ya kızlar benim diyet miyet kalmadı bu sabah gene yüzüm gözüm su içmemekten şişlik içinde :-( ramazan bütün diyetimi bozdu :-( bugün sil baştan tekrar başlıcam! Eski kiloma dönmedim ama en son tartıldığımda 75.5 çıkıyodum bu sabah 77 çıktım bunda biraz ödemde var tabi ama moralim bozuldu o yüzden oruçda tutmıcam valla bütün gün su içmiyorum iftarla sahur arasında zaten kaç saat var onda da içemiyorum o yüzden vücut şişiyo ödem yapıo moralim sıfır yaaa!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oti ya alemsin yaptinmi dun.o isleri :)Hiii bı de yarın diyetisyen randevum var! Bi Yeşilçay demliim, yer mer siliyim, bol su iceyim
uhuhu
Pişmanım!
Beni de aranıza alır mısınız ?Tartıya çıkmaya korkar oldum. 76 kiloyu görmüş bulunmaktayım.1 haftadır beynimi hazırlıyorum diyete girmek için. Umarım bu başlangıcın sonunu getirebilirim...
Hiii bı de yarın diyetisyen randevum var! Bi Yeşilçay demliim, yer mer siliyim, bol su iceyim
uhuhu
Pişmanım!
Herşeyim lighti daha zararlıymış Zero Light mı yoksa şekersiz mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oti ya alemsin yaptinmi dun.o isleri
Güzel Bir Hikaye Idi Sağol
Platonik Başladi Hüzünlü Bitti.
Insan Oğlu Doğumundan Başlayip ölümüne Kadar Hep Bir Arayiş Içinde Bazen Bu Arayiş Içinde Iyiyle Veya Kötüyle Karşilaşiyorsun Kk.bende Bu Arayiş Içinde Buldum
Hiii bı de yarın diyetisyen randevum var! Bi Yeşilçay demliim, yer mer siliyim, bol su iceyim
uhuhu
Pişmanım!
Yaf yarismada kim vardi baska hatirlamiyorum ama malum oruc tutamayanlarimiz var Tutanlarimiz var.
Diorumki yarismayi bayramdan sonraki aya birakalim ne dersiniz.
bede 75 kıloyum benıde aranıza alırmısnsız ama ben kendımce umutsuz vakayım
Beni de aranıza alır mısınız ?Tartıya çıkmaya korkar oldum. 76 kiloyu görmüş bulunmaktayım.1 haftadır beynimi hazırlıyorum diyete girmek için. Umarım bu başlangıcın sonunu getirebilirim...
bugunku menum
sahur :
1nescafe
2 yumurta
elim kadar ekmek
2dilim peynir
tahin pekmez
2catal karpuz
iftar :
salata
1 porsiyon mihla ( patates ve sogan 'in bol oldugu bi yemek bilmem bilirmisiniz uzerinde yumurta )
3 yk eriste
komposto
2dilim ekmek
benimde su icememe problemim var aksam 2 bardak + 2bardakta sahurda iciyorum
birde kizlar benim bi sorum olucak malum yarin bildirim gunu, ne zaman tartilmamiz lazim?
ben dun aksam iftardan once tartildim 64.8 kg geldim ( gecen hafta 66.4 kg dum)
Sabah tartildim ise gelmeden once 67.1 kg
arada 2kg300gr oynuyor bu kadar fark olmasi normalmi anlamadim:26::26:
Son.yazini alintilayamiyorum tuar die birinin yazisi cikiyor
Bende merak ediyorum diyetisyen durumunu
Olur ben de kilo veremiyxem bu gidişle takıldım kaldım yine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ohoo su koyverdiniz ama olmaz öyle. Nerde o Bayramda citir olmak isteyen kadinlar? Hani şu fit anneler?
Sartlar esit degil yawru
Ramazandan sonra goruselim
Sahi nasil yapalım tartilma ısını?
Tutmayanlar sabah ac karna, tutanlar da yarın iftardan onca kendi istedikleri bir saatte olabilir
Bu arada bildirimleri bana yapacaksınız
Zaten birbirimizle degil kendimizle yarışıyoruz esasında. Siz bilirsiniz istemiyorsanız ben gizli gizli yaparım kafamda huniyle birinciliğimi de ilan ederim habarınız olsun
bugün çok işim vardı ya 3 de kahvaltı yapabildim öğlem yemeğiyle birleşti yani çok yedim birazda
kahvaltı
1.5 patates fırında yağsız pişirdim domates salatalık light peynir azcık 2 tane zeytin bi tatlı kaşığı kahvaltılık sos 2 dilim kepek ekmek
ara
3 hurma
akşam ne yemeliyim şimdi yani :/ sütle yulaf yesem diyorum ama doymazsamnapim canlarım ya ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?