7,5 kilo verdim hala karnım buyuk. Bu gidecek mı acaba ya? Mekik falan da çekmiyorum tembelim sporsuz halletsem diyorum da..
Gecen gun facebookta oldukça fit bir kızımıza göbeğini öven bir yorum yazılmış da, kızın verdigi cevap cok hoşuma gitti: 'kendi kaderine terkedilmemis her kadin göbeği güzeldir'. Biz salıyoruz çayıra mevlam kayıra..
Allah sabır versin ne diyim isin zor :)
Evet 2 yi farketmeyebilirler. Biraz ertelesen görüşmeyi bikac kilo daha versen motivasyonun yükselirdi
Söze bayıldım hiç gülesim yokken güldürdün beni canım ya...bende tembelim spor konusunda biraz mekikle olacak da o bile zor geliyor
Bu arada 7.5 kilo süper tebrikler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadasin oglunun sunnet dugununde bulusucaz onuda erteleyememki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya 4 kg verdimde neremden gitti anlamiyorum. Gobek duruyo mekik cekemiyorum bel fitigim var benimki gitmicek sanirim
Bide spor yapamayan cani istemeyenler ip atlayabilirler ama dakikali cok terletio ve vucudu cok sekle sokuo tavsiye ederim
Bide spor yapamayan cani istemeyenler ip atlayabilirler ama dakikali cok terletio ve vucudu cok sekle sokuo tavsiye ederim
Ben 100 atliotum goguslerimi tutarak.sonra kollarimi ceviriorum yuz kere.bu sekilde 25 dk yapiorum.tek ayak cift ayak acma kapama degisik sekillerlede daha cok kalori yakilioDakikalı derken hiç durmadan kaç dk mesela ve kaç kere
http://www.fitkizlar.com/2012/10/10-dakikalk-egersiz-ile-sarkk-kollara.html?m=1 ben bunu yapiorum kollarim icinKol zayıflatmak için herhangi bi hareket var mı kollarımı inceltemiyorum bir türlü
İp atlamak işe yarıyormu deneyipte faydasını gören varmı bilgilendirirseniz sevinirim bende kolları inceltemiyorum onun için ne yapmalı
Cok dogru soz7,5 kilo verdim hala karnım buyuk. Bu gidecek mı acaba ya? Mekik falan da çekmiyorum tembelim sporsuz halletsem diyorum da..
Gecen gun facebookta oldukça fit bir kızımıza göbeğini öven bir yorum yazılmış da, kızın verdigi cevap cok hoşuma gitti: 'kendi kaderine terkedilmemis her kadin göbeği güzeldir'. Biz salıyoruz çayıra mevlam kayıra..
Gider canimYa 4 kg verdimde neremden gitti anlamiyorum. Gobek duruyo mekik cekemiyorum bel fitigim var benimki gitmicek sanirim
Ailecek kahvaltida cok guzel olurMerhabalar citir hanimlaaarrr
Sabah kizim yatakta bizi gorunce anneeee babaaaa alkiisss diyor
Yavrum hergun uyaninca okulda oluyoruz haftasonlari harika oluyor bu nedenle. Kahvaltimi azicik kacirdim karisik kizartmadan aldim biraz:thumbdown:
Ama 5 saate kadar bisey yemeyecegim. Oyle karr verdim simdi birazcik olasilik sorularimi cozecegim malum lysye son 5 hafta kaldi
Tatlilar arkadasim saglikli beslenme seminerine gitmis ve saat 1 den once yediginiz herseyi yatana kadar vucut yakarmis.abartmadan tabi.kahvaltiyi saglam yapsanizda aksam corba salata bile zayiflamaya yeter die dusunuorum
Paylasiyim dedim
Gogusleri tut atlarken sarkiyo yoksaBide spor yapamayan cani istemeyenler ip atlayabilirler ama dakikali cok terletio ve vucudu cok sekle sokuo tavsiye ederim
Menum
Kahvalti 11.00
Kucuk kepekli tombik ekmekten tost
Kozlenmis kirmizi biber
Yarim bardak meyve suyu
Ara.3.00
6 cubuk kreker
1 kurabiye
1 bardak meyve suyu
Aksam.5.30
1 kase corba
1 kepce kuru fasulye
4 kasik bulgur pilavi
2.5 lt su
25 dk ip atlama
10 dk kol
30 bacak ve basen
50 mekik
Cok dogru soz
Gider canim
Ailecek kahvaltida cok guzel olur
Gogusleri tut atlarken sarkiyo yoksa
Harikasin canim
Hazir meyve sularinda cok seker var dikkat et
Kizlarrrr bgun 72 gordum bin sukur.ve 82 halimle 72 halimi yan yana koydum ayni kiyafetlerde baya fark var ya :) cok mutlu oldum.o zaman kndimi guzel bulurdum.simdi o halimi begenmiorum.:)
Aslında adanalıyım ama iş dolayısıyla 2 ay önce urfaya taşındık. Ondan önce de mardindeydik. 3 yıl orda kalıp urfaya taşındık. Buraya taşındığımdan beri kilo aldım. O yüzden bu gidişata dur demeye karar verdimAmiiiinnn :)))
Cidden kusura bakma liste icin.ilk yaptim insallah hep guzel kg lar veririmde son.olur. :))
I
Olurmu ole sey. 50 gr bile.guzeldir.
ozelden msj atmayi ogretelim.sana :))))
sen liste alti degilmiydin bu hafta :s
Irade muhtesem :)) ben.asla dayanamazdim
Sen nerdensin sira gecesi vs
Menum
Kahvalti 11.00
Kucuk kepekli tombik ekmekten tost
Kozlenmis kirmizi biber
Yarim bardak meyve suyu
Ara.3.00
6 cubuk kreker
1 kurabiye
1 bardak meyve suyu
Aksam.5.30
1 kase corba
1 kepce kuru fasulye
4 kasik bulgur pilavi
2.5 lt su
25 dk ip atlama
10 dk kol
30 bacak ve basen
50 mekik
kızlar fotograf yükleyemıyorum yardım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?