Hosgeldin aramiza
Yazmamisim gercekten
harikasin canim icinden resmen shakira cikmis dicem ama ondanda zayif ve fitsin
cozdun sen bu isi kilonu korumayida harika bir sekilde basarmissin
öptüm kocaman
34 beden kot bedeni canim 44 e falan denk geliyo
He bende kumasda sandim
kotta suanda 32 falan giyiuorum 28 29 giydigim zamanlara donmek istyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen iyimisin o zaman canim.
heralde boyun uzun
Yok canim.160 benim.boy mavi nin 32 -30 unu giyebiliyorum. Kumasda ise 42 ye zar zor giriyorum((((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dondurmaya karsi koymusun ya helal olsun sana canımMenüm
Öğle 12
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmek
3-4 dilim domates
3-4 dilim salatalık
3-4 tane zeytin
2 yk yoğurt
2 yk közlenmiş patlıcan
Ara 16
2 si 1 arada
Akşam 20
1 tabak yoğurt
2 yk yulaf
1 avuç karışık kuru meyve
2 lt su
Bol gezdim canım dondurma istedi çok savaştım e en sonunda yemedim :)) yemiycm bundan sonra böyle :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
guzelHaftasonu pek diyet yapılmıyor bugün pek yapamadım ama yarın daha sıkı tutucam.
Sabah
İki yumurta
peynir
zeytin
salatalık
2 dilim tt ekmek
Öğle
karnabahr yemeği
yoğurt
2 dilim tt ekmek
Akşam
3 mısır patlağı
ıhlamurlu tarçın
HosgeldinMerhabalar,ben de uzun süre ara verdiğim diyetime tekrar başlamak istiyorum
Yarın tartılıcam ama tahmını 72-73 kiloyumdur,boyum ise 174 hedefim 15 ağustosa kadar 10 kilo vermek inşallah başarırım bu sefer
çünkü artık diyet yapmaktan çok sıkıldığımı farkettim sürekli kilo ver al ver al beni yordu..Bu sefer tamamiyle kurtulucam,beni de aranıza alırsanız sevinirim ve kurallar varsa da öğrenmek isterim
Merhabalar,ben de uzun süre ara verdiğim diyetime tekrar başlamak istiyorum
Yarın tartılıcam ama tahmını 72-73 kiloyumdur,boyum ise 174 hedefim 15 ağustosa kadar 10 kilo vermek inşallah başarırım bu sefer
çünkü artık diyet yapmaktan çok sıkıldığımı farkettim sürekli kilo ver al ver al beni yordu..Bu sefer tamamiyle kurtulucam,beni de aranıza alırsanız sevinirim ve kurallar varsa da öğrenmek isterim
Hoşbulduk canımDondurmaya karsi koymusun ya helal olsun sana canım
guzel
Hosgeldin
İnşallah canım :)teşekkür ederim ve ne demek bende zamanında motive resimleriyle gaza geliyodum,umarım bundan sonra sizde olsun sıra bol bol zayıf resimlerinizi görürüz inşallah
Kalkis 09.00
kahvalti 09.30
1 yumurta
1 kk peynir
domates
12.30
Tost
ayran
13.30
sutlu nescafe
yarim laviva cikolata
1 kavala kurabiye
16.00
turk kahvesi
17.45
3 kofte
ayran
3 saat avm gezesi
4 5 ay ara verdim forumda tanıdık kimse kalmamış o zaman hepimiz hoşgeldikaslında bu gruba katıldığımda herşey çok iyi gidiyordu 1 buçuk ayda 5 kilo vermiştim sonra kişisel nedenlerle giremedim sınavlar falan vardı geri aldım tabiki sürekli stres ve yemek:18: bugün tartıya bir çıktım başladığım yere geri dönmüşüm her gün giremesemde mümkü olduğunda burda olmaya çalışıp bu sefer başarabilirim tekrardan aranıza katılabilirmiyim
Hosgeldin tatlim citir hatun olcaksin demek :)Merhabalar,ben de uzun süre ara verdiğim diyetime tekrar başlamak istiyorum
Her cuma hem burayahemde o hafta kim listeyi yapacaksa ona ozelden ; baslangic kg gecen haftaki kg bugunki kg giden kg uada aldiysan gelen.kg ve son olarak hedef kg nu yazmani ricc ediyoruz.Bana burada neler yapildigini anlatacak biri varmi yani yedigimizi ictigimizi yaziyoruz tamamda kac kg verdigimizi nezaman ve kime nasil yolluyoruz yani ozelden falan diye yaziliyor ve ozelden nasil msj atiliyor .... hadi biri beni aydinlatsin yazik bana :)))))
4 5 ay ara verdim forumda tanıdık kimse kalmamış o zaman hepimiz hoşgeldikaslında bu gruba katıldığımda herşey çok iyi gidiyordu 1 buçuk ayda 5 kilo vermiştim sonra kişisel nedenlerle giremedim sınavlar falan vardı geri aldım tabiki sürekli stres ve yemek:18: bugün tartıya bir çıktım başladığım yere geri dönmüşüm her gün giremesemde mümkü olduğunda burda olmaya çalışıp bu sefer başarabilirim tekrardan aranıza katılabilirmiyim
merhaba ben 1 ay once 83 kiloydum simdi yani bu sabah 75 300 cikti cok iyi aslinda ama ben 1 ay icinde zayiflamaliyim duyunler basliyor coz zor isim cooooook 59 du hedef ama zor cok zoooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?