70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm.kizlar bugunki menum

Tek.sekerli t kahvesi 08.45

1/2 saat bisiklet 1/2saat tempolu yuruyus
Ara 1avusc kuru kayisi
Oglen 15;00 2 yumurta 1domates sivri biber maydanoz la yapilmis salata ekmeksiz

Aksam saat 20.00
2 tane peynirli krep
1 tane de etli krep bohca

Ara 1 kupa sekersiz cay ufak 1 kase tuzsuz yer fistigi ve cig badem

2 lt su 1lt yag yakici cay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende genelde tel den giriyorum
Pc den grdigimde de dedihin sekme hic dikkatimi cekmemis

Bugun

6 yil once giydigim bir elbiseyi giydim gerci korse ile giydim ve fermuar kapanmadi ama inat ettim.onun icine giricem zaten onum icine girdigimde 1.5 -2 beden kuculmus olucam
icine girmek degil giriyorum.fermuari kapatmak istiyorum ))

Son düzenleme:
3 gecedir uyku yok kızlar bide 1 hafta erken regl oldummu sinirim tepemde inanın...regl yüzünden çikolata krizine de karşı koyamadım😭😭😭😭nasıl zayıflıycam ben ya yaza ne kaldı Haziran'da arklarla tatile gidicez ben doğum yapalı 8 ay oldu arkadaş 2 ay benim yarım kadar utanıyorum ...kalın kalın bacaklar göbek sanki 4 aylık hamile gibi öhööö😭😭😭😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım moralini bozma spor da yapiyorsun mutlaka verirsin regl donemi zaten vucut kendini sasiriyor. Biraz sure ver kendine.

Ya bi dur sinirin tepende ya ondan bole dusunuyorsun. Verirsi kg lari. regl bittimi.normal seyirine donucen ufaklikda yurumeye basladimi sende arkasinda bol hareket edeceksin

İnşallah canım ya bazen olmayacak hep böyle kalıcakmışım gibi geliyor ama suç bende okadar yersem hamileyken😢

Canım moralini bozma spor da yapiyorsun mutlaka verirsin regl donemi zaten vucut kendini sasiriyor. Biraz sure ver kendine.

Öylemi dersin canım ya 😓

Yağ yakan çay tarifi verebilecek arkadaş aranıyor☺

Günaydın kızlar bu sabah sakin salim kahvaltımı yaptım çok şükür.
5 zeytin
1 minik yumurtA
1 tatlı kaşığı labne
1 çay kaşığı incir reçeli
1 dilim tb ekmeği
1 fincan şekersiz form çayı
Sabah aç karna 1 brdk ılık su
Yeşil kahvem bitti 2 gündür içemrdim

Çok tatlısın :))

Elbet bu kilolar gider, ama hiç çocuk sahibi olamayanları düşün şükret bence. Doğum kiloları birşekilde gider, yavrunu kucağına almışsın bundan büyük mutluluk olamaz. Sıkma canını

Elbet bu kilolar gider, ama hiç çocuk sahibi olamayanları düşün şükret bence. Doğum kiloları birşekilde gider, yavrunu kucağına almışsın bundan büyük mutluluk olamaz. Sıkma canını

Şükretmezmiyim hiç milyonkere Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Aslında ben takmam da taktıran var huyum batsın her kelimeden hemen etkilenirim büyütürüm kırılırım ...evlenince öğretmenliği bıraktım 2 çocuk oldu arka arkaya ist um izmire alışamadım kimse yok yani kısaca tozdan nem kapan kafayı yemiş birine dönüştüm😁😖

Liste ve yuruyus super

Arada olur canim
bugun dikkat edersin
bende dun biraz cis lardan yedim
bugun dikkat edicem

listen her zamanki gibi cok guzel canim

Guzel

Yag yakici cay tarifini bekliyoruz canim

Benimde bir elbisem var.
gecen sene 9 kilo verdigimde daralttirmistim
simdi oluyorda heryerime yapisiyor, ee malum sergilencek bi vucutta degilim
hedef ilk o elbiseye girmek.
pazar gunu mevlutte giyerim dedim ama
Daha hafif bollandi

Benimee bacaklarda cok kalin vercez su kilolari

Guzel canim

İnşallah canım ya bazen olmayacak hep böyle kalıcakmışım gibi geliyor ama suç bende okadar yersem hamileyken😢

Hamilelikde kg almak gayet dogal degil.mi suclama kendini hicbirimi ebru salli yada demet kutluay olamicagimiza gore. Tabiki alicaz takma bukadar ya

Yağ yakan çay tarifi verebilecek arkadaş aranıyor☺

Biomel cim.ben.deniyorum.suanda yararli.mi zararli mi bilemedim. O yuzden zararliysa sizede zararim dokunsun asla.istemem

Çok tatlısın :))
Tesekur ederim o senin tatliligin. Insallah ne kadar fit sib dedigin zamanlarida duyarim

Aynen ben.bu kg lalari pkos dan.kurtulmak ve cocuk sahibi olabilmek.icin veriyorum mesela. Rabbim cocuklarini sana bagislasin. Kg dedigin verilir.alinir. Rabbim sagligini bozmasin

Bu mevlud olmaz baskasinda giyersin. 9 sene.onceki kg dan.daha zayifsin demekki ayyyy darisi basima :))

Yag yakan cay
1 su bardagi kaynamis suda 1 t kasigi veya 3 sallama yesil cayi demliyoruz 3 yada 5 dk sallama olursa poseti uirtin icindekileri suya bosaltin.posetle demlemeyin
diger tarafda 1 surahide 750 ml icme suyuna 2 limon.suyu 1 cubuk tarcin 1 tutam taze nane koyun. Yesil cay demlendikden sonra surahinin icine suzun suyunu.
Yaklasik 1lt oluyor zaten yemeklerden once yada sonra gun boyi icebilirsiniz. Icinde limon.oldugundan.dusuk.tansiyonlu arkadaslarim.kullanmamali bence
Yagdan vv sudan.ayri ayri olcen baskulu olan.arkadaslar denerse anlamis.oluruz

Kendime benzettim seni. Ben de öğretmenim ama yapamadım. Ailemden uzağa evlendim ve art Arda 2 cocuk doğurdum. Son 4 senedir hep siskoyum. Eski, icine giremediğim bı şey kalmadı zaten hepsini verdim 4 senede. Ha bı gelinliğim var zayıflayınca onu deniycem. 4 yıldır bazanın altında.

Hem daha 8 ay olmuş sekerim. Benim 13 ay oldu ve 6 aylik karniyla başladım. Haa bir de esim manken gibi karısı olan bi arkadaşıyla tatile gitmeyi teklif etti. Gidemem caniiim çocuklarla cok zooor. Di mı ama?? :)

Cok dogru söylüyorsun. İnşallah sen de kısa zamanda hedefine ulaşırsın

Ya bı de cok güldürüyorsun beni. Ne malum senin liste yapacağın hehe

Desene kaderlerimiz benziyor 😆umarım eski günlerdeki gibi olur herşey çocuklarımızla mutlu mesut oluruz inşallah ...ben çok faaldim şimdi ondan kabülleneöiyorum bazen eeehhh diyorum sonra yine aynen devam hayata😆biz tatile kesin gidiyoruz herşey hazır sonra benim haberim oluyor adamda haklı benim böyle birşeyi takacağımı nerden bilsin dimi😂

Tatlim.gecen haftanin.en.az kg vereni benim ben yapicam.o.kesin
Pcden.girdim.de.kurcaliyordum hen yakalmissin yahu
:)

Bu arada aminnnn diyorum

Bide haklisin o.manken hatunla pardon cocuklarla bu sene tatil.cooooook zorrr :))
Sene yaza onlarla gidersiniz cocuklarda biraz buyur daha keyifli olurrrr ( 1 yil.suren.oldu artik.kac kg verirsin bilemem madrm.takiyorsun cok kg ver ))))

En sinir olduğum tatil köylerinde yanlarında 3 çocuk olan rus kadınlar. Gram sellülit yok taş gibiler. Ben 1 tane doğurdum kendimi saldım. Genetik genetik diyor herkes ama yiyoruz be kardeşim. Kendimizi kandırmayalım. İnşallah mayokinikerin içine gireceğim zamanları da görürüm

Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…