70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar. Erken kalktım ve önce şu bildirimimi yapayım dedim. Hadi bakalım hayırlısı :)

Başlangıç :2 temmuz
Başlangıç kilo: 76
Geçen hafta:75.7
Bu hafta : 74.7
Giden :1 kilo
Toplam giden : 1.3
Hedef :69

Kağnı arabasıyla benim zayıflamam :) 69 u ne zaman görcem bakalım...

Sanırım biomele gönderilecekti kilo bildirimleri ama ben gönderemedim. Site üyeliğim de yeni olduğundan en az 25 yorum yapmam gerekiyormuş mesaj göndermek için. :) Toplam 19 yorumum varmış sitede ( bunla beraber 20 oldu :) ) Neyse biomelcim acaba buradan alabilir misin bildirimimi ? Ya da ben biraz forum forum dolaşıp yorum yapayım tekrar döneyim :)))

Yapma böyle Doktor bi akrabam tartı sizi + 5 kilo -5 kilo yanıltabilir dedi. Ama buna aldırmayıp başladığınız diyete devam edin dedi. Sakin ol. Vücudun su tutmuş olabilir ya da 2 gün önce biraz susuz kalmış olabilirsin. Kendinden de nefret etme. Kilo bu sonuçta alırsın da verirsin de. Senin sorunun çözümü var sonuçta. Ama sana çirkin muamelesi yapanların incitmeye çekinmeyenlerin kalplerini temizleyecek kolay bi yöntem yok. Lütfen sakin ol. Kendine gel ve ağlama...

Evet sanırım vücudum su tutmuş canım bugün tartildim eksik bile geldi biraz fazla tuzlu yiyorum ondan olsa gerek kilo verilir söylediğin gibi ama kötü kalpli insan değişmez

Bildirim
Başlangıç Tarihi 28 Mayıs
Baş kilo : 79.1
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta : 69.3
Giden: 1.2
Toplam giden : 9.8
Hedef: 59

canim vucudu biranda siki bi diyete sokuyorsun sonrada birakiyorsun haliyle vucut verdiklerini kat kat geri aliyor diyet yapmasanda saglikla beslensen bence daha iyi olur hem verdigin kilolar halici olur

merhaba kızlar bnde katılabilirmiyim size 168boyunda 73kiloyum daha yaşım 20bnde diyetteym 1 ay olucak neredeyse 3 kilo verdimDEVAMMMMM HEP BİRLİKTE
hosgeldin canim masallah boyunda baya varmis hadi bakalim ins veririz fazlaliklarimizi

Kizlar tesekkur ederim araniza aldiginiz icin su an 93 kiloyum sabah yolda olucagim icin tartilamiycam simdiden yaziyim dedim sizlerle beraber daha motive olucagima inaniyorum
sende hosgeldin canim

tebrikler canim, isinde hayirli olsun ins hakkinda hayirlisi olur

Başlangıç: 14 nisan 76.6
Geçen hafta: 67.9
Bu hafta: 66.5
Geçen hafta giden:1.4 kg
Toplam giden:10,1 kg
Hedef: 65
tek kelimeyle masallah

canim gorursun ins yakinda moralin bozma bak ne guzel vermissin 1 kilo

Bildirim
tebrikler canim 6li rakamida gormussun

ben dun aksam iftardan once tartilmayi unutmusum kizlar hos guzel bi sonuc alacagimi hic zannetmiyorum bu hafta bakalim ne olucak
bugun annemler turkiyeye izine gidiyorlar dun is cikisi cocuklari alip annemlere gittik, vedalastik hem cocuklarida gormus oldular
tabi ben pek dayanamam ayriliklara eve gelince moralim sifir olunca unutmusum tartilmayi artik bugun eve gidince tartilirim bildirimimi oyle yaparim

Teşekkür ederim canım moral oldu biraz da spor yapsam iyi olacak.

Merhaba arkadaşılar. Işerimi çok yoğun olduğundan bir haftadır giremiyorsum fakat artık bitti yoğunluk .
önce bildirimim yapayım
başlangıç 07 nisan 2014 78.8
geçen hafta:71
bu hafta : 71.1
buhafta giden +100 gram
toplam giden :7,7
hedef : 58
dün yedikelrim
iftar: Mercimek çorba bir kepce
nohut
pılav
1 saat sonra kiraz
. Bugun oruçlu değilim
sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık domates
1 saat sonra karpuz
2 lt su

Şu 9 lu çayı alamadım hala. Markete de gittim dün gene unuttum. Biomelcim mesaj kutun dolu sana kilo bildirimimizi yapamıyoruz onun da bilgisini vereyim dedim...

Başlangıç: 19 mayıs 2014
Başlangıç 75 kg
Geçen hafta: 72.8
Bu hafta: 72.8
Giden:0
Toplam giden: 2.2 kg
Hedef: 63

Msjları silmeyi başaramıyorum niye acaba burdan alırım kızlar ok geç bildiririm haberiniz olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu 9 lu çayı alamadım hala. Markete de gittim dün gene unuttum. Biomelcim mesaj kutun dolu sana kilo bildirimimizi yapamıyoruz onun da bilgisini vereyim dedim...

Çay iyi geliyo tok tutuyor canım sabah içtim az üzüm 2 hurma 2 ceviz yedim daha ac değilim öğlen oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ramazanda kilo alanlardanmisin? gelen sadece 100gr cik bisey olmaz haftaya verirsin ins

Başlangıç: 19 mayıs 2014
Başlangıç 75 kg
Geçen hafta: 72.8
Bu hafta: 72.8
Giden:0
Toplam giden: 2.2 kg
Hedef: 63

buda bi basari gelmesindense yerinden oynamamak daha iyidir

İnşallah daha rahat aramıza katılabileceğin günler gelir özledik kuzum ya ☺️
Helal eksidesin 😉

Bu kağnı arabası mı huleyyyn😆😆😆
Benim sabit veya -200 -300 gram verdiğim haftalara ne diyelim canımcım 😔😔
Maşallah haftada 1 kg en güzeli en mutlu edeni😉

Bildirim

Oooooo cibellllll helaaal ben Nisan'ın sonu Mayıs'ın başından beri anca 5-6 kilo sana bak hele bi de diyisan ağlayacaim 😁😁😁 kovayı yakalamışsın verdiğin kilo miktarında daha ne olsun ne olsun nee olsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…