70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menü güzel canım . Anaokulunda mı çalışıyorsun

Menü de spor da çok güzel

Gayet doyurucu bir menü canım

Son düzenleme:
Face de gezerken bi kalburabasti gordum sanki
cocuguda alip uyuyayim bari 8 inci günüm ve dayanamayacagim sanki

Dayanabilirsin canım yoksa geliyorum şaçını çekmeye
Canım haftada bir tatlı için kendine izin ver ve o gün için bekle bu sana dayanma gücü verir ben daha önce diyet yaptığımda bu metodu uygulamıştım baya faydası olmuştu

Selammm hatunlaaarr bugun iyiydim hosdum menu olarak cok dikkatliydim ama hatayi nerede yaptim anlamadim kocam cigkofte yapti etsiz bir iki derken 5 tane huplettim sonra kek yedim yani su saate kadar sabredip de bunu yapinca kendime gicik oluyorum bundan boyle aksam 7 den sonra. Ya agzima hicbisey almayacagim eger biseyler guzel olursa ertesi gune saklayacagim

Sent from my LG-P970 using Kadınlar Kulübü mobile app

Slm.kizlar
Hemen bildirim yapip cikicam malum hastalik gece aziyo hic halim yok
Bugun yediklerime gelince

Saat :10
Tek.sekerli nescafe fincaninda tkahvesi

1 saat tempolu yuruyus

Ogle yemegi
Kocaman 1 kase naneli yogurt
ara
5 tane kuru kayisi

Aksam 18.30
Bitter cikolatali puding

yarim lavasa peynir domates durum yaptim yedim.

1.5 lt su
Bide gecen gun dr um.da yag yakan.icecek yapmislardi onu deniyorum 1lt de ondan ictim sonucunu yazicam.size

Menü güzel canım . Anaokulunda mı çalışıyorsun

Menü de spor da çok güzel

Gayet doyurucu bir menü canım
yok canim anaokulunda calismiyorum.
okul aile birligi yil sonu gosterisi icin hazirlik yapiyor, bende onlara yardim ediyorum oglum okuldayken.

Iki gundur hurabiye yiyorumda tek tek.
serbetli tatli yemiyorum, malum tatliya duskunlugum var.
Neyse allahtan resimdi. Gecti gitti.

Ac kalmak banada yaramiyor canim aksam herseye saldiriyorum.
gun icinde yediklerini arttir ki aksama yemeklere saldirma.

Guzel menu canim

Menüm
08:00
2 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
4 zeytin

12:00
1 tabak yeşil fasulye yemeği

18:00
1 tabak yoğurt
1 avuç kuru meyve
2 yk yulaf

21:30
1 tabak salata

2 lt su

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de çizelge yapmaya çalıştım. Deneme amaçlı yazıyorum. Bakalım yapabilmişmiyim

Yaşasın artık benim de çizelgem var. Kızlar kg değişikliğinde yine aynı siteye girip yeni http kodunu kopyalayıp her seferinde profildeki kutucuğa mı yapıştırıyoruz? Ya da nasıl yapılıyor?:44:

Aynen canım akşamları yeme bişey bir sonraki güne sakla
Çok geçmiş olsun canım senin neyin var.
Yaşasın artık benim de çizelgem var. Kızlar kg değişikliğinde yine aynı siteye girip yeni http kodunu kopyalayıp her seferinde profildeki kutucuğa mı yapıştırıyoruz? Ya da nasıl yapılıyor?:44:

Tebrikler canım güle güle kullan çizelgeni. Evet aynen öyle yapılıyor. Ama öğrenince çok kolay geliyor. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim

Günaydın kızlar

Yorgun, bitkin bir güne başladık yine. Kizimin ateşi dünden beri hep 37 lerde. Antibiyotiğe başlamak istemiyorum ama kararsızım iste. Oglusumun da yanakları kızardi. Ates onda da mi başladı ölçmeye korkuyorum.

Sabah yogun oluyo. Kahvaltılarını yaptır, havalarını ver, ev perişan ben perişan. Ha bi de iğneye götürcem.

Annelik cok zor..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sizin minikler iyilesmistir inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Çocuk dr. Na götürdün mü onları? 37 ise iyi takip et birden yükselebilir. Benim oğlum da 5 yaşında o da geçen hafta öyleydi. Antibiyotik içirene kadar canımız çıktı sevmiyor.geçen sene de havale geçirmişti o yüzden dîken üstündeydik.

Saol canim
Usuttum herhalde etlerim agriyo
Hic halim keyfim.yok

Gecmis olsun. Anne degilim ama hep derim" annelik gonullu kolelik "
Allah yardimcin olsun. Kuzucuklarda insallah cabuk.iyilesir

Super
Gecmis olsun canim.
allah yardimcin olsun.

canim ya o dert bendede var, 1ay oncesine kadar esim isinden dolayi eve gec geliyordu ben cok rahattim ama simdi eve ayni saatlerde gidiyoruz cocuklari yatirinca bi cay koy diyor sonra yanina biseyler istiyor Allah'tan calisiyorum ya tatli borek isteyemiyo oda gidiyo dolapta ne kadar biskuvi ne kadar cikolata cerez varsa getiriyo adam alismis aksamlari cay icmeye 6senedir bi vazgeciremedim su huyundan bide cayi sade icse yok illa yaninda biseyler olucak eh bende insanim sonucta birinde hayir desem birine diyemiyorum lupp lupp asiriyorum o yuzdende cok sikkinim bu aralar sporumuda yapamiyorum neymisim tv ye bakicakmis

hadi bakalim sen dene sonucunu bizlerle paylas ise yariyosa bizde yapariz

menun guzel afiyet olsun canim

sanada gunaydin canim
gecmis olsun canim
neden vermiyosun antibiyotigi daha kotu olmasin sonra cocuk Allah korusunda
kizinin hastaligi oglana gecebilir benimkiler oyle oluyo biri hastalanir ertesi gunude digeri hastalanir
Allah yardimcimiz olsun canim annelik zor
valla biz kari koca dua ederiz her zaman aman cocuklar hastalanmasinda biz hastalanalim diye

kizlar bisey sorucam hic aranizda yogurt kurunu deneyeniniz varmi
face'de diyet grubunda hemen hemen herkes yapiyor
2kasik yogurt + limon + 1tatli kasigi pul biber
bunu yatmadan 30dk once yiyorlar guya yaglari eritiyormus
bununla zayiflayanlarda baya cok herkes memnun
bende gecen hafta 3gun denedim ama bisey fark etmedi cunku gun boyu ha bire yemistim
bu hafta tekrardan bi baslayim bakayim 1hafta diyorum
birde bu hafta sonu ayran detoksu yapayim diyorum ama kabiz olurum diye korkuyorum zaten kabizlik sorunum var

Ayran detoksu verdiriyor ama ikinci gunun sonunda eksi 3 uncu gun detoks oncesine donus

Kizlar bende sizdenim bende de istahli bir koca var ustelik diyet yapmasi gerekirken yapmiyo bogazina duskun.onun yuzunden basarili olamiyorum
Diyette oldugumi biliyo yk dondurma yok cerez yok tatli
Allah sonumuzu hayretsin ;(

Bakalim bugunde yapiyorum onumuzdeki hafta belli olur sanirim cunku dum basladim :)

Ben duymadim.ikisinide bilmiyorum ama yogurt kurunu uygularsan sonucu mutlaka bildir olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…