70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün menün çok güzelmiş iştahım açıldı okurken :))
ama olsun hakettin sen zaten kilo veriyorsun, yarın kontrollü olursun telafi olur.

canım tabloyu yaparken fosforluyla işaretli yerleri kullanacaksın. ilk sıradakiyle tabloyu yapıyoruz, diğerleriyle büyütme küçültme gibi şeyler

bugün menün çok güzelmiş iştahım açıldı okurken :))
ama olsun hakettin sen zaten kilo veriyorsun, yarın kontrollü olursun telafi olur.

inşallah canım iştahım açıldı :)

Anladım ben seni. Ben de yasamıştım bir donem ama şimdi güzel her şey cok sukur. cocuklarin kucuk olması cok yoruyor tabii de napalim onlar da güzel

Yakalarım ben!

Bak dogru diyosun. Bı seneye ben olurum tas, o ise şimdi yeni hamile heheheee

Aaa genetik tabii ki sekerim. Analarımız da böyle yerdi. Genlerden almışız yeme yetisini

Ben yine unuttum yarınki tartıyı yaa
Hep aksam geliyo aklıma

Kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
Beyaz peynir
Salata
Tb ekmegi 1 dilim

Ara 12
12 fındık, 3 hurma

Öğlende sokak alisveridindeydim çokça yürüdüm öğlen yemeği kacti

16:00
1 tabak patates türlü
1 kase yogurt
2 kuru kayısı

19:15 aksam
Kocaman bir tonbalikli salata
1 Hamsi koletisi(bilen bilir)

2 de minnos bisküvi kacti

Patates harici güzel canım gerçi öğle yemeği yememişin olaya öyle bakılabilir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Patates harici güzel canım gerçi öğle yemeği yememişin olaya öyle bakılabilir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arada olur yarin toparlarsin

Guzel menu yuruyusle buskuvileri harcamisindir

Canım menün güzel sporunda öyle
Bir de kim hasta geçmiş olsun ben kaçırmışım

Canım güzel menü olmuş

Güzel menü akşam yemeğini erken yemen iyi olmuş. Yağ yakıcı çayın da inşallah alır götürür yağları sonucu bekliyoruz

Canım bence o gözlemeden eser bile kalmamıştır akşama kadar. öğle ve akşam da yememişsin zaten

Güzel

Menümmm
Sabah
Yarım bardak potakal suyu
4 zeytin
2 kk peynir

Ara
1 elma
2 avuç leblebi

Öğle
3 dilim ekmek üzerine acılı ezme sürülmüş ( kavanoz olandan kalorisini hiç bilmiyorum)

Ara
2 avuç leblebi ( bi bitseydi de kurtulsaydım evde olmayınca araman olunca da affetmem mübareği)

Akşam
3 kaşık mıhlama
3-4 kaşık yoğurt
Domates salatalık

Su 2 lt bile olmadı

Leblebiye bende dayanamam, bugun markette bAktim Almadim.
Guzel menu

O kadar spor yapmışsın coş valla

Ooy oy ben bugun iki tabak kuru patlican dolmasi yedim harikaydi ama saatler oldu hala karnim sis gibi hissediyorum o kadar yemisim ki, ama enfesti ya ben yarin basliyorum diyete insallah hedefim 55 kilo olmak ama tabi bu bir hayal suanlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…