyim 1,5 ay once zayiflamaya karar verdim 82 kilodan 76 ya dustum ama tam bir iskenceyle ac kaldimsurekli spor yapiyorum bana destek olan kimse yok yani arkadas olarak cunku arkadaslarimin hepsi zayif cok fena bi durum bana arkadas olacak bana destek olacak birileri varmi . bu arada 34 yasindayim boyum 165 lutfen cvp
:) oh ne guzelTatlı şey tamam güldürdün bak beni geçicek VEricez inanıyorum
Hangisi guzel gunluk yemek takimi icin
Allah kolaylik versin canimİlk ayda 3 kilo verirsem diğer aylarda da aynen verebilirmiyim acaba 4 ayda 63 olabilirim ozaman
NedersiniZ kızlar olurmu😖
Ben liste yazmıyorum çünkü inanın nezaman ne yediğim belli değil spor da yapmıyorum 4 yaş be 7 aylık iki yaramaz erkek ve 3 katlı evin temizliği var sadece😭😖
Valla ben kafaya koydumAcaba en uygun saat kaç. Çünkü ben mesela geç yatıyorum 7 de yesem gece 1 e kadar felan napıcam açlıktan duramam ki...:26:
Amin canimArkadaşlar herkese iyi akşamlar hayırlı kandiller. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Her zamanki gibi supersinMenümü de yazayım
Sabah
3 zeytin
1 kk peynir
Birkaç parça köy peyniri
Yarım yumurta
Ara
1 kupa limonlu yeşilçay
1 yeşil elma
Öğle
Yarım kase çorba
1 tane pişmaniye
Ara
1 kupa form çayı
Akşam
3 kaşık kabak yemeği
4 kaşık kadar ıspanak kavurması
Yarım bardak ayran
2.5 lt su
Bende 3 gun oldu basladim diyete yuruyus hatic spor yapmıyorumIyi akşamlar arkadaşlar
Menümü yazayım hemen
Uyanınca 1 bardak sirkeli sıcak su
Sabah 09:00
Minik beyaz peynir
Maydonoz
Domates
Salatalık
Biber
1 dilim tam buğday
1 bardak yeşil çay
Öğle 12:00
Semizotu yemeği bir kase
Yoğurt
1 bardak yeşil çay
Akşam 17:00
3 kandil simiti
1 bardak yarım yağlı süt
1 bardak yeşil çay
3 lt su
Toplam 1saat 45 dk tempolu yürüyüş
1 saat parkdaki spor aletleri
300 ip atlama
400 bacak germe egzersizi
200 dambıl ile çalıştım
Tartildigin saat onemli. Sabah ac karnina ve tuvaletten sonra tartil bence.Ben dayanamadım tartıldım yazıklar olsun bana hala 75 gram oynamıyor reglyim birde kendimi yeterince parçalamıyormuyum acaba sinirden ağlıcammmm yakın beni küllerimi savurun bide insanlara şöyle yap böyle yap diyorum tüüüü bana 😢😢😢😢😢😢😢😢
DemiYa inşallah verelim çooook istiyorum resmen heran aklımda zayıflamak var paranoyak oldum resmen😳
hosgeldinKızlar bundan 1 yıl önce 84.4 kg ı tartıda görünce ve mağazalarda 44 bedenin içine giremeyince başladım kilo verme serüvenine. Evlendiğimde 59kg, hamile kaldığımda 65kg dım.boyum 160cm. Neyse önce pelincanın sandaloz sakızı+ elma sirkesi formülü , biraz da abur cuburu ve şekeri kesince 4-5 kg verdim ilk ayda. Gaza geldim devam ettim selintepe adlı arkadşın karbonhidrat kısıtlı diyeti+ hergün 30dk koşubandı, 45 dk aerobik yaparak toplamda 1 yılda 70kg indim.sonra çeşitli stres faktörleriyle 74.5 civarında gezindim. En son 14 nisanda 76.6 yı görünce çok sinirlendim. Urfaya yeni taşındım iş dolayısyla. Habire dışarda kebaplar, tatlılar. Bu gidişata dur demeye ve 65kg a inmeye karar verdim.
superMenüm
Öğle 14
Bir dilim peynir
Yarım közlenmiş patlıcan
2-3 yk yoğurt
2-3 dilim domates
Akşam 19
Bir kase yoğurt
İki yk yulaf
6 tane kuru kayısı
2 lt su
1 saat pilates
Gidecek tabi kiCanım benimm oturdum ağladım valla sinirdeninşallah haftaya gidicek
Hosgeldinkandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,umarım herkez iyidir
Merhaba bende kilolarindan yakinan birisiyim 1,5 ay once zayiflamaya karar verdim 82 kilodan 76 ya dustum ama tam bir iskenceyle ac kaldimsurekli spor yapiyorum bana destek olan kimse yok yani arkadas olarak cunku arkadaslarimin hepsi zayif cok fena bi durum bana arkadas olacak bana destek olacak birileri varmi . bu arada 34 yasindayim boyum 165 lutfen cvp
Iyi gecelerHerkes uyumaya gitmis sayfa bana kaldi :) bende yatim bari iyi geceler canlarrrrr
Simdiden eline saglikherkese merhaba diyecem ama kimse kalmamis topikte herkes uyumaya gitmis :85::85::85::85::85:
malum bugun isciler bayrami olunca calismadim ama evde calistim bende temizlik falan derken canim cikti bugun o yuzden hic giremedim menumude paylasamadim
kizlar duyrulur sabah bildirimleri bana yapicaksiniz lutfen eksizsiz olsun
baslangic
gecen hafta
bu hafta
toplamda giden
hedef
bu sekilde bana ozel mesaj atarsaniz cok makbule gecer
bende ins listeyi yarin aksama yayinlarim
yarin cok isim var topige girmeyebilirim ama merak etmeyin top bende listeyi ben yapicam siz bildirimlerinizi yapin yeter tamam mi citirlar
ins sabah esimi ise gonderikten sonra girip bildirimimi yapmaya calisirim hem bu arada bi kez daha listeyi bu hafta benim hazirlayacagimi duyurabilirim
Ben dayanamadım tartıldım yazıklar olsun bana hala 75 gram oynamıyor reglyim birde kendimi yeterince parçalamıyormuyum acaba sinirden ağlıcammmm yakın beni küllerimi savurun bide insanlara şöyle yap böyle yap diyorum tüüüü bana 😢😢😢😢😢😢😢😢
Gunaydinlar
Burda baslangic gecenhafta oldu
Gecen hafta 72.1
Bu hafta 72.5
Gelen 400 gr
Hedef 69
Not :regl donemi
ve dun kayinvalidemde cok kacirdim kuserim dedi(((
of yaaa
Liste nasil yapiliuor bilen.arkadaslar sanirim baaa ogretcek
7 de uyandim 1 bardak ilik limonlu suyumu ictim attim kendimi yollara 1 saat 8.10 da kahvalti 1 yumurta domates salatalik 2 dilim form ekmek sekersiz cayzayiflamaliyim...........
Başlangıç :74.9
Geçen hafta:73.9
Bu hafta :72.1
Bu hafta giden:1800
Toplamda giden2800
Hedef :58
Sabah 71 den 72 ye dönünce tartı bir üzüldüm sormayın arkadaşlar ya😪
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?