• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben tartılmaya halı hazırda korktuğum için :D kılomu yazamıyorum ama kazayla bırkez tartılmıstım :D 70 kusurdu bak dılım bıle varmıyor 70 kusur yazıyorum :D:52:

Ben tartılmaya halı hazırda korktuğum için :D kılomu yazamıyorum ama kazayla bırkez tartılmıstım :D 70 kusurdu bak dılım bıle varmıyor 70 kusur yazıyorum :D:52:

bence gerçeklerle yüzleşmelisin :) ben doktora en fazla 70 imdir gittim 77 yi görünce şok oldum:) ama gerçekle yüzleştim ve 5 kilo verdim 3 haftada
göğsümü gere gere söylüyorum bak :)

Başlangıç kilo: 74
Geçen hafta: 70,200
Bu hafta:69,800
Toplam giden:4,200
Hedef: 57

Bu hafta sabitim kızlar.
Yoğunlukdan itiraf ediyorum hiç düzenli beslenemedim.
Son 2 günde oda bana sabitlik olarak geri döndü.
Akşam eve geç gittim az yesemde hemen yattım o nedenle bu hafta şaştım böyle.
Ama olsun darısı diğer haftaların başına.

Kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Ben şimdi işlerime dönmek zorundayım görüşürüz kızlar,hepinize bol kalorisiz ve mutlu geçen bir hafta sonu diliyorum.
Şahsen benim bol bol dinlenmeye ihtiyacım var.

günaydın şekerlerrrrrr :3::3::3::3::3:
bildirim yapıp kaçıyorum
baslangıc; 79.1
gecen hafta;78.2
bu hafta; 77.6
giden 600gr
toplam gıden 1.5 kg kaplumbaga hızıyla ılerlıyorum :ssz::ssz::ssz::ssz:
hafataya bu acıgımı kapatıcam ınsallah.

kılo veren arkadasları kutluyorum veremeyen ve yerınde sayan arkadaslarıma artı bana azim diliyorum

dogum günü olan arkadaslara mutlu yıllar sevdıklerıyle uzun ömürler inşallah

bu hafta hıc aktıf olamadım,haftaya burdayım inşallah :10::10::10:

Haklısın cnm ben şu anda 72 yim dileğin 86 daki hali gibi duruyorum :) yakında fotoları paylaşıcam zaten dilekle çok benziyoruz.bende göğüs
problemide var biraz büyükler umarım zayıflayınca onlarda küçülür.zayıflamamdakş büyük gayede bu:)
merakla bekliyoruz canım fotolarını :34:Allah'tan bende göğüs problemi yok ,sadece altta sorun var basen ve bacak maşallah yani orantısız bir vücut anlıycan ,en çokda alt bacaklarımdan memnun değilim rahat rahat etek bile giyemiyorum :14:halbuki etrafımdaki insanlarda etek giyen biri gördüğümde veya elbise çok manyak içim gidiyor neden ben giyemiyorum diye kalın bacaklılarda hoş durmuyor hatta umay nickli ablamızın fotolarında çok güzel siyah elbisesi var şahsen bittim o elbiseye hep öyle birşey giymek istemişimdir ,

elbise, etek demişken aklıma şey geldi hep sorucak oluyorum size unutuyorum kızlar converse ayakkabı ile ne tarz bir elbise giyilir sizce ,böyle hep spor olmayı rahat olmayı çok seviyorum ,kocişte öyle olduğu için dolayısı ile uyum sağlamak gerek :1: (ayakkabılarımda hep öyle spor ve converse tarzı dır zaten):44:

son olarak incir getrimiş annem kurutulmuş hali sanırım aralarda onu tüketebilirmiyimki (dileğim senden bekliyorum bu soruma yanıt topiğin başı olarak):44:

valla canım benimde 165 boy var ve hedefim 55 ki hedefi kendim koydum sebebide şu bir zamanlar lise yıllarımda 60 lı rakamlarda iken zayıftım güzeldim ama balık etli kıvamında görünüyordum eşimle o zamanlar sevgiliydik ve bana hep derdi bir 5 kg daha gitse süpersin :16:dediğinede katılıyordum hakikatten bir 5 kg daha versem daha hoş durucaktım,o yüzden doktorunu dinle bence :34:koskoca doktor olmuş vardır bir bildiği ama şöyle bir şeyde var insanların bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor olabilir mesela pucca yani dileğin resimleri gördüğümde 80 lik hali benim şimdiki halim halbuksem ben 75,4 ile başladım yani ve dilek mesela 70 li fotolarda sanırım benim 60 kg olduğum hallere benziyor gibi gibi belki yapı meselesidir şahsi fikrim böyle zayıflamaya devam zaten 50 rakamını görünce artık kendimizi korumaya alıcaz inş.:21:

tatlım senin kemiklerin iri olabilir..bazı insanların kemikleri çok iri değildir,kilo verince hemen anlaşılır..moral bozmak yok:20:bizim biraz daha fazla zayıflamamız lazım:9::9:

merhaba hanımlar bende ilk kilo bildirimimi yapıcam hayırlısıyla ee birde bu bildirimleri kime msj olarak atıyoruz.ben a.kalp vakfına devam ediyorum kaçamaklarla beraber:):)
başlangıç:75
geçen hafta 75
bu hafta 72.8
giden 2.2

merakla bekliyoruz canım fotolarını :34:Allah'tan bende göğüs problemi yok ,sadece altta sorun var basen ve bacak maşallah yani orantısız bir vücut anlıycan ,en çokda alt bacaklarımdan memnun değilim rahat rahat etek bile giyemiyorum :14:halbuki etrafımdaki insanlarda etek giyen biri gördüğümde veya elbise çok manyak içim gidiyor neden ben giyemiyorum diye kalın bacaklılarda hoş durmuyor hatta umay nickli ablamızın fotolarında çok güzel siyah elbisesi var şahsen bittim o elbiseye hep öyle birşey giymek istemişimdir ,

elbise, etek demişken aklıma şey geldi hep sorucak oluyorum size unutuyorum kızlar converse ayakkabı ile ne tarz bir elbise giyilir sizce ,böyle hep spor olmayı rahat olmayı çok seviyorum ,kocişte öyle olduğu için dolayısı ile uyum sağlamak gerek :1: (ayakkabılarımda hep öyle spor ve converse tarzı dır zaten):44:

son olarak incir getrimiş annem kurutulmuş hali sanırım aralarda onu tüketebilirmiyimki (dileğim senden bekliyorum bu soruma yanıt topiğin başı olarak):44:

aynen canım ben de armut gibiyim..göğüsler küçük..belde itibaren genişliyorum..benm bacaklar da dana..ama bazen benden de kalın bacaklı kızların etek giydiğini görüyorum..eşimde diyor bak nasıl giyiniyolar diye bana kızıyo..ama napıyımm ya kalın bacaklıyımm:17: bacakları inceltmek için ne yapılabilir acaba?özellikle baldırları eritmek için..converse ile uzun spor eteklerden de giyebilirsin tatlım,klasik olmayan tüm elbiseler converse ile uyumlu olabilir bencee

en kısa zamanda fotoları yüklücem tatlım.göğüs ve basen en zor eriyen yerler zaten işimiz zor:( benim bacakta basende problem yok gayet orantılıyım ama göbek ve göğüs tüm orantıyı mahvediyor:) bende son 1 yıldır ne etek nede elbise giydim
okadar özledim ki giymeyi :) cnm converse kot elbiseye yakışır en çok yada keten ve ya koton elbiseye sakım kumaşla giyme :)
doktorum bana bi porsiyon meyve miktarı diye bi liste verdi yani hangi meyveyi nekadar yiyceğimi.
kuru meyveleri yazım hemen sana.

1 porsiyon meyve miktarı :

kuru hurma 3 ad. 20 gr.
kuru incir 1 ad. 20 gr.
kuru kayısı 3 ad. 20 gr.
kuru erik 5 ad. 20 gr.
kuru üzüm 1 yemek kaşığı dolusu 20 gr.

bnm genelde her gün 1 porsiyon kuru meyvem oluyor.bu sayılardan fazla yiyemiyorum:)

Diğer kızlara haksızlık olur canım.:26:
Sen Cuma tartıl istersen.:26:

tamam cnm ozaman eve gidince tartılır akşama sonucu bildiririm:)
ama ben sizin gibi protein diyeti yapmıyorum :(:(:( belkide hiç gitmemiştir bu hafta kilolarım :(
Herkes protein diyeti yapmıyor ki burada canım. Ben de normal besleniyorum, illa proteinle gitcek diye takma. Normal beslenmeyle de zayıflanıyor canım, dileğin önerileri doğrultusunda.

Günaydın kızlarrr :) Gün be gün hafifliyormuyuz ben hafıfledıgımı hıssedıyorum 2 gundur işten eve evden işe yuruyorum bugun adım sayar saatımle hesap yaptım ne kadar yurudugumu ıste o sayılar :16:

SABAH :)

6436 Adım
3,21 Km
283.2 Kalori.
48 Dk.

Hergun boyle gıdersem yedıklerıme dıkkat eder yanında sporda yaparsam fazlaıklarda ve J.lo yu aratmayan popoştan kurtulurum sanırım :D
:46::46:

Başlangıç kilo:75,4kg:53::53::53::53:
Geçen Hafta:75,4kg:53::53::53::53:
Bu hafta:74,4kg:21::21::21::21:
Giden :1kg:46::46::46::46:ilk kilo verimi olduğu için insan sevinmeden edemiyor
Toplamda Giden:1kg:3::3::3::3:
Hedef : 55 :31::31::31::31:

ben geçen cuma bildirime yetişemedim tartım olmadığı için fakat pazar günü ilk çekildiğimde sabah lavoba sonrası ve aç karınla 75,4 kg idim onu baz alarak yazdım buraya bilginize kızlar:42:

günaydın çıtır adayları!:21::21:
Başlangıç kilo:75 kg
Geçen Hafta:72,3 kg
Bu hafta:71,3 kg
Giden :1 kg
Toplamda Giden:3,7
Hedef : 60

hep eksilerde buluşmak dileğiyle...:9::9::9::9:

bildirim yapıp kaçıyorum
baslangıc; 79.1
gecen hafta;78.2
bu hafta; 77.6
giden 600gr

kılo veren arkadasları kutluyorum veremeyen ve yerınde sayan arkadaslarıma artı bana azim diliyorum

merhaba hanımlar bende ilk kilo bildirimimi yapıcam hayırlısıyla ee birde bu bildirimleri kime msj olarak atıyoruz.ben a.kalp vakfına devam ediyorum kaçamaklarla beraber:):)
başlangıç:75
geçen hafta 75
bu hafta 72.8
giden 2.2

Son düzenleme:
tatlım senin kemiklerin iri olabilir..bazı insanların kemikleri çok iri değildir,kilo verince hemen anlaşılır..moral bozmak yok:20:bizim biraz daha fazla zayıflamamız lazım:9::9:[/QUOTE]

bozman istemiyorum ama 55 de olunca nasıl görüneceğimi çok merak ediyorum):

VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE​EEEEE
Baslangic tarihi=16.Subat 2012
Başlangıç = 74.4
Geçen Hafta = 70.2
Bu Hafta = 69.8
Giden =400 gr
Toplamda Giden = 4.600
Hedef = 65

kilo bildirimi yapayım..
baş. 79.8
geçen hafta:59.8
bu haf:59
giden 800 gr
top. giden:20.8 kg
hedef 58:24::24::24::24::24:
hedefime çok az kaldı çok şükür..

kilo veren herkesi tebrik ederim..veremeyenler bırakmak
yok..bu yol sabır yolu..

Herkes protein diyeti yapmıyor ki burada canım. Ben de normal besleniyorum, illa proteinle gitcek diye takma. Normal beslenmeyle de zayıflanıyor canım, dileğin önerileri doğrultusunda.

GWZNAZ yazmıştı sanırım:26:
Ben normal beslenerek verdiğim protein falan dr verdi diye başladım.
Ben lise 2 den beri dobicim. O yüzden kalan kiloların hızlı ve kolay bi şekilde gitmesini istiyorum dedim.
Bunu önerdi.:34:
Yoksa sabah 1 dil ekmekle normal kahvaltı.
Aralar ve öğlen et veya tavık akşam da sebze + yoğurt + salata yiyerek çok rahat kilo verilebiliniyor.

Ayrıca saol canım yazmışsın.:9:

bildirim yapıp kaçıyorum
baslangıc; 79.1
gecen hafta;78.2
bu hafta; 77.6
giden 600gr

önemli olan hizli kilom vermemk sdegil kalici ve yavas kilom vermektir canm gitmis yaa sen ona bakk ilk defa 400 gr. verdim bennnnn bu haftaa

kilo bildirimi yapayım..
baş. 79.8
geçen hafta:59.8
bu haf:59
giden 800 gr
top. giden:20.8 kg
hedef 58:24::24::24::24::24:
hedefime çok az kaldı çok şükür..

kilo veren herkesi tebrik ederim..veremeyenler bırakmak
yok..bu yol sabır yolu..

ayy sana nekadar özendim biliyomusun??
tebrik ederim cnm :)

GWZNAZ yazmıştı sanırım:26:
Ben normal beslenerek verdiğim protein falan dr verdi diye başladım.
Ben lise 2 den beri dobicim. O yüzden kalan kiloların hızlı ve kolay bi şekilde gitmesini istiyorum dedim.
Bunu önerdi.:34:
Yoksa sabah 1 dil ekmekle normal kahvaltı.
Aralar ve öğlen et veya tavık akşam da sebze + yoğurt + salata yiyerek çok rahat kilo verilebiliniyor.

Ayrıca saol canım yazmışsın.:9:

cnm ben ne yazmışım anlamadım valla :)

Back
X