70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canımmm çocuklar hasta olunca bendede hayat duruyorrr... acil şifalar....

Herkese günaydın kızlarrrr
uzun bir aradan sonra( 2 hafta kadar) tekrar aranıza döndüm ve kilo aldımm galiba... Basküle hiç çıkmadım görmek dahi istemiyorum....
Ama artık tam gaz başlıyorum....

Ben 6 sene once 64 ten 54 e inmistim o zaman bile kotta 33 giyiyordum, hesap et benim popoyu iste.

Sana da mutlu pazarlar canim
Benim boy 1.56
46 bedene giriyorum ama 42 lere girecegim yaza insallah giymem lazim
tam tahmin edemem diyodumki,kız senin boyun epey kısaymış e olucak okadar boyuna göre 49 idealmiş,demekki 49a insen o popodanda kurtulucan
masallah canim cok guzel vermissin :) darisi basima insallah :)

inşallah canım sağol
seni hatırlıyorum canım hoşgeldin tekrar bende ara verdim bi geldim en azından tanıdık 3-5 kişi vardı onlarda gitmiş bikaç kişi var allahtan bildiğim
neyse ama yeni gelenlerlede kaynaşıp tanışmak mümkün sonuçta,ne demişler gidenin herzaman yenisi gelir

geçmiş olsun canım,allah şifa versin,benimde çocuklar hasta olduğunda canım hiçbişey istemiyo,kafam devamlı onlarla meşgul ,yeterki onlar iyi olsun ,sonra geri dönerim düzenime diyorum,cidden zor boşver şimdilik takılma kasma kendini,çocuklarına odaklan,onlar iyi olsun gerisi boş cidden

hosgeldin canim

Gecm8s olsun canim
uzun bir aradan sonra( 2 hafta kadar) tekrar aranıza döndüm ve kilo aldımm galiba... Basküle hiç çıkmadım görmek dahi istemiyorum....
ozlettin kendini
hosgeldin

49 olacagim insallah
ama once bu yaz 6 lari gormeliyim

geçmiş olsun canımmm çocuklar hasta olunca bendede hayat duruyorrr... acil şifalar....

Al bizdenden de aynı durum güçlü olup onlarla ilgilenmem gerek diye iki gündür yediklerime de dikkat edemedim.napalım iyi olsunlar da inş size de çok geçmiş olsun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün cidden ipin ucu kaçtı çok yedim🙊dikkate alan varmı bilmiyorum ama kızlar yeşil kahve için derim cuma 72.1düm dün sabah 71.2 gördüm şok şok şok🙈deneyin sizde bukadar ısrar ediyorum gören de yeşil kahve ticareti yapıyorm zannedecek😁

Kızlar geçmiş olsun kuzucuklarınıza ve tabiki benim kuzucuma da. Dünden beri kızım da hasta öksürük ve ateşle uğraşıyoruz gece sabahladık

Canım aktardan mı aldın. bir de günde kaç fincan tüketmek lazım şeker falan koyuyormusun

Canım aktardan mı aldın. bir de günde kaç fincan tüketmek lazım şeker falan koyuyormusun

Kuruyemişçiden aldım güzelim çekirdek olanından günde 2 defa yemekten yarım saat önce içiyorum
Birde bol su içmek gerekirmiş ama ben içemiyom bazen
Şeker konmuyor 1 yemek kaşığı üzerine sıcak su 4 dk demlenip içiliyor
Diyet olmasa bile işe yarıyormuş bende 2 gündür çok yiyorum bazı nedenlerden ama çok şükür rakamlar aşağı gidiyor

aliefe canım bende sizi çok özledim.... yediklerimi ve benimle aynı durumla mücadele eden arkdaşlarla yazışmak beni cok motive ediyor...
eşim resmen dalga geçiyoooo... kaşıkla yemek alınca bana ne dese, al bide benden olsun, 1 kaşıkla mı zayıflayacaksın diyip diyip gülüyoo...
bu topikte çokk mutluyumm...

canım sorma bende geçen hafta kuaförüme gitmiştim, yeşil kahveden bahsetti... çok işe yarıyor dedi ve kendisinde fazladan olduğunu söyledi ve bana satmak istedi bende diyet yaptığım için atladım hemen alıyım diye fiyatını hiç sormadan... çıkarken fiyatını ödeyim dedim 60 tl aldı benden 250 gr.... hiç sesimi çıkarmadan aldım o kadar yeşil kahve muhabbeti yapmıştı bana .... parasından dolayı gıcık olup içmiyordumm... deneyimmm bakalımmmm....

Ne ay çok ayıp ya ben 5 liraya aldım çok üzüldüm

Marka önemli değil dimi canım. Açık mı aldın. Bende çok merak ettim denemek istiyorum :)

Kızlar geçmiş olsun kuzucuklarınıza ve tabiki benim kuzucuma da. Dünden beri kızım da hasta öksürük ve ateşle uğraşıyoruz gece sabahladık

Çok geçmiş olsun hepinizede kızlar yavrucuklar hemen iyileşsin inşallah. Kıyamam onlara

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi hosgeldin boy kilo kac

Hosgeldin :)
Boy kg hedef kg neler

teşekkür ederim

bende seni hatırlıyorum resimlerini görmüştüm ama eski halini bilmiyordum gerçekten çok hayran kaldım tebrik ederim seni darısı başımıza artık demekki olabiliyormuş

bende boy kilo yazmamışım 23 yaşındayım bekarım yarışmaya katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum şaka bir yana 161 boyum var ben kendimi bildim bileli hafif kiloluydum çok farkında değildim ama daha fazla kilo aldığımı farkedince özellikle mezuniyet için kıyafet ararken artık hiç birşeyin yakışmadığını farkettiğimde artık dur dememin vakti gelmişti ve bu sefer umarım başarabilirim şuanda 74 kiloyum yakın hedefim 64 eylüle kadar 64 olmayı hedefliyorum eğer hedefime ulaşabilirsem asıl hedefim olan 57 ye de ulaşabilirim

Kızlar 1 avuç kuru meyvenin kalorisi be kadardır bileniniz var mı :)

Kızlar 1 avuç kuru meyvenin kalorisi be kadardır bileniniz var mı :)

O KURU MEYVENİN NE OLDUĞUNA BAĞLI CANIM ,AMA ŞÖYLE SÖYLİYİM,1 AVUÇ 32 GR GİBİ BİŞEY,AŞAĞIDAKİLERSE 100ER GR OLARAK HESAPLANMIŞ,YANİ 1/3 OLARAK HESAPLARSAN 100 KALORİNİN ALTINA DENK GELİYO BİR AVUÇ

Kayısı

258

Erik

230

İncir

270

Üzüm

295

Hurma

315

Canım fındık ananas ceviz falanda vardı

Merhaba canlariiimmm
Diyette ikinci gunum ve masallah super gidiyor simdi okuldan geldim kizcem de uyumus bende dinleniyorum cok sukur icimde cok guzel bir huzur var

Gecmis olsun canim Rabbim acil sifalar versin.

Son düzenleme:
Hosgeldin canim.
Tatlim bu kahveyi ogutmek gerekiomus ama yas oldgu icin kahve makinesi ogutebiliomus sadece.sen ogutuomusun direk tane olarakmi yapiosn.bide sicak su koy 4 dk demle demissin ya bildigimiz sallama cay gibimi.yoksa kaynatiyomsun 4 dk
Merhaba canlariiimmm
Diyette ikinci gunum ve masallah super gidiyor simdi okuldan geldim kizcem de uyumus bende dinleniyorum cok sukur icimde cok guzel bir huzur var

Oh ne guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…