Hazır mı senmi karıştırıyorsun
2 kaşık yoğurt 1cay ksşığı zencefil zerdeçal ve tarçın karıştırıp yemeklerden yarım saat önce arkasından bol su göbek yağını eritiyor ve tok tutuyormuş 3 öğün canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben tartılmıyorum regl i ve tutamadım kendimi şekerleneyim diye
Sahurda eşime eşlik ettim zeytin yumurta az ekmek
Saat 11 gibi kahvaltı yumurta zeytin domates
2 kayısı yarım muz yarım dilim çikolatalı ekmek metro çikolata karışık form çayı bunlar aralar da
Oğlumun yumurtası zeytın ekmek ikindi yedim
1 kase çorba az tavuk akşam iftarda
3 litre su ve 2 öğün yoğurt kürü
Yazmak istemezdim ama yazıp görünce yuh dememek mümkün diil 😫
Ben emzirdiğim için oruç tutamıyorum ama sahırda löp löp yedimçünkü annem rejim yapmama karşı onlarda kaldığım için mecbuuuuren yedim
Sahur:
-yarım omlet
-1dilim börek
-50gr yoğurt
-2zeytin
Kahvaltı:
-40gr nesfit
-125ml yarım yağlı süt
Öğlen:
-3yemek kaşığı yoğurt
-4-5 yk kuskuslu mercimekli salata
-1 muz
İftar:
-yarım kase mercimek çorbası
-2kaşık pilav
-1 küçük karnıyarık
-1 küçük dilim güllaç
Yaaa çok mu abartmışım sizceo sahuru yemedeydim iyiydi
Olur bende varım :) :) ben nasıl olsa emzirdiğim için sizden daha çok kalori yakıyorumtabi sizden üç kat fazla yemeseydim bu bir avantaj olabilirdi :)
Elbette sekerim. Kim bizim kadar seker depolamış olabilir ki bünyeye hehe
Hey yaristakiler! Aclik kilonuza bı bakın bakalım. Ben 72 tartildim. 2 saat sonra geri alacağımı bilsem de 900 gr eksik görmek negsel
Öyle uykum var kiii
Sahur
4-5 zeytin
2 dlm cok tahlili ekmek
Beyaz peynir
Domates, salatalık
Sanırım 1-2 hurma birkaç fındık
İftar
1 hurma
Bir kase corba
Biraz salata
10dk ara
5-6 kasik et haslama
4 kasik pilav
2 kasik patates puresi
Bolca salata
1 saat sonra
3-4 çatal cevizli helva
Hem pilav hem püre olmamış sanki değil mi? Birde helva?? Eğer yemekleri sen yapıyorsan sütlü tatlı tercih et canım? Yalnız ara verebilmen çok güzel iftarda namaz mı kıldın ki? Allah kabul etsin amin
Ya kaynanam yapmış pure niye yaptın derken yaşlı bı nine var o gelecek pilav yapalım dedi. Olunca da yedim isteevet o arada namaz kıldık ama hic doymuş hissetmedim kendimi.
Genelde herkes iftarda tıkanıyorum yiyemiyorum der, ben hic bilmem onu. Bol bol su da icerim yemek de yerim. Pek bi pisbogazim canım
Canım helva çekti ama
Ya beynim tatlı duymaya görmeye görsün menün güzel afiyet olsun canım ilk gün için az bile yemişsin Rabbim kabül etsin inş
Zaten farkettiğiniz üzere çok sıkı değil diyetim :) bebişim iki aylık ama burada bebeği iki aylık olan annelerle yazışıyoruz herkes eski kilosuna dönmüş bir iki kiloları kalmış benim daha 9 kilom var zaten 13-14 kilo almıştım hamilelikte hiç veremedim yani dahaCanım ya bi yerde okumuştum sanırım emzirme sıklığına göre annenin günlük kalori ihtiyacı 3000lere çıkabiliyormuş eğer bebeğin 6aydan küçükse bence çok sıkı bir diyet yapma yada yapsanda çok ama çok su iç Zaten kilo verirsin hızlıca
Bence de sahuru yemeseymissin. Bundan sonra dikkat edersin. Bebegin kac aylik?
benide alırmısınız aranızaaa.kilom 71,6 hedefim ilk olarak 65.olurmuki ramazan sonuna kadar.destek bekliyorum kızlaaar
Zaten farkettiğiniz üzere çok sıkı değil diyetim :) bebişim iki aylık ama burada bebeği iki aylık olan annelerle yazışıyoruz herkes eski kilosuna dönmüş bir iki kiloları kalmış benim daha 9 kilom var zaten 13-14 kilo almıştım hamilelikte hiç veremedim yani daha
Di mi yaaa ama insan herkesle sofraya oturunca kaybediyor kendini :)
Zaten farkettiğiniz üzere çok sıkı değil diyetim :) bebişim iki aylık ama burada bebeği iki aylık olan annelerle yazışıyoruz herkes eski kilosuna dönmüş bir iki kiloları kalmış benim daha 9 kilom var zaten 13-14 kilo almıştım hamilelikte hiç veremedim yani daha
Hosgeldin canım neden olmasın. Benim hedefim de 65.
ya acayip takmış durumdayım.neler denedim neler 85 kiloydum şuan 71,6 şuana kadar karatay uyguladım.ama artık takıldım kaldım veremiyorum patlıycam
Bence fena değil diyetin emzirmeden bile kilo verdirir
Millete ne bakıyorsun bende doğuma 93 ile gidip doğumdan 1 hafta sonra 78 tartılmıştım ama şişkoydum hamile kaldığımda sen hiiiç takma 2. Ayında bu azim varsa 12. Ayında genç kızlığından zayıf olursun
Biomel yaris sende aksi etki yaratti sanirim :)))Sahurda eşime eşlik ettim zeytin yumurta az ekmek
Saat 11 gibi kahvaltı yumurta zeytin domates
2 kayısı yarım muz yarım dilim çikolatalı ekmek metro çikolata karışık form çayı bunlar aralar da
Oğlumun yumurtası zeytın ekmek ikindi yedim
1 kase çorba az tavuk akşam iftarda
3 litre su ve 2 öğün yoğurt kürü
Yazmak istemezdim ama yazıp görünce yuh dememek mümkün diil 😫
Yarın yola çıkıyorum diye niyetlenmicem ama sonraki günlere bakarım açlık kiloma Allah'ım
1 iyileşeyim ameliyat olmayayım
2 65 kiloya inip göbek çevremi 84-85 yapayım
3 bunları başarıp 2. Çocuğuma hamile kalayım
Hayırlısı ile aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?