70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Karar vermek kafada biter canim
ben gecen sali yagmurlugumu bi giydim darlanmis hemen basladim diyete.
yarindan itibaren senden de super menuler bekliyoruz, senin metobolizmanda full calisiyodur.
cabucak verirsin kilolarını.

Evet insallah bakalim nereye kadar gelicem, ben gunluk kalori hesaplamasi yapacagim buraya menuyle birlikte yazarim :)

Hosgeldin guzelim.sende kendimi gordum bi anda.omrum diyetle gecmis yavvvvv
Abim ameliyat oldu cnm omznu kirmisti

Guzel menu masallah hic bozmuosun kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrr öluom acliktan ya bsyde yenmez bu saatte ama bolede uyuyamamki

Az önce ünlü bir oteldeki yemekli toplantıdan döndüm. Soğuk mezeden biraz yedim, ara sıcak ıspanaklı börek vardı azıcık yedim, ana sıcağın sadece tadına baktım( biftekti zaten) tatlıya elimi bile sürmedim. Bu benim için nüyük bir başarı. Çünkü genelde silip süpürürdüm böyle ortamlarda. Üstelik arkadaşlarım ısrar etmesine rağmen hayır yiyemem yarın tartı günüm. Bir hafta onca emek verdim spor yaptım dedim riske atamam:)) kendimle gurur duyuyorum. Ayrıca toplantıya gitmeden önce de iş çıkışı 1 saat sporumu da yapıp gittim. Devamlılık şart. Çenem düştü akşam akşam:))

Ya meyve ye, ya da fındık badem gibi birşeyler varsa ye. En kötü yoğurt vardır mutlaka. Sakın ağır birşeyler yeme. Sonra pişman olursun

Bütün menüler süper tebrikler arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yahu kova arkadasim ben neden senin mesajlarini alintiladgimda hep baska mesajlar cikio anlamadim ya.

Tebrik ederim bencede buyuk basari :)

Yahu kova arkadasim ben neden senin mesajlarini alintiladgimda hep baska mesajlar cikio anlamadim ya.

Tebrik ederim bencede buyuk basari :)

Aynı sorun bende de var başka arkadaşların msjlarında kendi adımı görüyorum onun için konuşmalar karışıyor yanlış olmasın diye Cvp yazmıyorum buarada biomel 😅

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin guzelim.sende kendimi gordum bi anda.omrum diyetle gecmis yavvvvv

Abim ameliyat oldu cnm omznu kirmisti

Guzel menu masallah hic bozmuosun kendini

Midem küçülmüş herhalde bunlar bile fazla geliyor. Evdeysem hiç sorun yok ama dışarı gidince abartıyorum

gunaydin kizlar kimsecikler yok sabahin bu saatinde
herkese hayirli cumalar
icler acisi bildirimimi yapayim cikicam bugun cok isim var cikmam lazim

baslangic : 78.8 kg
gecen hafta : 66.8 kg
bu hafta : 67.8 kg
gelen : 1 kg
toplamda giden : 11 kg

dun sabah tartildim 67.2ydi bu sabah 67.8 ciktim anlamadim bu isi dun hic kacirmadigim dikkat ettigim halde boyle cikti
canim cok sikildi sabah sabah hadi bana musade kizlar
bildirimleri sanirim yagmurlu_ist arkadasimiza yapiyoruz

Gunaydin citilar

Ben bildirimimi yapayim.kacicam.aksam.uzeri yada aksam hazirliycam.listeyi buarada ozel mesajlarinizi bana.atiyorsunuz arkadaslar

Gecen hafta 72.4
Bu hafta 70.9
Giden 1.5
Hedef simdilik 69 :))))))

herkese günaydııınnnnnn umarım sağlıklıve aydınlık bir gün ile uyanırsınız bizim buralarda denesde 1 haftadır güneş yok insan bir değişik oluyor
kilo bildirimimi yaptım bu hafta listeye gireceğim ve birdaha da çıkmayı düşünmüyorum

baslangic 78.5
gecen hafta 78.5
bu hafta 78
toplamda giden-500
hedef 74
hedefi bilerek yakın tuttum ki motivasyonum yüksek olsun

umarım hepiniz çok güzel kilolar vermişsinizdir sevgilerimleeeee

Sistemde bir sıkıntı var galiba. Arkadaşların majlarına yorum yazmak istiyorum kabul etmiyor en az 15 karakter istiyor:)) ben 15 i de geçtiğim halde

Neyse ben geçen pazar tartılmıştım 72.8. Bugün 5 gün oldu ama düzen bozulmasın diye tartıldım 72.7 ( duraklama dönemine geçtim. Darısı lale devrine:)) başlangıç 76.6, bu hafta 72.7 toplamda giden 3.9, bu hafta giden 100 gr( söylemeye utanıyorum

Hatta ticket factorye bile girip değiştirmeye lüzum görmüyorum:)) şaka bir yana buna da şükür böyle duraklamalar herzaman olur. İşte kalemin kırıldığı nokta bu nokta. Genelde bu anda diyetten vazgeçiliyor. Dirençli olup devam edersen de kilo veriyorsun. O yüzden durmak yok yola devam

Şekercim özel mesaj atamıyorum bu sekilde yazıyorum

Gecen hafta: 75.5
Bu hafta. : 74
Giden. : 1,5
Hedef. : 65
Başlangıç. : 81.5
Toplam giden: 7,5

Kilo vermek bu kadar kolaymiymis yaa. kendi basıma hep başarısız olmuştum. Umutsuzluğa kapılmış arkadaslar varsa mutlaka bir beslenme uzmanı ile görüşsünler derim. Yiyerek kilo vermek dedikleri şey doğruymuş gercekten. Bir de sporsuz yapıyorum ben.

Kilo veremeyen arkadaslar canınızı sıkmayın. Bugün motivasyon gunu. Yeni haftada hepimize kolay gelsin
Hepinize hayırlı cumalar.

Bravo!
Hem 5 gunluk ölçümün bu. Az fark etmesi cok normal. Pazar gunu tartilmistimdi bir de o zaman bak farka

Uyuyrsun uyursun
aferin sana

Tebrikler
Waww 1,5 kg
masallah
tebrikler

Onemli olan gitmis olmasi ya almis olsaydin

Tavsiyeni dikkate alacagim canim.
bencede diyetisyen sart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…