70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Umarım eski fotolarımızdaki hallerimize döneriz eminim böylede güzelsşndşr ama olsun zayıflıycaz biz dimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

liste veya haftalık kilo bildirimi yapılıyor mu?
gerçi hamile olduğum için son sırada olurum o başka

Canım benim sakın geri dönme ona :)

Canım benim sakın geri dönme ona :) (Nasıl kızdıysam içimden 2 kere mesaj yollamışım :) Silinmiyo da... Kusura bakmayın )

Son düzenleme:

Tebrikler canım çok iyi vermişsin

Asla dönmem zaten bi görsün beni öyle bozulsun yüzünü öyle göreyim yeter fıstık gibi olcam ne bakcam ona :)

Bende yaşamıştım o duyguyu daha önce süper oluyo ağzı açık kalıyorlar resmen 😂

Asla dönmem zaten bi görsün beni öyle bozulsun yüzünü öyle göreyim yeter fıstık gibi olcam ne bakcam ona :)

kendiside 105 kilo boyu 1.83 ama olsun kilolu yinede bide bana laf söylüyo :) az kaldı bakalım bugün -200 gram gördüm yine :)

Merhabalar biraz önce de mesaj attım ama cevap yazan olmadı.. Nasıl paylaşım yapıyorsunuz kurallar neler? Aranıza katılabilirsem mutlu olacağımı belirtmek isterim

Merhabalar biraz önce de mesaj attım ama cevap yazan olmadı.. Nasıl paylaşım yapıyorsunuz kurallar neler? Aranıza katılabilirsem mutlu olacağımı belirtmek isterim

Ben de yeniyim o yüzden yanlış şeyler yazmak istemem. Şimdi cuma günleri kilo bildirimleri yapılıyo. Günlük diyet listeleri yazılıyo. Yediklerimizi kontrol altına almış oluyoruz bu şekilde. 16 haftalık hamile olduğunu yazmışsın. O yüzden nasıl olacak ben bilemedim...

Bugünkü menüm:
Sabah: haşl. Yumurta, peynir, domates, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve, yeşil kahve
Öğle: 1 karnıyarık, salata
Ara: 1/2 şeftali, 2 dlm ananas
Akşam: ızgara levrek, salata
Tatlı niyetine 1 günkurusu kayısı yedim. Balığın arkasına canım hep tatlıçeker.
Spor: 1 saat aerobik, 30dk kardio egzersizi, 1500 adım twist. 15 temmuzda tatile gideceğim p zamana kadar 65 olmak istiyorum.

Canım günlük menülerimizi yazıyoruz. Cuma günleri de bildirim yapıyoruz. En az veren haftaya listeyi yapıyor. Başka kural yok. Ama sen hamilesin. Senin herşeyden yemen lazım. Sadece abur cubur pasta börek çörek yeme. Ara öğünlerini atlama. Süt, meyve, kuruyemiş yap araları. Pirinç yerine bulgur, beyaz ekmek yerşne tam buğday ekmeği tercih et. Canın mantı mı çekti, tadımlık ye nefsin körelsin, 1 tabağı bitşrme. Ok?

bugünkü menüm kızlar :)

sabah
1 dilim kepek ekmek domates salatalık bir dilim light beyaz peynir 2 zeytin
öğlen
2 erik küçük bi kase yoğurt 1yk yulaf
ara
1 bardak ılık süt
akşam
salata ayran

3 litre su 6 bardak falan bitki çaylarım tabikii :)
bide akşam 1 saat yürüyüş yapcam :)

Benim düşüncemde ikisi bir büyüsündü... Bel fıtığım olmasaydı büyük ihtimal 1-2 aylık hamile idim

Ama herşeyde bir hayırlısı var tabi Allah herşeyi bilendir

Bademciği tez zamanda geçer inşallah aminnnn

Sibellllll böyle gerçekten çok az... Ömrünün sonuna kadar böyle devam edebilecek misin? Bak dikkat et kovanın menülerine bir bak bence canım çabuk kilo vermek olmasın amacın yavaş ama tüm hayatına yayılsın benceeee ☺️

Buarada 2 gündür cıslarla besleniyorum ama tabiki eskisi kadar değil :) menümü yazamayacağım iftar zamanı yaklaşıyor bende eşimle yiyeceğim akşam yemeği niyetine

Canim 1 hafta böyle olcak sadece sonra normal diyetime devam edicem aynı şekilde yemeye yani ayda 1 hafta zaten bu detoks gibi sonraki 3 hafta da protein sebze falan hepsini yiyorum bi haftacik böyle :) :) ayda 5 6 civarı ancak veririm zaten bu şekilde artık vucudumdaki ödem gitti çünkü

SELAMMMM KIZLAR BENDE 71 KİLOYUM BİR YILDA BU HALE GELDİM ÖNCESİ 55DİM benide aranıza alırmısınız ramazan ama bi iki kilo versem gene kardır

Hoşgeldin canım,bende senle aynı durumdayım :-( evlendikten sonra 2 yılda tam 15 kilo aldım :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…