Ben de aynen böyle hissediyorum ama önceleri bunu kabul etmiyodum. Bir yere gittiğimizde arkadaşlar fotoğraf çekelim filan dediklerinde kaçacak yer arıyorum. Kilo insanı bu kadar mı değiştirir resmen 10 yaş koydu üstüme. Ablam benden 12 yaş büyük ama zayıf tanımayanlar beni büyük sanıyolar. Ama geçenlerde yeni bir fotoğrafımı gördüm. Bir anda bana ne olmuş böyle dedim. Silkelenip kendime gelme zamanım gelmiş de geçmiş bile. Gerçekten görüntüm ve ruhum bir tezat içindeler. Kendimle mücadele etmeyi bıraktım çözüme gitmek istiyorum artık.
Selam
Ben de aranıza katılabilir miyim?
77 kilo civarıyım.. 16 haftalık hamileyim. Amacım sadece yediklerimi yazıp kendimi kontrol altında tutabilmek. Aç kalmak gibi bir niyetim yok sadece sağlıklı beslenmek ve ne yediğimi bilmek. Paylaşımlara katılırsam çok memnun olacağım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tesekkür ederim canım
ben bu vakitlerde 72 yi görsem diyodum 70.5 i gördüm diyet bana sabretmeyi öğretti cidden zamanla oluyo veriyosun ama sabır :)
beni de sevgilim bu yüzden bıraktı kilo versen olur falan filan dedi terbiyesizz sanki 500 kiloyum daonun inadına karar verdim okullar açılınca eylülde görecek ooo
tesekkür ederim canım
ben bu vakitlerde 72 yi görsem diyodum 70.5 i gördüm diyet bana sabretmeyi öğretti cidden zamanla oluyo veriyosun ama sabır :)
beni de sevgilim bu yüzden bıraktı kilo versen olur falan filan dedi terbiyesizz sanki 500 kiloyum daonun inadına karar verdim okullar açılınca eylülde görecek ooo
Canım benim sakın geri dönme ona :)
ay ben şimdi gördümmm çok mutlu oldum dün gece 3 de yediğim dondurmadan utandım suan :26: bu hafta daha da sıkı olcak diyetim bu arada doktoruma da sordum o murat topaloğlunun diyetini gayet sağlıklı yapabilirsin dedi haftaya cumaya kadar en az 2 gider dedi :)
Tebrikler canım çok iyi vermişsin
Asla dönmem zaten bi görsün beni öyle bozulsun yüzünü öyle göreyim yeter fıstık gibi olcam ne bakcam ona :)
Asla dönmem zaten bi görsün beni öyle bozulsun yüzünü öyle göreyim yeter fıstık gibi olcam ne bakcam ona :)
Bende yaşamıştım o duyguyu daha önce süper oluyo ağzı açık kalıyorlar resmen 😂
Merhabalar biraz önce de mesaj attım ama cevap yazan olmadı.. Nasıl paylaşım yapıyorsunuz kurallar neler? Aranıza katılabilirsem mutlu olacağımı belirtmek isterim
Merhabalar biraz önce de mesaj attım ama cevap yazan olmadı.. Nasıl paylaşım yapıyorsunuz kurallar neler? Aranıza katılabilirsem mutlu olacağımı belirtmek isterim
Sağol canım bademcik iltihap kaplamış hiçbirşey yiyemiyor kuzum 😪ikisi bir büyüyor sonrası rahat olucak ama şuan çok zor bide kimsem yok ev büyük çocuklar yaramaz eşim rahat
Sende iyi düşün canım hakkında hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallah
bugünkü menüm kızlar :)
sabah
1 dilim kepek ekmek domates salatalık bir dilim light beyaz peynir 2 zeytin
öğlen
2 erik küçük bi kase yoğurt 1yk yulaf
ara
1 bardak ılık süt
akşam
salata ayran
3 litre su 6 bardak falan bitki çaylarım tabikii :)
bide akşam 1 saat yürüyüş yapcam :)
Sibellllll böyle gerçekten çok az... Ömrünün sonuna kadar böyle devam edebilecek misin? Bak dikkat et kovanın menülerine bir bak bence canım çabuk kilo vermek olmasın amacın yavaş ama tüm hayatına yayılsın benceeee ☺️
SELAMMMM KIZLAR BENDE 71 KİLOYUM BİR YILDA BU HALE GELDİM ÖNCESİ 55DİM benide aranıza alırmısınız ramazan ama bi iki kilo versem gene kardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?