İlk halin ben son halin gorumcem ben onn gbi olamam diodm demekki olabiliomus.tebrik ederm seni byuk basari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin aramizamerhabalar arkadaslar ben 73 kıloyum dıyetısyene basladım 1 ay oldu 200 tl verdım ama bı yapıp bı bozdum sınav donemıme denk geldı cok sınırlı ve strestlıydım yenı bır hayata pazar gunu yanı yarın baslamak ıstıyorum.motıvasyona destege ıhtıyacım var artık ben 58 kılo olmak ıstıyorum...cok...
Yazmamisim gercektencanım harikasın inşallah bıkmadan usanmadan devamını getirirsin
bu arada ben hayatımdan tamamen hamurişinide tatlıyıda abur cuburuda çıkarmadım,hergün yemek yerine haftanın 2 günü istediğim kadar hamurişi olsun tatlı olsun abur cubur olsun herşey yedim,eğer 2 günle kısıtlamak istemediysem hergün yedim ama istediğim kadar değil,kararında ve gündüzleri yedim,rahat ol gündüz yenilen herşey akşama kadar yakılıyo eriyo gidiyo,önemli olan akşam ve sonrası yediklerin
canım benim sağolasın,ve inan kilo çizelgendeki rakamı görünce acayip mutlu ldum,çok güzel bi kilodasın kalanlarda gitsin biran evvel inşallah
canım sadece dikkat ederek verdim kilolarımı, fıtıktan ötürü spor yapamadım hiç,kilo vermekti ilk hedefim ideal kilomun altına indiğimdeyse bedenen spor yapmış gibi sıkılaşmış ve incelmiştim
evet canım şaka gibi belki ama hiç spor yapamadım,dediğim gibi o halimle yani hem kilo hem fıtık zordu yani,ilk hedef kilo vermekti
bi seferden bişey olmaz merak etmeama bir seferle kalırsa bişey olmaz devamı olmamalı
kız alıntı yapmışsın bari bişey yazaydın
amacımız başardıktan sonra başkalarına moral olmak,başardıysam nemutlu bana sevindim çok
:44::44::44:
Ben 15 kg versemde giyemem 34 beden. 20 verirsem.belki agliyimmi guleyimmi bilemedim :s
:)))) ah bu erkekler belkide gaza gel die soylemistir
Hosgeldin aramiza
Yazmamisim gercekten
harikasin canim icinden resmen shakira cikmis dicem ama ondanda zayif ve fitsin
cozdun sen bu isi kilonu korumayida harika bir sekilde basarmissin
öptüm kocaman
34 beden kot bedeni canim 44 e falan denk geliyo
Nasil yapiliyormus bu detoks
allah omur versin yavrularina
benimde 5 yasinda bir oglum var
Kızlar. Bugn tartıldım. Başlangıç kilom 76.6 geçen hafta 73.6 bu hafta 72.8 giden 800gr. Buna da şükür. Nöbetten çıktım uykusuzum ama yine de yapıcam sporumu
Kızlar. Bugn tartıldım. Başlangıç kilom 76.6 geçen hafta 73.6 bu hafta 72.8 giden 800gr. Buna da şükür. Nöbetten çıktım uykusuzum ama yine de yapıcam sporumu
Süper tebrik ederim canım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]n°[/TD]
[TD]nick[/TD]
[TD]baslangic[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gecen hafta[/TD]
[TD]giden/gelen[/TD]
[TD]toplamda giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]biomel[/TD]
[TD]74.9[/TD]
[TD]73.9[/TD]
[TD]72.1[/TD]
[TD]1.8[/TD]
[TD]2.8[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]pamuh[/TD]
[TD]79.7[/TD]
[TD]73.9[/TD]
[TD]72.6[/TD]
[TD]1.3[/TD]
[TD]7.1[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]emel93[/TD]
[TD]78.8[/TD]
[TD]67.8[/TD]
[TD]66.8[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]amelia[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]68.3[/TD]
[TD]67.9[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD]10.1[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]alpmer[/TD]
[TD]70.6[/TD]
[TD]70.6[/TD]
[TD]70.3[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]seherutku[/TD]
[TD]71.3[/TD]
[TD]56.7[/TD]
[TD]56.9[/TD]
[TD]+200[/TD]
[TD]14.4[/TD]
[TD]53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]zeydemor[/TD]
[TD]82.4[/TD]
[TD]73.7[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]+300[/TD]
[TD]8.4[/TD]
[TD]68[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]yagmurlu_ist[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]72.1[/TD]
[TD]72.5[/TD]
[TD]+400[/TD]
[TD][/TD]
[TD]69[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
birinci olan arkadasimiz biomel i kutluyorum
haftaya listeyi yagmurlu_ ist arkdasimiz hazirlayacak
yeni gelen ve bu hafta bildirim yapan arkadaslarmizda haftaya listeye dahil olabilecekler
bi hatamiz olduysa affola
kizlar valla kusura bakmayin iki gundur topige pek giremedim bugunde sabah sadece girip bildirim yapip ciktim
simdide girip listeyi yaptim ins bi yanlislik olmamistir yeni gelen arkadaslar bana ozelden bildirim yapmamislardi o yuzden bende listenin altina yazamadim
bi hatam olduysa affola acele acele yaptim listeyi cunku malum ben evdeki pc dem kk ya girdigim zaman beni 10dk sonra cikariyo o yuzden hizli bi sekilde yaptim kusura bakmayin
Bizde gezicez zayıf zayıf inş ya bende çok istiyorum gördükçe zayıfları hemen öyle olasım geliyor ama nerde canım
Bide eşim dalga geçti sen bu hızla yaz sonuna anca zayıflarsın şortu eteği unut dedi😪gıcıkkkk
Kizlar ii aksamlar moralim bozuk cunku kocacim gobegin olmasa 10numara olcan diyor. Aynada baktim dogumdan kalma bi gobegim varne dersiniz gider mi bu gobek:banghead: ne yapsam neler yapionuz faydasini gordugunuz seyleri paylassaniz
ne zamandır ekliyim diyodum fırsat olmadı,son halim kızlar,inanın bana zayıflamak incelmek sandığınızdanda kolay yeterki isteyin,olmuyo diye koyvermeyin
not:zayıflamak için yapmanız gereken tek şey az yemek kilo yapıcak şeylerden uzak durmak ve akşam yemeğini en son 7de yemek,3 lt su tüketmek ve günde 2-3 bardak bitki çayı içmek,ve olmazsa olmazı akşam yemeğinden 2 saat sonra spor yapmak en az 20-30dk,hepsi bu
Eki Görüntüle 1099056 Eki Görüntüle 1099057 Eki Görüntüle 1099063 Eki Görüntüle 1099064
Eki Görüntüle 1099060 Eki Görüntüle 1099058 Eki Görüntüle 1099059
Eki Görüntüle 1099062 Eki Görüntüle 1099061 Eki Görüntüle 1099111
gerçi alttaki resimlerimi burda çoğu arkadaşım gördü bunları ama nerden nereye amaçlı yeni kızçelerde görsün,insan boşuna taşıyo onca yükü,incelmek herkezin elinde,boğazınızı tutun yeterki,ben 2.ci doğumumdan sonra bu hale gelmiştim,11 ayda kurtuldum 59 oldum,ama sağlıklı beslenmeyi bırakınca 6 kilo hemencik aldım,neyseki bilinçliydim artık tekrardan kısa sürede indim,ve şimdiki halim meydanda,2 aydır dikkat etmiyorum ama kiloda almıyorum kilom 54-55 oynuyo hepsi o,dengelemeyi bilmek lazım
buraya yani 70-79 grubuna 2010da bu halimle katılmıştım ve burası bana çok şey kattı
Eki Görüntüle 1099110 Eki Görüntüle 1099107 Eki Görüntüle 1099112 Eki Görüntüle 1099109 Eki Görüntüle 1099108
Kizlar yeni bir karar aldim bu gece trendy nin ve amelianin sayesinde kedimi sifirliyorum. Soyle dusundum esim agustosta asker olacak. Yani mayisi da sayarsam esim donene kadar toplamda subata kadar 10 ayim var. Hedefim su Allahin izni ile on ayda 60 kg olmak istiyorum. Bu surecte bazen duygularimi paylasmak istersem buraya yazmak sizinle yoldas olmak istiyorum. Eger bnim gibi bir baslayip bir birakiyorsaniz gelin bu gece son olsun. Ayrica trendynin dedigi seyleri yani :
3 lt su
Aburcubur hamur isi asla
3 bardak bitki cayi
En gec 7 de aksam yemegi
Yemekten 2 saat sonra 20 dk spor
Bunlari her aksam kendime soracagim. Suan cok mutluyum ne demisler baslamak bitirmenin yarisidir bende bu isi bitirecegim insallah
Bu günkü menüm
Yine oruçtum ve sadece iftarımı paylaşıyım
Bir tabak fırında sebzeli tavuk
Salata iki çeşit ( biri bol yeşillikli salata. Diğeri patlıcan salatası)
1 kaşık yoğurt
Su henüz 1 lt bile olmadı
Spor yarım saat hafif tempoda yürüyüş
merhabalar arkadaslar ben 73 kıloyum dıyetısyene basladım 1 ay oldu 200 tl verdım ama bı yapıp bı bozdum sınav donemıme denk geldı cok sınırlı ve strestlıydım yenı bır hayata pazar gunu yanı yarın baslamak ıstıyorum.motıvasyona destege ıhtıyacım var artık ben 58 kılo olmak ıstıyorum...cok...
44 yada 42giyiyor canim. Benim butun kilom popo basen kalca oldugu icin .Nasil yani normalde 44 giyen kot pantolonda 34 mu giyiyo
İnşallah canım tez vakitte inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız
hosgeldin canim nasilsin? goruyorumda formunu korumayi basariyorsun ins bizde hedefimize ulasiriz photo lar icin tsk ederiz motive ediyor bizi
ben 2010 da başladığımda 56ya inene kadar spor yapmamıştım gerçekten bu şekilde incelmiştim,yakınımda görenler nasıl spor yapmadan zayıfladın sarkma olmadımı diyolardı,kollarım açık tabi sarkma yok hiç,şaşırıyolardı,göbeğimi bile açıp bakıyolardı evde tabiVallahi bravo. Sporsuz o bacak kaslarına nasil ulaştın inanılır gibi degil. Sen hep buralarda biryerlerde ol, bol bol foto paylaş. Acayip gaza geldik :)
harikasın!
Maşallah darısı hepimize olsun çok güzel olmuşsun canım ya
İlk halin ben son halin gorumcem ben onn gbi olamam diodm demekki olabiliomus.tebrik ederm seni byuk basari
teşekkür ederim canımHosgeldin aramiza
Yazmamisim gercekten
harikasin canim icinden resmen shakira cikmis dicem ama ondanda zayif ve fitsin
cozdun sen bu isi kilonu korumayida harika bir sekilde basarmissin
öptüm kocaman
34 beden kot bedeni canim 44 e falan denk geliyo
sanada aynısını yazıyım '' evet 34 beden kotta 44de hatta 46ya denk geliyo ben kotta 34 giyerken kiloluydum işte,46 bedendimNasil yani normalde 44 giyen kot pantolonda 34 mu giyiyo
rica ederim moral olsun zaten amacım,ne mutlu bana,darısı isteyenlerin başına hepTriendy nin fotoları inanılmaz motive edici. Teşekkür ederiz bizimle paylaştığı için
teşekkür ederim ve ne demek bende zamanında motive resimleriyle gaza geliyodum,umarım bundan sonra sizde olsun sıra bol bol zayıf resimlerinizi görürüz inşallahvaaaaaavvvvv trendy :))) çok sağol resimlerin için bizim için gerçekten çok iyi oluyor resimlerin. motive oluyoruz :) fıstık gibi olmuşsun
Ben 6 sene once 64 ten 54 e inmistim o zaman bile kotta 33 giyiyordum, hesap et benim popoyu iste.ne mutlu bana rica ederim
ben 2010 da başladığımda 56ya inene kadar spor yapmamıştım gerçekten bu şekilde incelmiştim,yakınımda görenler nasıl spor yapmadan zayıfladın sarkma olmadımı diyolardı,kollarım açık tabi sarkma yok hiç,şaşırıyolardı,göbeğimi bile açıp bakıyolardı evde tabiinanamıyolar 2 çocuktan sonra bu göbek sporsuz nasıl eridi sıkılaştı diye,ama bu sene aldığım 6-7kiloyu verirken sporlada destekledim tabi çünkü öncesi gibi yediklerime okadar dikkat edemiyodum çok fazla yağlı tüketiyodum öyle oluncada kilo versemde vücudumdaki yağ oranım fazla duruyodu,spor bunun için cidden gerekli eğer yediklerin çok sağlıklı olmuyosa
teşekkür ederim
oluyo canım oluyo merak etme,yeterki olucana inan koyverme kendini
teşekkür ederim canım
bu arada evet 34 beden kotta 44de hatta 46ya denk geliyo ben kotta 34 giyerken kiloluydum işte,46 bedendim
şimdi kotta 28 giyiyorum
sanada aynısını yazıyım '' evet 34 beden kotta 44de hatta 46ya denk geliyo ben kotta 34 giyerken kiloluydum işte,46 bedendim
şimdi kotta 28 giyiyorum36 bedenim
rica ederim moral olsun zaten amacım,ne mutlu bana,darısı isteyenlerin başına hep
teşekkür ederim ve ne demek bende zamanında motive resimleriyle gaza geliyodum,umarım bundan sonra sizde olsun sıra bol bol zayıf resimlerinizi görürüz inşallah
Merhabaaaarrr hepinizeee.musmutlu bir pazar gunu bitmek uzere yarin yine okul yolu gorunuyor :)
Merhabaaaarrr hepinizeee.musmutlu bir pazar gunu bitmek uzere yarin yine okul yolu gorunuyor :)
ne zamandır ekliyim diyodum fırsat olmadı,son halim kızlar,inanın bana zayıflamak incelmek sandığınızdanda kolay yeterki isteyin,olmuyo diye koyvermeyin
not:zayıflamak için yapmanız gereken tek şey az yemek kilo yapıcak şeylerden uzak durmak ve akşam yemeğini en son 7de yemek,3 lt su tüketmek ve günde 2-3 bardak bitki çayı içmek,ve olmazsa olmazı akşam yemeğinden 2 saat sonra spor yapmak en az 20-30dk,hepsi bu
Eki Görüntüle 1099056 Eki Görüntüle 1099057 Eki Görüntüle 1099063 Eki Görüntüle 1099064
Eki Görüntüle 1099060 Eki Görüntüle 1099058 Eki Görüntüle 1099059
Eki Görüntüle 1099062 Eki Görüntüle 1099061 Eki Görüntüle 1099111
gerçi alttaki resimlerimi burda çoğu arkadaşım gördü bunları ama nerden nereye amaçlı yeni kızçelerde görsün,insan boşuna taşıyo onca yükü,incelmek herkezin elinde,boğazınızı tutun yeterki,ben 2.ci doğumumdan sonra bu hale gelmiştim,11 ayda kurtuldum 59 oldum,ama sağlıklı beslenmeyi bırakınca 6 kilo hemencik aldım,neyseki bilinçliydim artık tekrardan kısa sürede indim,ve şimdiki halim meydanda,2 aydır dikkat etmiyorum ama kiloda almıyorum kilom 54-55 oynuyo hepsi o,dengelemeyi bilmek lazım
buraya yani 70-79 grubuna 2010da bu halimle katılmıştım ve burası bana çok şey kattı
Eki Görüntüle 1099110 Eki Görüntüle 1099107 Eki Görüntüle 1099112 Eki Görüntüle 1099109 Eki Görüntüle 1099108
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?