Canım sabah 2 dlm yerine 1 dlm ekmek ye. Öğlen tavuk, balık veya ızgara/ sote et yanına salata, yoğurt ye, öğleden sonra meyveni ye, akşamı hafif geçir derim ben. Çok çok az yiyorsun. Vücudun bu kaloriye alışırsa normal yemek yediğinde direk kilo alırsın.sen kısa sürede vermek istiyorsun anlıyorum ama daha sağlıklı ve uzun sürede versen uzun süre geri almazsınbugünkü menüm
sabah
domates salatalık biber maydonoz light peynir 4 zeytin 2 dilim kepek ekmek 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
öğlen
1 şeftali
akşam
yoğurt içine 2 yk yulaf 2 kayısı karıştırdım
3 litre su 8 bardak bitki çayları bide akşam yürücem 1 saat
Merhaba iyi günler
Nasılsınız arkadaslar geçen sene buralardaydım bnde 18 kilo verdim snra bıraktım ve sekiz kilo almışım yine tekrar basladım rejime ve tekrar gruba döndüm.. Buraya gelmeden zayıflanmıyor gerçekten.. Bana hala yer var mı 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Reçel ve kek olmamış canım. İnsülin dengeni bozar hızla acıktırır seni ve yağ olarak depo eder. Arada kaçamak yapabilirsin tabi reçele ben de bayılırım ama hergün yememek lazım.öğle menün çok güzelSelam kızlar. Iş bugun çok yoğundu malesef size hiç vakit ayıramadım.
Haftasonum iyi geçti sayılır.
Halen 71,3 um. Bugun oruçlu değilim ne yedim
sabah: 3 dilim küçük kek
4 zeytin
1 tk reçel
ara yok
öğlen
tarhana çorba
yeşil mercimek yemeği
cacık
3 lt su bu saate kadar.
Canım sabah 2 dlm yerine 1 dlm ekmek ye. Öğlen tavuk, balık veya ızgara/ sote et yanına salata, yoğurt ye, öğleden sonra meyveni ye, akşamı hafif geçir derim ben. Çok çok az yiyorsun. Vücudun bu kaloriye alışırsa normal yemek yediğinde direk kilo alırsın.sen kısa sürede vermek istiyorsun anlıyorum ama daha sağlıklı ve uzun sürede versen uzun süre geri almazsın
Merhaba iyi günler
Nasılsınız arkadaslar geçen sene buralardaydım bnde 18 kilo verdim snra bıraktım ve sekiz kilo almışım yine tekrar basladım rejime ve tekrar gruba döndüm.. Buraya gelmeden zayıflanmıyor gerçekten.. Bana hala yer var mı 😊
Herşeye dayanırım ama etli pide ve lahmacuna gerçekten dayanamam. Aşırı seviyorum. O yüzden yemekhanede pide çıkan günler gitmiyorum. Akşamı ne olur hafif atlat canım. Meyve ye veya çorba iç. Arkasına bşrşey yeme.Kızlaaaar kızlaaarrr bugün sol bacağımda çekme var 😔
Neyse bu sabah saat 11 de tam ilaç saatimde uyandığım - daha doğrusu uyandırıldım - için hanımeller bisküviyi tepip hemen ilacımı aldım
Öğlen bu Konya'nın bıçak arası diye pidesinden bi tane yedim
Akşama iftarda annemlerle ne yerim bilmiyorum
Annemlerin yanına gideceğiz ama içim pek rahat değil sadece oğluşumu göreceğim diye mutluyum
Diğer açılardan
- su az akıyor bu nedenle duş almak olanaksız
- Çarşamba günü Dikişlerim alınacak biraz şehir dışı bi yer sağlık ocağında aldırmak zorunda kalacağım ve dikişlerden bigün sonra duş alınıyor ne yapacağım bilmiyorum koktum ya😢
- bir başka içimdeki şüphe oğlumun beni rahat bırakıp bırakmayacağı çünkü sürekli kafasını bana gömer sarılır üstüme çıkan bir çocuk...
Kafamda deli sorular şimdi babam gelecek beni almaya babamla konuşup öyle bir daha karar vereyim diyorum...
Canım sabah 2 dlm yerine 1 dlm ekmek ye. Öğlen tavuk, balık veya ızgara/ sote et yanına salata, yoğurt ye, öğleden sonra meyveni ye, akşamı hafif geçir derim ben. Çok çok az yiyorsun. Vücudun bu kaloriye alışırsa normal yemek yediğinde direk kilo alırsın.sen kısa sürede vermek istiyorsun anlıyorum ama daha sağlıklı ve uzun sürede versen uzun süre geri almazsın
Ya sorma canım iyice psikolojim bozuldu tartida 100 gram fazla ciksam moralim acayip bozuluyo hiç bişey yemek istemiyorum öyle olunca bide sürekli bi mide bulantim var ne zaman strese girsem midem bulaniyo hep kusuyorum
Günlük tartılma o zaman. Zaman zaman kabızlığa veya ödeme bağlı şişlikler olabilir bu bizim moralimizi bozmamalı. Strese de girme ucunda ölüm yok allah çaresiz dert vermesin. Şükret herşeye bak hepimizden hızlı kilo verdin elbet bunun bir duraklama periodu olacak. Sen üzülme ve yılma
bugünkü menüm
sabah
domates salatalık biber maydonoz light peynir 4 zeytin 2 dilim kepek ekmek 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
öğlen
1 şeftali
akşam
yoğurt içine 2 yk yulaf 2 kayısı karıştırdım
3 litre su 8 bardak bitki çayları bide akşam yürücem 1 saat
Bugünkü menüm:
Sabah: 1 yumurtadan omlet, peynir, domates, 2 zeytin, 1 dlm tb ekmeği
Ara: kahve
Öğle: mercimek çorbası ( kadınbudu köfte ve makarna vardı aşırı yağlıydı yemedim)
Ara: 6-7 kiraz, 6-7 fındık
Akşam: bezelye, yoğurt
Spor: koşu bandında 45 dk tempolu yürüyüş, 15 dk koşu, 30 dk aerobik ( 1000 kalori yaktım)
Öyle bedavaya olmaz. Engin tecrübenden yararlanicaz
Simdiii
Soru 1: ne tür bur diyet uygulamistin
Soru 2: 18 kiloyu ne kadar sürede verdin?
Soru 3: diyet sonrasi 8 kiloyu ne kadar sürede ve sence neden geri aldın?
E tabi hosgeldin
Merhaba iyi günler
Herşeye dayanırım ama etli pide ve lahmacuna gerçekten dayanamam. Aşırı seviyorum. O yüzden yemekhanede pide çıkan günler gitmiyorum. Akşamı ne olur hafif atlat canım. Meyve ye veya çorba iç. Arkasına bşrşey yeme.
Öyle bedavaya olmaz. Engin tecrübenden yararlanicaz
Simdiii
Soru 1: ne tür bur diyet uygulamistin
Soru 2: 18 kiloyu ne kadar sürede verdin?
Soru 3: diyet sonrasi 8 kiloyu ne kadar sürede ve sence neden geri aldın?
E tabi hosgeldin
Hoşgeldin. Otimotinin dediği gibi deneyimlerini paylaşırsan çok seviniriz
Hoşgeldinnnnnnn 😇
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?