• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 günlük takip günlüğüm

totom küçülür anca benm
çünkü kemiklerim çıktı yanlardan canım
pazartesi izin aldım dişe gidicem sağlık ocağına uğrayım boyuma ve kiloma batırcam
kesin biliyim yani

bisiklet alacaktım biraz elimi çabuk tutsam iyi olacak

totom küçülür anca benm
çünkü kemiklerim çıktı yanlardan canım
pazartesi izin aldım dişe gidicem sağlık ocağına uğrayım boyuma ve kiloma batırcam
kesin biliyim yani

bencede canim. ben su 1 lira atilan makinelere conversle cikarak olcmustum, sonra bi.kac yerdede olctum ayni cikti. mezura dogru cikmiyor.
yaaaa ben daha inceyim, yakala beni ;)

bencede canim. ben su 1 lira atilan makinelere conversle cikarak olcmustum, sonra bi.kac yerdede olctum ayni cikti. mezura dogru cikmiyor.
yaaaa ben daha inceyim, yakala beni :KK66:
yaa kıskandırma beni amaaa:mad:
sende foto koyy bende sei görcem
banane banane

kız benim koca izin vermiyo öyle şeylere, face bile yok bizde :)

günaydın kız günlük, çok mutluyum ödemler gitti
29. gün kilo 52,7:rolleyes: bu gerçek kilom galiba, yarına anlarız. yarın tam bir ay oluyor ve ben 54,3 ile bu günlüğü açmıştım, yarın keşke 52,3 çıksa tam 2 kilo vermiş olurum. aralarda kilo alıp onları telafi ile uğraşmasaydım şuanda belki 50 olacaktım:KK51: neyse sağlık olsun :KK45:

şimdi bugünkü menüyü kestiremiyorum o yüzden parça parça yazacağım :KK66:

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 minik portakal(ohhhh emilsin demirler:confused:)

şimdide çay içebilmek için bi saat bekliyorum(bu beni zorlasada demirlerimi feda etmeyeceğim), çayı çok seviyorum yaa. çayla sınanıyorum resmen:KK53:

eveeetttt devamı

ara
2 çay+1 bitki çayı

öğle(işyerindeki yemeği sevmedim:( o yüzden atıştırma şeklinde olacak)
1 kutu süt
1 yulaflı kurabiye(yemek yemeyeceğim için bişey olmaz bence:KK45:)

ara
tabikide sütlü neskafe
2 bardakta çay olur

akşammm?????
bakalım kısmeto_O

günaydın kız günlük, çok mutluyum ödemler gitti
29. gün kilo 52,7:rolleyes: bu gerçek kilom galiba, yarına anlarız. yarın tam bir ay oluyor ve ben 54,3 ile bu günlüğü açmıştım, yarın keşke 52,3 çıksa tam 2 kilo vermiş olurum. aralarda kilo alıp onları telafi ile uğraşmasaydım şuanda belki 50 olacaktım:KK51: neyse sağlık olsun :KK45:

şimdi bugünkü menüyü kestiremiyorum o yüzden parça parça yazacağım :KK66:

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 minik portakal(ohhhh emilsin demirler:confused:)

şimdide çay içebilmek için bi saat bekliyorum(bu beni zorlasada demirlerimi feda etmeyeceğim), çayı çok seviyorum yaa. çayla sınanıyorum resmen:KK53:
tebrik ederim canım:KK15:

Günlüğünü baştan okudum... İnşaal istediğin kiloya düşersin aslında görünürde çok fazla yemiyorsun ama ben diyetisyenim bilgileri ve bnm biraz araştırmalarım vs. ara öğünleri sıvı ile geçiştirip o yüzden bazen kendini durdurmadığını gördüm aynı şey bende de oluyor bazen ... Özellikle akşam yemeğinden öncekia ra öğün bnce çok önemli

Bu arada bende kefir çok kullanırım ve içerim en faydalı sıvı gıda olduğu düşünüyorum sudan sonra:KK45:

tebrik ederim canım:KK15:

teşekkür ederim canımmm:KK15:

Günlüğünü baştan okudum... İnşaal istediğin kiloya düşersin aslında görünürde çok fazla yemiyorsun ama ben diyetisyenim bilgileri ve bnm biraz araştırmalarım vs. ara öğünleri sıvı ile geçiştirip o yüzden bazen kendini durdurmadığını gördüm aynı şey bende de oluyor bazen ... Özellikle akşam yemeğinden öncekia ra öğün bnce çok önemli

ben o ara öğünde genelde 1 bardak süt eklenmiş neskafe içiyorum canım

Bu arada bende kefir çok kullanırım ve içerim en faydalı sıvı gıda olduğu düşünüyorum sudan sonra:KK45:

bende çok seviyorum ekşi ekşi, ne zamandır unutmuştum burda bi arkadaş hatırlattı:rolleyes:

akşam belli olduuuu
mantar sote 1 tb
yoğurt 1 kase

gece
2 ceviz+1 meyve+ yeşilçay(yeni favorim)

kız ben geldim napıyon sen bakim komşu
bodur komşum benm
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
bende yarın net kilomu görcem herhalde
ödemin allahını tuttuk ya
sen attın sıra bende :KK16::KK53:

kız ben geldim napıyon sen bakim komşu
bodur komşum benm
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
bende yarın net kilomu görcem herhalde
ödemin allahını tuttuk ya
sen attın sıra bende :KK16::KK53:

napim sıkıldım eve gitmek istiyorum, dakikaları sayıyorum:confused: hadi bakalım sende atta kurtul

dün akşam ani bi krizle:KK43:
1 küçük bardak kefir
2 bademli kavala kurabiyesi
yarım portakal yedim, işin kötüsü eşim tuhaf tuhaf bakarken utanmadan sıkılmadan yedim. bugün karbonhidrat yok :KK22:

dün akşam ani bi krizle:KK43:
1 küçük bardak kefir
2 bademli kavala kurabiyesi
yarım portakal yedim, işin kötüsü eşim tuhaf tuhaf bakarken utanmadan sıkılmadan yedim. bugün karbonhidrat yok :KK22:
heehehheeee bak sen seni bodur seni kaçamak he :KK67:
bende az patates kız. az pilav lahana slatası yoğurt yedim :KK67:
işin iyi tarafıda canım fazla istemedi mide şişti hemen:KK66:

30. gün kilo:52,4:KK9: sonunda kaçamaksız kiloma döndüm. bugün tam bir ay oldu. 54,3 ten 52,4 e düşmüşüm. ben 2 kilo sayıyor ve kendimi tebrik ediyor yanaklarımdan mıncırıp öpüyorum:KK60:

sabah
1 bardak kefir
ara yok
öğle
ızgara köfte var, 3 tane yerim
bolll salata

ara
sütlü neskafe

akşam bilinmezde:110:

heehehheeee bak sen seni bodur seni kaçamak he :KK67:
bende az patates kız. az pilav lahana slatası yoğurt yedim :KK67:
işin iyi tarafıda canım fazla istemedi mide şişti hemen:KK66:
lahana şişirmiştir bebişim, ne vuruyon be kafama:KK11:

30. gün kilo:52,4:KK9: sonunda kaçamaksız kiloma döndüm. bugün tam bir ay oldu. 54,3 ten 52,4 e düşmüşüm. ben 2 kilo sayıyor ve kendimi tebrik ediyor yanaklarımdan mıncırıp öpüyorum:KK60:

sabah
1 bardak kefir
ara yok
öğle
ızgara köfte var, 3 tane yerim
bolll salata

ara
sütlü neskafe

akşam bilinmezde:110:
bende yakalıycam seni kaçamassın benden:KK62:
tebrik ederim kuzum

Back