merhaba kzılar bana yardımcı olabilir misiniz ya spor salonuna bügün yeni kayıt yaptırdım normalde toplu olana katılcktım ama hoca hiç faydası olmaz dedi grubun en arkasına geçip öyle yakalayabildini yaparsın dedi gel ben seni aletlerle beraber çalıştırım böylesi daha ii olur dedi yardımcıda olucak mış sizce aletlerle çalışmam ii mi olur ya ....
kızlaar bugünkü menüm
sabah
bi parça beyaz peynir domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara
kuru kayısı
1 tane mısır patlağı
öğlen
1 kase karpuz
akşam
1 tane haşlanmış patlıcan
çoban salata
tavuk çorbası
1 dilim kepek ekmek
ara
küçük bi tabak irmik tatlısı(şekersiz üstüne 1 yemek kaşığı dondurma koydum)
şimdi canım bişey yemek istiyo ya ne yesem ki ? saatte geç oldu ?
kızlaar bugünkü menüm
sabah
bi parça beyaz peynir domates salatalık 1 dilim kepek ekmeği şekersiz çay
ara
kuru kayısı
1 tane mısır patlağı
öğlen
1 kase karpuz
akşam
1 tane haşlanmış patlıcan
çoban salata
tavuk çorbası
1 dilim kepek ekmek
ara
küçük bi tabak irmik tatlısı(şekersiz üstüne 1 yemek kaşığı dondurma koydum)
şimdi canım bişey yemek istiyo ya ne yesem ki ? saatte geç oldu ?
Gerçekten çok güzel menün
Hele şekersiz irmik tatlısı üstüne dondurma çok mantıklı kutlarım :)
Ayran iç yada su iç bolca canım
Kizlar bwn bugun hastanelik oldum.bagirsakta mikrop cikti. Enfeksiyon olmus.cok su ve tuz kaybettigim icin bol tuzlu sekerli gidalar yemem gerekiyormus Verdigim 200 gr di oda 2 sise serum ve aldigim takviyelerden dolAyi kat be kat geri gelcek
Menu paylasimi yapamicam bir sure
Inşallah cânim ya, bıktım kilolu olmaktan. Bir haftada hızlı kilo vermiş olabilirim ama diyete yeni başladığım içindir, biliyorsun ilk zamanlar fazla kilo gidiyor. Bir de geceleri emziriyorum , artı faktör tabi benim için.
Yalnız şöyle bir sorunum var, evde durunca aklım hep yemekte, ben de yemek düşünmemek için kendimi sokaklara attım resmen geziyorum çocuklarla..
Ben de ilk 15 gunde 4,2 vermiştim. Ben de emziriyorum. Sonra öyle devam etmedi tabi. Listemin de disina çıktım cok. O ilk kilo verişden sonra rahatladım ya motivasyon da düştü rahat takılıyorum. Sen dd aynı hataya düşme sıkı tut.
Bir de cocuklar kac yasında? Benimkiler biri 14 aylik digeri 3 U doldurmak üzere. Nasil geziyorsunuz? Benim cesaretim yok evdeyim hep.
Kızlar Form çaylarını denemiş biri varsa bana bi yardımcı olun yaa,tehlikeli falan gibi şeyler okuyorum ama bi taraftanda her gün olmasada iki günde bir akşamları içiyorum iyi gelio gibi hissediyorum!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben spor salonuna gitmiyorum günde 10000 adım yürüyorum yaklaşık 8 km falan yapıyo
sonra 1 saat kondisyon bisikleti
1 saatte adım aletiyle çalışıyorum 11 günde 3.5 kilo verdim 1200 kalorilik diyetle birlikte tabiki
bu söylediklerimi yapınca zaten 800 kalori falan yakmış oluyosun
ayda 6.5 kilo civarında yapıyo buda benim vücudumda ödem fazla oldugu için fazla gitti kilo
ya diyet denemeeleri yaptım ama olmuyo çalışma koşullarım yüzünden hep fasfood ama onları aza indircem artık abur cubura elveda ama uyamıyorum diyete yaama kalori hesabı yapıp denesem olmazz mı ki ya :44:
kızlar bende emziriyorum ama çok kısıtlarsam sütüm çok azalıyo siz nasıl yapıyorsunuz ?
benim kızımda 14 aylık benimde ilk bebeğim bende evdeyim eşim geldiğinde çokarsak bende onlar parktaken yürüyüş yapıyorum
evet canım ben normalde şeker kullanmıyorum çok şekerli geliyo tatlılar ama canım tatlı da istiyo :) bende böyle bi çözüm buldum :)
bide patlıcanı haşlayıp ufak ufak çoban salatanın içine doğruyorum bi tanede sarımsak çok güzel oluyo dene bence hem kaloriside düşük :)
Gunaydin kizlar kac gundur giremiyorum, dedem vefat etti, kac gundur evle dedemler arasi geziyorum.
bugun itibariyle yine aranizdayim.
Gunaydin kizlar kac gundur giremiyorum, dedem vefat etti, kac gundur evle dedemler arasi geziyorum.
bugun itibariyle yine aranizdayim.
gecmis olsun canımSlm kızlar
Sevinsemiydim bilemedim sanırım üzüldüm hiçbir saglık problemim yok
Sanırım panik atak olmuşum
Depremden çok etkilendim
Ne yapacağımı bilmiyorum
Çok ileri seviyede değilim
İlaç istemiyorum
Vertigomda büyünden artmış yani baş dönmelerim
Diyete devam etmek istiyorum
Sizce gücüm yeterimi
kızlar bende diyete başlayalı 10 gün oldu 1300 kalorilik diyet yapıyorum ve hergün spor yapıyodum 800 kalori yakacak kadar geçen çarşamba 79.1 dim bu çarşamba 76.3 ama bugün spor yapamadımve dondurma yedim kendimi çok kötü hissediyorum yarın 2 katı spor yapsam ve daha az yesem telafi edebilir miyim acaba
demek ki salmamak lazim.İyi geceler kızlar
Cevap vermek istediğim arkadaslar vardı ama yazdıklarım silinince geri dönemedim tekrar.
Bugün diyetisyenime gittim. 2 haftadır diyetime uymadım ve fazlaca tatlı çikolata vs tukettim. Neyseki kilo almamışim ve 800gr vermisim. O kadar şey yedim nasil olur dedim. Vücut belli bir sisteme alısinca ona devam eder dedi. Aradaki kacamaklardan o kadar da korkmayın. Ayrıca yediklerimizin ne zaman yağa dönüştüğünü sordum 2-3 gun dedi. Öyle iste.. Diyete devam!
Hosgeldin77 kiloyla aranıza katıla bilir miyim
Hosgeldin canimselam çıtırlarr uzun bi aradan sonra aranıza döndüm Allah ın izniyle liste yapılıyor mu yapılıyorsa kime msj atmam gerekiyor balayından yeni döndüm işlerim yoğun uğrayamıyorum ama işleri toparlayıp gelcem tekrardan liste altına atın beni emi unutmayınn kilo bildirimim;
başlangıç: 69.7
bu hafta: 65.1
hedef: 60 kg inşaAllah
Aramiza hosgeldin.79 tam 79 kiloyum
Kizlar bwn bugun hastanelik oldum.bagirsakta mikrop cikti. Enfeksiyon olmus.cok su ve tuz kaybettigim icin bol tuzlu sekerli gidalar yemem gerekiyormus Verdigim 200 gr di oda 2 sise serum ve aldigim takviyelerden dolAyi kat be kat geri gelcek
Menu paylasimi yapamicam bir sure
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?