Bir haftada 1800den bahsediyorsun arkadasım ne üzüntüsü? Kalan 200grmi Göbek atarak verebilirsin bence
Arkadaşlar özel mesajı kime atıyoruz ????????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
GuzelHerkese Günaydın
Başlangıç:78
Geçen hafta:68,3
Bu hafta:67,9
Giden:400
Toplam giden:10,1
Hedef :55
Haftaya verirsin uzulmeGunaydinlar
Burda baslangic gecenhafta oldu
Gecen hafta 72.1
Bu hafta 72.5
Gelen 400 gr
Hedef 69
Not :regl donemi
ve dun kayinvalidemde cok kacirdim kuserim dedi(((
of yaaa
Liste nasil yapiliuor bilen.arkadaslar sanirim baaa ogretcek
hosgeldinMehaba gunaydin arkadaslargecmis kandilinizi kutlarim. Gecen hafta istanbulda oldugum icin. Bildirim yapamadim bu nedenle yime bu hafta yeniden loste altiyim. Kilom 78.5 ama bu sefer son baslangicim dedim kendi kendime irademe sahip cikip kurtulacagim bu pislikten
TebriklerGeçen hafta 73.900
Bu hafta 72.600
Fark 1.300
Kime özel mesaj arıyoruz arkadaşlar
1800 cok guzel bi rakam canimBaşlangıç :74.9
Geçen hafta:73.9
Bu hafta :72.1
Bu hafta giden:1800
Toplamda giden2800
Hedef :58
Sabah 71 den 72 ye dönünce tartı bir üzüldüm sormayın arkadaşlar ya😪
Dunde birinden duydumÇooook önemli okuyun kızlar herkese söylemem siZden başka yeşil kahve alın hemen cidden ile yarıyor ben bu hafta pastada yedim kızartma da yedim ev kalabalıktı millet ne yerse yedim inanın artı çıkarım diyordum vermişim yeşil kahve çekirdeği almıştım günde iki sefer içiyorum sabah akşam yemekten yarım saat önce sonra herseyden azar azar bazen fazla fazla yedim ama kilo vermişim
Araştırdım faydası varmış Zararı yokmuş sadece çok içilmiycek birde kahve vücutta su tuttuğu için su en az 2.5 lt tğketilmeliymiş
Umarım denersiniz ve işe yarar
herkese gunaydinlar nasilsiniz kizlar?
cocuklarimi okula biraktim geldim bildirimimi yapim evimi silip supurecem kahvalti hazirlicam cocuklarimi almaya gidicem bugun kantinde yemesinler
baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 67.8 kg
bu hafta 66.8 kg
giden : 1kg
toplamda giden : 12kg
hedef : 60 kg
baktimda ozel mesajlarima bildirimler gelmeye baslamis
suan bakmaya vaktim yok kizlar ama simdiden tumm kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum
TebriklerrrHerkese Günaydın
Başlangıç:78
Geçen hafta:68,3
Bu hafta:67,9
Giden:400
Toplam giden:10,1
Hedef :55
Olsun tatlim haftaya verirsinGunaydinlar
Burda baslangic gecenhafta oldu
Gecen hafta 72.1
Bu hafta 72.5
Gelen 400 gr
Hedef 69
Not :regl donemi
ve dun kayinvalidemde cok kacirdim kuserim dedi(((
of yaaa
Liste nasil yapiliuor bilen.arkadaslar sanirim baaa ogretcek
Hosgeldin topigin nesesiMehaba gunaydin arkadaslargecmis kandilinizi kutlarim. Gecen hafta istanbulda oldugum icin. Bildirim yapamadim bu nedenle yime bu hafta yeniden loste altiyim. Kilom 78.5 ama bu sefer son baslangicim dedim kendi kendime irademe sahip cikip kurtulacagim bu pislikten
Cok guzel tebriklerGeçen hafta 73.900
Bu hafta 72.600
Fark 1.300
Kime özel mesaj arıyoruz arkadaşlar
Superrrrr masallahBaşlangıç :74.9
Geçen hafta:73.9
Bu hafta :72.1
Bu hafta giden:1800
Toplamda giden2800
Hedef :58
Sabah 71 den 72 ye dönünce tartı bir üzüldüm sormayın arkadaşlar ya😪
Oh yuruyuste yapilmis ben tembel hala yataktan kalkcam :) kahvaltinda guzel olmus canim7 de uyandim 1 bardak ilik limonlu suyumu ictim attim kendimi yollara 1 saat 8.10 da kahvalti 1 yumurta domates salatalik 2 dilim form ekmek sekersiz cayzayiflamaliyim...........
Ayy saol tatlim ya.ben bunu denemek istiodumda hic faydasni gorene sahit olmadim.hemen alim.Çooook önemli okuyun kızlar herkese söylemem siZden başka yeşil kahve alın hemen cidden ile yarıyor ben bu hafta pastada yedim kızartma da yedim ev kalabalıktı millet ne yerse yedim inanın artı çıkarım diyordum vermişim yeşil kahve çekirdeği almıştım günde iki sefer içiyorum sabah akşam yemekten yarım saat önce sonra herseyden azar azar bazen fazla fazla yedim ama kilo vermişim
Araştırdım faydası varmış Zararı yokmuş sadece çok içilmiycek birde kahve vücutta su tuttuğu için su en az 2.5 lt tğketilmeliymiş
Umarım denersiniz ve işe yarar
Sen yeni geldigin icin liste altisin zaten guzelim haftaya ole doldurcaksin.Kafam cok karıştı. 22sinde(pzt) diyetisyende tartildim 79.3 idim. Gecen hafta cumartesi katıldım gruba. Yani bu benim ilk bildirimim olacak. Nasil olacak bilemedim, tüm bildiklerimi bildiriyorum :)
Gecen hafta: ?
Bu hafta. : 75.5
Fark : ?
Başlangıç: 81.5
Toplam giden: 6 (sok oldum su an)
Tebrikler canimherkese gunaydinlar nasilsiniz kizlar?
cocuklarimi okula biraktim geldim bildirimimi yapim evimi silip supurecem kahvalti hazirlicam cocuklarimi almaya gidicem bugun kantinde yemesinler
baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 67.8 kg
bu hafta 66.8 kg
giden : 1kg
toplamda giden : 12kg
hedef : 60 kg
baktimda ozel mesajlarima bildirimler gelmeye baslamis
suan bakmaya vaktim yok kizlar ama simdiden tumm kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum
Herkes bildrim yapti mi
Gercekten liste sonu muyum uhuuu uhuuuu
(((((
Ayyy ayyy
Neyse kahve ictigimi yaninda cikllata kapli kahve cekirdekleri yedigimi soylemicem.size.
Bu istahla tabi kg veremmm
kızlar bu seferde liste altı olmak istemiyorum birine özel mesaj ile bildirim yapmam gerekiyo mu o kim ?
Emel arkadasima mesaj atcksn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kiz birak cabuk yoksa nasil gtcek bu kilolar
Ama zeydamor sanki bana inat yapiyolar
Bak simdi,
Kahveden once dedigim.kahve cekirdekleri geldi
Kahveyle birlikte cikolata kasik var ya ondan Ve lokum geldi lokumu yedim kasigi geri gonderdim.
Hesapla birlikde de gofret geldo almiycam.dedim. Lutfen dedi diyetteuim dedim birine verirsiniz dedi simdi sole.kuzu ben.napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?