70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın kızlar 2 gundur sisteme giriş yapamıyordum şifremde sıkıntı vardı çok sukur hallettim.
hemen dun akşamki kilomu yazayım 71,2 fakat sabah 72,1 :26::26::26::26::26:
dun ki menüm;
yoğurt çorbası
2 tane biber dolma (kücük)
2 dilim börek (tavuklu bezelyeli)
salata
2 kaşıkta pilav
etimek tatlısı
sahur
3 dilim karpuz(çatal)
3 çatal ucu ile helva
çay şekersiz.
sahurda hiç bişey yiyemiyom fakat iftarda resmen gözum dönuyorç buna bir çözüm bulmam gerek.
iftardan sonra resmen hazımsızlık yasıyorum felaket geçiyor saat 10 na kadar

Hastanedeyim derken ben mi kacirdim ameliyat mi oluyirsun yoksa
Gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dunki.menumu.paylasayim
Iftar
1kepce eristrli mercimek corbasi
2servis kasigi bulgurpilavi
1kase cacik

Hepsi arka arkaya degil.ama beni.bunlar yakti
2cay sekersiz 2cikolata ile ictim
1tabak kirazi esimle yedik yarim.seftali
1porsiyon dondurma
1haslanmis misir
Sahur
1bardak.seekersiz cay
Elim.kadar pide
Cift yumurtayla yapilmis menemen yarisi
2 3 dilkm.peynir
Kavun
Spor yok
5 yada 6 bardak su

Hastanedeyim derken ben mi kacirdim ameliyat mi oluyirsun yoksa
Gecmis olsun

Sorma canım şuan ameliyat sırasında beklemedeyiz yedekteyim bakalım
Yalnız şuanda anestezi dru ile görüşeceğiz ilk defa ameliyat hastasının sıra alıp beklediğini ( hemde enfeksiyon birimi ile yanyana) burada görüyorum

😳Ya hastaneyi araştırdınmı iyimi canım
Annem 3 gündür hastanedeydi eğitim araştırma midesinden rahatsızdı apar topar ameliyata almaya kalkmışlar Allah tan tanıdıklar var Prof onların adını söyleyip arayınca bölüm Prof U gelip ne ameliyatı dşye kızmış
Seni korkutmayın ama temkinli davran her hususta can bu sonuçta güzelim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah o akşamlar yok mu o akşamlar. Başımızın belası. Zaten o akşam vakitleri yediklerimizden bu kadar kilo aldık. Ben de kabak çekirdeği ve şekersiz limonata içtim. Ancak bu kadar kısıtlayabildim.

Beni bu tulumbalar mahvetti 😖

Hastane değilde drum tanıdık ama buradaki drlar sanırım bıkmışlar yoğunluktan yalnız yarım saat oldu ve sadece 1 kişi dra göründü

ben ramazan baslamadan önce oysa nasıl mutluydum çok güzel kilo veririm diye . kilo almadan bi bitirebilsem sükredeceğim şimdi::18:
bari 69 olayım onada razıyım.

Hastane değilde drum tanıdık ama buradaki drlar sanırım bıkmışlar yoğunluktan yalnız yarım saat oldu ve sadece 1 kişi dra göründü

Allah yar ve yardimcin olsun hersheymi
Rabbim.tez vakkitte sifani versin

Allah yar ve yardimcin olsun hersheymi
Rabbim.tez vakkitte sifani versin

Amin canım amin sağolasın

Konu dışına çıkmamak adına
12 den beri bir şey yiyip içmedim ameliyatın kaçta olacağı hatta olup olmayacağı belli değil bu nedenle son Dakika'ya kadar serum vereceklermiş
Şimdiden tansiyonum 9/7 bakalım ameliyatta ne olurum :/

Ameliyattan sonra daha dikkat edicem kızlar kilo verip yüzmeye gideceğim Eylül'de direk yazılırım bi salona...

Ben psylaşmıycam menü sabahtan akşama kadar dikkat ettim şimdi bütün emeğim püffff oldu

Dün için aynı şeyi bende yaptım bütün gün dikkat edip akşam ufak bir sinir kriziyle mahvoldu diyet ama bugün güzel başladım inşallah güzel devam eder

İftarın cok kaçmış evet. Ara vermeyi denesene. Hazim sorunu yasamazsın o zaman. Yani corba salata ardından 10 dk ara sonra yavaş yavaş devam edersin yiyeceklerine.

Beni bu tulumbalar mahvetti 😖

Serbetli tatlı cok severim ama yemedim henüz. Dondurmaya sarmış durumdayım. Dün aksam yemedim aklımda kaldı şimdi bak. Diğer abur cuburlar gibi sonradan rahatsız etmiyor. Du bakiym bı araştıriim su dondurma ısını

Bence menün gayet güzel. Yine söylüyorum oruç tutuyor olsam sizin menülerinizin 2 katını yerdim. Bravo hepinize
sagol canim, ya insan butun gun oruc tutunca mide kuculuyo valla aksam corbayi ictim turuyle bulgur pilavi karisimini canim cekti yedim ama yedigimede bin pisman oldum hazmedemedim bundan sonra sadece corba salata yiyecem ara vericem sonrada acikirsam diger tabagi yiyecem
sen onlara bakma canim o cipsler cikolatalar cola falan hepsi sagligimiza zarar sen kepekli ekmegini yemekle cok guzel yapmissin

bence menunde cok abur cubur var bunlarla karin doyarmi bence daha saglikli beslenmelisin
sahurda iftarda cok guzel ama sonrasi olmamis gibi
guzelim sahurda biraz daha fazla yemeye calis sen o mideyi butun gun ac birakiyorsun aksam vaktindede yukleniyosun mideye hazimsizlik yasaman cok normal bence sahurda seni tok tutacak seyler yemelisin en kolayi mesela yumurta boylece iftarda cok yemezsin

ramazandada olsun artik bu kadar kacamak hem ramazan hem sicaklar kolay degil bence bizler icin
valla ben ramazanda kilo vermeyi hedeflemedim hedefim kilo almadan ramazani bitirmek
Allah yardimcin olsun anim bence sen suan sagligina odaklan rejimi dusunme sagligina kavustuktan sonra devam edersin ins
su hayatta en cok istedigim sey yuzmeye gitmek ama bizim buralarda mumkun degil
hem oturdugum yerde yakinlarda yok hemde kadin erkek karisik

ya herkes dondurma dondurma diyo ama benimde canim cekti bende esime soyliyimde aksama alsin bende iftardan sonra yerim
ama ben maras seviyorum magnum bana cok sekerli geliyor bizim burdada maras ( tabi maras denirse ) turk marketlerinde var ve cok pagali hemde 250 gr cik bisey

bugunku menum kizlar

sahur :

1tane milfoy den yapilmis pogca ( sonunda bitti cok sukur )
2yumurtadan yapilmis omlet
salatalik , tomates, biraz peynir, birazda tahin pekmez ( vazgecilmezim)
tabi elim kadar ekmek

iftar :

mercimek corbasi
salata
komposto
2tane hurma

en az 10dk ara vericem
3 yk bulgur + tavuk

sonrada dondurma ins ( esim alirsa tabi)

benim iftardan sonra pek kacamak yapmaya vaktim olmuyor kizlar iftar saat 10da olunca sonrada masayi topla biraz sohbet ve yatiyorum
calistigim icin iftar menusune tatlida yapamiyorum bu cok guzel oluyor bu yuzden iyiyim yani

ya kızlar ben bugün 1 kilo fazla çıktım tartıda neden bilmiyorum çok da yemedim dün

bugünkü menüm

sabah 7.30
yarım kase süt 2 yk yulaf
öğlen
1 haşlamış yumurta domates salatalık 1 tane zeytin 1 dilim kepek ekmek küçük bi parça peynir
ara 2 erik
akşam light ton balıklı salata

başkada bişey yemicem

bitki çayları 3 litre su ve çay hep içiyorum zaten okul oldugu için pek yürüyüş yapamıyorum ama yürümeye çalışıyorum akşamları yarım saat falan

doyuyorum ama haklısın çok abur cubur dayanamıyorum ya bide 2 gündür diyet kola içiyorum tartıda 1 kilo fazla geldim ondan sanırım artık içmicem bisküvi ve mıısr patlağınıda yememeye çalışcam bakalım :/

kızlaar ben yeniyim ve kilolarımla başım dertte 1,70 boyundayım ve 72 kiloyum genetik olarak bacaklarım çok kalın basenlerim aldı başını gidiyor çikolatayı kesemiyorum en büyük derdim o nolur yardım edin bana da

Hoşgeldin bende yeniyim senin gibi, vücudun aynı benim vücut tipim :) ne kadar kilo versemde o bacaklar bir türlü incelmez :)

Zero denesene hiç kalori yok, tadı da aynı normal kola gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…