70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hosgeldin canim
masallah boyunda baya varmis ( ben 1.58 )
benimde oyle bacaklarim cok kalin diyetle beraber spor yaparsan gider ins
ben diyeti yapiyorum ama spora vaktim olmuyo ama ramazandan sonra her iki gunde bi lesli 3 miles yapmayi planliyorum ins biraz etkisi olur
bende onceleri cikolata meraklisiydim ve ben cikolatayi birakamadigim icin hayatimdan sekeri cikarmistim ( yani sekersiz cay, kahve, vs..)
diyete basladigimdan beride artik cikolatada istemiyo canim sadece regle donemlerimde tatli krizine girince yiyorum :18::18::18:

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, 1 dlm tb ekmeği, domates, 2 zeytin
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle: patlıcan güveç, yoğurt içine 1 yk yulaf kepeği
Ara: form çay, siyah üzüm
Akşam: ızgara tavuk, salata, az yoğurt
Spor: 20 dk aerobik( jillian micheals)

Bugünkü menüm:
Gece:
-Yarım muz
-1 bardak vişne kompostosu

Kahvaltı:
-50 gr nesfit
-150 ml süt
-Yarım bardak vişne suyu

Ara:
-1 kase mantar çorbası
-1 dlm güllaç

Akşam:
-1 kase mercimek çorb
-1 tane tavuk but kızartma
-1 tane karnıyarık
Akşam çok abarttım yaaaa çok pişmanım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herşeyim lighti daha zararlıymış Zero Light mı yoksa şekersiz mi

Ailenizin araştırmacı gazetecisi otimoti, sözler icin araştırdı ve su bulguya ulaştı ( yoksa benim kolayla bı isim yok) :
Zero:
İçinde aspartam olduğu için kendisi kilo aldırmaz ama vücuttan atılana kadar onunla birlikte bağırsağa giren her şey "şeker" olarak algılanır ve buna göre hormonlar çalışmaya başlar.Bu da diğer besinlerin depo yapılmasına sebep olur.

Menum
Sahur
1yumurtali.menemen
elim kadar Pide
1bardak.sekersiz cay
Kibrit kutusundan buyuk bpeynir
1.5 dilim.kavun
2 bardak.su

Iftar
1kepce soguk corba
Etli ekmek.buyuklugunde lahmacunun 3/4 u
1bardak ayran suana.kadar 4 bardak su
1bardak.limonlu cay
1kase kiraz
1dilim.karpuz
Bugun disardaydim vv yuruyusum.vardi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bahsettigim ton balıklı salatayı daha şimdi yiyorum ya hiç bişey yemiyorm acıktım ama kilo veremicem diye hiç bişey yemiyorm

Süpersin otimoti 😚😚😚ben bayıldım resmen leslie 3 mil yaptım şimdi ölüyorummmmm 😱😱😱

çok iyi oldu bu ya içmem bundan sonra ondan kilo veremiyorum günlerdir demek ki

ya benim tartım mı bozuk deli olcam kızlar pazartesi 70.8 geldim bugün 72.2 geldim sabah neden böyle yaaa

Ya kızlar benim diyet miyet kalmadı bu sabah gene yüzüm gözüm su içmemekten şişlik içinde :-( ramazan bütün diyetimi bozdu :-( bugün sil baştan tekrar başlıcam! Eski kiloma dönmedim ama en son tartıldığımda 75.5 çıkıyodum bu sabah 77 çıktım bunda biraz ödemde var tabi ama moralim bozuldu o yüzden oruçda tutmıcam valla bütün gün su içmiyorum iftarla sahur arasında zaten kaç saat var onda da içemiyorum o yüzden vücut şişiyo ödem yapıo moralim sıfır yaaa!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni de aranıza alır mısınız ?Tartıya çıkmaya korkar oldum. 76 kiloyu görmüş bulunmaktayım.1 haftadır beynimi hazırlıyorum diyete girmek için. Umarım bu başlangıcın sonunu getirebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…