Zero denesene hiç kalori yok, tadı da aynı normal kola gibi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlaar ben yeniyim ve kilolarımla başım dertte1,70 boyundayım ve 72 kiloyum genetik olarak bacaklarım çok kalın basenlerim aldı başını gidiyor çikolatayı kesemiyorum en büyük derdim o nolur yardım edin bana da
ya içtim bi kaç defa ama cidden kalorisi yokmu bilemedim :) sanki beni kandırıyolar gibi geldi :)
Herşeyim lighti daha zararlıymış Zero Light mı yoksa şekersiz mi
Herşeyim lighti daha zararlıymış Zero Light mı yoksa şekersiz mi
Kızlar bahsettigim ton balıklı salatayı daha şimdi yiyorum ya hiç bişey yemiyorm acıktım ama kilo veremicem diye hiç bişey yemiyorm
Ailenizin araştırmacı gazetecisi otimoti, sözler icin araştırdı ve su bulguya ulaştı ( yoksa benim kolayla bı isim yok) :
Zero:
İçinde aspartam olduğu için kendisi kilo aldırmaz ama vücuttan atılana kadar onunla birlikte bağırsağa giren her şey "şeker" olarak algılanır ve buna göre hormonlar çalışmaya başlar.Bu da diğer besinlerin depo yapılmasına sebep olur.
Süpersin otimoti 😚😚😚ben bayıldım resmen leslie 3 mil yaptım şimdi ölüyorummmmm 😱😱😱
Ben ise su an ne yaptığımı soyleyemiycem :/
Birşey yemeden kilo veremezsin. Bu saate bırakma zamanında kararında ye
Ailenizin araştırmacı gazetecisi otimoti, sözler icin araştırdı ve su bulguya ulaştı ( yoksa benim kolayla bı isim yok) :
Zero:
İçinde aspartam olduğu için kendisi kilo aldırmaz ama vücuttan atılana kadar onunla birlikte bağırsağa giren her şey "şeker" olarak algılanır ve buna göre hormonlar çalışmaya başlar.Bu da diğer besinlerin depo yapılmasına sebep olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?