- 5 Kasım 2010
- 5.206
- 30
- 358
sabah yedim ekmek ama öğlen yemedim akşama allah kerim dikkat edecem umarım giderbugün çok dikkat et mine,ekmek yeme bo bol su ve limonlu yeşilçay iç birde yoğurtye![]()
canım ben bu kilodayken hamile kalmıştımYa sende cok değilsin aslında 64 63 cok değilki bence çok gelse de verilmicek kilolar degıl![]()
yerleşmiş kilo olunca zorlanıyorum sanırım
gitmiyor ve işin ucunu bıraksam iyice şişecem
inşallahBen akşama kendime güvenemiyorum yemem inşallah..

inşallah canım inşallah..ümidini kesme bugün çok dikkat et..

aralarını değiştir bence canım yani 2. arada farklı bişeyler yesen daha iyi benceSABAH
2 dilim salçalı ekmek
kk peynir
(aceleden yemiş olmak için yedim valla işe geç kalıcaktım)
şekersiz sade nescafe(işyerinde içtim geldiğim gibi)
ARA
3 erik, 1 kayısı
ÖĞLEN
1 kase çorba
2 elma dilim patates kızartma
1 dilim ekmek
ARA
3 erik, 1 kayısı
AKŞAM
6-7 kaşık sebze yemeği
6-7 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ARA
4 adet kiraz
2 ltden fazla su içtim jilian abla lwl1 yaptım ilk kez her yerim agrıyoo
Bu arada sabah tartıldım 71.2 yani -500üm cok sevindim 7 gündür 71.7ydim![]()
kayısı mahvediyor beni acaip gaz yapıyor

evet canım reglden kaynaklı ama dur diyeemzsem sonrasıda gelir diye korkuyorumbeeen ben öyleyim canim regl döneminde tatli tuzlu tatli tuzlu..... vee mide bulantisiyla son buluoyr yediklerim
canim skma canini regl öncesi normal![]()
ah mıne ah![]()

61 miiiigunaydın kızlar tartıda guzel rakam gördum
yarın kac cıkacam bakım 61......![]()

kıskanmam kiiii

kendi adıma idare eder demiyorum ama niye bukadar rahatım bilmiyorumGeçen sene ciddiydik azimliydik, bu sene biraz da keyfilikten sanırım, eh işte idare eder kilolarımız diyoruz biraz da ondan bence, bir 60 olaydım da orda kalaydım, 55 hayal de
Geçen pazar köydeydik ya, eşimin halası arkamdan diyormuş gelin çok zayıflamış, çökmüş falan, güleyim mi ağlayım mı bilemedim, yaşlılar hep tombul istiyo![]()
sadece ben böyle olsam bende sorun var derim ama eskiler genelimiz bu durumdayız
insanlık hali sanırsam