Gaza geldim 1 tbk meyve yedim :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bi 12 ya da 13 tane vardir heralde
Karar vermek kafada biter canim
ben gecen sali yagmurlugumu bi giydim darlanmis hemen basladim diyete.
yarindan itibaren senden de super menuler bekliyoruz, senin metobolizmanda full calisiyodur.
cabucak verirsin kilolarını.
Hosgeldin guzelim.sende kendimi gordum bi anda.omrum diyetle gecmis yavvvvvYa arkadaar ben de katilabilir miyim bu gruba73 kiloyum ve kac kere diyete basladim ama hicbirinde duzenli olarak uygulayamadim cok iradesizim ben ne yapmaliyim sizce nasil kendimi motive edebilirim? 17 yasindayim bu arada nasil bir diyet programi yapmaliyim? Ben daha buyume caginda oldugumu dusundugum icin cok fazla yemekten kismamaliyim diye dusunuyorum fakat olmuyor olmuyor ....
Abim ameliyat oldu cnm omznu kirmistiCanım menün güzel sporunda öyle
Bir de kim hasta geçmiş olsun ben kaçırmışım
Canım güzel menü olmuş
Güzel menü akşam yemeğini erken yemen iyi olmuş. Yağ yakıcı çayın da inşallah alır götürür yağları sonucu bekliyoruz
Canım bence o gözlemeden eser bile kalmamıştır akşama kadar. öğle ve akşam da yememişsin zaten
Güzel
Menümmm
Sabah
Yarım bardak potakal suyu
4 zeytin
2 kk peynir
Ara
1 elma
2 avuç leblebi
Öğle
3 dilim ekmek üzerine acılı ezme sürülmüş ( kavanoz olandan kalorisini hiç bilmiyorum)
Ara
2 avuç leblebi ( bi bitseydi de kurtulsaydım evde olmayınca araman olunca da affetmem mübareği)
Akşam
3 kaşık mıhlama
3-4 kaşık yoğurt
Domates salatalık
Su 2 lt bile olmadı
Kizlarrr öluom acliktan yabsyde yenmez bu saatte ama bolede uyuyamamki
Yahu kova arkadasim ben neden senin mesajlarini alintiladgimda hep baska mesajlar cikio anlamadim ya.
Tebrik ederim bencede buyuk basari :)
Hosgeldin guzelim.sende kendimi gordum bi anda.omrum diyetle gecmis yavvvvv
Abim ameliyat oldu cnm omznu kirmisti
Guzel menu masallah hic bozmuosun kendini
Gunaydin citilar
Ben bildirimimi yapayim.kacicam.aksam.uzeri yada aksam hazirliycam.listeyi buarada ozel mesajlarinizi bana.atiyorsunuz arkadaslar
Gecen hafta 72.4
Bu hafta 70.9
Giden 1.5
Hedef simdilik 69 :))))))
Hatta ticket factorye bile girip değiştirmeye lüzum görmüyorum:)) şaka bir yana buna da şükür böyle duraklamalar herzaman olur. İşte kalemin kırıldığı nokta bu nokta. Genelde bu anda diyetten vazgeçiliyor. Dirençli olup devam edersen de kilo veriyorsun. O yüzden durmak yok yola devam
Uyuyrsun uyursunKizlarrr öluom acliktan yabsyde yenmez bu saatte ama bolede uyuyamamki
aferin sanaAz önce ünlü bir oteldeki yemekli toplantıdan döndüm. Soğuk mezeden biraz yedim, ara sıcak ıspanaklı börek vardı azıcık yedim, ana sıcağın sadece tadına baktım( biftekti zaten) tatlıya elimi bile sürmedim. Bu benim için nüyük bir başarı. Çünkü genelde silip süpürürdüm böyle ortamlarda. Üstelik arkadaşlarım ısrar etmesine rağmen hayır yiyemem yarın tartı günüm. Bir hafta onca emek verdim spor yaptım dedim riske atamam:)) kendimle gurur duyuyorum. Ayrıca toplantıya gitmeden önce de iş çıkışı 1 saat sporumu da yapıp gittim. Devamlılık şart. Çenem düştü akşam akşam:))
Tebriklergunaydin kizlar kimsecikler yok sabahin bu saatinde
herkese hayirli cumalar
icler acisi bildirimimi yapayim cikicam bugun cok isim var cikmam lazim
baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 66.8 kg
bu hafta : 67.8 kg
gelen : 1 kg
toplamda giden : 11 kg
dun sabah tartildim 67.2ydi bu sabah 67.8 ciktim anlamadim bu isi dun hic kacirmadigim dikkat ettigim halde boyle cikti
canim cok sikildi sabah sabah hadi bana musade kizlar
bildirimleri sanirim yagmurlu_ist arkadasimiza yapiyoruz
Waww 1,5 kgGunaydin citilar
Ben bildirimimi yapayim.kacicam.aksam.uzeri yada aksam hazirliycam.listeyi buarada ozel mesajlarinizi bana.atiyorsunuz arkadaslar
Gecen hafta 72.4
Bu hafta 70.9
Giden 1.5
Hedef simdilik 69 :))))))
tebriklerherkese günaydııınnnnnnumarım sağlıklıve aydınlık bir gün ile uyanırsınız bizim buralarda denesde 1 haftadır güneş yok insan bir değişik oluyor
kilo bildirimimi yaptım bu hafta listeye gireceğim ve birdaha da çıkmayı düşünmüyorum
baslangic 78.5
gecen hafta 78.5
bu hafta 78
toplamda giden-500
hedef 74
hedefi bilerek yakın tuttum ki motivasyonum yüksek olsun
umarım hepiniz çok güzel kilolar vermişsinizdir sevgilerimleeeee
Onemli olan gitmis olmasi ya almis olsaydinNeyse ben geçen pazar tartılmıştım 72.8. Bugün 5 gün oldu ama düzen bozulmasın diye tartıldım 72.7( duraklama dönemine geçtim. Darısı lale devrine:)) başlangıç 76.6, bu hafta 72.7 toplamda giden 3.9, bu hafta giden 100 gr ( söylemeye utanıyorum
Şekercim özel mesaj atamıyorum bu sekilde yazıyorum
Gecen hafta: 75.5
Bu hafta. : 74
Giden. : 1,5
Hedef. : 65
Başlangıç. : 81.5
Toplam giden: 7,5
Kilo vermek bu kadar kolaymiymis yaa. kendi basıma hep başarısız olmuştum. Umutsuzluğa kapılmış arkadaslar varsa mutlaka bir beslenme uzmanı ile görüşsünler derim. Yiyerek kilo vermek dedikleri şey doğruymuş gercekten. Bir de sporsuz yapıyorum ben.
Kilo veremeyen arkadaslar canınızı sıkmayın. Bugün motivasyon gunu. Yeni haftada hepimize kolay gelsin
Hepinize hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?