70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosgeldin aramiza
Yazmamisim gercekten
harikasin canim icinden resmen shakira cikmis dicem ama ondanda zayif ve fitsin
cozdun sen bu isi kilonu korumayida harika bir sekilde basarmissin
öptüm kocaman
Ben 15 kg versemde giyemem 34 beden. 20 verirsem.belki agliyimmi guleyimmi bilemedim :s

:)))) ah bu erkekler belkide gaza gel die soylemistir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

34 beden kot bedeni canim 44 e falan denk geliyo

Nasil yani normalde 44 giyen kot pantolonda 34 mu giyiyo

Kızlar. Bugn tartıldım. Başlangıç kilom 76.6 geçen hafta 73.6 bu hafta 72.8 giden 800gr. Buna da şükür. Nöbetten çıktım uykusuzum ama yine de yapıcam sporumu

Triendy nin fotoları inanılmaz motive edici. Teşekkür ederiz bizimle paylaştığı için

Kızlar. Bugn tartıldım. Başlangıç kilom 76.6 geçen hafta 73.6 bu hafta 72.8 giden 800gr. Buna da şükür. Nöbetten çıktım uykusuzum ama yine de yapıcam sporumu

Tebrik ederim canim

Ellerine sağlık canım. Biomel arkadaşımızı ve kilo veren bütün arkadaşları tebrik ederim.

Canım siteden çıkarma olayını yaşamamak için şöyle yapmak gerekiyor;

Nickini, şifreni yazdın. Sonrada Beni hatırla kutucuğunu işaretlemen gerekiyor. O kutucuğu işaretleyince istersen bütün gün açık bırak. Gerçi biraz geç oldu ama bundan sonra işine yararsa kullanırsın :)

Sen bu hızla gidersen yaza süper olursun hiç merak etme canım

Kizlar ii aksamlar moralim bozuk cunku kocacim gobegin olmasa 10numara olcan diyor. Aynada baktim dogumdan kalma bi gobegim var ne dersiniz gider mi bu gobek:banghead: ne yapsam neler yapionuz faydasini gordugunuz seyleri paylassaniz

gider canım gider yeterki sen iste

vaaaaaavvvvv trendy :))) çok sağol resimlerin için bizim için gerçekten çok iyi oluyor resimlerin. motive oluyoruz :) fıstık gibi olmuşsun

İşte bu :))) Bence eşin askerdeyken zayıfla ve eşin geldiğinde şok olsun :) Yeni başlıyorsun diyete bir resim çekil, arada da çekilirsin tabi ama sonunda da çekil farkı gör :)

süper :)

Hoşgeldin canım :)

44 yada 42giyiyor canim. Benim butun kilom popo basen kalca oldugu icin .
34 beden kotunda beli bol geliyodu bi zamanlar

İnşallah canım tez vakitte inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin

hosgeldin canim nasilsin? goruyorumda formunu korumayi basariyorsun ins bizde hedefimize ulasiriz photo lar icin tsk ederiz motive ediyor bizi
ne mutlu bana rica ederim
Vallahi bravo. Sporsuz o bacak kaslarına nasil ulaştın inanılır gibi degil. Sen hep buralarda biryerlerde ol, bol bol foto paylaş. Acayip gaza geldik :)
harikasın!
ben 2010 da başladığımda 56ya inene kadar spor yapmamıştım gerçekten bu şekilde incelmiştim,yakınımda görenler nasıl spor yapmadan zayıfladın sarkma olmadımı diyolardı,kollarım açık tabi sarkma yok hiç,şaşırıyolardı,göbeğimi bile açıp bakıyolardı evde tabiinanamıyolar 2 çocuktan sonra bu göbek sporsuz nasıl eridi sıkılaştı diye,ama bu sene aldığım 6-7kiloyu verirken sporlada destekledim tabi çünkü öncesi gibi yediklerime okadar dikkat edemiyodum çok fazla yağlı tüketiyodum öyle oluncada kilo versemde vücudumdaki yağ oranım fazla duruyodu,spor bunun için cidden gerekli eğer yediklerin çok sağlıklı olmuyosa
Maşallah darısı hepimize olsun çok güzel olmuşsun canım ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
teşekkür ederim
İlk halin ben son halin gorumcem ben onn gbi olamam diodm demekki olabiliomus.tebrik ederm seni byuk basari

oluyo canım oluyo merak etme,yeterki olucana inan koyverme kendini
teşekkür ederim canım
bu arada evet 34 beden kotta 44de hatta 46ya denk geliyo ben kotta 34 giyerken kiloluydum işte,46 bedendim
şimdi kotta 28 giyiyorum

sanada aynısını yazıyım '' evet 34 beden kotta 44de hatta 46ya denk geliyo ben kotta 34 giyerken kiloluydum işte,46 bedendim
şimdi kotta 28 giyiyorum 36 bedenim
Triendy nin fotoları inanılmaz motive edici. Teşekkür ederiz bizimle paylaştığı için
rica ederim moral olsun zaten amacım,ne mutlu bana,darısı isteyenlerin başına hep
vaaaaaavvvvv trendy :))) çok sağol resimlerin için bizim için gerçekten çok iyi oluyor resimlerin. motive oluyoruz :) fıstık gibi olmuşsun
teşekkür ederim ve ne demek bende zamanında motive resimleriyle gaza geliyodum,umarım bundan sonra sizde olsun sıra bol bol zayıf resimlerinizi görürüz inşallah

Merhabaaaarrr hepinizeee. musmutlu bir pazar gunu bitmek uzere yarin yine okul yolu gorunuyor :)

Ben 6 sene once 64 ten 54 e inmistim o zaman bile kotta 33 giyiyordum, hesap et benim popoyu iste.
Merhabaaaarrr hepinizeee. musmutlu bir pazar gunu bitmek uzere yarin yine okul yolu gorunuyor :)

Sana da mutlu pazarlar canim

masallah canim cok guzel vermissin :) darisi basima insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…