ekmeksiz yediğin sürece istersen 1 kilo ye...sıkıntı değil şekerim..Canim ben bu iis cozdum gercekten 6 den yada 6 ten sonra hicbise yemiceksin acliktan karnin guruldasa bile dun ole yaptim sabah 69bla uyandim ama bugun hamsi yedime cok pismanim esim almis ayip olmasin diye yedim cok tok hissediyorum
Yok canim ya pismanim karnim duz degil kilom 71 kusurle yatiyorum sabah da 70 kisurle uyanicam biliyorum ne olursa olsun aksam yemegini de az yemek lazim galiba ekmek olmasa bileekmeksiz yediğin sürece istersen 1 kilo ye...sıkıntı değil şekerim..
Hosgeldin canim katilabilirsin tabiki biz gaz icin burdayiz:)))diyetin nasil neler yiyorsun yada yemiyorsun anlat bakalimArkadaşlar bende katilabilirmiyim ķk yeni üye oldum diyet yapıyorum ama bu ara benimde gaza ihtiyacım var 35 yaşındayım evliyim 3 çocuk annesiyim 165 boy kilo 73 6
Canim gobegim inceldi benim farkediyorum ama gobegim inceldikce belim kalinlasto belim daha bi buyuk geliyo gozume bel derken yan beller acaba gobek gittigi icin yan beller hortladimi yani meydana daha cok ciktiYatmadan once biraz spor yap istersen burda okumistum bende gobegimi icime vekiyorum gunde 100 kere hem sindirime yardim ediyo hemde sikilastiriyo sanirim yazan bayan 120 cm den 80di sanirim oralara inmis 25 er yapiyorum
Kilolar bi gunde alinmiyoki 1 gunde verilsin zamanla yanlar onler heryer ins gidecekCanim gobegim inceldi benim farkediyorum ama gobegim inceldikce belim kalinlasto belim daha bi buyuk geliyo gozume bel derken yan beller acaba gobek gittigi icin yan beller hortladimi yani meydana daha cok cikti
Hosgeldiniz arkadasim birljkte guzel kilolara insArkadaşlar bende katilabilirmiyim ķk yeni üye oldum diyet yapıyorum ama bu ara benimde gaza ihtiyacım var 35 yaşındayım evliyim 3 çocuk annesiyim 165 boy kilo 73 6
Hosgeldin canim katilabilirsin tabiki biz gaz icin burdayiz:)))diyetin nasil neler yiyorsun yada yemiyorsun anlat bakalim
Hosgeldin canim katilabilirsin tabiki biz gaz icin burdayiz:)))diyetin member: 708583"]
Benim kiz daha uyumadi canim onu bekliyom yoksa coktaan yatacamda
Ayran kilo yaparmi ya azcik icsem
Hosgeldin.. bende yeniyimArkadaşlar bende katilabilirmiyim ķk yeni üye oldum diyet yapıyorum ama bu ara benimde gaza ihtiyacım var 35 yaşındayım evliyim 3 çocuk annesiyim 165 boy kilo 73 6
sagol canim tşk sen neler yapıyosun dıyetle ilgili[/QUOTE][Q"]Hosgeldiniz arkadasim birljkte guzel kilolara ins
Afiyet olsun kahveler :)Sabah çeyrek beyazekmekli) kasarli tost oglen patlıcan kabak biber haşlayıp süzme yoğurtla sos yaptım bir tabak Aksam karniyarik bulgur pilavi var ara öğünde elma yedim sabah ogleden sonra eşimle sütlü türk kahvesi ictim
Hamsi tava olarak değil de buğulama şeklin de yersen sıkıntı değil bence. Ben daha önce diyet yaparken yiyordum buğulama ve tok tutuyordu uzun süreli ve faydasını görüyordum..:) bu arada bugün goji berry denilen meyveden de aldım.. Kuzenimin tavsiyesi üzerine deneyeceğim.. Faydasını görürsem yazarım burayaYok canim ya pismanim karnim duz degil kilom 71 kusurle yatiyorum sabah da 70 kisurle uyanicam biliyorum ne olursa olsun aksam yemegini de az yemek lazim galiba ekmek olmasa bile
O neye yariyor kiHamsi tava olarak değil de buğulama şeklin de yersen sıkıntı değil bence. Ben daha önce diyet yaparken yiyordum buğulama ve tok tutuyordu uzun süreli ve faydasını görüyordum..:) bu arada bugün goji berry denilen meyveden de aldım.. Kuzenimin tavsiyesi üzerine deneyeceğim.. Faydasını görürsem yazarım buraya
yemeklerden 30 dk önce 10-15 adet yersen iştahı azaltıyormuş..bol su içmek gerekiyor ayrıca..O neye yariyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?