İlk başta ben de sevmemiştim güllacı. Sonradan sevdim. Çok hafif bir tatlı. Ama herkes güzel yapamıyor bence. Belki iyisine denk gelmemişsindirhe ya gurbetteyim canim
menun guzel canim
gecmis olsun canim migren zor banada arada vuruyor ama cok naadir ama geldimi kotu geliyor
canim sen nasil dayaniyosun ya hic bisey yememissin
ammada cok gullac seven varmis
bende gecen sene tr de gorumcem getirmisti bana ramazanda ( ilk defa ramazani tr de tutmustuk) ama pek sevemedim ama siz boyle bahsedince acaba diyorum bidahami denesem ama burdada nerden bulucam gullaci???
menun guzel
amin canim rabbim cumlemize versin
gecmis olsun canim moralini bozma gecen ay bende ilk defa bu derece tatliya sarmistim regle doneminde hic boyle olmamistim ama yapicak bisey yok
ins reglin bitince telafi edersin
gecmis olsun canim ins biran once ameliyat olursunda sagligina kavusursun
İlk başta ben de sevmemiştim güllacı. Sonradan sevdim. Çok hafif bir tatlı. Ama herkes güzel yapamıyor bence. Belki iyisine denk gelmemişsindir
Tulumba 😋
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sevgili eşim resmen kilo almam için uğraşıyor tatlıya dayanamadığımı bildiği halde alıp alıp geliyor olmaz ki ama😩
Haklısın valla. Ben de olsam dayanamazdım. En iyisi eve hiç almamak
belkide dedigin gibi iyisine denk gelmedim ne bileyim hamur gibi bisey diİlk başta ben de sevmemiştim güllacı. Sonradan sevdim. Çok hafif bir tatlı. Ama herkes güzel yapamıyor bence. Belki iyisine denk gelmemişsindir
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği, domates
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle: avuç içi kadar hamburger eti, salata, ayran
Ara: 1 avuç fındık
Akşam: nesfit
Spor: 1 saat aerobik
İlk başta ben de sevmemiştim güllacı. Sonradan sevdim. Çok hafif bir tatlı. Ama herkes güzel yapamıyor bence. Belki iyisine denk gelmemişsindir
Bence menün gayet güzel. Yine söylüyorum oruç tutuyor olsam sizin menülerinizin 2 katını yerdim. Bravo hepinizebende dunku menumu paylasayim bugunde muhtemelen aynisi olucak
iftarda :
1 kase mercimek corbasi
2 tane milfoy ( sahur icin yapmistim sicak sicak esimle dayanamadik )
3kasik komposto
2yk bulgur pilavi + 2yk guvec
2tane hurma
1salkim uzum
sahur :
2tane milfoy
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
tomates+salatalik
Hastaneden bildirim bebekler
Iftar menüsü hastanede oldukça kötüydü sadece çorba ve minik ekmeklerin yarısını yedim
Biraz önce 12 den sonra bişi yenmeyecek dediler diye annem kepekli ekmeğe domates peynir sandviç yapmıştı onu yedim bir de 2 bardak meyve suyu
Yanımda iki hastalar refakatçiler cipsler çikolatalar yiyorlar tabi bana da ikram ediyorlar ancak yemedim
Ben psylaşmıycam menü sabahtan akşama kadar dikkat ettim şimdi bütün emeğim püffff oldu
bugünkü menüm
sabah
küçük bi parça light peynir 3 zeytin salatalık 1.5 dilim kepek ekmek 1 yumurtadan omlet 3 hurma
öğlen
2 erik 1 incir bi form bisküvi light kola 2 tane mısır patlağı
akşam
1 dilim kepek ekmek salata yarım tabak tavuk göğüsü 3 hurma
ara
1 tane form bisküvi 1 tane mısır patlağı
Afiyet olsun canım. Unutma sen bu kiloları sağlığın için belin için veriyorsun. Cipsler çikolatalar kilo aldırıp fıtığını azdırmaktan başka birşeye yaramaz. Kepekli sandviç en güzeli
Canım mısır patlağı ve form bisküvi yerine fındık, ceviz, badem tarzında birşeyler yersen hem daha sağlıklı olur hem de seni daha uzun süre tok tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?