70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sizi nazikçe uyarıyorum diyetle ilgili bişey konuşmak istemiyorum:63::99::19::95::104::117:

:89::89::89::90::90::90:

41- Diyetle ilgili konuşmayı yasaklayın.
Bir şeyi ne kadar çok konuşursanız, bu hayatınızı o kadar etkiler. Başka insanlarla diyetiniz ve beslenme tarzınızla ilgili konuşmaları kendinize yasaklayın. Eğer sözü açılırsa nazikçe konuşmak istemediğinizi belirtin. Kilolarınızı sessizce ve kendinize özel verin.:31:

eh araya şunuda sıkıştırayım bu çok doğru kanımca
:40:

49- Kendinize karşı katı olun.
Gerçekten ” bir kereden hiçbirşey olmaz” mı? Belki de bunun için kaybetmeye çalıştığınız 2-3 kilo var. Canınız dondurma çektiğinde veya canınız spor yapmak istemediğinde “hayır” demesini bilin... Kendinizi biraz zorlamanız, kilolarınızın kaybolmasını çabuklaştıracaktır.

:41:işte bu çok doğruuu:41:
bence 41. madde çevremizdekilerle bu konuyu konuşmamızı söylüyor insanlar tuhaf
sen zaten geri alırsın
aman yüzün hortlağa döndü
basenlerinden gitmemiş
bi kaç kilo daha versen süper olacak vs.. gibi yorumlarda bulunduğu için paylaşmamak en doğrusu
sana şöyle bi olay anlatayım geçen gün arkadaşımla facede konuşurken diyetteyim falan dedim
neyse bu çocuğunun doğum günü resimlerini eklemiş araba almışlar çocuğa
yorum yaptım o arabayla beni gezdirsene diye
cvp aynen şöyle
rejimin bitsin öyle gezdirir yteyzesi bu ne yani çok kızdım:47:
söyledimde ttmm sen biliyorsun rejim yaptığımıda facese duyurmanın manası ne yani:47:
ama biz burda bilgi paylaşıyoruz birbirimizi motive ediyoruz

en sn yazdığın maddeye görede üşenmeyip gidip spor yapmam gerekiyor ve yatmadan yapacağım:38:

kızlar haberiniz varmı bilmem ama ,facede yayınlamışlar bende bi kurban olarak,, vatandaşlık görevim icabı paylaşmak istedim:72::42:

$dikkat.webp

selam citir adaylari noruyonuz? bugun ogleyin yedigim cigkofte durumden dolayi kendime ceza verdim:19:,aksam yemek yemedim sadece 1 bardak filtre kahve ictim..500 kalori verdim,cezami cektigime inaniyorum..:32:ya kizlar yorum yapmissiniz da diyetin basinda spor yapmayin diye,ben de yanlis mi yapiyorum diyorum kendi kendime..benim kullandigim aletler kosu bandi,bisiklet,uzay eliptik aleti,bir de merdiven..dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim:16:
dün esime yarin protein diyetine basliyorum dedim diyo tüh süt alsaydik niye dedim e protein diyo :27:
ben kaymakli sütlac yapardim sana diyo :37:
ne alaka dedim icinde pirinc var :ssz:
yok yok diyo sütü daha cok katarim :52:
pirinc de okadar sütden kaybolur gider diyo :52:
diyo da diyo :111:amma diyo kulanmissim :37:
:9::9::9::9::9: sutte pirincte beyaz ya,kaybolurlar birbirlerinin icinde:27:

bugunun ozetini mi cizdin tatlim?ictim,yedim,pismanimm:37:
sagol kelebegimm :16:

yenilen de yine ben oluyorum gerci :37::1:az yeme canim :27: protein agirlikli beslen bence :26: salata ye bol bol :56:

patates kizartmasini gördüm sana birsey anlatayim canim :1: dün esim güzelcene patates kizartmis yanina kabak biber ve patlican kizartmis üstünede tomates sosu yemede yaninda yat :37: ama ben naptim yemedim :52: bana söyle dedi kocis okadar ugrasmis bari tadina bak kendimede salata yapmisdim 1-2 kabak 1-2 patlican biraz tavuk snitzel salatama koydum yogurtladim yedim :56:
yoksa beni cok kötü tuzaga düsürecekdin :47:

rakip kocalarimizzzz:113: cekemiyo seni yawyummmm:9:

uyanınca
tarçınlı ballı su
Kahvatı
1 tatlı kaşığı krem peynir
3 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
3 zeytin
2 ince dilim salam
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 avuçtan az nohut, yeşil çay
Öğlen
1 kase çorba ,
Roka, yarım domates
Ara
1 elma
Ara
Yarım kupa neskafe,
2 ceviz
Akşam
1 kase çorba,
salata,
yoğurt,
1 lokma ekmeğe krem peynir
Yatarken
Tarçınlı ballı su

3 km koşu bandında yürüdüm, 2 litrede su içtim

menüm fena değil gibi, sizce kızlar?

sana adnan hocadan bir masallah diyorummmm:27:aralarina hasta oldum yaa,ben hala alisamadim ara yapmaya..bugun eti formun yulafli biskuvisi vardi,arkadaslara sordum yer misiniz diye?bi arkadas icinden 3 tanesini aldi:9:zaten hepsi 6 tane..dedim hepsini alsaydinn:7:kizlar bir de domatesi oda sicakliginda saklamamiz gerekiyomus,yoksa icindeki antioksidan ve A,C,K vitaminleri kaybediyormus.
Produce You Should Never Put In The Fridge

Sabah:

yarım saat yürüyüş
1 kase yğurt + nesfit
1 kk peynir
1 su bardağı şekersiz çay

Ara:

Yok (dışardaydım) :18:

Öğlen:
patlamış mısır
1 kase salata

Ara:
1 ayva
50 grm. bitter çikolata

Akşam:
Yook

Çünkü bitter çikolata ile kaarbonhidrat sınırının çok az altındayım...Sıvı ile beslenicem bu akşam...
Belki bi maden suyu içerim
Bugün çok düzensizdi ya , iş görüşmesi fln gittim :15:

tatlim nasil gecti is gorusmen? hakkinda hayirlisi olur isallah..bu arada hangi bolumden mezun oldun?

Merhaba kızlar dün yediklerimi buraya yazdım bugün de yazayım ^^
Sabah: 1 bardak şekersiz çay
yarım kase lifalif meyveli müsli(yağsız sütle)
1kk yağsız beyaz peynir

ara: 1 avuç iç badem(tuzsuz)
öğlen: makarna salatası (makarnası çok azdı. yeşillik ağırlıktaydı. yemekhanede en sağlıklı bu çıkmıştı bugün :( )
ayran
yayla çorbası

akşam: yarım yemek tabağı kıymalı taze fasulye
1 tavuk şnitzel
3 yemek kaşığı havuç ile karıştırılmış yoğurt (meze gibi oluyor. hem sağlıklı olduğunu düşünüyorum hem de beni tok tutuyor)

yorumlarınızı bekliyorum bayanlar ^^

canim sinitzel yagda mi pisti?bence guzel..

bu arada kızlar ben topiğe gireli bugün tam 2 ay oldu
sabah tartıldım aylık kaç kilo verdim diye
buraya başlayalı 2 ayda 8 kilo vermişim :21:
herkese çok tşk ederim:16:
bu arada bu sabah tartıda 61.6 çıktım :27::32:

Allahim bu satirlari yazmayi hepimize nasip et! amin

ideali 8 kilo zaten 1 hafta sonra benim 3 ay olacak 6 kilo verdim daha, ay kendimden utandım :17::17:
tebrikler :nazar::nazar:

slm citirlar bugünkü menüm sabah 2 dilim diet ekmek 1 yumurta 1 kücük peynir yarim demet maydonoz sinirsiz sekersiz cay
arada yesil cay​
ögle sarimsakli yogurtla brokoli
aksama kücük bir kase manti:17:
2.5 litre su
bugün spor yapmadim​
gelelim mantinin aciklamasina bugün bir arkadasa gittim evli bir kizida var oda ordaydi kizi görünce sok oldum esi kizi nasil dövmüs yüzü sismis kollarda morluklar cok kötü oldum kizlar.kizada görseniz dünyalar güzeli türkan soray yaninda sönük kalir bunu yapan kiside bir ögretmen kiz hala esimi seviyorum sikayetci olmucam diyor offf neyse tabi arkadasda seviyorum diye mantiyi yapti kiramadim mecburen yedim:56:

Allahim yaa bir de insanlar cocuklarini emanet ediyor o adama..:14:

kızlar ben hiç sporsuz 3 ayda 10 kilo verdim
ve her hafta sonu yemeği abarttım
pizza da yedim künefe de iskender de:27:
sporsuz kilo veriliyor yanii..
veremem deyip moralinizi bozmayın
zaten diyetin ilk ayları spor önerilmiyor..
şöyle 60 falan olunca bişeyler yapmayı düşünüyorum spor anlamında..
zaten sarkma falan söz konusu değil bende..
ama daha fit bi görünüm için yaparım:34:

spor yapmali mi yapmamali mi???:26:

sen zaten geri alırsın
basenlerinden gitmemiş
bi kaç kilo daha versen süper olacak vs.. gibi yorumlarda bulunduğu için paylaşmamak en doğrusu
sana şöyle bi olay anlatayım geçen gün arkadaşımla facede konuşurken diyetteyim falan dedim
cvp aynen şöyle
söyledimde ttmm sen biliyorsun rejim yaptığımıda facese duyurmanın manası ne yani:47:

en sn yazdığın maddeye görede üşenmeyip gidip spor yapmam gerekiyor ve yatmadan yapacağım:38:

anaaaam edepsizliğe bak:47:

ahhh trendy ahhhh bana ne olduysa o 41. maddeyi yapmadigim icin oldu konustumda konustum simdide al iste 2 haftadir artilardayim :5:

siz nasil cevap veriyosunuz kizlar ya gerci benim herkes diyet yapdigimi biliyo artik masallahda

ne yapayim ya yalan söyliyemiyorum :26:

simdi ne desem ??

sen zaten geri alırsın
basenlerinden gitmemiş
cvp aynen şöyle

ay yaa çok sinir bozucu bi durum:47:neyse akıllanmışsındır artık bencede kimseye söylememek lazım:16:
bizi affet seni şimdiye kadar zorladığımız için:9::9::9:
yok ya yani diyetine destek olacak insanlarsa niye sorun olsun ki:34:
aynen canım bence etrafımızdaki zayıf ve kilo vermeye çabası olmayan insanlarla konuşmıycaksın bu diyet olayını çok moral bozucu duruma gelebiliyo:19:,kimse anlamıyo tabi derdinden,oyüzden kendi destekçini kendin biliceksin,destek veriyosa konuşmakta sorun yok:24:

kızlar haberiniz varmı bilmem ama ,facede yayınlamışlar bende bi kurban olarak,, vatandaşlık görevim icabı paylaşmak istedim:72::42:

Eki Görüntüle 366906
sağol canım kızlar bende yeni öğrendiğim bi bilgiyi sizinle paylaşayım
kapınız gelip deterjan tanıtımı yaptığını söyleyenlere kanmayınız
deterjan diye farklı bi madde koklatıp bayıltıyorlarmış evi soyuyorlarmış
biz bayanlar kokuya merklıyız sakın kanmayın:20:

selam citir adaylari noruyonuz? bugun ogleyin yedigim cigkofte durumden dolayi kendime ceza verdim:19:,aksam yemek yemedim sadece 1 bardak filtre kahve ictim..500 kalori verdim,cezami cektigime inaniyorum..:32:ya kizlar yorum yapmissiniz da diyetin basinda spor yapmayin diye,ben de yanlis mi yapiyorum diyorum kendi kendime..benim kullandigim aletler kosu bandi,bisiklet,uzay eliptik aleti,bir de merdiven..dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim:16:
canım burda hiç spor yapmadan veren arkadaşlarda var ama bende sporsuz çok zor gidiyor kilolar
ağır spor yapmamak gerekiyo amacımız kilo vermek kas yapmak değil
ben spor olarak eliptik yapıyorum ama en düşük ayarda çünkü amacım kas değil yağ yakmak:34:

Allahim yaa bir de insanlar cocuklarini emanet ediyor o adama..:14:

spor yapmali mi yapmamali mi???:26:[/QUOTE]

anaaaam edepsizliğe bak:47:
aynen canım

Son düzenleme:
sen zaten geri alırsın
basenlerinden gitmemiş
cvp aynen şöyle

ay ne sinir :4::4::4::4:

hello baby how are you?:9::9::9:
af buyur bacim :44::37:

ahhh trendy ahhhh bana ne olduysa o 41. maddeyi yapmadigim icin oldu konustumda konustum simdide al iste 2 haftadir artilardayim :5:

siz nasil cevap veriyosunuz kizlar ya gerci benim herkes diyet yapdigimi biliyo artik masallahda

ne yapayim ya yalan söyliyemiyorum :26:

simdi ne desem ??

benimde gözleri şaşı edecek kadar bariz bi zayıflama söz konusu olunca :31:uzun zamandan sonra görüpte gözleri:53:olanlar olunca,ister istemez herkez biliyo benimde naptımı,bende söylüyorum evet hala kilo vermeye devam ediyorum diyorum,diyetteyim yani varmı kimsenin diyeceği:47:bana nazar değmedi şükür:16:
:53:diycemde yalnız aylardır kilo veremememin sebebi kem gözler olabilirmiki,şuna bak 6aydır 59a düşemedim tekrar:52::52::52:

benimde dahil olmam lazımmmm. 64 üm ama 10 kilo vermem lazım. hiç olmadı 70 e tamamlayıp öyle başlarım :)

ay yaa çok sinir bozucu bi durum:47:neyse akıllanmışsındır artık bencede kimseye söylememek lazım:16:

aynen canım bence etrafımızdaki zayıf ve kilo vermeye çabası olmayan insanlarla konuşmıycaksın bu diyet olayını çok moral bozucu duruma gelebiliyo:19:,kimse anlamıyo tabi derdinden,oyüzden kendi destekçini kendin biliceksin,destek veriyosa konuşmakta sorun yok:24:
ebet canım akıllandı sildi yorumu özür diledi şaka yapmışmış:47:
aynen dediğin gibi bu arkadaşın kilo sorunu yok tabi nerden anlasın
50 kg hamile kadı 65 le doğurdu hala 50 kg oburdur da resmen:47:
bizim derdimizden bizim gibiler anlıyor malesef:18:

ay ne sinir :4::4::4::4:

af buyur bacim :44::37:

bencede çok sinir:47:

afmı buyurum önce sen başlattın:9::9:

benimde gözleri şaşı edecek kadar bariz bi zayıflama söz konusu olunca :31:uzun zamandan sonra görüpte gözleri:53:olanlar olunca,ister istemez herkez biliyo benimde naptımı,bende söylüyorum evet hala kilo vermeye devam ediyorum diyorum,diyetteyim yani varmı kimsenin diyeceği:47:bana nazar değmedi şükür:16:
:53:diycemde yalnız aylardır kilo veremememin sebebi kem gözler olabilirmiki,şuna bak 6aydır 59a düşemedim tekrar:52::52::52:

aman canim topu topu 4 kilo vermistim ama göbek gidince fark etti biri ay bi söyleyisi var ama yarim agazla daha yeter nerene vercen diyo oysaki ben daha 74 felanim yani

bende örnek olsun hani isteyende yapsin diye neler yedigimi felan anlattim böyle oluncada acikmadigimi felan söyledim odur budur yapamiyorum iste ..:26:

benimde dahil olmam lazımmmm. 64 üm ama 10 kilo vermem lazım. hiç olmadı 70 e tamamlayıp öyle başlarım :)
ahh canim yaa inan yer olsa biyir dicemde bizim totolar kapladi heryeri sen 64 sün ay yanislikla biri otursa üstüne buralarda :30:

kac caniim kaaacc :27::27:

hosgeldiin :3:

ebet canım akıllandı sildi yorumu özür diledi şaka yapmışmış:47:
aynen dediğin gibi bu arkadaşın kilo sorunu yok tabi nerden anlasın
50 kg hamile kadı 65 le doğurdu hala 50 kg oburdur da resmen:47:
bizim derdimizden bizim gibiler anlıyor malesef:18:

bencede çok sinir:47:

afmı buyurum önce sen başlattın:9::9:
:1:

evet canim 75 kiloluk bebeeem ben :9::9::9::9::9:

Back
X