• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün çok dikkat et mine,ekmek yeme bo bol su ve limonlu yeşilçay iç birde yoğurtye:31:
sabah yedim ekmek ama öğlen yemedim akşama allah kerim dikkat edecem umarım gider
Ya sende cok değilsin aslında 64 63 cok değilki bence çok gelse de verilmicek kilolar degıl :12::12:
canım ben bu kilodayken hamile kalmıştım
yerleşmiş kilo olunca zorlanıyorum sanırım
gitmiyor ve işin ucunu bıraksam iyice şişecem
Ben akşama kendime güvenemiyorum yemem inşallah..
inşallah :31::31:
inşallah canım inşallah..ümidini kesme bugün çok dikkat et..
:31::31::31::31::31:
SABAH

2 dilim salçalı ekmek
kk peynir
(aceleden yemiş olmak için yedim valla işe geç kalıcaktım)

şekersiz sade nescafe(işyerinde içtim geldiğim gibi)

ARA

3 erik, 1 kayısı

ÖĞLEN

1 kase çorba
2 elma dilim patates kızartma
1 dilim ekmek

ARA

3 erik, 1 kayısı

AKŞAM

6-7 kaşık sebze yemeği
6-7 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ARA

4 adet kiraz

2 ltden fazla su içtim jilian abla lwl1 yaptım ilk kez her yerim agrıyoo :8::8::8::8:

Bu arada sabah tartıldım 71.2 yani -500üm cok sevindim 7 gündür 71.7ydim :32::32::21::21::21::21:
aralarını değiştir bence canım yani 2. arada farklı bişeyler yesen daha iyi bence
kayısı mahvediyor beni acaip gaz yapıyor :31:
beeen ben öyleyim canim regl döneminde tatli tuzlu tatli tuzlu..... vee mide bulantisiyla son buluoyr yediklerim :37:

canim skma canini regl öncesi normal :38:
evet canım reglden kaynaklı ama dur diyeemzsem sonrasıda gelir diye korkuyorum
:17::17::17::17:
gunaydın kızlar tartıda guzel rakam gördum :21::21::21::21::21::21::21::21:
yarın kac cıkacam bakım 61......:27::27::27:
61 miiii :53:
kıskanmam kiiii :33:
Geçen sene ciddiydik azimliydik, bu sene biraz da keyfilikten sanırım, eh işte idare eder kilolarımız diyoruz biraz da ondan bence, bir 60 olaydım da orda kalaydım, 55 hayal de:27:
Geçen pazar köydeydik ya, eşimin halası arkamdan diyormuş gelin çok zayıflamış, çökmüş falan, güleyim mi ağlayım mı bilemedim, yaşlılar hep tombul istiyo:52::52::52:
kendi adıma idare eder demiyorum ama niye bukadar rahatım bilmiyorum
sadece ben böyle olsam bende sorun var derim ama eskiler genelimiz bu durumdayız
insanlık hali sanırsam :51:

abooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwww yeter gari yaaaaaaaa:52::52::52:

bu netin yedi ceddine neden bukadar sık koparki yaaa resmen başında dua eder oldum nolur gitme,azcık daha dur,
gidincede hadi nerdesin canımyaa bağlan artık vs..:84::84:

kızlar bugün tartıda dünkü kilomdan 100gr almış olarak göründüm,bide dün çok dikkat ettim akşam erken yedim,su içtim durmadan gece saunayada girdim,yürüyüş yaptım acaba şişkinlikmi olduki,:26::26:

bu netin yedi ceddine neden bukadar sık koparki yaaa resmen başında dua eder oldum nolur gitme,azcık daha dur,

kızlar bugün tartıda dünkü kilomdan 100gr almış olarak göründüm,bide dün çok dikkat ettim akşam erken yedim,su içtim durmadan gece saunayada girdim,yürüyüş yaptım acaba şişkinlikmi olduki,:26::26:

muhtemelen şişkinlik wardır canım..yarına gider muhtemelen..:34:

konulara yetişemiyoruz dedik bu seferde kimse yok yaa..
aklıma kötü şeyler geliyor
yoksa cıssmı yiyorsunuz:27::27::27:

sabah yedim ekmek ama öğlen yemedim akşama allah kerim dikkat edecem umarım gider

canım ben bu kilodayken hamile kalmıştım
yerleşmiş kilo olunca zorlanıyorum sanırım
gitmiyor ve işin ucunu bıraksam iyice şişecem

inşallah :31::31:

:31::31::31::31::31:

aralarını değiştir bence canım yani 2. arada farklı bişeyler yesen daha iyi bence
kayısı mahvediyor beni acaip gaz yapıyor :31:

evet canım reglden kaynaklı ama dur diyeemzsem sonrasıda gelir diye korkuyorum

:17::17::17::17:

61 miiii :53:
kıskanmam kiiii :33:

kendi adıma idare eder demiyorum ama niye bukadar rahatım bilmiyorum
sadece ben böyle olsam bende sorun var derim ama eskiler genelimiz bu durumdayız
insanlık hali sanırsam :51:

Aman bırakma ucunu zaten azcık saldımmı o alıp basını gidiyor bi daha ama veremıyorum dıyede sıkıntı yapma zaten cokta bi fazlan yok

Ay net kopması insanı deli ediyor bilirim benim işyerinde de oluyo bazen öyle cok sinir bozucu:27::27::27::27:

Hakkaten yaa ne suzi ne ballı ne hande ne betüş nerde bu milleeeeettttt :53::53::53::53::53:

ben de geldim aranıza.. 84'ten 72'ye düştüm 2 ayda. haşlama tavuk bol yeşillikli salata yedim.bol su ve yeşil çay içtim. midem tavuk almadığı zamanda mısır gevreği yedim. sonra ev tadilatı,eşya taşıma temizlik, regl düzensizliği derken tekrar 78'e çıktım:( 5 gündür dietteyim. sabahları mısır gevreği, sonra gün boyunca da bol naneli lapa yedim. 5 günde 76'ya düştüm. şu an 76'dayım. dün akşam yemekli misafirim vardı biraz kaçamak yaptım,bugn tekrar lapa ve mısır gevreği yiyorum. 1 ay sonra düğünüm var :S haftasonu gelinlik provasına gittiğimde, gelinlik resmen böbreğime oturdu :S çünkü önceki provada 72'iydim :D artık 1 ay dayanıcam açlığa yapacak bişey yok :D

eline sağlık canım maşallah nekadar iş yapmışsın öyle..
cmt bende temizlik yapıcam dip köşe
düşünmek bile yoruyor artık beni

kramp tarzı ağrı için hemen fıtık denmez ama bellide olmaz tabi kesin sonuç mr da çıkar..
öncelikle ağrı için fizik tedavi uzmanına gitmen iyi olur canım..
Sağol canım teşekkür ederim.

saol canım..laminantlar çok açık sular kireçli..ufacık bisu damlası kötü gösteriyor..280metrekare hergün sil sil bitmiyor..bıktım bende..dipköşeyapılacak.ama ben öyle ayrı wakit ayıramıyorum.bi gün bi odaya girip komple waktimi oraya ayırıp bitiriyorum..amann bitmiyor..hergün zaten delirdim..:37::37:
Kız 280 metrekare nerde yaşıyon sen saray mı yoksam, yoksa sen hayrünnisa mısın? Yok gerçi onun temizlikçisi vardır ama değil mi:1::1::1:

Perşembe perşembe yapmazlar öyle şey ablası, akıllı uslu duruyolardır şimcik yarın ki listenin telaşı sarmışdır herkesi, spor yapmaya gitmişlerdir belki:8::8::9::9:

ben de geldim aranıza.. 84'ten 72'ye düştüm 2 ayda. haşlama tavuk bol yeşillikli salata yedim.bol su ve yeşil çay içtim. midem tavuk almadığı zamanda mısır gevreği yedim. sonra ev tadilatı,eşya taşıma temizlik, regl düzensizliği derken tekrar 78'e çıktım:( 5 gündür dietteyim. sabahları mısır gevreği, sonra gün boyunca da bol naneli lapa yedim. 5 günde 76'ya düştüm. şu an 76'dayım. dün akşam yemekli misafirim vardı biraz kaçamak yaptım,bugn tekrar lapa ve mısır gevreği yiyorum. 1 ay sonra düğünüm var :S haftasonu gelinlik provasına gittiğimde, gelinlik resmen böbreğime oturdu :S çünkü önceki provada 72'iydim :D artık 1 ay dayanıcam açlığa yapacak bişey yok :D

Hoşgeldin canım bol iradeler inşallah hedefine ulasırsın

Sağol canım teşekkür ederim.

Kız 280 metrekare nerde yaşıyon sen saray mı yoksam, yoksa sen hayrünnisa mısın? Yok gerçi onun temizlikçisi vardır ama değil mi:1::1::1:

Perşembe perşembe yapmazlar öyle şey ablası, akıllı uslu duruyolardır şimcik yarın ki listenin telaşı sarmışdır herkesi, spor yapmaya gitmişlerdir belki:8::8::9::9:

Gelmediler yoklar yoklarr bende cıkıyorum iyi akşamlar herkese yarın bol eksili bildirimler diliyorum herkese ve kendime :32::32::32::32:

bugunku menum

Sabah 2bardak ilik su
kahvalti 1bucuk dilim ekmek surme peynir bi catal yumurta 3zeytin kucucuk bi parca kasar peyniri ve helva
ara 2top dondurma
aksam sogan ve domatesi pisiriyorum menemen gibi ama menemen degil sut icin iyi oluyo bol sogan ve domates ondan yyedim bir Tabak Kadar salata birtane kofte
ara 10 findik

bugunku menum

Sabah 2bardak ilik su
kahvalti 1bucuk dilim ekmek surme peynir bi catal yumurta 3zeytin kucucuk bi parca kasar peyniri ve helva
ara 2top dondurma
aksam sogan ve domatesi pisiriyorum menemen gibi ama menemen degil sut icin iyi oluyo bol sogan ve domates ondan yyedim bir Tabak Kadar salata birtane kofte
ara 10 findik

yazmayi unuttum bide sabahdan kalan yarim dilim ekmegide yedim ve
Saat 5de yedim bundan sonra caylarim sularim ve 1bardak daha sut icicem hergun iciyorum

inanmıyorum yaa:52::52:

şimdi tartıldım ve sonuç beni çok mutlu ettii,sabahki kilom dünkü kilomdan 100 gr fazlaydı demiştim ya,,bide şimdi ne göriyim,sabahki kilomdan tamm 500gr az çıktım,,yarın insallah hedefimi tuttururum:46::46::46::16:

selamlr hanımlar nasılsınız ben sızı hıcc unuturmuyum yahuuuu :17:
cok sukur hepınız ıyısınızdır ınsallahhh:8::8:
ben ve oglum cok sukur ıyıyız safak sayıyoruz halendee :23::72::emir_bebek:
ee ne var ne yokk bakalımm onlıne kımseyı goremıyorum yarın cuma bak sakın yemeyın heee bol yesıllık ve corba yeter tamammı bak ben corba karpuz hosaf yedım aksam yeegın de o kaaa :1: oglumada bana da yeter tabı yatmadan bırseyler yeriz gene:1::17::17:
sız bırsey okumadınız he son yazdıklarımızdann:53::26:
ınsalalh hepınız ıyısınızdır sımdıden yarınkı tartı ıcın boll sans dılıyorum sunra 3-4 aydan yanınzdayım gene dogumdan kalan kg lerle ınsll..hepsı gıderde 69,5 dan devam ederım ama kısmettt:21::21::21:

selamlr hanımlar nasılsınız ben sızı hıcc unuturmuyum yahuuuu :17:
cok sukur hepınız ıyısınızdır ınsallahhh:8::8:
ben ve oglum cok sukur ıyıyız safak sayıyoruz halendee :23::72::emir_bebek:
ee ne var ne yokk bakalımm onlıne kımseyı goremıyorum yarın cuma bak sakın yemeyın heee bol yesıllık ve corba yeter tamammı bak ben corba karpuz hosaf yedım aksam yeegın de o kaaa :1: oglumada bana da yeter tabı yatmadan bırseyler yeriz gene:1::17::17:
sız bırsey okumadınız he son yazdıklarımızdann:53::26:
ınsalalh hepınız ıyısınızdır sımdıden yarınkı tartı ıcın boll sans dılıyorum sunra 3-4 aydan yanınzdayım gene dogumdan kalan kg lerle ınsll..hepsı gıderde 69,5 dan devam ederım ama kısmettt:21::21::21:

allahıımm ne kadar heycanlısındır şimdi ne güzel,,allahım sağlık versin ikinizede,sağlıkla kucağına alırsın ömür boyu mutlu olursunuz inşallah canım,,iyi olmanıza sevindim:49::nazar:

slm kızlar
gelemedim bir türlü yav
iş güç demiştim yatak odam ve mobilyalarımın bazıkısımları evlenirken eksik geldi die.onlar yapıldı yeniden gerçi bir kısmı hala eksik.:ssz:
dolap yerleştir yıka sil vaşllah bu sıcakta bunaldım:ssz:
ballı en son salı gecesi ezan için cvp yazmıssın canım bende çok istiyorum kaçkez denedim.ama sabah kalkamıyorum bir türlü olmuyor.:ssz:
merve gülanne duygu falan yiyerek zayıflamanın formulünü aramışlar canım bulursanız bizede gönderin bir zahmet
topikte genel gördüğüm kadarıyla oslew dışında hepiniz homini gırtlak:20::22:
betüş daha gelememiş.:ssz:
yarın tartı günü kızlar ve ben 1kilo almış bulunuyorum.ayrıca kaynanam gelecek memleketten :50::51:
neyse bugün hep semizotu yedim şoklanırım belkiyarına die ama nası olcak anlamadım hala feci tatlı arayışındayım.:52::52:
hepinizi öptüm.:54:
çıkmadan sanat eserimi göstereyim size tertemiz yumoş kokuyor mis gibi herşeyini yıkadım.yeniden çeyiz seriliyor gibi hissettim bian :123::123:
$2013-05-30 20.35.34.webp$2013-05-30 20.34.21.webp
:21::21::21::21::21::21::21:

slm kızlar
gelemedim bir türlü yav
iş güç demiştim yatak odam ve mobilyalarımın bazıkısımları evlenirken eksik geldi die.onlar yapıldı yeniden gerçi bir kısmı hala eksik.:ssz:
dolap yerleştir yıka sil vaşllah bu sıcakta bunaldım:ssz:
ballı en son salı gecesi ezan için cvp yazmıssın canım bende çok istiyorum kaçkez denedim.ama sabah kalkamıyorum bir türlü olmuyor.:ssz:
merve gülanne duygu falan yiyerek zayıflamanın formulünü aramışlar canım bulursanız bizede gönderin bir zahmet
topikte genel gördüğüm kadarıyla oslew dışında hepiniz homini gırtlak:20::22:
betüş daha gelememiş.:ssz:
yarın tartı günü kızlar ve ben 1kilo almış bulunuyorum.ayrıca kaynanam gelecek memleketten :50::51:
neyse bugün hep semizotu yedim şoklanırım belkiyarına die ama nası olcak anlamadım hala feci tatlı arayışındayım.:52::52:
hepinizi öptüm.:54:
çıkmadan sanat eserimi göstereyim size tertemiz yumoş kokuyor mis gibi herşeyini yıkadım.yeniden çeyiz seriliyor gibi hissettim bian :123::123:
Eki Görüntüle 724724 Eki Görüntüle 724723
:21::21::21::21::21::21::21:

çok güzel olmuş kız beklediğine değmiş :21::21::21:

vala bende yazim yediklerimi ama utanıyorum sen sık sık tartı günü boz bugün tartıldım -900 çıktım eğer yarın daha çok olmazsa bildirimim budur :1::1:

sabah
bol roka domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
ara
yeşil çay 1 lokmacık çiko
öğlen
2 kaşık bezelye 4 nuget salata yoğurt
ara
yok
akşam 6 gibi yedim sevdiceğim geldi bugün :)
çeyrek ekmek kokoreç ayran
ara
türk kahvesi 2 tatlı kaşığı profiterol
1 bardak çay

vala netsem bilmiyom şimci olmadı bi yeşilçay daha içim eritsin yediklerimi :27::27:

günaydın kızlarrrrrrrrr

bugün -200 deyim inşallah 60 ları görcem yaza kadar
71.800 sabah tartıldım

dün kü menüm
sabah: yok
öğlen:N**** (Siyahi)
akşam 1tbk ptlıcan yemeği 1kase cacık 1 dilim ekmek

ara:yarım avuç fındık

biliyorum dengesiz oldu ama
bugün dün burdan aldığım diyete başladım hayırlısı olsun bakalım

bugünkü menüm:

sabah:1 domates-yarım salatalık-ince dilim kaşar-1 dilim kpk ekmek

ara : 3-4 tana hanımeller

öğlen :specil k (yogurtlu)

ara:3 tane hanımeller

akşam :sebze yemeği yoğurt 1 dilim ekmek

SABAH

2 dilim salçalı ekmek
kk peynir
(aceleden yemiş olmak için yedim valla işe geç kalıcaktım)

şekersiz sade nescafe(işyerinde içtim geldiğim gibi)

ARA

3 erik, 1 kayısı

ÖĞLEN

1 kase çorba
2 elma dilim patates kızartma
1 dilim ekmek

ARA

3 erik, 1 kayısı

AKŞAM

6-7 kaşık sebze yemeği
6-7 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

ARA

4 adet kiraz

2 ltden fazla su içtim jilian abla lwl1 yaptım ilk kez her yerim agrıyoo :8::8::8::8:

Bu arada sabah tartıldım 71.2 yani -500üm cok sevindim 7 gündür 71.7ydim :32::32::21::21::21::21:

saol canım önerilerin için:)

aslında bende söylediklerine katılıyorum ama iş uygulamaya gelince hersey etkiliyo

mesela:sabah yumurta haşlayacaktım kalmamış
zeytin yicektim ben adanadan salamur alıyorum zeytini
çıkartıp ıslatmam gerkiyodu vaktim yoktu

ara öğünde: meyve almadım bu hafta eve..
pazarda bişey yoktu... yeşil erik vardı canım istemdi
bende işte çekmecemde hanımleller var onu ara öğün yapayım dedim

akşamda zaten benim tabaklarım normal tabaklara göre küçük bakma 1 tabal dediğime 6 kaşık zor alır

ben uyguladığım diyetleri koşullara adepte ediyorum yoksa işimiz zor ve zahmetli olur dimi?

alıntı yaptım ama tolga şov yapıo yınee.. annemle babamı nasıl bırbırıme sokarım şovu...

Back
X