70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, domates, peynir
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle: ızgara tavuk, yoğurt
Ara: yeşil kahve, form çay
Akşam: ızgara tavuk, salata
Spor: koşu bandında 45 dk tempolu yürüyüş, 15 dk koşu, 30 dk aerobik

Canim cok olmaz dimi ya ızgara tavuk yapsam yanına da yağsız kabak firinlasam olur heralde kahvaltıda çok yeyince bilemedim bende

Patates sırf karbonhşdrat canım. Onu yeme. Omlet yap, peynir ye ama patates yeme. Akşam protein al bence daha dengeli olur. Karbonhidratlar vücutta su tutar seni daha kilolu gösterir. Protein aldığında vücut bunu kullanmak için ekstra %30 enerji harcar. Sen arada mısır patlağı form bşsküvi yiyorsun yanlış. Meyve, süt, yoğurt, yulaf, kuruyemiş ye uzun süre tok tutar seni.

Menün güzel canım. Ben senin yerinde olsam iftardan önce tartılırım. Mide boşken

artık yemicem ya bi daha almıcam zaten evde olunca yiyorum meyve alayım onun yerine süt yoğurt öyle yaparım artık
şimdide fırına kabakla tavuk atıyorum hemen yağlı kağıt üstüne yağsız pişirip yoğurtla onu yiyeyim madem
patates çok canım istemişti ondan yedim bugün :) bi daha yemem zaten :)tesekkür ederim canım :)

Müthişsiniz valla kızlar, ben yine en çok yiyen tombik anne olarak menümü yazıyorum
Gece:
-1 tane halley

Kahvaltı:
-50 gr nesfit
-150 ml süt
-Yarım bardak vişne suyu

Ara:
-1 muz
-1 salatalık
-1 bardak vişne komposto
-1 şeftali

Akşam:
-1 kase yayla çorbası
-2 kaşık tas kebabı
-1 tane biber dolma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Halley ve muzu çıkarırsan güzel menü canım

Supersin canim masallah
Benim.menu
Iftar
1kase corba
1porsiyon firin makarna
1bardak kola
Salata
2yada 3 catal semizotu

Simdi kiraz
Birazdan dondurma
Daha ne olsun

Yarin disarida olacagim icin oruc tutmayacagim

Buarda benim sabah tartildigim kg ile iftar oncesi kg ayni cikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün menü yazasın yok. Sahurum güzeldi. İftar icin de disaridaydim. Öyle abartacak bur şey yedim denemez. Fazladan patates kızartması ve bir dilim pide yemiş oldum. Şimdi de çıtırdan bisiler atıştırıyorum.

Tekrar hatırlatayım bildirimleri bana yapıyorsunuz. İstediğiniz saatte tartılin ben aksam yaparım listeyi

Kızlaaaar ben geldim:)
Dün16:30-19:00 arası ameliyatım gerçekleşti bugün taburcu ettiler
Ilk kez genel anestezi aldım çok farklı bi hismiş
Dün ameliyata kadar bişi yemedim ameliyattan 6 saat sonra sıvı şeyler için dediler yanımdaki kadın kustu bende korktum bişi yemedim zaten 00:30 falandı uyudum su Ramazan şerbeti içip
Bugün eve gelirken zorlandım baya çünkü tansiyonum düşüp düşüp duruyo eve atınca kendimi baktım 7/5 tansiyonum annemde peynir muz yedirdi
Akşam yemeğinde
1 tane ekler
2 yk kuymak
3 kesme dilim karpuz

Bakalım 1 hafta sadece wc için kalkacakmışım kısaca 2-3 hafta evdeyim
Oğlumu özledim halası geldi onları oğlum üstüme zıpladığı için Bahçeli bi evimiz var oraya gönderdim ben annemleyim ama oğlumu özledim:.(

Gecmis olsun canım kısa zamanda ayaklanırsin inşallah. Oğlumun sarılığı icin hastanede yatarken kızımı o kadar özlemiştim o kadar özlemiştimm ki anlatamam. Doktor bı gece daha kalması gerek dediğinde ağlamaktan dibim çıkmıştı hic unutmam o psikolojiyi. İnşallah yavrucun mutlu mutlu gelip görür seni de sen de rahat edersin.

Canım çok geçmiş olsun.

İlk bildirim benden gelsin. Sabah sabah migrenle uyandığım için daha doğrusu uyuyamadığım için tartıldım.
Başlangıç:76.6 (14 nisan)
Geçen hafta:68.2
Bu hafta: 67.9
Bu hafta giden: 300 gr
Toplam giden:8.7 kg
Hedef:65

Cok gecmis olsun
Bel.korsesi alman icin bisi dedilermi.
Kayinvalidem (50yasinda cok yasli degil )ameliyat oldugunda ona bel.korsesi aldirdilar. Wc ye giderken tak dediler. Yatarken takmicak ama karin.kaslarinin tembelligine neden.oluyormus uzun.sure kullanildiginda.ilk bir hafta wc disinda kalkmak yok. Belli bir sure oturmak yok. Evin.icinde yuru dediler.
Birde hastanede yapilan ilaclarda kortizon vardir yuksek ihtimal. tuz tuketimine belli bir sure dikkat et canim.
Ay koca kari teyseler gbi konustum.ama 3 ay olmadi bu ameliyati gecireli yasadiklarimizi paylasayim dedim
Tekrar gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ameliyatı atlatmisin çok şükür en kisa zamanda iyi ol inşallah :)

Allah razı olsun canım ama oğlum beni boğa gibi sevdiği için bir süre uzak kalmalıyız direk üstüme atlar karnımda zıplar kafası ile güm güm göğsüme vurur ama çok özledim

Oticim Msj hakkım yok buradan alır mısın???
Buarada bildirimimi buradan yapayım kuzu hazır wc için kalkmışken tartıldım hatta mutlu oldum :) pijamalarımla tartıldım

Başlangıç 81 tarih 02.05.2014
Hedef 65

Geçen hafta 75.6
Bu hafta 74.8
Giden -800gram

İnşallah hedefimi tutturduğumda karşılaştırma fotolarını da paylaşırım amin

Çok sağol kovacım geçmiş olsun dileklerin için😇

Hedefine çok az kaldı maşallah peki daha da düşürecek misin? 60 yapalım mı hedefini

Bel korsesi vermediler canım iki gündür anneme tutunarak gidiyordum bugün canhıraş kendim kalktım gittim 1 hafta tek wc sonra evin içinde kısa yürüyüş yapın demişlerde
Peki kayınvaliden ne zaman oturmaya başladı canım? Şuan iyi mi? Ben 1 Eylül'de okula başlayacağım???

Tebrik ederim canım. Bu aralar hareketsiz olacağın için çok dikkat et sana tavsiyem. Çorbalara ağırlık ver. Ve de meyve ye. Tekrardan geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…