Kizlar bende dun tekrar baslamistim bu sefer tam kararlydim.ama abim omzunu kirdi.dun hastanede yattik.bgunde ameliyat oldu.anlicaginiz diyet falan kalmadi.bugecede burdayiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tuh aktardan alsaydim keskeBugün cidden ipin ucu kaçtı çok yedim🙊dikkate alan varmı bilmiyorum ama kızlar yeşil kahve için derim cuma 72.1düm dün sabah 71.2 gördüm şok şok şok🙈deneyin sizde bukadar ısrar ediyorum gören de yeşil kahve ticareti yapıyorm zannedecek😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aliefe canım bende sizi çok özledim.... yediklerimi ve benimle aynı durumla mücadele eden arkdaşlarla yazışmak beni cok motive ediyor...
eşim resmen dalga geçiyoooo... kaşıkla yemek alınca bana ne dese, al bide benden olsun, 1 kaşıkla mı zayıflayacaksın diyip diyip gülüyoo...
bu topikte çokk mutluyumm...
60 liramicanım sorma bende geçen hafta kuaförüme gitmiştim, yeşil kahveden bahsetti... çok işe yarıyor dedi ve kendisinde fazladan olduğunu söyledi ve bana satmak istedi bende diyet yaptığım için atladım hemen alıyım diye fiyatını hiç sormadan... çıkarken fiyatını ödeyim dedim 60 tl aldı benden 250 gr.... hiç sesimi çıkarmadan aldım o kadar yeşil kahve muhabbeti yapmıştı bana .... parasından dolayı gıcık olup içmiyordumm... deneyimmm bakalımmmm....
Allah sifa versin canimKizlar bende dun tekrar baslamistim bu sefer tam kararlydim.ama abim omzunu kirdi.dun hastanede yattik.bgunde ameliyat oldu.anlicaginiz diyet falan kalmadi.bugecede burdayiz
Menüm
09:00
2 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
3-4 dilim domates
200 ml sek çilekli günlük süt
12:00
1/2 tabak tavuk sote
4 tane çok küçük köfte
14:00
1 kupa Dokuzlu çay
16:00
1 avuç kuru meyve
1 kupa yeşil çay
Akşam sadece su içerim toplamda 2.5 lt su.
tuh aktardan alsaydim keske
hemde bugun gördüm
60 lirami
abartmis lar yani
Allah sifa versin canim
Yine supersin
bizi erken birakip gideceksin heralde
geçmiş olsun canımmm çocuklar hasta olunca bendede hayat duruyorrr... acil şifalar....
[
geçmiş olsun canım,allah şifa versin,benimde çocuklar hasta olduğunda canım hiçbişey istemiyo,kafam devamlı onlarla meşgul ,yeterki onlar iyi olsun ,sonra geri dönerim düzenime diyorum,cidden zorboşver şimdilik takılma kasma kendini,çocuklarına odaklan,onlar iyi olsun gerisi boş cidden
Gecm8s olsun canim
Al bizdenden de aynı durum güçlü olup onlarla ilgilenmem gerek diye iki gündür yediklerime de dikkat edemedim.napalım iyi olsunlar da inş size de çok geçmiş olsun canım
Bugün cidden ipin ucu kaçtı çok yedim🙊dikkate alan varmı bilmiyorum ama kızlar yeşil kahve için derim cuma 72.1düm dün sabah 71.2 gördüm şok şok şok🙈deneyin sizde bukadar ısrar ediyorum gören de yeşil kahve ticareti yapıyorm zannedecek😁
Kızlar geçmiş olsun kuzucuklarınıza ve tabiki benim kuzucuma da. Dünden beri kızım da hasta öksürük ve ateşle uğraşıyoruz gece sabahladık
Çok geçmiş olsun hepinizede kızlar yavrucuklar hemen iyileşsin inşallah. Kıyamam onlara
Kızlar 1 avuç kuru meyvenin kalorisi be kadardır bileniniz var mı :)
Merhaba canlariiimmm
Diyette ikinci gunum ve masallah super gidiyorsimdi okuldan geldim kizcem de uyumus bende dinleniyorum cok sukur icimde cok guzel bir huzur var
Gecmis olsun canim Rabbim acil sifalar versin.
Hosgeldin tatlim citir hatun olcaksin demek :)
Istedigin kg Ideal kg dan da asagi bir kg degil mi :)
Insallah mutlu olacagin.kg ya ulasirsin :)
Kizlar bende dun tekrar baslamistim bu sefer tam kararlydim.ama abim omzunu kirdi.dun hastanede yattik.bgunde ameliyat oldu.anlicaginiz diyet falan kalmadi.bugecede burdayiz
bugünkü menümü de paylaşıyım,bu arada 5 gün bu detoks diyetiyle başlıcam diyetisyen vermişti sonrada normal bir şekilde devam edicem
sabah:1 muz 3 ceviz
ara:yarım paket kayısılı form bisküvi
öğlen:1 kase çorba ve yoğurt
ara: paket kakaolu yaban mersinli form ve 1 portakal
akşam:1 kepçe çorba,yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği
ara:2 meyvem var ama daha yemedim acıkırsam yicem
haftayada spora başlıcam haftada 3 gün :)
Canım ya bu liste 5 günmü uygulanacak bide kaç kilo verdirirki haftada
Geçmiş olsun canım
tuh aktardan alsaydim keske
hemde bugun gördüm
60 lirami
abartmis lar yani
Allah sifa versin canim
Yine supersin
bizi erken birakip gideceksin heralde
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim. Yarın alıp deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?