Maşallah canım ya maşallah benim 1 ayda verdiğimi bir haftada vermişsin resmen :) ama listelerine baktım hakikaten bişi yemiyorsun bu şekilde devam edebilirsen 2 aya kalmaz mezun ederiz seni
Kizlar bwn bugun hastanelik oldum.bagirsakta mikrop cikti. Enfeksiyon olmus.cok su ve tuz kaybettigim icin bol tuzlu sekerli gidalar yemem gerekiyormus Verdigim 200 gr di oda 2 sise serum ve aldigim takviyelerden dolAyi kat be kat geri gelcek
Menu paylasimi yapamicam bir sure
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bwn bugun hastanelik oldum.bagirsakta mikrop cikti. Enfeksiyon olmus.cok su ve tuz kaybettigim icin bol tuzlu sekerli gidalar yemem gerekiyormus Verdigim 200 gr di oda 2 sise serum ve aldigim takviyelerden dolAyi kat be kat geri gelcek
Kızlar cumaya ben mi kova01 mi hazırlıyo listeyi?
Buarada yarın merkezdeki evimize gidiyoruz burada diyeti dağıttım inşallah orada toparlayacağım
Düşünün bugün 4-5 lokum yedim gerisini hiç söylemeyeyim
Inşallah cânim ya, bıktım kilolu olmaktan. Bir haftada hızlı kilo vermiş olabilirim ama diyete yeni başladığım içindir, biliyorsun ilk zamanlar fazla kilo gidiyor. Bir de geceleri emziriyorum , artı faktör tabi benim için.
Yalnız şöyle bir sorunum var, evde durunca aklım hep yemekte, ben de yemek düşünmemek için kendimi sokaklara attım resmen geziyorum çocuklarla..
Sadece 4-5 mı?
Ben bugün bitdin diye saymadan yedim bütün lokumları. Bı poşet daha vardı gorumcemde verdim rahatladım. Evde olunca tutamıyorum kendimi hic
Ben de ilk 15 gunde 4,2 vermiştim. Ben de emziriyorum. Sonra öyle devam etmedi tabi. Listemin de disina çıktım cok. O ilk kilo verişden sonra rahatladım ya motivasyon da düştü rahat takılıyorum. Sen dd aynı hataya düşme sıkı tut.
Bir de cocuklar kac yasında? Benimkiler biri 14 aylik digeri 3 U doldurmak üzere. Nasil geziyorsunuz? Benim cesaretim yok evdeyim hep.
Gecmis olsun canım. Belki de bir diyetisyen eşliğinde devam etmelisin hi?
Hayırlı pazarlar kızlar
Hiçbir şekilde motive olamıyorum başım dönünce herkes kızıyor bissürü yiyecek yedirtiyor eşim
Bu şekil olacak bilemiyorum ya
Dün yatılı misafirim vardı bu aksam düğün var bi yakınımın uff artık dinlenmek istiyorum
Ilk buraya girdiğim hafta birinci olmuştum sanırım bu sefer olmicak ya
Kesinlikle içimde ufacık bir azim yok
Yediklerimi azalttım şimdilik
Kötüleşince yiyorum ama az az
Gece yememeye çalışıyorum
Ama tabi ben burda sonuncu olururum
Hayırlı pazarlar kızlar
Hiçbir şekilde motive olamıyorum başım dönünce herkes kızıyor bissürü yiyecek yedirtiyor eşim
Bu şekil olacak bilemiyorum ya
Dün yatılı misafirim vardı bu aksam düğün var bi yakınımın uff artık dinlenmek istiyorum
Ilk buraya girdiğim hafta birinci olmuştum sanırım bu sefer olmicak ya
Kesinlikle içimde ufacık bir azim yok
Yediklerimi azalttım şimdilik
Kötüleşince yiyorum ama az az
Gece yememeye çalışıyorum
Ama tabi ben burda sonuncu olururum
Hatun moralimi düzeltiyorsun teşekkürler :)
Ama yarından tezi yok diyete dvm tmm mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?