Bozma moralini ya
Tatli krizlerin.icin tarcin.kullandin.mi
Tarcinli sut
Tarcinli elma vs
Iyi geliyo dene istersen
Oğluşu ayakta sallarken fırsat buluyorum yazmaya canım😂şimdi bu haftanın listesine baktım çok iyi gidiyorsun canım ya vazgeçme olur öyle arada ama hep öyle devam etmesine izin verme sakın bak 66 lardasın ben hayallerini kuruyorum o rakamların olabilecekmiyim tekrar diye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Boğazin açıldıysa bence diyetisyen icin tam zamanı! 11 kilodan bahsediyosun iniş çıkışlar olabilir cok iyi kilo vermissin. Moralini yuksek tut bize de ornek ol e mı?
gecmis olsun canim kizina, sende sikma canini iyilesir ins yakinda. esinide kafana takma erkekler boyle illa bi suclu bulucaklarİyi günler kızlar
Ooof dünden beri nerdeyse hiçbir şey yemiyorum uykusuzluk ve kızımın hastalanması moralimi bozdu yemek yiyesim gelmiyor. Bi de eşim sağolsun üstüne tuz biber ekiyor çocukların hastalığını benden biliyo yaasinir olurdum böylelerine başımda bitti düşse niye bakmadın hasta olsa çok geziyon da hasta oluyolar vs liste uzar gider.
kac gun oldu menumu paylasmadim kizlar sizinle, gecen persembe'den itibaren 4gunluk hafta sonu tatilim cok kotuydu diyet acisindan yedimde yedim esimde sagolsun hic destek vermiyor benden tatli istiyor bende yapmayinca gitti tavuk gogsu yapti onuda yedim
bu hafta gene persembe gunu tatil cumada izinliyim 4gunluk hafta sonu tatili ins gene iipin icini kacirmam
bugun tekrardan ciddi ciddi rejime baslamaya karar verdim ama hadi hayirlisi su hafta sonu tatili beni korkutuyor :18::18::18::18:
bugunku menum
Sabah : 1dilim ekmek uzerine peynir surdum birazda salatalik 2 zeytin
ara : limonlu cay + 3tane biscuit
oglen : 5yk tavuklu sebze yemegi + 2dilim cavdar ekmegi + yogurt
aksam : firinda karnibahar
gene anjin olmusum bogazlarim cok kotu daha gecen olmustum simdi gene oldum sesim dogru durust cikmiyo bogazim gicik yapiyor oksuruk tutuyor uff basim agriyor valla
İyi günler kızlar
Ooof dünden beri nerdeyse hiçbir şey yemiyorum uykusuzluk ve kızımın hastalanması moralimi bozdu yemek yiyesim gelmiyor. Bi de eşim sağolsun üstüne tuz biber ekiyor çocukların hastalığını benden biliyo yaasinir olurdum böylelerine başımda bitti düşse niye bakmadın hasta olsa çok geziyon da hasta oluyolar vs liste uzar gider.
Gecmis olsun canimSaat 11:3 ve ben kahvaltı bile yapamadım küçük oğluş çok hasta sadece yeşil kahveyi içtim düzen yokki vücut napsın😓
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecm7s olsun canimİyi günler kızlar
Hosgeldinevet artik 80 li rakamlarla isim bitti o yuzden buradayim 78 oldum cok sukur ama daha takili kaldim bu rakamda artik 78 den sonra sizlerin destegiyle benimde size olan destegimle bu rakamlari asagiya cekmeye geldim
merhaba kızlar.
Nasılsınız? Ben gayet iyim yaramazlık yapmadan kilomu korumaya devam ediyorum. en kısa zamanda büyük ihtimal hafta içi foto koyacağım umarım sizlerede motive olur. çıtır hallerime geri döndüm uzun süredir görmeyenler görünce çok şaşırdı tabi böyle tepkiler almak güzel.
Buarada tanımayan arkadaşlar için yazıyorum şuan BOY:1.73 KİLO:62 :)
herkese başarılar diliyorum.
sevgiler
evet artik 80 li rakamlarla isim bitti o yuzden buradayim 78 oldum cok sukur ama daha takili kaldim bu rakamda artik 78 den sonra sizlerin destegiyle benimde size olan destegimle bu rakamlari asagiya cekmeye geldim
senin adına sevindimmerhaba kızlar.
Nasılsınız? Ben gayet iyim yaramazlık yapmadan kilomu korumaya devam ediyorum. en kısa zamanda büyük ihtimal hafta içi foto koyacağım umarım sizlerede motive olur. çıtır hallerime geri döndüm uzun süredir görmeyenler görünce çok şaşırdı tabi böyle tepkiler almak güzel.
sevgiler
Hoşgeldin :)evet artik 80 li rakamlarla isim bitti o yuzden buradayim 78 oldum cok sukur ama daha takili kaldim bu rakamda artik 78 den sonra sizlerin destegiyle benimde size olan destegimle bu rakamlari asagiya cekmeye geldim
merhaba kızlar.
sevgiler
Herkese iyi akşamlar;
Menüm;
1,5 saatlik yürüyüş (yavaş tempo)
Kahvaltı; 1 gevrek, birkaç parça beyaz peynir, bir tatlı kaşığı salça, nane,
kekik, pul biber, çörekotu, zeytinyağı,domates,biber, tek şekerli çay, 6 parça
bitter çikolata
Ara; 1 bardak ayran, yarım yaprak galeta
Öğlen; patlıcan yemeği, yoğurt ve bir dilim cevizli ekmek
Ara; 1 bardak yeşil nescafe, 2 parça bitter çikolata
Akşam; yoğurtlu ruşeym
Gün sonu: 12000 adım
sağol canım baya salmıştım. toplamanın zamanı geldi :)Super canim
12000 adimda harika
Herkese iyi akşamlar;
Menüm;
Kahvaltı; 1 gevrek, birkaç parça beyaz peynir, bir tatlı kaşığı salça, nane,
kekik, pul biber, çörekotu, zeytinyağı,domates,biber, tek şekerli çay, 6 parça
bitter çikolata
Ara; 1 bardak ayran, yarım yaprak galeta
Öğlen; patlıcan yemeği, yoğurt ve bir dilim cevizli ekmek
Ara; 1 bardak yeşil nescafe, 2 parça bitter çikolata
Akşam; yoğurtlu ruşeym
Gün sonu: 12000 adım
Dr un listesini merak ettim dogrusu
Çok iyi hem spor yapıyorsun hem menün güzel. Bu şekilde devam edersen 50'li sayıları görürsün kısa zamanda canım. Benim tam 8 gün oldum henüz yeniyim ama kilo veremedim. O yüzden biraz hevesim kırık bakalım artık...
evet artik 80 li rakamlarla isim bitti o yuzden buradayim 78 oldum cok sukur ama daha takili kaldim bu rakamda artik 78 den sonra sizlerin destegiyle benimde size olan destegimle bu rakamlari asagiya cekmeye geldim
merhaba kızlar.
sevgiler
Verirsin canimÇok iyi hem spor yapıyorsun hem menün güzel. Bu şekilde devam edersen 50'li sayıları görürsün kısa zamanda canım. Benim tam 8 gün oldum henüz yeniyim ama kilo veremedim. O yüzden biraz hevesim kırık bakalım artık...
Tesekkurler liste icinMerak eden arkadaslar icin bugünkü menümü detaylandirarak yazıyorum arkadaslar
Kahvaltı:
2 dilim tam buday ya da Çavdar
5 zeytin,
yağsız salata,
3 parmak peynir( çecil, dil veya beyaz peynir)
1 yumurta ( haftada 2 kez yumurta vardı şimdi 4 oldu)
Ara 11:30
3 Mekke hurmasi
12 fındık ( çığ fındık kullanıyorum çünkü kavrulan kuruyemisler trans yağa dönüşüyor o da zararlı)
Öğlen 14:00
1 kase yogurt çorbası
1 tabak etli türlü ( ya da 3 avuç ici kadar et, tavuk, balik, baklagil. 3 kez et 2 kez balık olmalıymış gerisi keyfii)
Sınırsız salata
16:00 ara
1 yağsız tost( çecil peyniri ile yapıyorum)
1 meyve
19:30 aksam
1 kase corba
1 su bardağı yogurt
4 yemek kasığı sebze yemeği ( ben bir tabak zeytinyagli bezelye yedim)
Ve olması gereken 2 Lt su ama henüz o kadar içemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?