Başlangıç: 14 nisan 76.6
Geçen hafta: 67.9
Bu hafta: 66.5
Geçen hafta giden:1.4 kg
Toplam giden:10,1 kg
Hedef: 65
sabahtan beri ağlıyorum benkafayı yicem en son o olcak kilolarım gitmicek diye dün 2 tane meyve yedim diye sabah 2 kilo fazla çıktım ya tartıda ya nasıl oluyo bu 2 gün önce 69.7 bugün 71.5 bişey yediğim de yok tek bi kaçamak bile yapmadım hep yağsız şekersiz kalorisiz seyler yiyorum canım suffle istedi oturup ağladım yine yemedim nefret ediyorum kendimden herkesin bana yukardan bakmasından çok çirkin kızların bile sırf kendileri zayıf diye bana çok çirkinim gibi muamele yapmasından herkesin zayıflasan güzel kızsın demesinden bıktımmmmmmm saatlerdir ağlıyorum ya
Yapma böyleDoktor bi akrabam tartı sizi + 5 kilo -5 kilo yanıltabilir dedi. Ama buna aldırmayıp başladığınız diyete devam edin dedi. Sakin ol. Vücudun su tutmuş olabilir ya da 2 gün önce biraz susuz kalmış olabilirsin. Kendinden de nefret etme. Kilo bu sonuçta alırsın da verirsin de. Senin sorunun çözümü var sonuçta. Ama sana çirkin muamelesi yapanların incitmeye çekinmeyenlerin kalplerini temizleyecek kolay bi yöntem yok. Lütfen sakin ol. Kendine gel ve ağlama...
canim vucudu biranda siki bi diyete sokuyorsun sonrada birakiyorsun haliyle vucut verdiklerini kat kat geri aliyor diyet yapmasanda saglikla beslensen bence daha iyi olur hem verdigin kilolar halici olurkızlarr bende 77 kiloyum kendimi bildim bileli hep zayıflamak için uğraşıyorum kendimi çok kastığımda sıkı diyet yaptığımda zayıflıyorum ama bıraktığım an iki katını alıyorum bi türlü çözümünü bulamadım bana yardım edinnn
hosgeldin canim masallah boyunda baya varmis hadi bakalim ins veririz fazlaliklarimizimerhaba kızlar bnde katılabilirmiyim size 168boyunda 73kiloyum daha yaşım 20bnde diyetteym 1 ay olucak neredeyse 3 kilo verdim DEVAMMMMM HEP BİRLİKTE
sende hosgeldin canimKizlar tesekkur ederim araniza aldiginiz icin su an 93 kiloyum sabah yolda olucagim icin tartilamiycam simdiden yaziyim dedim sizlerle beraber daha motive olucagima inaniyorum
tebrikler canim, isinde hayirli olsun ins hakkinda hayirlisi olurGunaydin.kizlar ozlediniz mi beni :) nasilsiniz
Ise basladim.vv cok yogun bir egitim.doneminden.geciyorum bu nedenle firsatim olmuuor ev odevlerimde oluyo
Sonu hayirli olur insallah
Ne.menu ne sizle sojbet edemiyorum
Kilo bildirimi yapayim
Baslangic 15 nisan 2014 75 kg
Gecen hafta 70.6 ydi sanirim
Bu hafta 70.3
Giden.300 gram
Hedef 69
Yeni baslayanlar hosgeldiniz
Opt.hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim gorursun ins yakinda moralin bozma bak ne guzel vermissin 1 kiloGünaydın kızlar. Erken kalktım ve önce şu bildirimimi yapayım dedim. Hadi bakalım hayırlısı :)
Başlangıç :2 temmuz
Başlangıç kilo: 76
Geçen hafta:75.7
Bu hafta : 74.7
Giden :1 kilo
Toplam giden : 1.3
Hedef :69
Kağnı arabasıyla benim zayıflamam :) 69 u ne zaman görcem bakalım...
tebrikler canim 6li rakamida gormussunBildirim
Başlangıç Tarihi 28 Mayıs
Baş kilo : 79.1
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta : 69.3
Giden: 1.2
Toplam giden : 9.8
Hedef: 59
canim vucudu biranda siki bi diyete sokuyorsun sonrada birakiyorsun haliyle vucut verdiklerini kat kat geri aliyor diyet yapmasanda saglikla beslensen bence daha iyi olur hem verdigin kilolar halici olur
hosgeldin canim masallah boyunda baya varmis hadi bakalim ins veririz fazlaliklarimizi
sende hosgeldin canim
tebrikler canim, isinde hayirli olsun ins hakkinda hayirlisi olur
tek kelimeyle masallah
canim gorursun ins yakinda moralin bozma bak ne guzel vermissin 1 kilo
tebrikler canim 6li rakamida gormussun
Çocuklar uyudu kalan işleri yapacak gücüm kalmadı yatıcam artık sahura kadar ne uyutsam
Bugün 9 lu çay yoğurt kğrü yaptım ama karnım çok şiş yarın yine sonuncu olucam 😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şu 9 lu çayı alamadım hala. Markete de gittim dün gene unuttum. Biomelcim mesaj kutun dolu sana kilo bildirimimizi yapamıyoruz onun da bilgisini vereyim dedim...
Merhaba arkadaşılar. Işerimi çok yoğun olduğundan bir haftadır giremiyorsum fakat artık bitti yoğunluk .
önce bildirimim yapayım
başlangıç 07 nisan 2014 78.8
geçen hafta:71
bu hafta : 71.1
buhafta giden +100 gram
toplam giden :7,7
hedef : 58
dün yedikelrim
iftar: Mercimek çorba bir kepce
nohut
pılav
1 saat sonra kiraz
. Bugun oruçlu değilim
sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık domates
1 saat sonra karpuz
2 lt su
Başlangıç: 19 mayıs 2014
Başlangıç 75 kg
Geçen hafta: 72.8
Bu hafta: 72.8
Giden:0
Toplam giden: 2.2 kg
Hedef: 63
Gunaydin.kizlar ozlediniz mi beni :) nasilsiniz
Ise basladim.vv cok yogun bir egitim.doneminden.geciyorum bu nedenle firsatim olmuuor ev odevlerimde oluyo
Sonu hayirli olur insallah
Ne.menu ne sizle sojbet edemiyorum
Kilo bildirimi yapayim
Baslangic 15 nisan 2014 75 kg
Gecen hafta 70.6 ydi sanirim
Bu hafta 70.3
Giden.300 gram
Hedef 69
Yeni baslayanlar hosgeldiniz
Opt.hepinizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar. Erken kalktım ve önce şu bildirimimi yapayım dedim. Hadi bakalım hayırlısı :)
Başlangıç :2 temmuz
Başlangıç kilo: 76
Geçen hafta:75.7
Bu hafta : 74.7
Giden :1 kilo
Toplam giden : 1.3
Hedef :69
Kağnı arabasıyla benim zayıflamam :) 69 u ne zaman görcem bakalım...
Bildirim
Başlangıç Tarihi 28 Mayıs
Baş kilo : 79.1
Geçen hafta: 70.5
Bu hafta : 69.3
Giden: 1.2
Toplam giden : 9.8
Hedef: 59
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?