herkese hayırlı cumalar
an itibaren bende başlıyorum hafta başı herkeslebir başlamak bani motive etcek
kendimi tanıtayım boy 1.53 kilom sabah kalkınca tartıldım 72.2 15 aylık bebeğim var kilom doğum kilosu değil zamanla bebde biriken birtürlü kurtulamadığım kilolar nette araştırma yapıyordum başlığa takıldım sonra buraya takılı kaldım samimi geldiniz yeni arkadaşlarında başladını görünce neden olmasın dedim o bir türlü veremediklerimi sayenizde vercem inş
hepinize teşekürler
Süper bişi dans ederek spor tapıyorsun çok eğlenceli ben bulamadım nette yuotobe da var eşim bulacak inş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QNESTLE NESFİT PAKETLERİNDE HEDİYE OLARAK ZUMBA CD Sİ VERİYOR BİR BAK İSTERSEN...
Benden başka bilgisayardan kadınlar kulübüne girmekte zorlanan var mı? Telefonda sorun yok ama kaç haftadır bilgisayardan girilmiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım geçen hafta kaçtın tartıldıysan onu yazalım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yine tatlıya dayanamadım ya. Dövün beni.. Tatlıyla imtihanı hep kaybeden ben oluyorum nasıl aşıcam .dayanamıyorum tatlıya hayır diyemiyorum. Öğlen yemeğinde şerbetli kadayıf yedim ya. var mı ötesi.Gerçi tam 1 parçayı bitirmedim yarısını yedim tıkandım. Ama o bile çok dimi. off offf
Nasıl anlatsam bilemiyorum içim içime sığmıyor....bu şarkının sözleri geldi tam yazmaya başlarken aklıma 😝
Baş 74.9
Geç Hf 70.8
Bu Hf 71.2
Bu Hf GELEN 400
Top gid 3700
Hedef 58
Başlayalı bir buçuk ay oldu nerdeyse
Çok yavaş gidiyo bende ya hatta geri geliyo 😁6 lı yı nezaman görücem😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ben 1.5 yıl öncesinde buradaydım...şimdi nasıl yine günlük yediklerimizi yazıp kilo bildirimlerini cuma mı yapıyouz
Artılarla gelenlerden biri de benim 1.5 kg fazlalıkla gelmiş bulunuyorum ama üzgün değilim en azından yediğim için aldığımı biliyorum hatta o yemeye az bile aldım
Hoş geldinnnnn :) aynen öyle yapıyoruz demek 10 kilo vermek istiyorsun
Yaşın boyun kaç acaba? Bir de evde misin çalışıyor musun öğrenci misin acaba?
Onlar fazlalık değil canım şişkinliktir o kadar yememe rağmen dediğine göre.. Merak etme durmak yok diyete devam
evet 10 kilo vermek istiyorum 2.5 yaşında bir kızım var fit anne olmak istiyorum boyum 166 28 yaşındayım 112 de çalışıyorum acil tıp teknisyeniyim
İnşallah dediğin gibidir canım. Benim sorunum dışarda olunca kendimi kontrol edemediğimden kaynaklı mesela dün akşama kadar evdeydim sorun yoktu akşam kızkardeşim çağırdı sofraya saldırdım resmen buna bir çözüm bulmam lazım
Hemen hemen yakın özelliklere sahipmişiz benimde oğlum 2.5 yaşında 165 boyundayım ve yaşım 29 :)) öğretmenim ama sağlık durumumdan dolayı ücretsiz izindeyim
hepimiz fit anne olalım nolur amin
Buarada seneye 2. Bebeği düşünüyorum bakalım inşallah hamile kalana kadar istediğim kiloya gelirim
Doktorum programini mi izledin. Bugun 6 neden saydi kg problrmliler icin hem kg alanlar hemde veremeyenlerde bu 6 neden gozukuyomusAynıyız bu gidişatta bi terslik var değil mi?
Acaba Demir eksikliği mi? Insülin direnci mi? Nedir acaba problemimiz???
Ama senin 6lıları görmene az kalmış sana diyim :) mutlu olmalısın bu açıdan
Ben buna şöyle bir çözüm buldum açıkcası ayran varsa akşam yemeğinde başlamadan içim yandı deyip 2 bardak içiyorum:)
Ve normalde ne yersem yarısını koyuyorum tabağa ve çok yavaş davranıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?