70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba oncelikle herkesin beyninin etini ye ben diyetteyim kilo vermem gerek isterlerse dalga gecsinler ki sanmiyorum senin kararliligini gorunce sana yardimci olacaklardir eminim. kilo vermenin ilk kurali kararlilik bence. misafirinde olsa en sevdigin yiyeceklerde olsa yeme diger arkadaslarada tavsiyem ilk basta cok zor geliyor ama bir sure sonra farkinda olmadan alisiyorsun bak gaza getireyim sizleri 73 oldum 83 dum 2 ay olmadi bile yuruyus bol su her yemegi yedim ama ekmek yok hamur isi gazli icecek yok... umarim hepimiz incecik oluruz hatali yaziyorsam af ola 4 yasinda oglum var ve su anda sirtimda tepiniyor ve saat gecenin biri

Bence guzel
Bu arada kizlaar bugün diyetisyen randevum vardı ve cok mutlu ayrıldım. İlk 2 haftada tam 4 kilo 200gr vermisim!
Super

deneyebilirim tamda 5 gunum var

Ornek bi diyet menu

Kalkis 10.00
kahvalti 11.00
salatalik
1 kk peynir
cay

12.00
2 kuru kayisi
ilik su

17.15
3te1 tost

17.45
1 sutlu nescafe
2 kavala kurabiye
Yarim avuc kahve cekirdekli cuku

18.45
1 isirik zeytinli pogAca cocugun kalmasin diye

20.00
4 cubuk tavuk izgara
cacik

22.00
turk kahvesi

1 saat yuruyus
2 lt su

Gunaydin citirciklar :)
Ben hasta oldum yatiyorum.ne zaman tam tesekkullu baslayabilicem bilmiyorum
Hep bi aksilik.
Neyse. ...

Tatlim t kahvesini sekersiz,
Nescafeyi da kremasiz ve sekersiz sade sutle iciyorsan bence liste guzel
Kavala kurabiye nedir?

Ahhhh ahhhh o irade hafta ici iyi hafta sonu hici verilenlerin geri geldigi bir diyetim var ((
Onu cozsem hem eksilerde olucam da is cozmekte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinlar kızlar

Kahvaltımın son cayindayim. Birazdan kızı muayeneye oglusu iğneye götürüp sürücümüzden sut ve yimmirta alacağım.

Diyetisyenim kilo verdikleri listeye yeni seyler ekliyor. Haftada 2 olan yumurtamı 4 e çıkardı. Digerlerine ekleme yapmayı düşünürken sen yapma ben biraz daha fazla yerim dedim anlaştık.

Diyeceğim su ki yemeden kilo verilmiyor kızlar. Sok diyetler yapmayın. Zira 130 kg olan kayinvalidemle beraber başlamıştık diyete. O listeden de az yedi ve sadece 1 kg verebildi. Ben ise 4,2.

Hepinize kolay gelsin!

Turk kahvesini cay fincanina tek kup sekerle yapiyorum
nescafeyi yarim yagli sutle.
kavala kurabiye hazir paketlerden kesin dunya seker ve yag vardir.
bizimde mevlud isi var bu hafta sonu.
Pazartediden itibaren gecen sene hittigim diyetisyenin listelerini sirayla uygulayacagim.
bosuna diyetisyen olmamislar demi ama.

Saat 11:3 ve ben kahvaltı bile yapamadım küçük oğluş çok hasta sadece yeşil kahveyi içtim düzen yokki vücut napsın😓

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydınnnn kızlar

bugünkü menüm
sabah :domates . Salatalık , az peynir ve 2 tane zeytin

ara:
şekersiz çay
iki ısırımlık kek( arkadaş tadına bakmam için ısrar ettiği için)

öğle
çorba
küçük kase yoğurt

akşama
ne yapacağımı bilmiyorum
önerilerşinizi bekliyorumm

kızlar regli döneminde yeşil kahve içiyim mi ve aç karnına mı olması gerekiyor

Aferim sana 4.2 süper bir rakam. Bende de sanki yedikçe iştahım açılıyo daha çok yiyesim geliyor gibi oluyo. Demek yediğimiz öğünleri çok az tutmamak lazımmış. Çok kilosu olanlar daha kolay veriyor diye biliyorum. 130 kilodan diyet yapıp 1 kilo vermekte tuhaf. Gelişmeleri bizimle paylaşır mısın senin haftalık menünü merak ettim canım.

merhaba kizlar nasilsiniz?
kac gundur giremedim hic topige bu aralar iyice saldim kendimi guya bu ayin sonuna diyetetisien den randevu almistim, bayagidir gitmiyorum bu verdigim 11kilo'nundan ne kadari yagdan ne kadari su vs iste ogrenmek istiyordum vede 63olarak gitmek istiyordum diyetetisyenime ama bu kadar o kadar cok bogazim acildiki hic doymuyorum ozellikle tatlilara karsi ne yapicam bilmiyorum burayada hic ugrayamiyorum canim cok sikiliyo kizlar

Dr un listesini merak ettim dogrusu

Cok gecmis olsun canim

Tesk ederim canim

Saat 11:3 ve ben kahvaltı bile yapamadım küçük oğluş çok hasta sadece yeşil kahveyi içtim düzen yokki vücut napsın😓

Gecmis olsun canim ya ne si var?
Bozma moralini ya
Tatli krizlerin.icin tarcin.kullandin.mi
Tarcinli sut
Tarcinli elma vs
Iyi geliyo dene istersen

Ben kahvalti yapmadim otimoti gbi nescafe fincanina tek.sekerli t. kahvemi ictim

Ogle menumude daha belirlemedim. Ama aksama zeyyinyagli taze fasulye yapicam ve yesil.mercimek corbasi 1 e r tbk ekmeksiz yerim sanirim

Oğluşu ayakta sallarken fırsat buluyorum yazmaya canım😂şimdi bu haftanın listesine baktım çok iyi gidiyorsun canım ya vazgeçme olur öyle arada ama hep öyle devam etmesine izin verme sakın bak 66 lardasın ben hayallerini kuruyorum o rakamların olabilecekmiyim tekrar diye

Evet oğunu az tutunca bir sonraki ogünde gözün cok daha ac oluyor. Mesela aksam yemeğinden önceki ara öğünümde bir tost ve bir meyve var. Aksam yemeğine acikmadan oturuyorum ve corba yogurt ve 4 kasik sebze yemeği fazla bile geliyor.

Kayınvalideme Dr az yersen metabolizman çalışmaz dedi. Gelişmeleri paylaşırım tabii ki

Cok gecmis olsun inşallah hemen iyileşir minigin. Ama masaya oturmasak bile kahvaltı adına ağzımiza bir şey atacakmisiz ki metabolizma çalısmaya baslasin

Biomel arkadasim soruma cvp vermemissin sanirim.

Canım öğle menün bu olmamalı. Mutlaka protein eklemelisin. Yani et salata corba olabilir. Aksam öğününde yogurt ve sebze yemeği olabilir. Yeterli protein almazsan kaslardan yemeye başlarsın.

Boğazin açıldıysa bence diyetisyen icin tam zamanı! 11 kilodan bahsediyosun iniş çıkışlar olabilir cok iyi kilo vermissin. Moralini yuksek tut bize de ornek ol e mı?

İyi günler kızlar
Ooof dünden beri nerdeyse hiçbir şey yemiyorum uykusuzluk ve kızımın hastalanması moralimi bozdu yemek yiyesim gelmiyor. Bi de eşim sağolsun üstüne tuz biber ekiyor çocukların hastalığını benden biliyo yaa sinir olurdum böylelerine başımda bitti düşse niye bakmadın hasta olsa çok geziyon da hasta oluyolar vs liste uzar gider.

Biomel arkadasim soruma cvp vermemissin sanirim.

Canım inan öyle bir haldeyimki Rabbim yardımcım olsun😭ben çekirdeklerin üzerine kaynar suyu döküp demliyorum 4 dk sonra süzüyorum öğütülmül de satılıyor ama böylesi daha iyi diye gördüm araştırmalarım sonucu tercih senin

Aynen tırlatıcam ben az kaldı

sıkma canını canım erkekler hep öyledir... bizde kızımın her hastalağında evde bir kavga çıkar ve susturması imkansızdır eşimi. hepp bahaneler ileri sürer ve beni suçlar yani kısaca evde kızım hastalanınca bende sinir hastası oluyorumm(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…