70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım antibiyotiğe başlamak için bize dr 3 gün bekleyin demişti 3 gün sonra da ateş devam ederse o zaman başlıyoruz. İnşallah oğlun da hastalanmaz. Antibiyotik vermiyosan ne iğnesi yapıyorlar ki :44:

Götürdüm canım takipteyim henüz artmadı ateşi. Doktoruna sordum bundan sonra da çıkmaz herhalde dedi bakalım..

Gecmis olsun. Anne degilim ama hep derim" annelik gonullu kolelik "
Allah yardimcin olsun. Kuzucuklarda insallah cabuk.iyilesir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Super

Gecmis olsun canim.
allah yardimcin olsun.

Teşekkürler kızlar

Gerekmediler vermek istemiyorum. Zararları cok çünkü. Mesrla Amerika'da senede 3 antibiyotik hakkı veriyorlarmış. Cocuk kendisi yenmeliymis hastalığı. Ordan dönüş yapan komşumuz söyledi

Canım antibiyotiğe başlamak için bize dr 3 gün bekleyin demişti 3 gün sonra da ateş devam ederse o zaman başlıyoruz. İnşallah oğlun da hastalanmaz. Antibiyotik vermiyosan ne iğnesi yapıyorlar ki :44:

Evet 3 gun. İkisi de aynı zaten alerjik bronsit. Oglumun iğnesi var. Kıza sadece hava veriyorum. Sagol canim

Ayran detoksu verdiriyor ama ikinci gunun sonunda eksi 3 uncu gun detoks oncesine donus

hadi ya demek geri geliyo kilolar eh o zaman ben niye zahmet cekip 2gun ac kalicam

benimkinin rejime ihtiyaci yok o yuzden rahatca yiyo hepsini olan bana oluyo
ben 1hafta duzenli olarak yapayim sonra sonucu bildiriirm canim

Aynen ben de yapmıştım ayran detoxunu. Ama 3. Gün geri geldi kilocuklar. 2 gün aç kaldığıma yanmıştım. Önermem

yok o zaman gerekmez madem geri gelicekler niye gitsinler ac bari kalmayayim

Ben denemistim bi kase yi zorla yedim o ne iğrenç bişeydi yiyemedim bi daha da 😈

Son düzenleme:
Bir iki sene önce bir sanatçı tv de açıklamıştı. Ananenim yoğurt çorbasıyla sağlıklı bir şekilde 30 kilo verdim diye. Haberi bulursam kopyalarım buraya. Tarifide haşlanmış buğday, haşlanmış nohut, yoğurt ve naneydi sanırım. Akşamları sadece bundan yemiş doyana kadar başka özel bir diyette yapmamış. İyi hatırlattın canım malzemeleri alayım bende başlicam buna.

Menüm
08:00
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
4 zeytin

12:00
1 tabak kabak yemeği

18:00
1 tabak yoğurt
1 avuç kuru meyve
2 yk yulaf

70 dk yürüyüş
2 lt su

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün cok saçma bir gündü ya. Kahvaltım ve ara öğünüm güzeldi. Sonra eve ustalar geldi 3 saatten fazla kaldılar öğle yemeği yalan oldu. Saat 4 te ac kurt gibi kaynananın mutfağına daldım. 3-4 sigara böreği
1 tabak taze barbunya
Birkaç ceviz
bı de sebze kavurması
Salata da vaaar
Soora görümcemin çikolata dolu kek getirdi bir bucuk dilim de ondan yedim.

7 buçukta da aksam yemeği
Yarım kase yogurt
Bir kase corba
Bı tabak zeytinyagli bezelye

Su da içirmedim

Aaa yarını tartı gunu sanıyordum değilmiş. İyi bari bu gece ve yarın daha dikkatli olucam

Şimdiden sonra su iç canım canını sıkma çok abartılı yememişin :)

İyi akşamlar bugün biraz toparladım ve menümü paylaşayım
Sabah
1 kk peynir
Bir bardak portakal suyu
4 zeytin
Bir parça köy peyniri

Ara
1 avuç leblebi
1 elma

Öğle
Bir kase çorba
Çeyrek tost
Ayran

Ara
Bir tane beypazarı kurusu
1 avuç leblebi

Akşam
2 kaşık yoğurt
2 kaşık menemen
1 dilim ekmek

2 lt yakın su

Canım güzel bir menü de yulafı nasıl tüketiyorsun kuru kuru mu yiyosun yoğurtla falan mı karıştırıyorsun
Yürüyüş de güzel keşke ben de öyle yürüyebilsem yıllar oldu gönlümce yürüyüş yapmayalı

Bana liste nasil yapiliyor bilgi verecek var mi :)))))

Canım şu anda telefondan yazıyorum, yarın bilgisayardan daha iyi anlatabilirim. Resim ekleyerek. Ama kısaca yorum yazdığımız yerde yukarda yazı karakteri gibi şeyleri ayarladığımız yerde tablo yapma sekmesi var. Ona tıklayınca kaç satır, kaç sütun olacak ayarlıyorsun. İçine gerekli bilgileri yazıyorsun.

Güzel menüler

Menüm
15 dakika yürüyüş

Kahvaltı: Sucuk, tek şekerli 2 bardak çay, 3 dilim yulaf ekmeği, birkaç zeytin, salça, domates, zeytinyağı

Ara: yulaf, mısır gevreği, süt karışımı

Öğlen: patlıcan yemeği

Akşam: çeyrek ekmek kokoreç (ama saat çok erkendi :)

20 dakika yürüyüş

Son düzenleme:

Canım yoğurtla tüketiyorum tadı hiç belli olmuyor normalde saman gibi vi şey tek yenmiyor bi de kuru meyve ekliyorum tadı çok güzel oluyor yulaf olduğu hiç belli bile olmuyor ayrıca yulaf olduğu içinde tok tutuyor :)

Yürüyüş ben de normal de fazla yürüyemiyoum telefon görüşmesi yaparken bir de baktım 70 dk olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…