- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
iyi bişey akşam yemeğin yanına hemen havuç salatası yapcam oda iyi geliyorlahana şişirmiştir bebişim, ne vuruyon be kafama![]()
böyle böyle az yemiş olcam akşamları
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi bişey akşam yemeğin yanına hemen havuç salatası yapcam oda iyi geliyorlahana şişirmiştir bebişim, ne vuruyon be kafama![]()
aslında boy-kilo arasındaki farklarımız aynı kuzucum, aynı sayılırızbende yakalıycam seni kaçamassın benden
tebrik ederim kuzum
ay bende çok zayıf olmıycam yaa sen le aynı olucazben 47-48 e düşünce bırakırım senin kadar zayıf olmucam ben![]()
canım ben boyumdan 11 cm aşağısına düşeceğim (1,58 -47)ay bende çok zayıf olmıycam yaa sen le aynı olucaz
benim boyum uzun topidiğim ya ben
bodurcuğum![]()
valla söyleyince bi garip geldi bende pek vereceğimi sanmıyorum amacanım ben boyumdan 11 cm aşağısına düşeceğim (1,58 -47)
sen 52 istiosun seninki 14 cm oluoooooo, ben o kadar veremem![]()
2 tane yulaflı kurabiye yedim, bunu yemezsem biliyorum ki gece yiyeceğim. canım çok istiyor ıvır zıvır besinleri yaaaa30. gün kilo:52,4sonunda kaçamaksız kiloma döndüm. bugün tam bir ay oldu. 54,3 ten 52,4 e düşmüşüm. ben 2 kilo sayıyor ve kendimi tebrik ediyor yanaklarımdan mıncırıp öpüyorum
sabah
1 bardak kefir
ara yok
öğle
ızgara köfte var, 3 tane yerim
bolll salata
ara
sütlü neskafe
akşam bilinmezde![]()
HEHEHE yapma kuzucum pişmanlık yok2 tane yulaflı kurabiye yedim, bunu yemezsem biliyorum ki gece yiyeceğim. canım çok istiyor ıvır zıvır besinleri yaaaa
bugün iradem zayıf
HEHEHE yapma kuzucum pişmanlık yok
olunca karın ağğrısından duramassın
benimde öğle yemeğim tavuk az patates kızarması
mor lahana ve havuç salataı
Bende kaçmaz kendi günlüğümdede yeterim burda da yeterimya yedim gitti zaten, işin kötüsü dişimin kovuğuna gitmedi. daha çok istiom, hemen bişey kaçırınca gör emi![]()
kaçamak hergün yapıyon demek oluyor bukız zaten ayda 2 anca gidio benimki bu gidişle 3 ayı bulacak![]()
kaçamak hergün yapıyon demek oluyor bu
yok sana abur cubur git yüz kere zıpla bakıyım![]()
eminim yedikçe yiyesi geliyor insanın onu için ben diyetteyim demeyapıyom ya ne sandın, bi de tatlı geliyo ki doyamıyom![]()
eminim yedikçe yiyesi geliyor insanın onu için ben diyetteyim deme
kız arkadaş en sevdiğim çikiletadan almış 1 kare yedim sütlü neskafenin yanında, bi de dalga geçti dişinin neresine sıkıştı minicik aldın diye![]()
ay kiloma dikkat etmem lazım şikerim deseydin
![]()
bide yiyip yiyip neresine gittiği belli olmuyan tiplere ayar oluyorumsen kolay kolay kilo almıyosun herhalde dedim, yoooo alıyorum diyo bide. bana yeterde artar bu dedim