Merak eden arkadaslar icin bugünkü menümü detaylandirarak yazıyorum arkadaslar
Kahvaltı:
2 dilim tam buday ya da Çavdar
5 zeytin,
yağsız salata,
3 parmak peynir( çecil, dil veya beyaz peynir)
1 yumurta ( haftada 2 kez yumurta vardı şimdi 4 oldu)
Ara 11:30
3 Mekke hurmasi
12 fındık ( çığ fındık kullanıyorum çünkü kavrulan kuruyemisler trans yağa dönüşüyor o da zararlı)
Öğlen 14:00
1 kase yogurt çorbası
1 tabak etli türlü ( ya da 3 avuç ici kadar et, tavuk, balik, baklagil. 3 kez et 2 kez balık olmalıymış gerisi keyfii)
Sınırsız salata
16:00 ara
1 yağsız tost( çecil peyniri ile yapıyorum)
1 meyve
19:30 aksam
1 kase corba
1 su bardağı yogurt
4 yemek kasığı sebze yemeği ( ben bir tabak zeytinyagli bezelye yedim)
Ve olması gereken 2 Lt su ama henüz o kadar içemedim
kızlar bu kilo çizelgesi nerden yapılıyor mesajların altında çıkan hani?
Buradan bakabilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Kahvaltı:
5 zeytin,
yağsız salata,
3 Mekke hurmasi
12 fındık ( çığ fındık kullanıyorum çünkü kavrulan kuruyemisler trans yağa dönüşüyor o da zararlı)
1 kase yogurt çorbası
1 tabak etli türlü ( ya da 3 avuç ici kadar et, tavuk, balik, baklagil. 3 kez et 2 kez balık olmalıymış gerisi keyfii)
Sınırsız salata
1 meyve
1 kase corba
1 su bardağı yogurt
Amelia Canim. Benim belki bir duragan donemindir ama iyi bir atakla cok guzel verirsin ben inaniyorum
Sent from my LG-P970 using Kadınlar Kulübü mobile app
Teşekkürler canım hemen bakıyorum. Yapmaya çalışıcam. Belki kilom sürekli gözüme görünürse daha çok faydası olur :26:
Evet yap canım. Kilo verdikçe o çizelgeyi güncellemek ayrı bir keyif oluyor. Buradaki bütün arkadaşlara tavsiye ederim :)
Yaptım ama mesajların altında göstermeyi beceremedim.
Görünüyor canım süpersin :))) çok güzel olmuş
Ay şimdi çıktı evet olmuş. 19 kilo nasıl verilir iyice moralim bozuldu. 3-4 sene önce 69-60 kilo diyet grubundaydım hemde 63 le başlamıştım o gruba hemde. Kilo verince bıraktım diyeti geri aldım. İnşallah veririm tekrar
Ay şimdi çıktı evet olmuş. 19 kilo nasıl verilir iyice moralim bozuldu. 3-4 sene önce 69-60 kilo diyet grubundaydım hemde 63 le başlamıştım o gruba hemde. Kilo verince bıraktım diyeti geri aldım. İnşallah veririm tekrar
Aa ben göremiyorum çizelgeyi. Ben de Diyorum niye kimsenin çizelgesi yok. Demekti telefondan bağlandığım formatta görünmüyor o hi?
Evet canım telde gözükmüyor. Sende yap istersen amelia nasıl yapılacağını tarif etmiş yukarıda bak.
Aa ben göremiyorum çizelgeyi. Ben de Diyorum niye kimsenin çizelgesi yok. Demekti telefondan bağlandığım formatta görünmüyor o hi?
Göremedikten sonra ne faydası var ki uhuu
hosgeldin canimevet artik 80 li rakamlarla isim bitti o yuzden buradayim 78 oldum cok sukur ama daha takili kaldim bu rakamda artik 78 den sonra sizlerin destegiyle benimde size olan destegimle bu rakamlari asagiya cekmeye geldim
merhaba kızlar.
Nasılsınız? Ben gayet iyim yaramazlık yapmadan kilomu korumaya devam ediyorum. en kısa zamanda büyük ihtimal hafta içi foto koyacağım umarım sizlerede motive olur. çıtır hallerime geri döndüm uzun süredir görmeyenler görünce çok şaşırdı tabi böyle tepkiler almak güzel.
Buarada tanımayan arkadaşlar için yazıyorum şuan BOY:1.73 KİLO:62 :)
herkese başarılar diliyorum.
sevgiler
Herkese iyi akşamlar;
Menüm;
1,5 saatlik yürüyüş (yavaş tempo)
Kahvaltı; 1 gevrek, birkaç parça beyaz peynir, bir tatlı kaşığı salça, nane,
kekik, pul biber, çörekotu, zeytinyağı,domates,biber, tek şekerli çay, 6 parça
bitter çikolata
Ara; 1 bardak ayran, yarım yaprak galeta
Öğlen; patlıcan yemeği, yoğurt ve bir dilim cevizli ekmek
Ara; 1 bardak yeşil nescafe, 2 parça bitter çikolata
Akşam; yoğurtlu ruşeym
1,5 saatlik yürüyüş (yavaş tempo)
Gün sonu: 12000 adım
Kahvaltı:
5 zeytin,
yağsız salata,
3 Mekke hurmasi
1 kase yogurt çorbası
Sınırsız salata
1 meyve
1 kase corba
1 su bardağı yogurt
veririsin canim hem bak tecrubeliymissin sen daha hizli verirsinAy şimdi çıktı evet olmuş. 19 kilo nasıl verilir iyice moralim bozuldu. 3-4 sene önce 69-60 kilo diyet grubundaydım hemde 63 le başlamıştım o gruba hemde. Kilo verince bıraktım diyeti geri aldım. İnşallah veririm tekrar
tesekkur ederim kizlar ,evet bi gazla 78den 70e kadar indim ondan sonrasi hep yavas yavas gidim gidim indi simdi icimden rejim falan gelmiyor buraya hic ugramaz oldum kendimi soyle bi sallamak istiyorum, spor yapmam lazim bacaklarim da ve kollarimda sarkma oldu bilmem o yuzdenmi kendimi hic begenmiyorum:44::44::44::44:
gecmis olsun canim kizina, sende sikma canini iyilesir ins yakinda. esinide kafana takma erkekler boyle illa bi suclu bulucaklar
Çok geçmiş olsun canım yaa. Bende faranjiti yeni atlattım sayılır, tam geçmiş sayılmaz daha ama... Bana bile hastalık çok zor geliyor yazık çocuklar olunca daha da zor. Birde eşin sana haksızlık yapmış bence. Tanışmasakta, yazdıklarımızdan az çok tanıyor gibi oluyoruz birbirimizi. Ve tanıdığım kadarıyla çok sorumluluk sahibi ve dikkatli bir insansın. Takma kafana, çocuklar hasta olunca eşininde, seninde canın sıkıldı tabii, atlatırlar inşallah çabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?