• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 günlük takip günlüğüm

yok canım 2 küçükte
kendi eski zamandaki hayat zorluğumu
yaşadığım o hayatı hatırladım yazdım bdv var
paylaştım kimseyle paylaşamadım başka

anladım canım, zor zamanlar(hayat koşulları çok ağır). umarım onların geleceği de bizim geleceğimiz gibi olur

bazen burdaki olaylardan etkileniyorum
ama o kadar kötü değil
sadece burada olan olayları bana
ve eşime benim şükür sebebim oluyor
ne insanlar görüyoruz dertlerini dert ediniyorum
ama dua ediyorum onlar için
gitme güzel bi yer burası

benim yüreğim kaldırmıyor ya, okuyamıyorum bile. sürekli depresif oluyorum bdvyi okursam. burası çok zamanımı alıyor bu aralar. bakalım takılabildiğim kadar takılırım artık :)

anladım canım, zor zamanlar(hayat koşulları çok ağır). umarım onların geleceği de bizim geleceğimiz gibi olur
umarım olur canım çok güzel bi hayatları olur
allah çok çok verir hayatlarını hayırlı eyler
kötülerden korur inşaallah rabbim

dünün düzeltilmiş menüsü, bu aralar diyet konusunda hiç sözümde duramıyorum:cry:
50. gün kilo:53 :KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:
yalnız feci ödemim var, yüzüklerim bol gelirken şuanda sıkıyor(özel dönem yaklaşıyor, bi de baharatlı zeytinle arayı bozmam lazım sanırım:KK67::KK67::KK67::KK67::KK67::KK67:)

bugün meyve ve yoğurt günü yapacağım

sabah
yarım greyfurt

ara
bitki çayları
1 adet ceviz

öğle
9 minik köfte(sulu köftenin içindekiler gibi)
1 dilim beyaz ekmek

ara
bitki çayları

akşam
2 dilim ekmek arası
1 hamburger köftesi
soğan+domates+1 tatlı kaşığı mayonez ve ketçap

gece
bitki çayı+1 ceviz+1 limon lifli kepekli bisküvi
yarım armut+1 kase patlamış mısır

51. gün kilo:52,7(bu bir hafta dikkat edeceğim fakat diyet yok, bu hafta hormonların etkisindeyim. herşeyden yiyeceğim ama az yemeye özen göstererek). dikkat bu bi hafta günlüğüm tatlı,çikolata,bisküvi içerebilir:KK70:

sabah 06:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
5 minik yeşil zeytin
2 dilim beyaz ekmek
2 minik domates

ara 09:30
çay+1 ceviz

öğle
2 tane limonlu kepekli bisküvi
1 bardak süt

ara
sütlü neskafe+1 ceviz

akşam
somon ızgara
yeşil salata

gece atıştırmamayı deneyeceğim, bakalım başarabilirsem

:KK35:kızzz ne ediyon sen bakım böylee

kilo almamaya çalışıyorum. bu hafta 52,5 civarında korumaya çalışıcam, kıstıkça daha beter oluyor
aynen bende öyle yapıcam
çok bunaldım öylee sıktıkça daha da deliriyorum anlmadım gitti
akşamda tecila çaktım:KK35:

aynen bende öyle yapıcam
çok bunaldım öylee sıktıkça daha da deliriyorum anlmadım gitti
akşamda tecila çaktım:KK35:
oooohhhh afiyet olsun kuzum, bizimde yarın yıl dönümümüz şarap içmeyi planlıyorum ;)

biz burdayız canım, bu tanışma yıl dönümü. evlenme yıldönümünde bende bi yerlere kaçmak istiyorum(haziranda)

biz burdayız canım, bu tanışma yıl dönümü. evlenme yıldönümünde bende bi yerlere kaçmak istiyorum(haziranda)
tanışma yıldönümümüzü bizde evde kutlarız
hatta dalga geçer biz herşeyi kutluyoruz dieye :KK67:

tanışma yıldönümümüzü bizde evde kutlarız
hatta dalga geçer biz herşeyi kutluyoruz dieye :KK67:
aman benimki de dalga geçiyor ama ben herkese özel günleri kutlamıyorum ki(sevgililer günü,yılbaşı evde başbaşa oluruz ekstra sadece içkimiz ve çerezimiz olur(hediye almayız,istemem de zaten)), bu kadarcık da olsun yani

aman benimki de dalga geçiyor ama ben herkese özel günleri kutlamıyorum ki(sevgililer günü,yılbaşı evde başbaşa oluruz ekstra sadece içkimiz ve çerezimiz olur(hediye almayız,istemem de zaten)), bu kadarcık da olsun yani
bende kutlamam canım hediye olayı yok
sadece başbaşa oturalım evde o yeter bana

şimdi 1 saat yürüyüş yaptım geldim.
menüye ekstra 1 bardak ayran ekledim, arkadaş ikram etti bende kırmadım :)

bugün çok yoğunnn:cry: sütümü bile bitirtmediler, daha yeni yarım kalmış sütümle bir bisküvimi yiyebiliyorum. bu kadar yoğun çalışmak istemiyorum ben yaaaaa:KK31:

bugün çok yoğunnn:cry: sütümü bile bitirtmediler, daha yeni yarım kalmış sütümle bir bisküvimi yiyebiliyorum. bu kadar yoğun çalışmak istemiyorum ben yaaaaa:KK31:
bende sözde yoğunum bebeğim hiç bişy yapmıyoruym ya

yarım saat sonra iş yerinden, freedooooommmm diye bağırarak kaçıcam mel gibson gibi
MelGibson-Vatansever.hmedium.jpg

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X