70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşgeldin canım umarım birlikte güzel güzel kiloları veririz formumuzu buluruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor....bu şarkının sözleri geldi tam yazmaya başlarken aklıma 😝
Baş 74.9
Geç Hf 70.8
Bu Hf 71.2
Bu Hf GELEN 400
Top gid 3700
Hedef 58
Başlayalı bir buçuk ay oldu nerdeyse
Çok yavaş gidiyo bende ya hatta geri geliyo 😁6 lı yı nezaman görücem😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar herkese merhaba...ben de 6 lı kiloları görmek istiyorum ya moralim çok bozuk hiçbir kıyafetim olmuyor...166 boyunda ve 76 kiloyum ben de sizinleyim artık...

kızlar ben 1.5 yıl öncesinde buradaydım...şimdi nasıl yine günlük yediklerimizi yazıp kilo bildirimlerini cuma mı yapıyouz

Yine tatlıya dayanamadım ya. Dövün beni.. Tatlıyla imtihanı hep kaybeden ben oluyorum nasıl aşıcam .dayanamıyorum tatlıya hayır diyemiyorum. Öğlen yemeğinde şerbetli kadayıf yedim ya. var mı ötesi.Gerçi tam 1 parçayı bitirmedim yarısını yedim tıkandım. Ama o bile çok dimi. off offf

Benden başka bilgisayardan kadınlar kulübüne girmekte zorlanan var mı? Telefonda sorun yok ama kaç haftadır bilgisayardan girilmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçen hafta benim tablet de zor açıyordu ama bu hafta düzeldi

Artılarla gelenlerden biri de benim 1.5 kg fazlalıkla gelmiş bulunuyorum ama üzgün değilim en azından yediğim için aldığımı biliyorum hatta o yemeye az bile aldım

Şimdi arada kaçamak yap ve pişmanlık duy ki kamçılasın seni ay bir tepsi kadayıf olsa dönüp bakmam ama profiterol olsa bende dayanamazdım:)

Buarada bir daha olmasın çünkü yolumuz uzun

Aynıyız bu gidişatta bi terslik var değil mi?
Acaba Demir eksikliği mi? Insülin direnci mi? Nedir acaba problemimiz???
Ama senin 6lıları görmene az kalmış sana diyim :) mutlu olmalısın bu açıdan

Hoş geldinnnnn :) aynen öyle yapıyoruz demek 10 kilo vermek istiyorsun
Yaşın boyun kaç acaba? Bir de evde misin çalışıyor musun öğrenci misin acaba?

evet 10 kilo vermek istiyorum 2.5 yaşında bir kızım var fit anne olmak istiyorum boyum 166 28 yaşındayım 112 de çalışıyorum acil tıp teknisyeniyim

Onlar fazlalık değil canım şişkinliktir o kadar yememe rağmen dediğine göre.. Merak etme durmak yok diyete devam

İnşallah dediğin gibidir canım. Benim sorunum dışarda olunca kendimi kontrol edemediğimden kaynaklı mesela dün akşama kadar evdeydim sorun yoktu akşam kızkardeşim çağırdı sofraya saldırdım resmen buna bir çözüm bulmam lazım

evet 10 kilo vermek istiyorum 2.5 yaşında bir kızım var fit anne olmak istiyorum boyum 166 28 yaşındayım 112 de çalışıyorum acil tıp teknisyeniyim

Hemen hemen yakın özelliklere sahipmişiz benimde oğlum 2.5 yaşında 165 boyundayım ve yaşım 29 :)) öğretmenim ama sağlık durumumdan dolayı ücretsiz izindeyim
hepimiz fit anne olalım nolur amin

Buarada seneye 2. Bebeği düşünüyorum bakalım inşallah hamile kalana kadar istediğim kiloya gelirim

Ben buna şöyle bir çözüm buldum açıkcası ayran varsa akşam yemeğinde başlamadan içim yandı deyip 2 bardak içiyorum:)
Ve normalde ne yersem yarısını koyuyorum tabağa ve çok yavaş davranıyorum

sende yeni mi başladın diyete canım

Aynıyız bu gidişatta bi terslik var değil mi?
Acaba Demir eksikliği mi? Insülin direnci mi? Nedir acaba problemimiz???
Ama senin 6lıları görmene az kalmış sana diyim :) mutlu olmalısın bu açıdan
Doktorum programini mi izledin. Bugun 6 neden saydi kg problrmliler icin hem kg alanlar hemde veremeyenlerde bu 6 neden gozukuyomus
*insulin direnci yuksekligi,seker hastaligi
*polikistikover
*d vitamini eksikligi
*b vitamini ve kompleksleri eksikligi
*troid hastaligi
Sonuncuyu hatirlamiyorun
4 u bende var zaten ne yapayim simdi ben

Bende onu kesfettim ayran ictigim yemeklerde daha az yiyorum ayran sisiriyo bide ayrani sodali yapiyorum daha istahli iciyorum.simdi yaz geldi bol cacik bol ayran gobek yaglarini eritir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…