70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam çıtırlarr uzun bi aradan sonra aranıza döndüm Allah ın izniyle liste yapılıyor mu yapılıyorsa kime msj atmam gerekiyor balayından yeni döndüm işlerim yoğun uğrayamıyorum ama işleri toparlayıp gelcem tekrardan liste altına atın beni emi unutmayınn kilo bildirimim;

başlangıç: 69.7
bu hafta: 65.1
hedef: 60 kg inşaAllah

Menün çok güzel. Ben de şuanda nesfit yiyorum:)) benim ilk hedefim 65 e çokyaklaştın. Tebrik ederim seni.
tesekkur ederim canim ins sende biran once ulasirsin hedefine

diyetine tabiki devam et canim hem bu senin sagligin icin gerekli

hic olmamis canim hic
Menümü de paylaşayım
Sabah
Çok az peynir

Ara
1 elma

Öğle
Yarım kepçe çorba

Ara
2 kaşık yoğurt

Akşam
Biraz salata
Karpuz

Midem hala rahatsız ancak bu kadar yiyebildim
valla nasil ayakta duruyosun hayret ediyorum

cok guzel canim 2.8 kg cok guzel bence

yilmak yok canim

tebrikler canim

Baslangic. 1 Nisan 2014
Gecen hafta 73,5
Bu hafta 73
Giden. 500gr
Baslangic. 81,5
Hedef. 65
Toplam giden. 8,5

Yagmurlum istim mesaj atamıyorum burdan alır mısın?
tebrikler canim

Herkese Günaydın

Kilo Bildirimim

Başlangıç Tarihi: 03.02.2014
Başlangıç:78
Geçen hafta:66,6
Bu hafta:65,8
Giden:800
Toplam giden:12,2
Hedef :55

moralini bozma canim ins ilerleyen zamanlarda gorursun 75i ama yilmak yok

canim haftada 1kilo vermen cok guzel bence hizli verirsen gidenlerinde gelmesi bi o kadarda
hizli olur

ohoho bizim yeni gelin gelmis ayy kiz nerelerde kaldin sen, nasil gecti dugunun islerini bitirde gel anlat bakalim

selam herkese bende kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:70.9
bugün:70.5
giden:400 gr
:26::26::26::26:

Evet iyi gitti bakalım canım umarım böyle devam eder ama yağmur sebebiyle spor yapamıyorum o yüzden korkuyorum veremezsem diye

Arkadaşlar kilo bildirimlerini forumda yapıyoruz dimi? Sanki birine özel mesaj yolluyoruz gibi bir izlenim uyandı bende yanlış bişey yapmayım sonra

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende kilo bildirimi yapıyorum ilk defa :)

başlangıç tar: 28.05.2014
baş kilo:79.1
bu çarş:76.3
bugün:76
hedef:62

:) :)

tebrikler canim

ohoho bizim yeni gelin gelmis ayy kiz nerelerde kaldin sen, nasil gecti dugunun islerini bitirde gel anlat bakalim

canımmmm nabersin eskilerden birini görmek ne güzel düğün çok güzeldi balayı ondan da güzeldi ama iş hayatı bak gelin oldum ama kilo alıp gelmedimm hatta 64.7 oldun iki gün önce ama bu sabah 65.1 i görünce de mutlu oldum sizleri çok özledim selibelimmm yaa

Merhaba arkadaşlar
Kilo veren çıtırlara kocamaaaaaan yolluyorum
Ben bu hafta tartılmayacağım kilo almadım onun farkındayım ama tartılıp birazcık verdiğimi görünce gevşiyorum motivasyonum bozuluyor bir kereden bişey olmaz havasına giriyorum ve bu bir kerenin arkası da gelmeye başlıyor. yerimde sayıp duruyorum
Bir de böyle deneyeceğim haftaya kadar tartıya çıkmayı yasakladım kendime

Evet yolluyoruz yağmurlu arkadaşa göndermen lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar bende bugünkü menümü paylaşıyorum bakın ideal mı fazla mı yazarsanız çok sevinirim

sabah
1 kase corn flakes
ara öğün
2 tane mısır patlağı
öğlen
2 tane grissini
ara öğün
1 elma
akşam
taze fasülye yemeği
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
salata
sonra da acıkırsam 1 elma daha yerim nasıl sizce ?

Evet canım bildirimleri özel mesaj olarak yolluyoruz bu hafta listeyi yağmurlu arkadaşımız yapıyor ona mesaj atmalısın

Canım öğle yemeğinde daha besleyici şeyler yiyebilirsin ara ve akşam menün gayet güzel

Hoşgeldin taze gelin sana bir ömür mutluluklar dilerim. Bu arada kilo almadığın için seni tebrik ederim

Hoşgeldin taze gelin sana bir ömür mutluluklar dilerim. Bu arada kilo almadığın için seni tebrik ederim

hoşbulduk canımmm çok teşekkür ederim amin inşaAllah evlilik stresinden sanırım balayında da o kadar yememe rağmen almadım ayrıca ben seni tebrik ederim 14 kilo büyük bi farktır vücudunda eşin veya çevrenin tepkisi nasıl ne diyorlar seni böyle görünce?

Hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim :) ne güzel kilo almamışsın. Bu arada evet yine her hafta sonuncu kişi yapıyor listeyi. Bu hafta yagmurlu_ist arkadaşımız yapıyor

selam herkese bende kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:70.9
bugün:70.5
giden:400 gr

Tebrikler :)

bende kilo bildirimi yapıyorum ilk defa :)

başlangıç tar: 28.05.2014
baş kilo:79.1
bu çarş:76.3
bugün:76
hedef:62

:) :)

Tebrikler :) süper nasıl başardın

Sanki az gibi geldi bana ama :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin seni gördüğüme çok sevindim :) ne güzel kilo almamışsın. Bu arada evet yine her hafta sonuncu kişi yapıyor listeyi. Bu hafta yagmurlu_ist arkadaşımız yapıyor

hoşbulduk canımmm msj attım yağmurluya bu hafta liste altıyım ama haftaya yarıştayım bende sizinlee evet almadım ama vermem gereken kilolarım var tatlımm o yüzden sıkı tutmam lazım bu sefer sen napıosun bakalım görüşmeyeli topikte ne var ne yok eskilerden ses var mı?

az yemeye çalışıyorum 1200 1300 kalori arası yiyorum tatlı yemiyorum pasta börek vs yemiyorum ve günde 800 kalori yakacak kadar spor yapıyorum tempolu yürüyüş kondisyon bisikleti vs.
bide günde 3 fincan mate yeşil çay karışımı içiyorum yemeklerden önce vericem umarım 14 kilo var daha :)
bu arada kesinlikle nar çiçeği demleyip için çok fazla ödem attırıyo :)

benimde kilo vermem lazım arkadşlar.şu an 78 kiloyum.tedaviye başladım 74 kilo ile..daha da alıcam sanırım..şu an iki aylık ara verdim...neler yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…