Hastaneden bildirim bebekler
Iftar menüsü hastanede oldukça kötüydü sadece çorba ve minik ekmeklerin yarısını yedim
Biraz önce 12 den sonra bişi yenmeyecek dediler diye annem kepekli ekmeğe domates peynir sandviç yapmıştı onu yedim bir de 2 bardak meyve suyu
Yanımda iki hastalar refakatçiler cipsler çikolatalar yiyorlar tabi bana da ikram ediyorlar ancak yemedim
Hastanedeyim derken ben mi kacirdim ameliyat mi oluyirsun yoksa
Gecmis olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sorma canım şuan ameliyat sırasında beklemedeyiz yedekteyim bakalım
Yalnız şuanda anestezi dru ile görüşeceğiz ilk defa ameliyat hastasının sıra alıp beklediğini ( hemde enfeksiyon birimi ile yanyana) burada görüyorum
Ah o akşamlar yok mu o akşamlar. Başımızın belası. Zaten o akşam vakitleri yediklerimizden bu kadar kilo aldık. Ben de kabak çekirdeği ve şekersiz limonata içtim. Ancak bu kadar kısıtlayabildim.
😳Ya hastaneyi araştırdınmı iyimi canım
Annem 3 gündür hastanedeydi eğitim araştırma midesinden rahatsızdı apar topar ameliyata almaya kalkmışlar Allah tan tanıdıklar var Prof onların adını söyleyip arayınca bölüm Prof U gelip ne ameliyatı dşye kızmış
Seni korkutmayın ama temkinli davran her hususta can bu sonuçta güzelim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sorma canım şuan ameliyat sırasında beklemedeyiz yedekteyim bakalım
Yalnız şuanda anestezi dru ile görüşeceğiz ilk defa ameliyat hastasının sıra alıp beklediğini ( hemde enfeksiyon birimi ile yanyana) burada görüyorum
Hastane değilde drum tanıdık ama buradaki drlar sanırım bıkmışlar yoğunluktan yalnız yarım saat oldu ve sadece 1 kişi dra göründü
Allah yar ve yardimcin olsun hersheymi
Rabbim.tez vakkitte sifani versin
Ben psylaşmıycam menü sabahtan akşama kadar dikkat ettim şimdi bütün emeğim püffff oldu
gunaydın kızlar 2 gundur sisteme giriş yapamıyordum şifremde sıkıntı vardı çok sukur hallettim.
hemen dun akşamki kilomu yazayım 71,2 fakat sabah 72,1 :26::26::26::26::26:
dun ki menüm;
yoğurt çorbası
2 tane biber dolma (kücük)
2 dilim börek (tavuklu bezelyeli)
salata
2 kaşıkta pilav
etimek tatlısı
sahur
3 dilim karpuz(çatal)
3 çatal ucu ile helva
çay şekersiz.
sahurda hiç bişey yiyemiyom fakat iftarda resmen gözum dönuyorç buna bir çözüm bulmam gerek.
iftardan sonra resmen hazımsızlık yasıyorum felaket geçiyor saat 10 na kadar
Beni bu tulumbalar mahvetti 😖
sagol canim, ya insan butun gun oruc tutunca mide kuculuyo valla aksam corbayi ictim turuyle bulgur pilavi karisimini canim cekti yedim ama yedigimede bin pisman oldum hazmedemedim bundan sonra sadece corba salata yiyecem ara vericem sonrada acikirsam diger tabagi yiyecemBence menün gayet güzel. Yine söylüyorum oruç tutuyor olsam sizin menülerinizin 2 katını yerdim. Bravo hepinize
sen onlara bakma canim o cipsler cikolatalar cola falan hepsi sagligimiza zarar sen kepekli ekmegini yemekle cok guzel yapmissinHastaneden bildirim bebekler
Iftar menüsü hastanede oldukça kötüydü sadece çorba ve minik ekmeklerin yarısını yedim
Biraz önce 12 den sonra bişi yenmeyecek dediler diye annem kepekli ekmeğe domates peynir sandviç yapmıştı onu yedim bir de 2 bardak meyve suyu
Yanımda iki hastalar refakatçiler cipsler çikolatalar yiyorlar tabi bana da ikram ediyorlar ancak yemedim
bence menunde cok abur cubur var bunlarla karin doyarmi bence daha saglikli beslenmelisinbugünkü menüm
sabah
küçük bi parça light peynir 3 zeytin salatalık 1.5 dilim kepek ekmek 1 yumurtadan omlet 3 hurma
öğlen
2 erik 1 incir bi form bisküvi light kola 2 tane mısır patlağı
akşam
1 dilim kepek ekmek salata yarım tabak tavuk göğüsü 3 hurma
ara
1 tane form bisküvi 1 tane mısır patlağı
sahurda iftarda cok guzel ama sonrasi olmamis gibiSahur
1 yumurta
Domates salatalık
Peynir
4 zeytin
Esmer ekmek
Birkaç fındık ve 2 hurma
İftar
Sehriye çorbası
3 kasik et sote
1 tabak taze fasulye
Salata
1 kucuk dilim kepek ekmegi
Gel gelelim cocuklarin uyku huysuzlugu beni sınırlandırdılar tatlı istegim coştu. Nutella + 1 kucuk kase nesfit yedim. Şimdi de çay içicim bisiler atistirasim var hala
guzelim sahurda biraz daha fazla yemeye calis sen o mideyi butun gun ac birakiyorsun aksam vaktindede yukleniyosun mideye hazimsizlik yasaman cok normal bence sahurda seni tok tutacak seyler yemelisin en kolayi mesela yumurta boylece iftarda cok yemezsingunaydın kızlar 2 gundur sisteme giriş yapamıyordum şifremde sıkıntı vardı çok sukur hallettim.
hemen dun akşamki kilomu yazayım 71,2 fakat sabah 72,1 :26::26::26::26::26:
dun ki menüm;
yoğurt çorbası
2 tane biber dolma (kücük)
2 dilim börek (tavuklu bezelyeli)
salata
2 kaşıkta pilav
etimek tatlısı
sahur
3 dilim karpuz(çatal)
3 çatal ucu ile helva
çay şekersiz.
sahurda hiç bişey yiyemiyom fakat iftarda resmen gözum dönuyorç buna bir çözüm bulmam gerek.
iftardan sonra resmen hazımsızlık yasıyorum felaket geçiyor saat 10 na kadar
ramazandada olsun artik bu kadar kacamak hem ramazan hem sicaklar kolay degil bence bizler icinDunki.menumu.paylasayim
Iftar
1kepce eristrli mercimek corbasi
2servis kasigi bulgurpilavi
1kase cacik
Hepsi arka arkaya degil.ama beni.bunlar yakti
2cay sekersiz 2cikolata ile ictim
1tabak kirazi esimle yedik yarim.seftali
1porsiyon dondurma
1haslanmis misir
Sahur
1bardak.seekersiz cay
Elim.kadar pide
Cift yumurtayla yapilmis menemen yarisi
2 3 dilkm.peynir
Kavun
Spor yok
5 yada 6 bardak su
Allah yardimcin olsun anim bence sen suan sagligina odaklan rejimi dusunme sagligina kavustuktan sonra devam edersin insAmin canım amin sağolasın
Konu dışına çıkmamak adına
12 den beri bir şey yiyip içmedim ameliyatın kaçta olacağı hatta olup olmayacağı belli değil bu nedenle son Dakika'ya kadar serum vereceklermiş
Şimdiden tansiyonum 9/7 bakalım ameliyatta ne olurum :/
Ameliyattan sonra daha dikkat edicem kızlar kilo verip yüzmeye gideceğim Eylül'de direk yazılırım bi salona...
sagol canim, ya insan butun gun oruc tutunca mide kuculuyo valla aksam corbayi ictim turuyle bulgur pilavi karisimini canim cekti yedim ama yedigimede bin pisman oldum hazmedemedim bundan sonra sadece corba salata yiyecem ara vericem sonrada acikirsam diger tabagi yiyecem
sen onlara bakma canim o cipsler cikolatalar cola falan hepsi sagligimiza zarar sen kepekli ekmegini yemekle cok guzel yapmissin
bence menunde cok abur cubur var bunlarla karin doyarmi bence daha saglikli beslenmelisin
sahurda iftarda cok guzel ama sonrasi olmamis gibi
guzelim sahurda biraz daha fazla yemeye calis sen o mideyi butun gun ac birakiyorsun aksam vaktindede yukleniyosun mideye hazimsizlik yasaman cok normal bence sahurda seni tok tutacak seyler yemelisin en kolayi mesela yumurta boylece iftarda cok yemezsin
ramazandada olsun artik bu kadar kacamak hem ramazan hem sicaklar kolay degil bence bizler icin
valla ben ramazanda kilo vermeyi hedeflemedim hedefim kilo almadan ramazani bitirmek
Allah yardimcin olsun anim bence sen suan sagligina odaklan rejimi dusunme sagligina kavustuktan sonra devam edersin ins
su hayatta en cok istedigim sey yuzmeye gitmek ama bizim buralarda mumkun degil
hem oturdugum yerde yakinlarda yok hemde kadin erkek karisik
kızlaar ben yeniyim ve kilolarımla başım dertte1,70 boyundayım ve 72 kiloyum genetik olarak bacaklarım çok kalın basenlerim aldı başını gidiyor çikolatayı kesemiyorum en büyük derdim o nolur yardım edin bana da
Zero denesene hiç kalori yok, tadı da aynı normal kola gibi :)doyuyorum ama haklısın çok abur cuburdayanamıyorum ya bide 2 gündür diyet kola içiyorum tartıda 1 kilo fazla geldim ondan sanırım artık içmicem bisküvi ve mıısr patlağınıda yememeye çalışcam bakalım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?