70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben spor salonuna gitmiyorum günde 10000 adım yürüyorum yaklaşık 8 km falan yapıyo
sonra 1 saat kondisyon bisikleti
1 saatte adım aletiyle çalışıyorum 11 günde 3.5 kilo verdim 1200 kalorilik diyetle birlikte tabiki
bu söylediklerimi yapınca zaten 800 kalori falan yakmış oluyosun
ayda 6.5 kilo civarında yapıyo buda benim vücudumda ödem fazla oldugu için fazla gitti kilo

Gerçekten çok güzel menün
Hele şekersiz irmik tatlısı üstüne dondurma çok mantıklı kutlarım :)

Ayran iç yada su iç bolca canım

Gerçekten çok güzel menün
Hele şekersiz irmik tatlısı üstüne dondurma çok mantıklı kutlarım :)

evet canım ben normalde şeker kullanmıyorum çok şekerli geliyo tatlılar ama canım tatlı da istiyo :) bende böyle bi çözüm buldum :)
bide patlıcanı haşlayıp ufak ufak çoban salatanın içine doğruyorum bi tanede sarımsak çok güzel oluyo dene bence hem kaloriside düşük :)

çok geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin inş

kızlar bende emziriyorum ama çok kısıtlarsam sütüm çok azalıyo siz nasıl yapıyorsunuz ?
benim kızımda 14 aylık benimde ilk bebeğim bende evdeyim eşim geldiğinde çokarsak bende onlar parktaken yürüyüş yapıyorum

Iyi aksamlar arkadaslar
Hrpinize gecmis olsun dillkleriniz icin tesekkur ederim.
Djne gore cok sukur allaha daha da iyiceyim. Ama sikintilarim gecmedi tam anlamiyla
Menu paylasmicam
Herkese iyi aksamlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menümü yazayım

Sabah 2 dilim kepek ekmeği üstüne labne peyniri

Ara: türk kahvesi ve yarım muz

Malesef öğle yemeği yiyemedim yoğunluktan

Akşam: marul salatası

Gün içinde 2 lt su ve 15 dk sı koşu olmak üzere 1 saat yürüyüş

Kızlar Form çaylarını denemiş biri varsa bana bi yardımcı olun yaa,tehlikeli falan gibi şeyler okuyorum ama bi taraftanda her gün olmasada iki günde bir akşamları içiyorum iyi gelio gibi hissediyorum!

canım bence pek bi işe yaramıyo ben içtim daha önce pek bi fark olmadı
onun yerine mate ve yeşilçay karıştır kendin demle günde 2-3 fincan iç yemeklerden önce hem metabolizmayı hızlandırıyo hemde tok tutuyo

Iyi geceler kızlar, bende menümü paylaşıp uyumaya gideyim.yazinca kendimi daha net görüyorum.
Sabah dışarda kahvaltı 1 yumurta sarısı (haşlanmış) 2 dilim ekmek, 1 adet milföy börek,2 sarma, 5 çeşit peynir, 3 y.zeytin, 2 catal recel, domates salatalık, 2 yudum kadar ballı kaymak
Ara şekersiz nescafe, yarım paket peynirli cubuk kraker
Aksam yarım dilim tb ekmeği, 1 kk peynir, 5 y.zeytin, salata, çeyrek kavun
Ara 1 avuç kiraz 1 avuç çilek

Bugün pazarın azizligine uğradım. Midem bile bozuldu.3 gündür de tuvalete çıkamıyorum, cok rahatsız ediyor.

ya diyet denemeeleri yaptım ama olmuyo çalışma koşullarım yüzünden hep fasfood ama onları aza indircem artık abur cubura elveda ama uyamıyorum diyete ya ama kalori hesabı yapıp denesem olmazz mı ki ya :44:

iyi gecelerrr.ah ahhhh bu kilolar başa bela.ömür boyu diyet yapacam sanırım:)ben ide 76 kiloyum diyetisyene gidiygorum iki ileri bir geri vites attıgım için veriyorum alıyorum:)diyetisyenimin dedigi yogurt ayran sut bunları muhakkak tüketin.özellikle göbek bölgesindeki yagları eritiyormuş.birde yeşil çay metobolizmayı hızlandıran tek şeyy

ya diyet denemeeleri yaptım ama olmuyo çalışma koşullarım yüzünden hep fasfood ama onları aza indircem artık abur cubura elveda ama uyamıyorum diyete ya ama kalori hesabı yapıp denesem olmazz mı ki ya :44:

Bende çok yiyodum abur cubur falan ama 11 gündür 1200 kalorili diyet yapıyorum yaz herseyin kalorisini ama aynı kalori diye pasta börek tatlı falan yeme fasfood hiç yeme

Ben de onceleri kendim denediğimde sutum azaldı ve bıraktım diyeti. Şimdi diyetisyene gidiyorum. Protein acısından yüklü bir listem var. Hic de azalmadı sutum. Sana ornek olması icin yazıyorum:

Sabah 8:30 4-5 zeytin, haftada 4 kere yumurta, 3 parmak peynir ve salata 2 dlm esmer ekmek

Ara. 11:00 3 Mekke hurmasi, 12 fındık

Öğlen 14:00 3 avuç ici kadar et ya da etli yemek. (Balık haftada 2 kez) , corba, salata( yağlı ve sınırsız)

Ara 16:00. Yağsız tost, bir meyve ya da 4 kasik meyveli nesfit+bardak sut

Aksam 19:30 corba+ 4 kasik sebze yemeği + bı kase yogurt

2 Lt su.

Tamamdır çok teşekkür ederim canım :)

Gunaydin kizlar kac gundur giremiyorum, dedem vefat etti, kac gundur evle dedemler arasi geziyorum.
bugun itibariyle yine aranizdayim.

gecmis olsun canım

3 kiloya yakin iyiymiş

demek ki salmamak lazim.
biz ne yapiyoruz.
Batti balık deyip yiyoruz.

77 kiloyla aranıza katıla bilir miyim
Hosgeldin

Hosgeldin canim
79 tam 79 kiloyum
Aramiza hosgeldin.

Gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…