70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlaaar

Harika bir Cumartesi gunu. Bol güneşli, civiltili. Çıkabilen çıkıp gezsin doya doya. Ev islerini bosverin, is hic bitmez!

Selamlar beybiler,

Naıslsınız bakalım.... ben diyet işini unuttum galiba

hala azimle kola içmiyorum.... elim gitse de marketlerde yok diyorum almıcam seni....

ama tatlı konusunda gene sapıttım malesef.... oooffff............

Günaydın kızlaaar

Harika bir Cumartesi gunu. Bol güneşli, civiltili. Çıkabilen çıkıp gezsin doya doya. Ev islerini bosverin, is hic bitmez!

ev işini boşvermek mi.... bir gün yapmayınca çarşı karşıyo.... bende mutsuz oldum hava güzel diye... balkonlar yıkanacaak camlar silinecekk....mrs masıl gibi dolanılacak... ooyyh daraldım bak...

Emel93 arkadaşım tebrik ederim:) tabi bütün takımı da tebrik ederim

Kızlar şimdi 21 gün diyetimi sıkı tutmuşum...
Dün 22. Günde cozuttum çünkü sadece 2.6 kg verebildim ve bu beni çok üzdü sabah tartıldım 1 kg de fazla çıktım:.(1.6 kg verebilmişim azıcık midem dolunca bu anlaşılıyor
Ne yapsam ne etsem? Spor yapamıyorum yürüyüş yapamıyorum çünkü rahatsızım

:.(

:)

ev işini boşvermek mi.... bir gün yapmayınca çarşı karşıyo.... bende mutsuz oldum hava güzel diye... balkonlar yıkanacaak camlar silinecekk....mrs masıl gibi dolanılacak... ooyyh daraldım bak...

Ev ısı nankör zaten. Bugün yaptığını yarın yeniden yapıyorsun. Bı gun de yapma yani noolcak. Koca ömürde hic hatirlamiycaksin evim o gun öyleydi diye. Ama keyifli geçirilen bir gun hatırlanır, moral olur, yeniler insanı yahu

Bir kere 1,6 bile olsa iyi kilo vermissin. Önemli olan ne olursa olsun 'vermek'. Hızlı kilo vermeyi bekleme, bunun uzun bir süreç olduğuna kendin inanmalısın bir kere. Bu uzun süreçte ne kadar moral bozarsan, süreyi o kadar uzatırsın. Sadece telkinle bile kılo veren insanlar var. İs midede degil, beyinde..

Yok motivasyon tutturamiyorum dersen bir diyetisyenle görüş. ben de 2 hafta dener sonra bırakırdim. Ama şimdi o 2 hafta sonunda doktorumla görüşüp yeniden heyecanlaniyorum. Bı tavsiye iste..

Ankara'ya gidince kesinlikle gidicem diyetisyene sağol canım tavsiyen için

İyi akşamlar arkadaşlar
Ben geldiiim oğlumun sünneti korktuğum gibi olmadı. maşallah hiç sesini çıkarmadı kuzum o ara araba yarışı oynuyordu hiç anlamadı bile inşallah böylece atlatırız

Diyetimi sorarsanız tam bi feleket. gelenle yiyorum gidenle yiyorum şimdilik 1.5 kg almışım inşallah devamı gelmeden toparlarım.

Valla ben bugun bi guzel gezdim aksamustude temizlik yaptim.
eglenceli ama bol kalorili bi gun oldu.

Verirsin canim sen
sunnet dugununuz ne zaman

Haftasonu olduğundan herhalde kimseler uğramamış. Bugün itibarıyle yeniden menü paylaşımına başlıyorum

Sabah
Yarım bardak portakal suyu
3 zeytin
Yarım kk peynir
Yarım yumurta

Ara
1 elma

Öğle
4 kaşık nohut yemeği
4 kaşık yoğurt

Ara
1 kupa şekersiz neskafe

Akşam
1 dilim ekmek
2 kaşık taze fasulye yemeği
Bolca salata

1.5 lt su

Yine güzel menün

Hu huuu
Hepiniz zayıfladınız 60lara mı gittiniz neettiniz

Nerdeee. Benim misafirlerim var. Onları gezdirmekle meşgul olduğum için pek uğrayamıyorum. Diyete de elimden geldiğince (!) dikkat etmeye çalışıyorum:)) en azından almamak için uğraşıyorum. Cuma günü herşey belli olacak:)

Sabah
1 çavdarlı ekmek
Azıcık patates kızartması
Domates salatalık
Öğlen
Ayran:)
Akşam
2 lahmacun (normalde 4 yerim)
Ayran yeşillik
Akşam sonrası bayaa bi meyve elması tarçınlı

gunaydin kizlar, nasilsiniz bakalim? yeni bir gun yeni bir hafta ins guzel bir hafta geciririz bol eksili bol sporlu
ben hafta sonu cok doluydum hic giremedim bakayim gecmise bi goz atayim listeyi bile daha gormedim

ellerine saglik canim liste cok guzel olmus
birinci olmakta pek guzel oluyomus biraz simarayim
kilo veren diger arkadaslari kutluyorum in sbu haftada ayni performansi gosteririz diyecem ama bende beklemeyin 1.9kg falan 900gr verirsem iyidir haftaya +500gr la basladim cunku birde malum gunum basladi dun

menu gayet guzel canim ins dugune kadar toparlarsin canim

Sabah
1 çavdarlı ekmek
Azıcık patates kızartması
Domates salatalık
Öğlen
Ayran:)
Akşam
2 lahmacun (normalde 4 yerim)
Ayran yeşillik
Akşam sonrası bayaa bi meyve elması tarçınlı

arada kacamak yapmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…