merhaba oncelikle herkesin beyninin etini yeCanım aynı dert bende de var hem düğün var,, hemde benim öğrencilerimin yıl sonu balosu var tam 1 ayım var ve yaklaşık 5 kilo vermem gerek... nasıl tutcam boğazımı bilmiyorumm... sürekli misafir geliyor ve bu aralar çok tatil oldu bizde değerlendirdik ve kilo olarak geriye yapıştı üzerime ... bu hafta sıkı başladımmm... 60 kiloları bi görsem çok sevinecemmmm...
Bence guzelMenüm
kahvaltı
1 yumurta
salatalık
peynir
2 dilim tt ekmek
öğle
2-4 kaşık etli sebze yemeği
3-4 kaşık makarna
cacık
ara
3 mısır patlağı
1 portakal
ıhlamur
akşam
2 dilim tt ekmek
peynir
zeytin
su 2lt civarı
benim menüm bugün kalabalık oldu. iştahım açık nedense yarın ekmeği yarıya düşürücem :26:
SuperBu arada kizlaar bugün diyetisyen randevum vardı ve cok mutlu ayrıldım. İlk 2 haftada tam 4 kilo 200gr vermisim!
Hoşbuldum canımmolucam inşallah:))
Ben zamanında 65 kiloya düşmüştüm ama o hala vücudum istediğim gibi değiildi pek yoksa idealim 65 çıkmıştı diyetisyende o yüzden 60-61 diye düşündüm ama tabi verdikçe görücez
Bu arada bu sabah tartıldım
71 kg ile başlıyorum
deneyebilirim tamda 5 gunum varbugünkü menümü de paylaşıyım,bu arada 5 gün bu detoks diyetiyle başlıcam diyetisyen vermişti sonrada normal bir şekilde devam edicem
sabah:1 muz 3 ceviz
ara:yarım paket kayısılı form bisküvi
öğlen:1 kase çorba ve yoğurt
ara: paket kakaolu yaban mersinli form ve 1 portakal
akşam:1 kepçe çorba,yoğurt ve 1 dilim tam buğday ekmeği
ara:2 meyvem var ama daha yemedim acıkırsam yicem
haftayada spora başlıcam haftada 3 gün :)
Kahvalti
5 zeytin, 3 parmak peynir, 1 dilim tb, sirkeli yağsız salata
Ara 11:30
3 hurma, 12 fındık
Oglen yemeği kacinca 4 teki ara ile birleştirdim:
1 kase patates Yemeği, 1tabak et sote, 1 bucuk galeta, çay+1 adet bisküvi
Aksam 19:30
Bir kasr yogurt çorbası
Yarım kase yogurt
Bir tabak zeytinyağlı pirasa
Su cok içeceğim bugün.
Bir de diyetisyenim bir surlu tatlı ya da dondurma ödülü verdi ama onu eşimle dışarıda kullanmayı planliyorum
Tatlim t kahvesini sekersiz,Kalkis 10.00
kahvalti 11.00
salatalik
1 kk peynir
cay
12.00
2 kuru kayisi
ilik su
17.15
3te1 tost
17.45
1 sutlu nescafe
2 kavala kurabiye
Yarim avuc kahve cekirdekli cuku
18.45
1 isirik zeytinli pogAca cocugun kalmasin diye
20.00
4 cubuk tavuk izgara
cacik
22.00
turk kahvesi
1 saat yuruyus
2 lt su
merhaba oncelikle herkesin beyninin etini yeben diyetteyim kilo vermem gerek isterlerse dalga gecsinler ki sanmiyorum senin kararliligini gorunce sana yardimci olacaklardir eminim. kilo vermenin ilk kurali kararlilik bence. misafirinde olsa en sevdigin yiyeceklerde olsa yeme diger arkadaslarada tavsiyem ilk basta cok zor geliyor ama bir sure sonra farkinda olmadan alisiyorsun bak gaza getireyim sizleri 73 oldum 83 dum 2 ay olmadi bile yuruyus bol su her yemegi yedim ama ekmek yok hamur isi gazli icecek yok... umarim hepimiz incecik oluruz hatali yaziyorsam af ola 4 yasinda oglum var ve su anda sirtimda tepiniyor ve saat gecenin biri
Gunaydin citirciklar :)
Ben hasta oldum yatiyorum.ne zaman tam tesekkullu baslayabilicem bilmiyorum
Hep bi aksilik.
Neyse. ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Turk kahvesini cay fincanina tek kup sekerle yapiyorumGunaydin citirciklar :)
Ben hasta oldum yatiyorum.ne zaman tam tesekkullu baslayabilicem bilmiyorum
Hep bi aksilik.
Neyse. ...
Tatlim t kahvesini sekersiz,
Nescafeyi da kremasiz ve sekersiz sade sutle iciyorsan bence liste guzel
Kavala kurabiye nedir?
Ahhhh ahhhh o irade hafta ici iyi hafta sonu hici verilenlerin geri geldigi bir diyetim var((
Onu cozsem hem eksilerde olucam da is cozmekte
bizimde mevlud isi var bu hafta sonu.Gunaydinlar kızlar
Kahvaltımın son cayindayim. Birazdan kızı muayeneye oglusu iğneye götürüp sürücümüzden sut ve yimmirta alacağım.
Diyetisyenim kilo verdikleri listeye yeni seyler ekliyor. Haftada 2 olan yumurtamı 4 e çıkardı. Digerlerine ekleme yapmayı düşünürken sen yapma ben biraz daha fazla yerim dedim anlaştık.
Diyeceğim su ki yemeden kilo verilmiyor kızlar. Sok diyetler yapmayın. Zira 130 kg olan kayinvalidemle beraber başlamıştık diyete. O listeden de az yedi ve sadece 1 kg verebildi. Ben ise 4,2.
Hepinize kolay gelsin!
Gunaydinlar kızlar
Kahvaltımın son cayindayim. Birazdan kızı muayeneye oglusu iğneye götürüp sürücümüzden sut ve yimmirta alacağım.
Diyetisyenim kilo verdikleri listeye yeni seyler ekliyor. Haftada 2 olan yumurtamı 4 e çıkardı. Digerlerine ekleme yapmayı düşünürken sen yapma ben biraz daha fazla yerim dedim anlaştık.
Diyeceğim su ki yemeden kilo verilmiyor kızlar. Sok diyetler yapmayın. Zira 130 kg olan kayinvalidemle beraber başlamıştık diyete. O listeden de az yedi ve sadece 1 kg verebildi. Ben ise 4,2.
Hepinize kolay gelsin!
Dr un listesini merak ettim dogrusuGunaydinlar kızlar
Hepinize kolay gelsin!
Cok gecmis olsun canim
Gecmis olsun canim ya ne si var?Saat 11:3 ve ben kahvaltı bile yapamadım küçük oğluş çok hasta sadece yeşil kahveyi içtim düzen yokki vücut napsın😓
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bozma moralini yamerhaba kizlar nasilsiniz?
kac gundur giremedim hic topige bu aralar iyice saldim kendimi guya bu ayin sonuna diyetetisien den randevu almistim, bayagidir gitmiyorum bu verdigim 11kilo'nundan ne kadari yagdan ne kadari su vs iste ogrenmek istiyordum vede 63olarak gitmek istiyordum diyetetisyenime ama bu kadar o kadar cok bogazim acildiki hic doymuyorum ozellikle tatlilara karsi ne yapicam bilmiyorum burayada hic ugrayamiyorum canim cok sikiliyo kizlar
merhaba kizlar nasilsiniz?
kac gundur giremedim hic topige bu aralar iyice saldim kendimi guya bu ayin sonuna diyetetisien den randevu almistim, bayagidir gitmiyorum bu verdigim 11kilo'nundan ne kadari yagdan ne kadari su vs iste ogrenmek istiyordum vede 63olarak gitmek istiyordum diyetetisyenime ama bu kadar o kadar cok bogazim acildiki hic doymuyorum ozellikle tatlilara karsi ne yapicam bilmiyorum burayada hic ugrayamiyorum canim cok sikiliyo kizlar
Aferim sana4.2 süper bir rakam. Bende de sanki yedikçe iştahım açılıyo daha çok yiyesim geliyor gibi oluyo. Demek yediğimiz öğünleri çok az tutmamak lazımmış. Çok kilosu olanlar daha kolay veriyor diye biliyorum. 130 kilodan diyet yapıp 1 kilo vermekte tuhaf. Gelişmeleri bizimle paylaşır mısın senin haftalık menünü merak ettim canım.
Saat 11:3 ve ben kahvaltı bile yapamadım küçük oğluş çok hasta sadece yeşil kahveyi içtim düzen yokki vücut napsın😓
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tatlim bu kahveyi ogutmek gerekiomus ama yas oldgu icin kahve makinesi ogutebiliomus sadece.sen ogutuomusun direk tane olarakmi yapiosn.bide sicak su koy 4 dk demle demissin ya bildigimiz sallama cay gibimi.yoksa kaynatiyomsun 4 dk
Günaydınnnn kızlar
bugünkü menüm
sabah :domates . Salatalık , az peynir ve 2 tane zeytin
ara:
şekersiz çay
iki ısırımlık kek( arkadaş tadına bakmam için ısrar ettiği için)
öğle
çorba
küçük kase yoğurt
akşama
ne yapacağımı bilmiyorum
önerilerşinizi bekliyorumm
kızlar regli döneminde yeşil kahve içiyim mi ve aç karnına mı olması gerekiyor
merhaba kizlar nasilsiniz?
Biomel arkadasim soruma cvp vermemissin sanirim.
İyi günler kızlar
Ooof dünden beri nerdeyse hiçbir şey yemiyorum uykusuzluk ve kızımın hastalanması moralimi bozdu yemek yiyesim gelmiyor. Bi de eşim sağolsun üstüne tuz biber ekiyor çocukların hastalığını benden biliyo yaasinir olurdum böylelerine başımda bitti düşse niye bakmadın hasta olsa çok geziyon da hasta oluyolar vs liste uzar gider.
İyi günler kızlar
Ooof dünden beri nerdeyse hiçbir şey yemiyorum uykusuzluk ve kızımın hastalanması moralimi bozdu yemek yiyesim gelmiyor. Bi de eşim sağolsun üstüne tuz biber ekiyor çocukların hastalığını benden biliyo yaasinir olurdum böylelerine başımda bitti düşse niye bakmadın hasta olsa çok geziyon da hasta oluyolar vs liste uzar gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?