Izgara tavuk/ et, salata, yoğurt yiyebilirsin canım
Canim cok olmaz dimi ya ızgara tavuk yapsam yanına da yağsız kabak firinlasam olur heralde kahvaltıda çok yeyince bilemedim bende
Menün güzel canım. Ben senin yerinde olsam iftardan önce tartılırım. Mide boşkenbugunku menum
sahur :
1nescafe
2 yumurta
elim kadar ekmek
2dilim peynir
tahin pekmez
2catal karpuz
iftar :
salata
1 porsiyon mihla ( patates ve sogan 'in bol oldugu bi yemek bilmem bilirmisiniz uzerinde yumurta )
3 yk eriste
komposto
2dilim ekmek
benimde su icememe problemim var aksam 2 bardak + 2bardakta sahurda iciyorum
birde kizlar benim bi sorum olucak malum yarin bildirim gunu, ne zaman tartilmamiz lazim?
ben dun aksam iftardan once tartildim 64.8 kg geldim ( gecen hafta 66.4 kg dum)
Sabah tartildim ise gelmeden once 67.1 kg
arada 2kg300gr oynuyor bu kadar fark olmasi normalmi anlamadim:26::26:
Patates sırf karbonhşdrat canım. Onu yeme. Omlet yap, peynir ye ama patates yeme. Akşam protein al bence daha dengeli olur. Karbonhidratlar vücutta su tutar seni daha kilolu gösterir. Protein aldığında vücut bunu kullanmak için ekstra %30 enerji harcar. Sen arada mısır patlağı form bşsküvi yiyorsun yanlış. Meyve, süt, yoğurt, yulaf, kuruyemiş ye uzun süre tok tutar seni.
Halley ve muzu çıkarırsan güzel menü canımMüthişsiniz valla kızlar, ben yine en çok yiyen tombik anne olarak menümü yazıyorum
Gece:
-1 tane halley
Kahvaltı:
-50 gr nesfit
-150 ml süt
-Yarım bardak vişne suyu
Ara:
-1 muz
-1 salatalık
-1 bardak vişne komposto
-1 şeftali
Akşam:
-1 kase yayla çorbası
-2 kaşık tas kebabı
-1 tane biber dolma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, domates, peynir
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle: ızgara tavuk, yoğurt
Ara: yeşil kahve, form çay
Akşam: ızgara tavuk, salata
Spor: koşu bandında 45 dk tempolu yürüyüş, 15 dk koşu, 30 dk aerobik
Kızlaaaar ben geldim:)
Dün16:30-19:00 arası ameliyatım gerçekleşti bugün taburcu ettiler
Ilk kez genel anestezi aldım çok farklı bi hismiş
Dün ameliyata kadar bişi yemedim ameliyattan 6 saat sonra sıvı şeyler için dediler yanımdaki kadın kustu bende korktum bişi yemedimzaten 00:30 falandı uyudum su Ramazan şerbeti içip
Bugün eve gelirken zorlandım baya çünkü tansiyonum düşüp düşüp duruyo eve atınca kendimi baktım 7/5 tansiyonum annemde peynir muz yedirdi
Akşam yemeğinde
1 tane ekler
2 yk kuymak
3 kesme dilim karpuz
Bakalım 1 hafta sadece wc için kalkacakmışım kısaca 2-3 hafta evdeyim
Oğlumu özledim halası geldi onları oğlum üstüme zıpladığı için Bahçeli bi evimiz var oraya gönderdim ben annemleyim ama oğlumu özledim:.(
Canım çok geçmiş olsun.Kızlaaaar ben geldim:)
Dün ameliyata kadar bişi yemedim ameliyattan 6 saat sonra sıvı şeyler için dediler yanımdaki kadın kustu bende korktum bişi yemedimzaten 00:30 falandı uyudum su Ramazan şerbeti içip
Bugün eve gelirken zorlandım baya çünkü tansiyonum düşüp düşüp duruyo eve atınca kendimi baktım 7/5 tansiyonum annemde peynir muz yedirdi
Akşam yemeğinde
1 tane ekler
2 yk kuymak
3 kesme dilim karpuz
Oğlumu özledim halası geldi onları oğlum üstüme zıpladığı için Bahçeli bi evimiz var oraya gönderdim ben annemleyim ama oğlumu özledim:.(
Akşam yemeğinde
1 tane ekler
2 yk kuymak
3 kesme dilim karpuz
Akşam yemeğinde
1 tane ekler
2 yk kuymak
3 kesme dilim karpuz
Gecmis olsun canım kısa zamanda ayaklanırsin inşallah. Oğlumun sarılığı icin hastanede yatarken kızımı o kadar özlemiştim o kadar özlemiştimm ki anlatamam. Doktor bı gece daha kalması gerek dediğinde ağlamaktan dibim çıkmıştı hic unutmam o psikolojiyi. İnşallah yavrucun mutlu mutlu gelip görür seni de sen de rahat edersin.
İlk bildirim benden gelsin. Sabah sabah migrenle uyandığım için daha doğrusu uyuyamadığım için tartıldım.
Başlangıç:76.6 (14 nisan)
Geçen hafta:68.2
Bu hafta: 67.9
Bu hafta giden: 300 gr
Toplam giden:8.7 kg
Hedef:65
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun ameliyatı atlatmisin çok şükür en kisa zamanda iyi ol inşallah :)
Cok gecmis olsun
Bel.korsesi alman icin bisi dedilermi.
Kayinvalidem (50yasinda cok yasli degil )ameliyat oldugunda ona bel.korsesi aldirdilar. Wc ye giderken tak dediler. Yatarken takmicak ama karin.kaslarinin tembelligine neden.oluyormus uzun.sure kullanildiginda.ilk bir hafta wc disinda kalkmak yok. Belli bir sure oturmak yok. Evin.icinde yuru dediler.
Birde hastanede yapilan ilaclarda kortizon vardir yuksek ihtimal. tuz tuketimine belli bir sure dikkat et canim.
Ay koca kari teyseler gbi konustum.ama 3 ay olmadi bu ameliyati gecireli yasadiklarimizi paylasayim dedim
Tekrar gecmis olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrik ederim canım. Bu aralar hareketsiz olacağın için çok dikkat et sana tavsiyem. Çorbalara ağırlık ver. Ve de meyve ye. Tekrardan geçmiş olsunAllah razı olsun canım ama oğlum beni boğa gibi sevdiği için bir süre uzak kalmalıyızdirek üstüme atlar karnımda zıplar kafası ile güm güm göğsüme vurur ama çok özledim
Oticim Msj hakkım yok buradan alır mısın???
Buarada bildirimimi buradan yapayım kuzu hazır wc için kalkmışken tartıldım hatta mutlu oldum :) pijamalarımla tartıldım
Başlangıç 81 tarih 02.05.2014
Hedef 65
Geçen hafta 75.6
Bu hafta 74.8
Giden -800gram
İnşallah hedefimi tutturduğumda karşılaştırma fotolarını da paylaşırım amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?