kizlar firsat bulup gelemedim kusura bakmayin benim oglan nisanda falan atesliydin hastaliklan ugrastik biraz daha iyi simdi sükür öksürük var daha birde burnu akiyor ama nisan sirasinda napcagimi bilemedim gitmeye gidemedim abla olarak esimle eve gönderdim artik oglani nisan güzel gecti ben haric tabiiki kuaför sacimi emekli ögretmen gibi yapti
hic begenmedim daha anlatacagim cok sey var ama saat 3 olmus günlerdir yorgun düsüyorum bugün hemencecik yatmadan yazayim dedim öpüyorum sizi cok unutmayin beni 
bu arada homini girtlak yiyorum yine yolun beni geldigimde tartiya cikmiyorum gecen haftadan beri ben tartiya cikmiyorsam saldim demekdir zaten
resimde paylasacam insallah nezaman yine tekrar gelirim öyle 5 dakika girip cikmak da istemiyor gecmisi de merak ediyorum o yüzden bi firsat buldugumda yine gelirim

bu arada homini girtlak yiyorum yine yolun beni geldigimde tartiya cikmiyorum gecen haftadan beri ben tartiya cikmiyorsam saldim demekdir zaten

resimde paylasacam insallah nezaman yine tekrar gelirim öyle 5 dakika girip cikmak da istemiyor gecmisi de merak ediyorum o yüzden bi firsat buldugumda yine gelirim