- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/510675-kk-guzellik-kralicesi.html
burdan canım cuma günü başlıyor yarışma perşembe akşamına kadar resim göndermen gerekiyor![]()
kızlar sizi nazikçe uyarıyorum diyetle ilgili bişey konuşmak istemiyorum:99:
:95::104::117:
:89::89::89::90::90::90:
bence 41. madde çevremizdekilerle bu konuyu konuşmamızı söylüyor insanlar tuhaf41- Diyetle ilgili konuşmayı yasaklayın.
Bir şeyi ne kadar çok konuşursanız, bu hayatınızı o kadar etkiler. Başka insanlarla diyetiniz ve beslenme tarzınızla ilgili konuşmaları kendinize yasaklayın. Eğer sözü açılırsa nazikçe konuşmak istemediğinizi belirtin. Kilolarınızı sessizce ve kendinize özel verin.
eh araya şunuda sıkıştırayım bu çok doğru kanımca
49- Kendinize karşı katı olun.
Gerçekten bir kereden hiçbirşey olmaz mı? Belki de bunun için kaybetmeye çalıştığınız 2-3 kilo var. Canınız dondurma çektiğinde veya canınız spor yapmak istemediğinde hayır demesini bilin... Kendinizi biraz zorlamanız, kilolarınızın kaybolmasını çabuklaştıracaktır.
işte bu çok doğruuu
dün esime yarin protein diyetine basliyorum dedim diyo tüh süt alsaydik niye dedim e protein diyo
ben kaymakli sütlac yapardim sana diyo
ne alaka dedim icinde pirinc var
yok yok diyo sütü daha cok katarim
pirinc de okadar sütden kaybolur gider diyo
diyo da diyo :111:amma diyo kulanmissim![]()
bugunun ozetini mi cizdin tatlim?ictim,yedim,pismanimm
sagol kelebegimm![]()
yenilen de yine ben oluyorum gerciaz yeme canim
protein agirlikli beslen bence :26: salata ye bol bol
![]()
patates kizartmasini gördüm sana birsey anlatayim canimdün esim güzelcene patates kizartmis yanina kabak biber ve patlican kizartmis üstünede tomates sosu yemede yaninda yat
ama ben naptim yemedim
bana söyle dedi kocis okadar ugrasmis bari tadina bak kendimede salata yapmisdim 1-2 kabak 1-2 patlican biraz tavuk snitzel salatama koydum yogurtladim yedim
yoksa beni cok kötü tuzaga düsürecekdin![]()
uyanınca
tarçınlı ballı su
Kahvatı
1 tatlı kaşığı krem peynir
3 küp şeker büyüklüğünde beyaz peynir
3 zeytin
2 ince dilim salam
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 avuçtan az nohut, yeşil çay
Öğlen
1 kase çorba ,
Roka, yarım domates
Ara
1 elma
Ara
Yarım kupa neskafe,
2 ceviz
Akşam
1 kase çorba,
salata,
yoğurt,
1 lokma ekmeğe krem peynir
Yatarken
Tarçınlı ballı su
3 km koşu bandında yürüdüm, 2 litrede su içtim
menüm fena değil gibi, sizce kızlar?
Sabah:
yarım saat yürüyüş
1 kase yğurt + nesfit
1 kk peynir
1 su bardağı şekersiz çay
Ara:
Yok (dışardaydım) :18:
Öğlen:
patlamış mısır
1 kase salata
Ara:
1 ayva
50 grm. bitter çikolata
Akşam:
Yook
Çünkü bitter çikolata ile kaarbonhidrat sınırının çok az altındayım...Sıvı ile beslenicem bu akşam...
Belki bi maden suyu içerim
Bugün çok düzensizdi ya , iş görüşmesi fln gittim![]()
Merhaba kızlar dün yediklerimi buraya yazdım bugün de yazayım ^^
Sabah: 1 bardak şekersiz çay
yarım kase lifalif meyveli müsli(yağsız sütle)
1kk yağsız beyaz peynir
ara: 1 avuç iç badem(tuzsuz)
öğlen: makarna salatası (makarnası çok azdı. yeşillik ağırlıktaydı. yemekhanede en sağlıklı bu çıkmıştı bugün)
ayran
yayla çorbası
akşam: yarım yemek tabağı kıymalı taze fasulye
1 tavuk şnitzel
3 yemek kaşığı havuç ile karıştırılmış yoğurt (meze gibi oluyor. hem sağlıklı olduğunu düşünüyorum hem de beni tok tutuyor)
yorumlarınızı bekliyorum bayanlar ^^
bu arada kızlar ben topiğe gireli bugün tam 2 ay oldu
sabah tartıldım aylık kaç kilo verdim diye
buraya başlayalı 2 ayda 8 kilo vermişim
herkese çok tşk ederim
bu arada bu sabah tartıda 61.6 çıktım![]()
Allahim bu satirlari yazmayi hepimize nasip et! amin
ideali 8 kilo zaten 1 hafta sonra benim 3 ay olacak 6 kilo verdim daha, ay kendimden utandım
tebrikler![]()
slm citirlar bugünkü menüm sabah 2 dilim diet ekmek 1 yumurta 1 kücük peynir yarim demet maydonoz sinirsiz sekersiz cayarada yesil cayögle sarimsakli yogurtla brokoliaksama kücük bir kase manti2.5 litre su
bugün spor yapmadimgelelim mantinin aciklamasina bugün bir arkadasa gittim evli bir kizida var oda ordaydi kizi görünce sok oldum esi kizi nasil dövmüs yüzü sismis kollarda morluklar cok kötü oldum kizlar.kizada görseniz dünyalar güzeli türkan soray yaninda sönük kalir bunu yapan kiside bir ögretmen kiz hala esimi seviyorum sikayetci olmucam diyor offf neyse tabi arkadasda seviyorum diye mantiyi yapti kiramadim mecburen yedim![]()
kızlar ben hiç sporsuz 3 ayda 10 kilo verdim
ve her hafta sonu yemeği abarttım
pizza da yedim künefe de iskender de
sporsuz kilo veriliyor yanii..
veremem deyip moralinizi bozmayın
zaten diyetin ilk ayları spor önerilmiyor..
şöyle 60 falan olunca bişeyler yapmayı düşünüyorum spor anlamında..
zaten sarkma falan söz konusu değil bende..
ama daha fit bi görünüm için yaparım![]()
bence 41. madde çevremizdekilerle bu konuyu konuşmamızı söylüyor insanlar tuhaf
sen zaten geri alırsın
aman yüzün hortlağa döndü
basenlerinden gitmemiş
bi kaç kilo daha versen süper olacak vs.. gibi yorumlarda bulunduğu için paylaşmamak en doğrusu
sana şöyle bi olay anlatayım geçen gün arkadaşımla facede konuşurken diyetteyim falan dedim
neyse bu çocuğunun doğum günü resimlerini eklemiş araba almışlar çocuğa
yorum yaptım o arabayla beni gezdirsene diye
cvp aynen şöyle
rejimin bitsin öyle gezdirir yteyzesi bu ne yani çok kızdım
söyledimde ttmm sen biliyorsun rejim yaptığımıda facese duyurmanın manası ne yani
ama biz burda bilgi paylaşıyoruz birbirimizi motive ediyoruz
en sn yazdığın maddeye görede üşenmeyip gidip spor yapmam gerekiyor ve yatmadan yapacağım![]()
ay yaa çok sinir bozucu bi durumbence 41. madde çevremizdekilerle bu konuyu konuşmamızı söylüyor insanlar tuhaf
sen zaten geri alırsın
basenlerinden gitmemiş
bi kaç kilo daha versen süper olacak vs.. gibi yorumlarda bulunduğu için paylaşmamak en doğrusu
sana şöyle bi olay anlatayım geçen gün arkadaşımla facede konuşurken diyetteyim falan dedim
cvp aynen şöyle
söyledimde ttmm sen biliyorsun rejim yaptığımıda facese duyurmanın manası ne yani
en sn yazdığın maddeye görede üşenmeyip gidip spor yapmam gerekiyor ve yatmadan yapacağım![]()
aynen canım bence etrafımızdaki zayıf ve kilo vermeye çabası olmayan insanlarla konuşmıycaksın bu diyet olayını çok moral bozucu duruma gelebiliyobizi affet seni şimdiye kadar zorladığımız için
yok ya yani diyetine destek olacak insanlarsa niye sorun olsun ki![]()
sağol canım kızlar bende yeni öğrendiğim bi bilgiyi sizinle paylaşayımkızlar haberiniz varmı bilmem ama ,facede yayınlamışlar bende bi kurban olarak,, vatandaşlık görevim icabı paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 366906
canım burda hiç spor yapmadan veren arkadaşlarda var ama bende sporsuz çok zor gidiyor kilolarselam citir adaylari noruyonuz? bugun ogleyin yedigim cigkofte durumden dolayi kendime ceza verdim,aksam yemek yemedim sadece 1 bardak filtre kahve ictim..500 kalori verdim,cezami cektigime inaniyorum..
ya kizlar yorum yapmissiniz da diyetin basinda spor yapmayin diye,ben de yanlis mi yapiyorum diyorum kendi kendime..benim kullandigim aletler kosu bandi,bisiklet,uzay eliptik aleti,bir de merdiven..dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim
aynen canımanaaaam edepsizliğe bak![]()
ay ne sinirbence 41. madde çevremizdekilerle bu konuyu konuşmamızı söylüyor insanlar tuhaf
sen zaten geri alırsın
basenlerinden gitmemiş
cvp aynen şöyle
af buyur bacim :44:hello baby how are you?![]()
ahhh trendy ahhhh bana ne olduysa o 41. maddeyi yapmadigim icin oldu konustumda konustum simdide al iste 2 haftadir artilardayim
siz nasil cevap veriyosunuz kizlar ya gerci benim herkes diyet yapdigimi biliyo artik masallahda
ne yapayim ya yalan söyliyemiyorum :26:
simdi ne desem ??
ebet canım akıllandı sildi yorumu özür diledi şaka yapmışmışay yaa çok sinir bozucu bi durumneyse akıllanmışsındır artık bencede kimseye söylememek lazım
aynen canım bence etrafımızdaki zayıf ve kilo vermeye çabası olmayan insanlarla konuşmıycaksın bu diyet olayını çok moral bozucu duruma gelebiliyo,kimse anlamıyo tabi derdinden,oyüzden kendi destekçini kendin biliceksin,destek veriyosa konuşmakta sorun yok
![]()
ay ne sinir
af buyur bacim :44:![]()
benimde dahil olmam lazımmmm. 64 üm ama 10 kilo vermem lazım. hiç olmadı 70 e tamamlayıp öyle başlarım :)
benimde gözleri şaşı edecek kadar bariz bi zayıflama söz konusu oluncauzun zamandan sonra görüpte gözleri
olanlar olunca,ister istemez herkez biliyo benimde naptımı,bende söylüyorum evet hala kilo vermeye devam ediyorum diyorum,diyetteyim yani varmı kimsenin diyeceği
bana nazar değmedi şükür
diycemde yalnız aylardır kilo veremememin sebebi kem gözler olabilirmiki,şuna bak 6aydır 59a düşemedim tekrar
![]()
ahh canim yaa inan yer olsa biyir dicemde bizim totolar kapladi heryeri sen 64 sün ay yanislikla biri otursa üstüne buralardabenimde dahil olmam lazımmmm. 64 üm ama 10 kilo vermem lazım. hiç olmadı 70 e tamamlayıp öyle başlarım :)
ebet canım akıllandı sildi yorumu özür diledi şaka yapmışmış
aynen dediğin gibi bu arkadaşın kilo sorunu yok tabi nerden anlasın
50 kg hamile kadı 65 le doğurdu hala 50 kg oburdur da resmen
bizim derdimizden bizim gibiler anlıyor malesef:18:
bencede çok sinir
afmı buyurum önce sen başlattın![]()
evet canim 75 kiloluk bebeeem benhii baby![]()