70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İlk başta ben de sevmemiştim güllacı. Sonradan sevdim. Çok hafif bir tatlı. Ama herkes güzel yapamıyor bence. Belki iyisine denk gelmemişsindir

Tulumba 😋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevgili eşim resmen kilo almam için uğraşıyor tatlıya dayanamadığımı bildiği halde alıp alıp geliyor olmaz ki ama😩

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği, domates
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle: avuç içi kadar hamburger eti, salata, ayran
Ara: 1 avuç fındık
Akşam: nesfit
Spor: 1 saat aerobik

sevgili eşim resmen kilo almam için uğraşıyor tatlıya dayanamadığımı bildiği halde alıp alıp geliyor olmaz ki ama😩

Haklısın valla. Ben de olsam dayanamazdım. En iyisi eve hiç almamak

İlk başta ben de sevmemiştim güllacı. Sonradan sevdim. Çok hafif bir tatlı. Ama herkes güzel yapamıyor bence. Belki iyisine denk gelmemişsindir
belkide dedigin gibi iyisine denk gelmedim ne bileyim hamur gibi bisey di

menunde sporunda her zamanki gibi guzel canim

bende dunku menumu paylasayim bugunde muhtemelen aynisi olucak

iftarda :
1 kase mercimek corbasi
2 tane milfoy ( sahur icin yapmistim sicak sicak esimle dayanamadik )
3kasik komposto
2yk bulgur pilavi + 2yk guvec
2tane hurma
1salkim uzum

sahur :
2tane milfoy
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
tomates+salatalik

Bence menün gayet güzel. Yine söylüyorum oruç tutuyor olsam sizin menülerinizin 2 katını yerdim. Bravo hepinize

Hastaneden bildirim bebekler

Iftar menüsü hastanede oldukça kötüydü sadece çorba ve minik ekmeklerin yarısını yedim

Biraz önce 12 den sonra bişi yenmeyecek dediler diye annem kepekli ekmeğe domates peynir sandviç yapmıştı onu yedim bir de 2 bardak meyve suyu

Yanımda iki hastalar refakatçiler cipsler çikolatalar yiyorlar tabi bana da ikram ediyorlar ancak yemedim

Ben psylaşmıycam menü sabahtan akşama kadar dikkat ettim şimdi bütün emeğim püffff oldu

bugünkü menüm

sabah
küçük bi parça light peynir 3 zeytin salatalık 1.5 dilim kepek ekmek 1 yumurtadan omlet 3 hurma
öğlen
2 erik 1 incir bi form bisküvi light kola 2 tane mısır patlağı
akşam
1 dilim kepek ekmek salata yarım tabak tavuk göğüsü 3 hurma
ara
1 tane form bisküvi 1 tane mısır patlağı

Afiyet olsun canım. Unutma sen bu kiloları sağlığın için belin için veriyorsun. Cipsler çikolatalar kilo aldırıp fıtığını azdırmaktan başka birşeye yaramaz. Kepekli sandviç en güzeli

Ben psylaşmıycam menü sabahtan akşama kadar dikkat ettim şimdi bütün emeğim püffff oldu

Ah o akşamlar yok mu o akşamlar. Başımızın belası. Zaten o akşam vakitleri yediklerimizden bu kadar kilo aldık. Ben de kabak çekirdeği ve şekersiz limonata içtim. Ancak bu kadar kısıtlayabildim.

Canım mısır patlağı ve form bisküvi yerine fındık, ceviz, badem tarzında birşeyler yersen hem daha sağlıklı olur hem de seni daha uzun süre tok tutar

Sahur
1 yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin
Esmer ekmek
Birkaç fındık ve 2 hurma

İftar
Sehriye çorbası
3 kasik et sote
1 tabak taze fasulye
Salata
1 kucuk dilim kepek ekmegi

Gel gelelim cocuklarin uyku huysuzlugu beni sınırlandırdılar tatlı istegim coştu. Nutella + 1 kucuk kase nesfit yedim. Şimdi de çay içicim bisiler atistirasim var hala

Canım mısır patlağı ve form bisküvi yerine fındık, ceviz, badem tarzında birşeyler yersen hem daha sağlıklı olur hem de seni daha uzun süre tok tutar

canım ben acayip çok abur cubur yiyen biriydim kendimi böyle durduruyorum :) badem fındık falan yersem bi kilo yerim ondan korktuğumdan bir iki tane bile yemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…