Günaydın kızlar
İki gundur paylaşımda bulunamadım. Minnoklarimin ikisi de hasta. Bu gece de sabahladik. Şimdi kahvaltımı yaptım ama kapanışı birazcık kuru meyve ile yaptım. Morale ihtiyacım vardı ama aaa
Şimdi de bı doktora götürüp gelim cocukları. Öğleden sonra da diyetisyenle randevum var. Cok merak ediyorum ne diyecek bakalım
Ben 6 sene once 64 ten 54 e inmistim o zaman bile kotta 33 giyiyordum, hesap et benim popoyu iste.
Sana da mutlu pazarlar canim
tam tahmin edemem diyodumki,kız senin boyun epey kısaymış e olucak okadarBenim boy 1.56
46 bedene giriyorum ama 42 lere girecegim yaza insallah giymem lazim
masallah canim cok guzel vermissin :) darisi basima insallah :)
seni hatırlıyorum canım hoşgeldin tekrar bende ara verdim bi geldim en azından tanıdık 3-5 kişi vardı onlarda gitmiş bikaç kişi var allahtan bildiğim4 5 ay ara verdim forumda tanıdık kimse kalmamış o zaman hepimiz hoşgeldikaslında bu gruba katıldığımda herşey çok iyi gidiyordu 1 buçuk ayda 5 kilo vermiştim sonra kişisel nedenlerle giremedim sınavlar falan vardı geri aldım tabiki sürekli stres ve yemek:18: bugün tartıya bir çıktım başladığım yere geri dönmüşüm her gün giremesemde mümkü olduğunda burda olmaya çalışıp bu sefer başarabilirim tekrardan aranıza katılabilirmiyim
Günaydın kızlar
İki gundur paylaşımda bulunamadım. Minnoklarimin ikisi de hasta. Bu gece de sabahladik. Şimdi kahvaltımı yaptım ama kapanışı birazcık kuru meyve ile yaptım. Morale ihtiyacım vardı ama aaa
Şimdi de bı doktora götürüp gelim cocukları. Öğleden sonra da diyetisyenle randevum var. Cok merak ediyorum ne diyecek bakalım
hosgeldin canim4 5 ay ara verdim forumda tanıdık kimse kalmamış o zaman hepimiz hoşgeldikaslında bu gruba katıldığımda herşey çok iyi gidiyordu 1 buçuk ayda 5 kilo vermiştim sonra kişisel nedenlerle giremedim sınavlar falan vardı geri aldım tabiki sürekli stres ve yemek:18: bugün tartıya bir çıktım başladığım yere geri dönmüşüm her gün giremesemde mümkü olduğunda burda olmaya çalışıp bu sefer başarabilirim tekrardan aranıza katılabilirmiyim
Gecm8s olsun canimGünaydın kızlar
ozlettin kendiniHerkese günaydın kızlarrrr
uzun bir aradan sonra( 2 hafta kadar) tekrar aranıza döndüm ve kilo aldımm galiba... Basküle hiç çıkmadım görmek dahi istemiyorum....
Ama artık tam gaz başlıyorum....
tam tahmin edemem diyodumki,kız senin boyun epey kısaymış e olucak okadarboyuna göre 49 idealmiş,demekki 49a insen o popodanda kurtulucan
inşallah canım sağol
seni hatırlıyorum canım hoşgeldin tekrar bende ara verdim bi geldim en azından tanıdık 3-5 kişi vardı onlarda gitmiş bikaç kişi var allahtan bildiğim
neyse ama yeni gelenlerlede kaynaşıp tanışmak mümkün sonuçta,ne demişler gidenin herzaman yenisi gelir
geçmiş olsun canım,allah şifa versin,benimde çocuklar hasta olduğunda canım hiçbişey istemiyo,kafam devamlı onlarla meşgul ,yeterki onlar iyi olsun ,sonra geri dönerim düzenime diyorum,cidden zorboşver şimdilik takılma kasma kendini,çocuklarına odaklan,onlar iyi olsun gerisi boş cidden
geçmiş olsun canımmm çocuklar hasta olunca bendede hayat duruyorrr... acil şifalar....
Günaydın kızlar
Al bizdenden de aynı durum güçlü olup onlarla ilgilenmem gerek diye iki gündür yediklerime de dikkat edemedim.napalım iyi olsunlar da inş size de çok geçmiş olsun canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugün cidden ipin ucu kaçtı çok yedim🙊dikkate alan varmı bilmiyorum ama kızlar yeşil kahve için derim cuma 72.1düm dün sabah 71.2 gördüm şok şok şok🙈deneyin sizde bukadar ısrar ediyorum gören de yeşil kahve ticareti yapıyorm zannedecek😁
Canım aktardan mı aldın. bir de günde kaç fincan tüketmek lazım şeker falan koyuyormusun
Kuruyemişçiden aldım güzelim çekirdek olanından günde 2 defa yemekten yarım saat önce içiyorum
Birde bol su içmek gerekirmiş ama ben içemiyom bazen
Şeker konmuyor 1 yemek kaşığı üzerine sıcak su 4 dk demlenip içiliyor
Diyet olmasa bile işe yarıyormuş bende 2 gündür çok yiyorum bazı nedenlerden ama çok şükür rakamlar aşağı gidiyor
canım sorma bende geçen hafta kuaförüme gitmiştim, yeşil kahveden bahsetti... çok işe yarıyor dedi ve kendisinde fazladan olduğunu söyledi ve bana satmak istedi bende diyet yaptığım için atladım hemen alıyım diye fiyatını hiç sormadan... çıkarken fiyatını ödeyim dedim 60 tl aldı benden 250 gr.... hiç sesimi çıkarmadan aldım o kadar yeşil kahve muhabbeti yapmıştı bana .... parasından dolayı gıcık olup içmiyordumm... deneyimmm bakalımmmm....
Bugün cidden ipin ucu kaçtı çok yedim🙊dikkate alan varmı bilmiyorum ama kızlar yeşil kahve için derim cuma 72.1düm dün sabah 71.2 gördüm şok şok şok🙈deneyin sizde bukadar ısrar ediyorum gören de yeşil kahve ticareti yapıyorm zannedecek😁
Kızlar geçmiş olsun kuzucuklarınıza ve tabiki benim kuzucuma da. Dünden beri kızım da hasta öksürük ve ateşle uğraşıyoruz gece sabahladık
Tabi hosgeldin boy kilo kac
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin :)
Boy kg hedef kg neler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
seni hatırlıyorum canım hoşgeldin tekrar bende ara verdim bi geldim en azından tanıdık 3-5 kişi vardı onlarda gitmiş bikaç kişi var allahtan bildiğim
neyse ama yeni gelenlerlede kaynaşıp tanışmak mümkün sonuçta,ne demişler gidenin herzaman yenisi gelir
Kızlar 1 avuç kuru meyvenin kalorisi be kadardır bileniniz var mı :)
O KURU MEYVENİN NE OLDUĞUNA BAĞLI CANIM ,AMA ŞÖYLE SÖYLİYİM,1 AVUÇ 32 GR GİBİ BİŞEY,AŞAĞIDAKİLERSE 100ER GR OLARAK HESAPLANMIŞ,YANİ 1/3 OLARAK HESAPLARSAN 100 KALORİNİN ALTINA DENK GELİYO BİR AVUÇ
Kayısı
258
Erik
230
İncir
270
Üzüm
295
Hurma
315
Günaydın kızlar
Hosgeldin canim.Herkese günaydın kızlarrrr
uzun bir aradan sonra( 2 hafta kadar) tekrar aranıza döndüm ve kilo aldımm galiba... Basküle hiç çıkmadım görmek dahi istemiyorum....
Ama artık tam gaz başlıyorum....
Tatlim bu kahveyi ogutmek gerekiomus ama yas oldgu icin kahve makinesi ogutebiliomus sadece.sen ogutuomusun direk tane olarakmi yapiosn.bide sicak su koy 4 dk demle demissin ya bildigimiz sallama cay gibimi.yoksa kaynatiyomsun 4 dkBugün cidden ipin ucu kaçtı çok yedim🙊dikkate alan varmı bilmiyorum ama kızlar yeşil kahve için derim cuma 72.1düm dün sabah 71.2 gördüm şok şok şok🙈deneyin sizde bukadar ısrar ediyorum gören de yeşil kahve ticareti yapıyorm zannedecek😁
Merhaba canlariiimmm
Diyette ikinci gunum ve masallah super gidiyorsimdi okuldan geldim kizcem de uyumus bende dinleniyorum cok sukur icimde cok guzel bir huzur var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?