- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
kızzz kafam ağrıyo çalışmaktan, poffffbende sözde yoğunum bebeğim hiç bişy yapmıyoruym ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzz kafam ağrıyo çalışmaktan, poffffbende sözde yoğunum bebeğim hiç bişy yapmıyoruym ya
kızzz kafam ağrıyo çalışmaktan, poffff![]()
yarım saat sonra iş yerinden, freedooooommmm diye bağırarak kaçıcam mel gibson gibi
![]()
![]()
kızz bağır yanıma gel ben de kaçarım sonra yemek yerizkızzz kafam ağrıyo çalışmaktan, poffff![]()
bu mesajı haftasonu göreydim iyiydikızz bağır yanıma gel ben de kaçarım sonra yemek yeriz Eki Görüntüle 1479880
bende gaz sancısı var serum yiyince kendime geldimbu mesajı haftasonu göreydim iyiydineler yedim neler
duble ++++ lardayım
çok geçmiş olsun canım, metsil çiğneme tableti var acillik olmadan ondan iki tane çiğne bi daha ki seferebende gaz sancısı var serum yiyince kendime geldim
ama![]()
ağlamaktan helal oldum canımçok geçmiş olsun canım, metsil çiğneme tableti var acillik olmadan ondan iki tane çiğne bi daha ki sefere
bende de olduğu zaman çıldırtıyor
ayrılmam bebeğim nere gidiyon bırakıp benikız günlük son 17 günümüz kalmış
burdan 51 küsürlerde ayrılıcam kararlıyım artık geri sayım yapıyorum![]()
yok kuzum amacım bu günlüğü 50 ile kapatıp, son 3-2-1 diye kalıcı bi günlük açmaktıayrılmam bebeğim nere gidiyon bırakıp beni
olsun kuzum ya çok kilolu değiliz kiyok kuzum amacım bu günlüğü 50 ile kapatıp, son 3-2-1 diye kalıcı bi günlük açmaktı
ama ben bu günlüğü 50 ile kapatamayacağım galiba![]()
ama bazen aynaya baktıgımda bende bana göre zayıf değilimkız ne bileyim sabah bile bile tartıldım, sinirim zıpladı. sen benden daha zayıfsın bi kerem![]()
kızzz 1 hafta daha böyle gider bence bizdegünlükcüm bugün 54. gün kilo:53,3(dün o kadar yememe rağmen çok iyi geldi bu sonuç)
sabah
1,5 dilim ekmek
1 dilim peynir
ara
şekersiz çay+kahve
öğle
1 tabak taze fasulye
2 kaşık yoğurt
50 g kırmızı et(haşlama)
ara
şekersiz çay+kahve
akşam
1 kepçe tavuk çorba
2 kaşık salçalı makarna
2 kaşık bulgurlu kıymalı ıspanak
4 kaşık yoğurt
bununla durmaya çalışacağım![]()
evet ya resmen tutamıyorum kendimi. bi tane yiyim başka yemicem diyorum, yok olmuyorkızzz 1 hafta daha böyle gider bence bizde
kesinlikle hava duygu değişimine sokuyor bizi
1 1,5 Hafta sonra normale dönücez benceevet ya resmen tutamıyorum kendimi. bi tane yiyim başka yemicem diyorum, yok olmuyor![]()
kız o kadar beklersem kilo alırım ben1 1,5 Hafta sonra normale dönücez bence
Kız normall beslenmee saldırmama durumuna anca o zaman dedimkız o kadar beklersem kilo alırım ben
bu hafta cumaya kadar 52,5 a geri dönmem lazım(adet şişliğini atınca), tabi kilo almadıysam.
adet bittikten sonraki hafta iyi kilo veriyorum ben. ayın 17-18 inde 51 i ucundanda olsa görmek istiyorum artık![]()