70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Güzelmiş menü. Ben birkaç gün tarçını eksik etmedim suyumdan ve çayımda iki-üç gündür kullanmıyorum. Hemen iştahım açıldı. Şimdi tekrar başladım . Bırakmicam bu sefer. Çok faydası varmış zira tatlı krizine birebir.

Menü güzel ve doyurucu görünüyor canım sağol

Amelia Canim. Benim belki bir duragan donemindir ama iyi bir atakla cok guzel verirsin ben inaniyorum

Sent from my LG-P970 using Kadınlar Kulübü mobile app

Sağol canım inşallah :)

Teşekkürler canım hemen bakıyorum. Yapmaya çalışıcam. Belki kilom sürekli gözüme görünürse daha çok faydası olur :26:

Evet yap canım. Kilo verdikçe o çizelgeyi güncellemek ayrı bir keyif oluyor. Buradaki bütün arkadaşlara tavsiye ederim :)

Ay şimdi çıktı evet olmuş. 19 kilo nasıl verilir iyice moralim bozuldu. 3-4 sene önce 69-60 kilo diyet grubundaydım hemde 63 le başlamıştım o gruba hemde. Kilo verince bıraktım diyeti geri aldım. İnşallah veririm tekrar

Görünüyor canım süpersin :))) çok güzel olmuş

Verirsin canım moralini bozma, hem tecrübelisinde. Bu sefer zayıfladıktan sonra daha dikkatli olursun

önce bu adrese giriyoruz

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3

Sonra buradan istediğimizi seçiyoruz next diyoruz
Eki Görüntüle 1103295

Daha sonra buradan istediğimizi seçiyoruz next diyoruz
Eki Görüntüle 1103318

Daha sonra aynen buradaki gibi gerekli yerleri işaretleyip, kilomuza göre dolduruyoruz bilgileri.
starting: başlangıç kilomuz
current: şu anki kilomuz
target: hedef kilomuz

Sonrada aşağıdaki tablodaki maviyle seçili olan yeri kopyalıyoruz.
Eki Görüntüle 1103263

Ve kopyaladığımız kısmı bu adresteki http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile çizelge kısmına yapıştırıp kaydet diyoruz.
Eki Görüntüle 1103268
Ve çizelgemiz hazır :)

Son düzenleme:

Aa ben göremiyorum çizelgeyi. Ben de Diyorum niye kimsenin çizelgesi yok. Demekti telefondan bağlandığım formatta görünmüyor o hi?

Face de gezerken bi kalburabasti gordum sanki
cocuguda alip uyuyayim bari 8 inci günüm ve dayanamayacagim sanki

Son düzenleme:
evet artik 80 li rakamlarla isim bitti o yuzden buradayim 78 oldum cok sukur ama daha takili kaldim bu rakamda artik 78 den sonra sizlerin destegiyle benimde size olan destegimle bu rakamlari asagiya cekmeye geldim
hosgeldin canim

biz iyiyiz canim sen nasilsin? resimlerini cok merak ediyoruz hadi biran once koyda gorelim bizim biraz motivasyona ihtiyacimiz var
bu arlar

menu guzel ama spor

listen guzelmis canim

veririsin canim hem bak tecrubeliymissin sen daha hizli verirsin

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…