70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar firsat bulup gelemedim kusura bakmayin benim oglan nisanda falan atesliydin hastaliklan ugrastik biraz daha iyi simdi sükür öksürük var daha birde burnu akiyor ama nisan sirasinda napcagimi bilemedim gitmeye gidemedim abla olarak esimle eve gönderdim artik oglani nisan güzel gecti ben haric tabiiki kuaför sacimi emekli ögretmen gibi yapti :41: hic begenmedim daha anlatacagim cok sey var ama saat 3 olmus günlerdir yorgun düsüyorum bugün hemencecik yatmadan yazayim dedim öpüyorum sizi cok unutmayin beni :16:
bu arada homini girtlak yiyorum yine yolun beni geldigimde tartiya cikmiyorum gecen haftadan beri ben tartiya cikmiyorsam saldim demekdir zaten :ssz:
resimde paylasacam insallah nezaman yine tekrar gelirim öyle 5 dakika girip cikmak da istemiyor gecmisi de merak ediyorum o yüzden bi firsat buldugumda yine gelirim :54::16::54:

Hadi bakalım zehracım. bu hafta menün ve spor süper bu haftanın birincisi sen olacaksın :46::46:

Abo bu saat te sen de yersin sakın şeytana uyma. Gecen kayın valide yapmış. akşam ben dükkanı kapadım. benim kociş geldi yemek aşüre derken bende yedim sonra çok pişman oldum ama yemiştim bir kere :20::20::20::20:

hoşgeldin canım. günlük menülerimiz yazıyoruz. birbirimize destek oluyoruz. Birde haftalık cuma günleri tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz.

Benim koçiş te geç geliyor. coğunlukla ben o gelmeden yiyorum. bu gün birlikte yiyelim diye bekledim saat 7.30 geçti akşam yemek saatim.beklemeyince bana kırılıyor. bekleyince geç oluyor.

Ins yaptigim 3 günlük diyettten cok ümitliyim..ben eskiden de yapmistim bunu yani yillar yillar önce hic aclikta hissetmiyorsun ..bakalim sonuc nasil olucak..aksam annemlere gidicem ama insyemegimi yiyip gidicem ordada nic birseye elm sürmiycem :(( zamanlama kötü oldu ama 3 gunluk emegimi cöpe atmiycam

naber kizlar:31::31::31:esim gececi..evde yalniz yiyorum,duzensiz oluyor haliyle:5::5::5:

Benimde tam tersi yalniz kalinca duzenli yiyorum :))

kıyamam arkadaş mesaj attı
canları aşure çekmiş gitmişler hazır aşure yapıp yemişler
ama güzel değilmiş benden aşure istiyorlar
öğrenci olmak zor iş :31:
birazdan malzemeleri alayım da bi yapayım

Ayyyy kiyamam. Cok konuldiysa asurede asure diye canlari cekmistir.. Bi komsuda götürmemis mi?. Ögrenci bunlar verelim diye

kizlar firsat bulup gelemedim kusura bakmayin benim oglan nisanda falan atesliydin hastaliklan ugrastik biraz daha iyi simdi sükür öksürük var daha birde burnu akiyor ama nisan sirasinda napcagimi bilemedim gitmeye gidemedim abla olarak esimle eve gönderdim artik oglani nisan güzel gecti ben haric tabiiki kuaför sacimi emekli ögretmen gibi yapti :41: hic begenmedim daha anlatacagim cok sey var ama saat 3 olmus günlerdir yorgun düsüyorum bugün hemencecik yatmadan yazayim dedim öpüyorum sizi cok unutmayin beni :16:
bu arada homini girtlak yiyorum yine yolun beni geldigimde tartiya cikmiyorum gecen haftadan beri ben tartiya cikmiyorsam saldim demekdir zaten :ssz:
resimde paylasacam insallah nezaman yine tekrar gelirim öyle 5 dakika girip cikmak da istemiyor gecmisi de merak ediyorum o yüzden bi firsat buldugumda yine gelirim :54::16::54:

Cok gecmis olsun canim
Gecmisi fln bosver .. O yorgunlugun ustune ..hicbir havadis yok,,menulerimizi yazdik okuduk duruk extra bi durum yok :)
Yada ballikaymak gelince sana bi özet gecer..

Ama niye yiyorsun ki simdi ne alaka aaaa aaaaa

selam canım.
Bencede akşam salata ile geiştir.
salatayla geçiştiremedim ama çokta yemedim :26:
Hmm aslinda galiba patlicanin her yemegini közleyip yapsak en lezzetlisi olucak galiba diymi?
Hem niye cozuttun bakalim? Reglin mi yaklasiyor ?

Hahaha cezalar havada ucusuyor ama haklisin :))) fadimeyede ceza keselim aslinda o kesmisti cezasini da ne yapti bilmiyorum
Ya bu ölcüleri tam nereden aliyorsun yazarmisin ? Bende merak ettim kendi ölcülerimi dogru aliyormuyum..ben sadece bel, kalca basen birde gögüs aliyorum..mesela karin neresi göbek neresi? Sana zahmet :34:
arkadaş araba aldı tatlı getirmiş okula bana ikram edilen baklavayı nasıl geri çevircem :26:
en büyük zafım, regl bitti yeni onunla ilgisi yok

ölçüleri spora gidiyorum ben orada alıyorlar
göğüsü alıyor tam göğüsün altından alıyor orası bel oluyor sanırım
göbek deliğinden alıyor orası göbek oluyor karın neresi bende bilmiyorum kağıttan yazmıştım ben
kalçayı alıyor birde poponun hemen altından alıyor orasıda basen kollar bacaklar falan işte
bugün yine ölçü alınacak karınla göbeğe bakarım
naber kizlar:31::31::31:esim gececi..evde yalniz yiyorum,duzensiz oluyor haliyle:5::5::5:
sanki daha az geliyorsun kuzum bide :26:
hayırlı akşamlar , buralarda yeniyim , böyle bir sayfa olduğunu görünce atladım hemen :3: kilom 78,3 dü en son ,boyum 1,68 ve 24 yaşındayım :30: ceza sistemi filen mi var sayfada , gaza gelirim belki :26: belli bir yeme programına başlamadım henüz , yeme krizlerim oluyor ona çaresi olan var mı , öncelikle onu halletmeliyim ....
hoşgeldin aramıza
ceza sistemi yok haftalık liste yayınlıyoruz cuma günleri tartılıyoruz buraya yazıyoruz
geçmiş olsun canım
çocuk hasta olunca insan bişeyden zevk alamıyor eminim seninde nişan güme gitmiştir
facede gördüm fotolarını güzel olmuşsun neden beğenmedinki
oğluşunda iyileştiyse fırsat yarat gelmeye çalış suzim

günaydın kızlar :3:
alıntı yapıp yazdım ama hata geçici olarak servis dışı olmuş site sil baştan yapcam artık :53:

:9::9:
fatih de o beyaz olanı beğeniyor ne göstersem boş :26:
e yani bırakıp gitse hakkıdır zaten öyle çıkarsan :9::9:
kız gelinlik seçtin mi sen dikiliyor mu noluyor??

inşallah canım :34:menün çok güzelmiş canım da o yoğurt karışımı ne :26:

yok canım 4 ay sonra anca bakarım gelinlikcim belli ama nişanlığımı diken kadına yaptırcam onu da herşey istediğim gibi olmuştu çünkü büyük ihtimal yine o olcak :52:

Hmm aslinda galiba patlicanin her yemegini közleyip yapsak en lezzetlisi olucak galiba diymi?
Hem niye cozuttun bakalim? Reglin mi yaklasiyor ?
Haha siz yarisa girdiniz menüleriniz bozuldu..bakalim arti almak konusunda kim kimi gecicek:33::33:

Bu yogurt karisimi öglenki bahsettigin mi canim ? Himm icinde neler var? Menüde cok guzel bence. Afiyet olsun

Hahaha cezalar havada ucusuyor ama haklisin :))) fadimeyede ceza keselim aslinda o kesmisti cezasini da ne yapti bilmiyorum
Ya bu ölcüleri tam nereden aliyorsun yazarmisin ? Bende merak ettim kendi ölcülerimi dogru aliyormuyum..ben sadece bel, kalca basen birde gögüs aliyorum..mesela karin neresi göbek neresi? Sana zahmet :34:

aynen dediğin gibi valla canım ya kendimize hırs yapmamız gerekirken daha bi saldık gerçi mine yine eksi de ama ben artıdayım baktım bu sabah maalesef :17:

selam canım.
Bencede akşam salata ile geiştir.
fadime sen hangi günler spor yapacaaktın bakim.:18:

Kader canımcıs falan fapma yok. bak sonra göbekli gelin olcan ha . Bu gün sabah bende 100 defa zıpladım.Eşim benim hatun kafayı yedi diy:52::52::52:

bence güzel menü afiyet olsun

Kız bu babannemin donu burda ne işi var

hoşgeldin canım.

içeme çekerim göbeğimi kuzum bende:52::52: bende sabahları zıplıyorum 3 gündür abim bakıyor bana öyle aşşalar gibi böyle zayıflicanı mı düşünüyorsun diye bende ona sen kendine bak diyorum erkek olmasına rağmen 72 kilo kendimi onla kıyaslıyorum bi de :33::33::33:

yazılanların altında alıntı ile cevapla yazıyor ya onun yanındaki kutucuğa tıklarsan tik işareti oluşuyor sonra cevaplamaya geçince toplu olarak yazılıyor

:26::26::26:

kader ne haber kuzucum ne yapıyon.
Fadime canım hani sen 3 gün spor yapacktın.spor yapmadın birde 2 dilim pasta :18::18::18:
kızına sağlıklı mutlu ,başarılı yıllar diliyorum.Yeni yaşı ona ve size bol şans getirsin:46::46::46::46:

iyiyim kuzucumm sen nasılsın gelmiyrsun eskisi gibi çok mu yoruyo yumurcaklar seni :9:
benim kardeimde sen gibi okul öncesi öğretmeni kaç gündür başımın etini yiyor ne alcan bana öğretmenler gününde diyee bende dün gidip saksıda güller vardı bauhausta ondan aldım iki tane çok sevindi garibim benim de çok hoşuma gitti açıkcası :16:

çok geçmiş olsun Suzim en kısa zamanda iyi olur inşallah sende aramıza dönersin :23: nasıl geçti nasıl oldun merak ediyorum bende gerçekten seni ben paylaştım gördün mü beni :1:

[

arkadaş araba aldı tatlı getirmiş okula bana ikram edilen baklavayı nasıl geri çevircem :26:

göbek deliğinden alıyor orası göbek oluyor karın neresi bende bilmiyorum kağıttan yazmıştım ben
kalçayı alıyor birde poponun hemen altından alıyor orasıda basen kollar bacaklar falan işte

hoşgeldin aramıza
ceza sistemi yok haftalık liste yayınlıyoruz cuma günleri tartılıyoruz buraya yazıyoruz

geçmiş olsun canım
çocuk hasta olunca insan bişeyden zevk alamıyor eminim seninde nişan güme gitmiştir

Hadi bakalim fark cikar ins, böyle olunca insan daha cok dikkat eder diymi..gögsun hemen aldi bel olmazki bel oyuk olmuyor mu
Neyse bakarsin bugün;)

Günaydın kızlar,

Uyguladığım yoğurt kürü bu...

2. takımdaki arkadaşlar önerdiler bende deniyorum :)

YOĞURT KÜRÜ :
bir kase yoğurt
bir çaykaşığı zencefil
bir çay kaşığı zerdeçal
bir çay kaşığı tarçın
bir çay kaşığı çörekotu
karıştır her öğünden önce muhakkak ye atlama çok güzel kilo verdirtiyor denemelisin

Ben bugun öğleden sonra izinliyim kızlar...

Geçmişe bakamadım işlerim yoğun, ya KK da sıkıntı var yada bizim iş yerindeki nette çok yavaş açılıyor.
Şimdi işlerimi toparlamam lazım,öğleden sonrada misafirim var telden de bakamam.

Yarın görüşürüz...

benimde geçen ay sproda ölçülerim bel 73 karın 90 kalça 106 basen 102 göbek 91 çıkmıştı
bakalım bu ay kaç çıkacak
ayyy kalçaya bak yaa nekadar büyük olduğu nasılda belli

canım ben spora gidiyorum yaa zaten
1 hafta dondurmuştum yarın yine başlıyorum:33::33:

ben bu sabah tartıldım çok azda olsa eksiydim ama pazartesi feci artı çıkmıştım onu attım şükür

kız biz ona ceza vermiyoz o bize yazıyor habire ceza :51:
bizde 2 dilim pasta yediği için ona ceza yazalım
ne yaptırsak pişman olsun yediğine :52::52:

inşallah bakalım
ama şimdiden açım :56:
ben kendi cezamı kendime verdim zaten, akşam 32 dakika 2 mil leslie yaptım, bir de geçen pazartesi miydi yaptım, sabah da 40 dakika yürüdüm:33::33::33:Naber:27::27::27:

SELAM KIZLAR
Nasılsınız ben çok şükür iyim. öğleden sonra misfirim vardı. sonra kızımı parka götürdüm orda 30 dakika yürüdüm.Şimdi eve geldim
Menüm
sabah:omlet,peynir,zeytin,1 dilim ekmek,2 tane ceviz,domates,nane,maydonuz,yeşil çay
ara:bir avuc leblebi,badem karışık
öğle: çorba,salata ,1 dilim ekmek
ara: 1 tane şekersiz türk kahvesi,3 tane gün kurusu kaysı
akşam: balık ,salata,1 dilim tam tahıllı ekmek

kızlar size bir şey soracağım. siz nasıl toplu olarak alıntı yapıp herkeze aynı anda cevap yazıyonuz. Ben bu forum dünyasında yeniyim. nasıl yapacğımı bilmiyorum. bana öğretin lütfennn
güzel menü afiyet olsun.:54:

kader ne haber kuzucum ne yapıyon.
Fadime canım hani sen 3 gün spor yapacktın.spor yapmadın birde 2 dilim pasta :18::18::18:
kızına sağlıklı mutlu ,başarılı yıllar diliyorum.Yeni yaşı ona ve size bol şans getirsin:46::46::46::46:
Yaptım canım geçen gün yaptım, bir de dün yaptım, sabah da 40 dakika yürüdüm, işte 3 gün demiştim yaptım yani:54::54:

Kizlar cumadan cok ümütliyim
Hem gecen hafta cok dikkatli oldigim halde verememistim ama tabi yaa asureler vardi :((((( ne dikkat ne dikkat
Neyse simdi amerikan kalp vakfi diyeti varya 3 gün onu yapiyorum cuma sabah iyi cikicak ins sonuc cizelgem yerinden oyniycak
Adimi altin harflarla yazdiricam bu hafta listeye:41:

Menüm listeye tamamen uygundu..hic kavamak yapmadim

Sabah
1 yumurta,1 dilim ekmek,1 fincan sade kahve

Ara yarim muz

Ögle(ögle ve aksamin yerini degistirdim)
2 sosis, karnibahar ve broccoli haslama

Ara 1 fincan sade kahve, yarim muz

Aksam
Lor ve 3 grissini, vanilyali dondurma

Spor
Jilian 2. level 4. gün:41::41::41:
regl o,dugum icin devaminda birsey yapmiyorum,yapamiyorum..bakalim 2. levelden sonra ölcülerimde nasil bi degisim olucak
Jiliani bitirince Dove men + care in bi programi var bende cok guzel oradan programlar yapip sonuna slim & six pack ekliycem ins
Simdi bu jilianda hepsi var ve gercekten cok yorucu.. Ama sonraki programimi yaptim..bu göbis toparlanicak ins taaaa benim kalcada tüm heybetiyle asaletiyle duruyor masaallah 3 haftadir spor+ diyet bi iner bi söner diymi yok ! Öylece duruyor
Maşallah canım süpersin:nazar::nazar:

:9::9:

fatih de o beyaz olanı beğeniyor ne göstersem boş :26:

e yani bırakıp gitse hakkıdır zaten öyle çıkarsan :9::9:
kız gelinlik seçtin mi sen dikiliyor mu noluyor??

inşallah canım :34:

menün çok güzelmiş canım da o yoğurt karışımı ne :26:
Kız benim eşimin adı da Fatih:27::27:

hayırlı akşamlar , buralarda yeniyim , böyle bir sayfa olduğunu görünce atladım hemen :3: kilom 78,3 dü en son ,boyum 1,68 ve 24 yaşındayım :30: ceza sistemi filen mi var sayfada , gaza gelirim belki :26: belli bir yeme programına başlamadım henüz , yeme krizlerim oluyor ona çaresi olan var mı , öncelikle onu halletmeliyim ....
hoşgeldin canım,
Hergün menü yazmaya çalış, cuma günleri de sabah aç karnına tartılıp kilonu bildiriyorsun, liste yayınlanıyor.
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, sen iyileş de gerisi önemli değil, oğluşuna ve kendine iyi bak canım:54::54:

Günaydın kızlar,

YOĞURT KÜRÜ :
bir kase yoğurt
bir çaykaşığı zencefil
bir çay kaşığı zerdeçal
bir çay kaşığı tarçın
bir çay kaşığı çörekotu
karıştır her öğünden önce muhakkak ye atlama çok güzel kilo verdirtiyor denemelisin
Ben biliyıorum bunu, uyguladığın zaman gerçekten faydası oluyor, özellikle de göbek bölgesine çok faydalı, tavsiye ederim, ama çörekotu yoktu benim yaptığımda.:26:

Geçmişe bakamadım işlerim yoğun, ya KK da sıkıntı var yada bizim iş yerindeki nette çok yavaş açılıyor.
Şimdi işlerimi toparlamam lazım,öğleden sonrada misafirim var telden de bakamam.

Yarın görüşürüz...

geçmiş olsun tatlımmmmm:5::5::5::5::5:
Ins yaptigim 3 günlük diyettten cok ümitliyim..ben eskiden de yapmistim bunu yani yillar yillar önce hic aclikta hissetmiyorsun ..bakalim sonuc nasil olucak..aksam annemlere gidicem ama insyemegimi yiyip gidicem ordada nic birseye elm sürmiycem :(( zamanlama kötü oldu ama 3 gunluk emegimi cöpe atmiycam

Benimde tam tersi yalniz kalinca duzenli yiyorum :))

Ayyyy kiyamam. Cok konuldiysa asurede asure diye canlari cekmistir.. Bi komsuda götürmemis mi?. Ögrenci bunlar verelim diye

Cok gecmis olsun canim
Gecmisi fln bosver .. O yorgunlugun ustune ..hicbir havadis yok,,menulerimizi yazdik okuduk duruk extra bi durum yok :)
Yada ballikaymak gelince sana bi özet gecer..

Ama niye yiyorsun ki simdi ne alaka aaaa aaaaa
canım eşim de diyet yapıyor. o zaman çok düzenli yiyoruz:52:

hoşgeldin aramıza

geçmiş olsun canım
minecim eşim evde olmayınca bekar hayatı yaşıyorum:1::1:hergün bir komşuda ya da arkadaşlarla dışarıda oturuyorumm:23:

Günaydın kızlar,

YOĞURT KÜRÜ :
bir kase yoğurt
bir çaykaşığı zencefil
bir çay kaşığı zerdeçal
bir çay kaşığı tarçın
bir çay kaşığı çörekotu

canım sürekli mi uyguluyorsun bu kürü:26:yoksa detoks gibi mi:26:

Günaydın kızlar,

YOĞURT KÜRÜ :
bir kase yoğurt
bir çaykaşığı zencefil
bir çay kaşığı zerdeçal
bir çay kaşığı tarçın
bir çay kaşığı çörekotu
Ne kadar süre yapicaksin? Sen tecrubelerini paylasirsin..bizde yapariz cokta saglikli bi r gibi görünüyo

Yarın görüşürüz...
Kolay gelsin;)

ben kendi cezamı kendime verdim zaten, akşam 32 dakika 2 mil leslie yaptım, bir de geçen pazartesi miydi yaptım, sabah da 40 dakika yürüdüm:33::33::33:Naber:27::27::27:

güzel menü afiyet olsun.:54:

Yaptım canım geçen gün yaptım, bir de dün yaptım, sabah da 40 dakika yürüdüm, işte 3 gün demiştim yaptım yani:54::54:

Maşallah canım süpersin:nazar::nazar:

hoşgeldin canım,
Hergün menü yazmaya çalış, cuma günleri de sabah aç karnına tartılıp kilonu bildiriyorsun, liste yayınlanıyor.
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin, sen iyileş de gerisi önemli değil, oğluşuna ve kendine iyi bak canım:54::54:

Ben biliyıorum bunu, uyguladığın zaman gerçekten faydası oluyor, özellikle de göbek bölgesine çok faydalı, tavsiye ederim, ama çörekotu yoktu benim yaptığımda.:26:

Heeee aferim bizden kacmazz
Saol canim insaaallah sonucta iyi olurda ..yoksa deliriyor insan

geçmiş olsun tatlımmmmm:5::5::5::5::5:

canım eşim de diyet yapıyor. o zaman çok düzenli yiyoruz:52:

minecim eşim evde olmayınca bekar hayatı yaşıyorum:1::1:hergün bir komşuda ya da arkadaşlarla dışarıda oturuyorumm:23:

Hiiii hemen firsata ceviriyosun yaniii
Cok ayippp

Bir yumurta ve bir ekmekten olusan yemegimi eglenceli kilma cabasi :56:
$image.webp

kızlar arkadaşım bana göbek bandı almış dün akşam onu verdi bende yapıştırdım sabah nrmalde akşammış :53: şimdi sitelerden bakıyorum da kimse memnun değil ünlüler dışında psikolojik midir bilmem ama içten içe sancım var :50:

günaydın kızlar :3:
alıntı yapıp yazdım ama hata geçici olarak servis dışı olmuş site sil baştan yapcam artık :53:
sabah yazdım yazdım okadar
sonra bibaktım bakım varmış :47:
gitti yazdıklarım dedim ama paylaşılmış şüdür :1:
Hadi bakalim fark cikar ins, böyle olunca insan daha cok dikkat eder diymi..gögsun hemen aldi bel olmazki bel oyuk olmuyor mu
Neyse bakarsin bugün;)
orası sırtmıydı yoksa
ama bel diye alıyor sanırım en ince yeri oluyor işte
:33::33::33::33::33::33:
yarın görcez dil uzatmayı
hadi bakalım :32:
ooooh gez bakalım hayatını yaşa şekerim boşver diyeti
:1:
canım sürekli mi uyguluyorsun bu kürü:26:yoksa detoks gibi mi:26:
canım onu her anaöğünden yarım saat önce yiyorsun
bende denedim biara ama yapamadım
okula getirdim unuttuğum oldu
evdede aceleden unutup yemeğe başladığım oldu
falan filan yapamadım
birde bırakınca daha çok göbeklenirsem diye korktum
Bir yumurta ve bir ekmekten olusan yemegimi eglenceli kilma cabasi :56:
Eki Görüntüle 867982
ooooh afiyet olsun
bende sabah yediğimi paylaşayım güzel oldu
kızlar arkadaşım bana göbek bandı almış dün akşam onu verdi bende yapıştırdım sabah nrmalde akşammış :53: şimdi sitelerden bakıyorum da kimse memnun değil ünlüler dışında psikolojik midir bilmem ama içten içe sancım var :50:
bende almıştım biara
ozamanlar 50li kilolardaydım neyime gerekse kemer
şimdi nerde onuda bilmiyorum işe yaramamıştı pek
başka ne zararı olacakki

:16::16::16:

vermemiş galiba onların da canları çekmiş dr.oetker'in hazır aşuresi varmış onu almışlar ama beğenmemişler benden istediler.
ben de olayı biraz abarttım sanırım 4 tencere aşure çıkcak :53: doyasıya yesinler artık :9:

yok canım 4 ay sonra anca bakarım gelinlikcim belli ama nişanlığımı diken kadına yaptırcam onu da herşey istediğim gibi olmuştu çünkü büyük ihtimal yine o olcak :52:

evet ya bu işlerde güvendiğin, bildiğin bi yer olması çok önemli :31:

çok tatlı değil mi amaa :16::16:

bebişim araştırmadan kullanmasaydın :26: bi baktı mı zarar gören olmuş mu acaba :26:

sabah yazdım yazdım okadar
sonra bibaktım bakım varmış :47:
gitti yazdıklarım dedim ama paylaşılmış şüdür :1:

orası sırtmıydı yoksa
ama bel diye alıyor sanırım en ince yeri oluyor işte

:33::33::33::33::33::33:
yarın görcez dil uzatmayı
hadi bakalım :32:

ooooh gez bakalım hayatını yaşa şekerim boşver diyeti
:1:

canım onu her anaöğünden yarım saat önce yiyorsun
bende denedim biara ama yapamadım
okula getirdim unuttuğum oldu
evdede aceleden unutup yemeğe başladığım oldu
falan filan yapamadım
birde bırakınca daha çok göbeklenirsem diye korktum

ooooh afiyet olsun
bende sabah yediğimi paylaşayım güzel oldu

bende almıştım biara
ozamanlar 50li kilolardaydım neyime gerekse kemer
şimdi nerde onuda bilmiyorum işe yaramamıştı pek
başka ne zararı olacakki

kemer değil canım koli bandı gibi bişey hatta resmini paylaşimm
$slimm_fitt_gobek_eritme_bandi_1.webp

sabah kahvaltıya yaptığımı paylaşayım bende
denerseniz çok doyurucu ve lezzetli

$IMG_5876.webp

çavdar ekmeğiyle
beyaz peynir, 2 yaprak roka yarım domates 1 yaprak taze soğan ve 5 zeytinden oluşan tostum:1:

şimdi bişi sorcam
ben bu buğdayları akşamdan bi taşım kaynatıp altını kapattım sabaha kadar durdular
sabah tekrar kaynatmaya koydum 2.5-3 saat daha kaynıcak olarak yazıyor tarifte
buğdaylar ezilcekmiş o zamana kadarmış
1 saat filan oldu ben koyalı
buğdayları ezmek için ben bişey yapmıcam dimi kaynadıkça onlar ezilcek :26:
ilk defa yapıyorum da :31:

Back
X