• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 günlük takip günlüğüm

bende şişim ama ne blim bırak diyo şeytan sıkıldım bugün
yaa dışar atasım var kendimi
daha taşa vurasım var

dışarı at kendini ama yeme. akşam yemeğini yedikten sonra kocanı da kap sinemaya gidin. biz veterinere gitmeyecek olsaydık benimde aklımdaydı. hem avm ye gidersen incecik kızlar görüp aklını başına alırsın.
bak dün başıma ne geldi, canım nasııııılllll karbonhidrat istiyor. markete çay almaya gittim güya ama kurabiyelerin önünde ciğerci kedisi gibi dolanıyorum. abartmıyorum 5 dkk dolandım sonra bi bayan geldi 1 kilo kurabiye aldı(baya kiloluydu) baktım baktım ve hiç bişey almadan çıktım. bende öyle bi iştah var ki, o bi kilo kurabiyeyi kendime engel olmasam 1 günde bitiririm. kendimden,iştahımdan korktum resmen

dışarı at kendini ama yeme. akşam yemeğini yedikten sonra kocanı da kap sinemaya gidin. biz veterinere gitmeyecek olsaydık benimde aklımdaydı. hem avm ye gidersen incecik kızlar görüp aklını başına alırsın.
bak dün başıma ne geldi, canım nasııııılllll karbonhidrat istiyor. markete çay almaya gittim güya ama kurabiyelerin önünde ciğerci kedisi gibi dolanıyorum. abartmıyorum 5 dkk dolandım sonra bi bayan geldi 1 kilo kurabiye aldı(baya kiloluydu) baktım baktım ve hiç bişey almadan çıktım. bende öyle bi iştah var ki, o bi kilo kurabiyeyi kendime engel olmasam 1 günde bitiririm. kendimden,iştahımdan korktum resmen
ya kuzum ben manyak gibiyim sürekli yiyesim var
ama benim kemiklerim çıktı artık
valla yalan değil foto çekinip atayım yarın da gör delimisin dersin
ama 52 olmam lazım
bişey kokusu burnuma gelince azcık yerim hepsini değil tabi ama

ya kuzum ben manyak gibiyim sürekli yiyesim var
ama benim kemiklerim çıktı artık
valla yalan değil foto çekinip atayım yarın da gör delimisin dersin
ama 52 olmam lazım
bişey kokusu burnuma gelince azcık yerim hepsini değil tabi ama

kız boyun kaçtı senin, eğer uzunsan 52 olma! sayıya takılma, görüntü önemli:KK51: mesela benim popo 48 den önce küçülürse bırakırım o kiloda:KK53: çok kemik kemikte olma be güzel durmuyor

kız boyun kaçtı senin, eğer uzunsan 52 olma! sayıya takılma, görüntü önemli:KK51: mesela benim popo 48 den önce küçülürse bırakırım o kiloda:KK53: çok kemik kemikte olma be güzel durmuyor
1,68 canım ama napıyım ben ya

1,68 canım ama napıyım ben ya

canım ben senin yerinde olsam 56-58 arasında tutmaya çalışırım kilomu(hani arasıra kaçamak yapabilip toparlayabilecek kadar pay bırakırım kendime). 52 yakışmaz be:KK20:

canım ben senin yerinde olsam 56-58 arasında tutmaya çalışırım kilomu(hani arasıra kaçamak yapabilip toparlayabilecek kadar pay bırakırım kendime). 52 yakışmaz be:KK20:
ya aynen öyle zaten takılıp kalıyorum 57 de falan inmez aşağı

sen yine 56 ya çek, iki kilo sana kaçamak payı kalsın:KK45:
şu an ölçtüm boyumu pardon canım yalnış ölçümüz
ben 1.61 im yaa çok pis sinir oldum
acayip morelim bozuk ben bu kadar kısa değildim
ondan beğenmiyorum kendimi
sana yalan söylemiş gibi oldum pardon

şu an ölçtüm boyumu pardon canım yalnış ölçümüz
ben 1.61 im yaa çok pis sinir oldum
acayip morelim bozuk ben bu kadar kısa değildim
ondan beğenmiyorum kendimi
sana yalan söylemiş gibi oldum pardon

kızzzz 7 cm nasıl yanlış ölçtünüz:KK57: 52 kilo olmak için beni kandırmıyon dimi:KK70:

kızzzz 7 cm nasıl yanlış ölçtünüz:KK57: 52 kilo olmak için beni kandırmıyon dimi:KK70:
hep kendim ölçünce yalnış ölçüyorum demekki :KK67:
yok kız ne kandrıcam buraki metre yalnış değilse öyleyim akşam evde mezurayla ölçerim ben:KK34:

hep kendim ölçünce yalnış ölçüyorum demekki :KK67:
yok kız ne kandrıcam buraki metre yalnış değilse öyleyim akşam evde mezurayla ölçerim ben:KK34:

bi ölç bakim merak ettim:KK45: eğer 161 se seni de beklerim 50 lere:KK57:

bi ölç bakim merak ettim:KK45: eğer 161 se seni de beklerim 50 lere:KK57:
ayy ben ne salağımm ben ne aptalım
nasıl bilmem yaa boyumu
hep kendimi avutmuşumm offff offfff gelcem 50 lere proteinn allahını yapcam
görcek o 53 ler
bende diyon niye böyleyim fotomu atayımda

ayy ben ne salağımm ben ne aptalım
nasıl bilmem yaa boyumu
hep kendimi avutmuşumm offff offfff gelcem 50 lere proteinn allahını yapcam
görcek o 53 ler
bende diyon niye böyleyim fotomu atayımda

kuzum eğer 161 sen 50 bile kaldırır vücudun, hamilelikten önce 50 ye düş bence:KK51:
bak benimde önümde 5-6 kilo var daha, bırakmayalım:KK20:

gygjh.webp

bu benm halim
bende daha çok asılıyorumcanım beraberiz

kuzum eğer 161 sen 50 bile kaldırır vücudun, hamilelikten önce 50 ye düş bence:KK51:
bak benimde önümde 5-6 kilo var daha, bırakmayalım:KK20:

az biraz simit, az biraz basen gördüm sanki. son halin buysa enaz bi 4 kilo diyorum sana. bende simit göbek kalmadı, sadece basen var

beden ölçüleri yazıyorum sana
bel 68
göbek 80
basen 94

Back
X