70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yarın yapmaya baslayim bende yoğurt kurunu o zaman :) canım hazır olanların içinde ne olduğu belli değil kendim yapıyorum çok faydasını gördüm mate yeşil çay biberiye kekik Funda yaprağı hepsinden 1 çay kaşığı Yeşilçay 2 çay kaşığı koyuyorum demlige 2 fincan çıkıyo yemeklerden 20 dk sonra içiliyo acayip yağ yakiyomus :)

Kızlaaaarrr nasılsınız ben idare ederim Ankara'da bi yer buldum sülükle masajla tedavi yapan bir tıp merkeZi biraz umutlandım

Bugün açlık değilde iftar sonrası yeme içmemden kaç kg almışım diye baktım 75.5 bi mutlu oldum dedim herhal 74ü görürüm bu cuma :)

Menümü de yazayım

Sahurda
Activia içine 2 yk yulaf ezmesi
2 haşlanmış yumurta beyazı

Akşam
1 bardak su 1 bardak ice tea 2 bardak ayran
Avuç içi ekmek
2 Köfte 6-7 fırında patates(french fries tarzı kesilmiş)

1 külah dondurma

Suya devam ediyorum biraz önce tartıldım işte75.5 şevindim :)

Ben tartılmıyorum regl i ve tutamadım kendimi şekerleneyim diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oh oh afiyet olsun canım. Beni de yiyeydin. Saka bi yana Allah arttırmasın inşallah :)

Bence de sahuru yemeseymissin. Bundan sonra dikkat edersin. Bebegin kac aylik?

Canım ya bi yerde okumuştum sanırım emzirme sıklığına göre annenin günlük kalori ihtiyacı 3000lere çıkabiliyormuş eğer bebeğin 6aydan küçükse bence çok sıkı bir diyet yapma yada yapsanda çok ama çok su iç Zaten kilo verirsin hızlıca

Öyle uykum var kiii

Sahur

4-5 zeytin
2 dlm cok tahlili ekmek
Beyaz peynir
Domates, salatalık
Sanırım 1-2 hurma birkaç fındık

İftar

1 hurma
Bir kase corba
Biraz salata

10dk ara

5-6 kasik et haslama
4 kasik pilav
2 kasik patates puresi
Bolca salata

1 saat sonra

3-4 çatal cevizli helva

Hey yaristakiler! Aclik kilonuza bı bakın bakalım. Ben 72 tartildim. 2 saat sonra geri alacağımı bilsem de 900 gr eksik görmek negsel

Yarın yola çıkıyorum diye niyetlenmicem ama sonraki günlere bakarım açlık kiloma Allah'ım
1 iyileşeyim ameliyat olmayayım
2 65 kiloya inip göbek çevremi 84-85 yapayım
3 bunları başarıp 2. Çocuğuma hamile kalayım
Hayırlısı ile aminnnnn

Hem pilav hem püre olmamış sanki değil mi? Birde helva?? Eğer yemekleri sen yapıyorsan sütlü tatlı tercih et canım? Yalnız ara verebilmen çok güzel iftarda namaz mı kıldın ki? Allah kabul etsin amin

Hem pilav hem püre olmamış sanki değil mi? Birde helva?? Eğer yemekleri sen yapıyorsan sütlü tatlı tercih et canım? Yalnız ara verebilmen çok güzel iftarda namaz mı kıldın ki? Allah kabul etsin amin

Ya kaynanam yapmış pure niye yaptın derken yaşlı bı nine var o gelecek pilav yapalım dedi. Olunca da yedim iste evet o arada namaz kıldık ama hic doymuş hissetmedim kendimi.
Genelde herkes iftarda tıkanıyorum yiyemiyorum der, ben hic bilmem onu. Bol bol su da icerim yemek de yerim. Pek bi pisbogazim canım

Canım helva çekti ama
Ya beynim tatlı duymaya görmeye görsün menün güzel afiyet olsun canım ilk gün için az bile yemişsin Rabbim kabül etsin inş

Deme yaa. Helvayı da iftardan once benim ufaklik açtırdı bana. Onlar yerken ben kokladim kokladim.. E yedim nihayetinde. Sen tut kendini tut. En iyisi erkenden uyumak. Uyu da unut booyle seyleri

Zaten farkettiğiniz üzere çok sıkı değil diyetim :) bebişim iki aylık ama burada bebeği iki aylık olan annelerle yazışıyoruz herkes eski kilosuna dönmüş bir iki kiloları kalmış benim daha 9 kilom var zaten 13-14 kilo almıştım hamilelikte hiç veremedim yani daha

benide alırmısınız aranızaaa.kilom 71,6 hedefim ilk olarak 65.olurmuki ramazan sonuna kadar.destek bekliyorum kızlaaar

Hosgeldin canım neden olmasın. Benim hedefim de 65.

Anali babali büyütün inşallah. Kılo vermek icin daha cok erken canım. Sen bakma o insanların türü baska :) kilo vermekten once almamaya çalış. (Ben hep emzirirken alırdım) eğer sağlıklı bir liste oluşturursan kendine hem bebegine sut olur hem de yavaş yavaş vermeye başlarsın. Sana tavsiyem bol protein ve sebze tuket, karbonhidrattan ve şekerden uzak dur. suyu ise emzirdigin icin en az 3 Lt içmelisin. Haa bu arada sakın gece atıştırma. Kolay gelsin

Di mi yaaa ama insan herkesle sofraya oturunca kaybediyor kendini :)

Ezgialya cım cuma tartıldınmı bana kilon lazım
Sen sadece dikkat et yeter yarışıyorum diye sakın abartma sütün önemli canım

Bence fena değil diyetin emzirmeden bile kilo verdirir
Millete ne bakıyorsun bende doğuma 93 ile gidip doğumdan 1 hafta sonra 78 tartılmıştım ama şişkoydum hamile kaldığımda sen hiiiç takma 2. Ayında bu azim varsa 12. Ayında genç kızlığından zayıf olursun

benim bebişimde 11 aylık ben bile dönemedim valla bunca zamandır.anca 14 kilo verdim

Biomel yaris sende aksi etki yaratti sanirim :)))
Saka bir yana bende keske oruclu olsaydim.kayinvalidemlerde iftaran sahura kadar hep yedik. O yuzden yazmiyim zaten ne olduysa bbna doymuyorum. Regl oldugum icin olsun.lutfeeen :)

Amiiiiinn.
Ahaaaa Birtane daha benden buldum.bende kg verip polikistikoveri yenip hamile.kalmak.istiyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…