70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

seninle aynı durmdayım canımya. Normalde gunde 3 lt su içerdim şimdi 2 bardak anca içebiliyom. Bu yuzden gözlerımı sankı arı sokmuş gibi okadar şiş yani. Be tartı aşagı ıneceğine gram gram yukarı çıkıyo((

Dün yediklerim
iftar:
Sebze çorbası
3 kasık pilav
4-5 kaşık et sote
1 dilim patates böreği
30 dk sonra
2 küçük kadayıf dolma
sahura kalkamadım malesef sahursuz tutcam bugun

Hiii bı de yarın diyetisyen randevum var! Bi Yeşilçay demliim, yer mer siliyim, bol su iceyim
uhuhu
Pişmanım!
Oti ya alemsin yaptinmi dun.o isleri :)

Beni de aranıza alır mısınız ?Tartıya çıkmaya korkar oldum. 76 kiloyu görmüş bulunmaktayım.1 haftadır beynimi hazırlıyorum diyete girmek için. Umarım bu başlangıcın sonunu getirebilirim...

Hosgeldin aramiza
Umarim basarili olan arkadaslarimizdan olur ve kg lara bye dersin :)
Boyun kac

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Hiii bı de yarın diyetisyen randevum var! Bi Yeşilçay demliim, yer mer siliyim, bol su iceyim
uhuhu
Pişmanım!

Herşeyim lighti daha zararlıymış Zero Light mı yoksa şekersiz mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaf yarismada kim vardi baska hatirlamiyorum ama malum oruc tutamayanlarimiz var Tutanlarimiz var.
Diorumki yarismayi bayramdan sonraki aya birakalim ne dersiniz.

Bende :)

Yaf yarismada kim vardi baska hatirlamiyorum ama malum oruc tutamayanlarimiz var Tutanlarimiz var.
Diorumki yarismayi bayramdan sonraki aya birakalim ne dersiniz.

Olur ben de kilo veremiyxem bu gidişle takıldım kaldım yine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bede 75 kıloyum benıde aranıza alırmısnsız ama ben kendımce umutsuz vakayım

hosgeldin canim, kendini umutsuz vaka diye adlandirma, neden veremiyesinki hersey insanin kafasinda bitiyor, kafana koyduysan yapabilirsin.

Beni de aranıza alır mısınız ?Tartıya çıkmaya korkar oldum. 76 kiloyu görmüş bulunmaktayım.1 haftadır beynimi hazırlıyorum diyete girmek için. Umarım bu başlangıcın sonunu getirebilirim...

sende hosgeldin canim, hadi bakalim ins hep beraber veririz

bugunku menum

sahur :
1nescafe
2 yumurta
elim kadar ekmek
2dilim peynir
tahin pekmez
2catal karpuz

iftar :

salata
1 porsiyon mihla ( patates ve sogan 'in bol oldugu bi yemek bilmem bilirmisiniz uzerinde yumurta )
3 yk eriste
komposto
2dilim ekmek

benimde su icememe problemim var aksam 2 bardak + 2bardakta sahurda iciyorum

birde kizlar benim bi sorum olucak malum yarin bildirim gunu, ne zaman tartilmamiz lazim?
ben dun aksam iftardan once tartildim 64.8 kg geldim ( gecen hafta 66.4 kg dum)
Sabah tartildim ise gelmeden once 67.1 kg
arada 2kg300gr oynuyor bu kadar fark olmasi normalmi anlamadim:26::26:

Du dikkat edetim bu aksam bakayim ona gore yatin.solerim. Uyandigimda 71 kg cikmistim.ama ben 1e geliyordu uyandigimda. Sabah denmez o yuzden :))))

Son.yazini alintilayamiyorum tuar die birinin yazisi cikiyor
Bende merak ediyorum diyetisyen durumunu

Yihhaaa
1700 vermisim! Yag olarak 400 göbüşten, 300 bacaklardan, 200 kollardan gitmiş. Yasasın dondurmaaa

Bu arada 71.100 tartildim

Sahi nasil yapalım tartilma ısını?
Tutmayanlar sabah ac karna, tutanlar da yarın iftardan onca kendi istedikleri bir saatte olabilir

Bu arada bildirimleri bana yapacaksınız

Sahi nasil yapalım tartilma ısını?
Tutmayanlar sabah ac karna, tutanlar da yarın iftardan onca kendi istedikleri bir saatte olabilir

Bu arada bildirimleri bana yapacaksınız

ben bugun tekrardan denicem bakalim bugun iftardan oncesiyle yarin Sabah arasinda ne kadar fark edicek

Zaten birbirimizle degil kendimizle yarışıyoruz esasında. Siz bilirsiniz istemiyorsanız ben gizli gizli yaparım kafamda huniyle birinciliğimi de ilan ederim habarınız olsun

Ben kendimle yarisirsam hep torpil yapiyorum kendime olmuyor
Bana.kanli canli rakipler lazim

bugün çok işim vardı ya 3 de kahvaltı yapabildim öğlem yemeğiyle birleşti yani çok yedim birazda

kahvaltı
1.5 patates fırında yağsız pişirdim domates salatalık light peynir azcık 2 tane zeytin bi tatlı kaşığı kahvaltılık sos 2 dilim kepek ekmek

ara
3 hurma

akşam ne yemeliyim şimdi yani :/ sütle yulaf yesem diyorum ama doymazsam napim canlarım ya ben ?

Izgara tavuk/ et, salata, yoğurt yiyebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…