70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Canim ben bu iis cozdum gercekten 6 den yada 6 ten sonra hicbise yemiceksin acliktan karnin guruldasa bile dun ole yaptim sabah 69bla uyandim ama bugun hamsi yedime cok pismanim esim almis ayip olmasin diye yedim cok tok hissediyorum
ekmeksiz yediğin sürece istersen 1 kilo ye...sıkıntı değil şekerim..

Arkadaşlar bende katilabilirmiyim ķk yeni üye oldum diyet yapıyorum ama bu ara benimde gaza ihtiyacım var 35 yaşındayım evliyim 3 çocuk annesiyim 165 boy kilo 73 6
Hosgeldin canim katilabilirsin tabiki biz gaz icin burdayiz:)))diyetin nasil neler yiyorsun yada yemiyorsun anlat bakalim

Yatmadan once biraz spor yap istersen burda okumistum bende gobegimi icime vekiyorum gunde 100 kere hem sindirime yardim ediyo hemde sikilastiriyo sanirim yazan bayan 120 cm den 80di sanirim oralara inmis 25 er yapiyorum
Canim gobegim inceldi benim farkediyorum ama gobegim inceldikce belim kalinlasto belim daha bi buyuk geliyo gozume bel derken yan beller acaba gobek gittigi icin yan beller hortladimi yani meydana daha cok cikti

Canim gobegim inceldi benim farkediyorum ama gobegim inceldikce belim kalinlasto belim daha bi buyuk geliyo gozume bel derken yan beller acaba gobek gittigi icin yan beller hortladimi yani meydana daha cok cikti
Kilolar bi gunde alinmiyoki 1 gunde verilsin zamanla yanlar onler heryer ins gidecek

Teşekkür ederim canım mesaj alıntı yapamadım 84 ten indim 73lere ama şimdi yapamıyorum beraber destekleyerek birbirimizi zayıflayalim Elseven canım yoğurt grubu gece hem tok tutuyor hem yağ yakiyor

[Q"]Hosgeldiniz arkadasim birljkte guzel kilolara ins[/QUOTE]sagol canim tşk sen neler yapıyosun dıyetle ilgili

Gec bir gunaydin
Dun yazmadigimi harirladim h3nuz alisamadim sanirim
Kahvaltida tost yagsiz ince kasarli,a sekerli cay

Aksamustu de bulgur pilavi ve yogurt yiyip kahveyle kapattim

Bugunde yarim dilim ekmek ,bi parca peynir ve az sekerli cayla yaptim kahvaltimi
Tartilmak icin acele ettim ama adet olmama ragmen sonuc cok hosuma giitti

Arkadaşlar bende katilabilirmiyim ķk yeni üye oldum diyet yapıyorum ama bu ara benimde gaza ihtiyacım var 35 yaşındayım evliyim 3 çocuk annesiyim 165 boy kilo 73 6
Hosgeldin.. bende yeniyim

[Q"]Hosgeldiniz arkadasim birljkte guzel kilolara ins
sagol canim tşk sen neler yapıyosun dıyetle ilgili[/QUOTE]
Ben diyetisyene gitmistim gunluk 1500 cal yazmisti ona gore ayatlamaya calisiyorum kacamaklarla degisiklik yaparak yavas yavas zayifliyorum mesela sutlac yiyeceksem ogun 2 dilim ekmek 2 meyve 1 porsiyon sut hakkimi yemiyorum spor olarakta vaktim olunca 1mil leslie yapiyorim
:) 2 ayi gecti 78.8 du sanirim simdi 70.9

Sabah vaktim yoktu yarim muz bir cay bardagi sut ictim
Oglen
Cok az corba
4 kasik bulgur pilavi
2 kasik koz patlican
2 kurabjye
Asurenin sadece tadina baktim

Cokmu yedim ya

Sabah çeyrek beyazekmekli) kasarli tost oglen patlıcan kabak biber haşlayıp süzme yoğurtla sos yaptım bir tabak Aksam karniyarik bulgur pilavi var ara öğünde elma yedim sabah ogleden sonra eşimle sütlü türk kahvesi ictim

Afiyet olsun kahveler :)
Ben beyaz et kmek tuketmiyorum cok zorda kalirsam esmer ekmek psikolojik olarak sen diyettesin duye uyariyor bence ve seker kullanmiyarum cayda kahveyi sekerli iciyorum o yuzden arada tuketiyorum :)

Kahveyi şekersiz içiyorum canım f tm K3 sabah mecbur kaldım beyaz ekmeğe komşu geldi çayın yanında 1 dilim peynirli börek yedim yemek yemiyor um (aksamyemegi) günü böyle kapatmayı planliyorum

Yok canim ya pismanim karnim duz degil kilom 71 kusurle yatiyorum sabah da 70 kisurle uyanicam biliyorum ne olursa olsun aksam yemegini de az yemek lazim galiba ekmek olmasa bile
Hamsi tava olarak değil de buğulama şeklin de yersen sıkıntı değil bence. Ben daha önce diyet yaparken yiyordum buğulama ve tok tutuyordu uzun süreli ve faydasını görüyordum..:) bu arada bugün goji berry denilen meyveden de aldım.. Kuzenimin tavsiyesi üzerine deneyeceğim.. Faydasını görürsem yazarım buraya

O neye yariyor ki

O neye yariyor ki
yemeklerden 30 dk önce 10-15 adet yersen iştahı azaltıyormuş..bol su içmek gerekiyor ayrıca..
bunun yanında bir sürü faydası var...çok güçlü bir antioksidan...daha bir çok faydası var..saymakla bitiremem burda..
ayrıca enerji veriyor..bende son zamanlarda çok halsizlik felan da vardı...bunlara da iyi geliyormuş..dur ben şöyle bi atayım..
  • Dünya daki en yüksek antioksidan yiyeceklerinden biridir. Antioxidant carotenoidsin tam bir tayfını içerir.
  • Ömür uzunluğunu artırmak için ve kuvvet verici olarak kullanılır.
  • 19 farklı amino asit içerir (Arı poleninden altı kere daha yüksek). Methionine, Leucine, Isoleucine, Lysine, Phenylalanine, Threonine , Tryptophan, Valine ...
  • 21 iz minerallerini içerir. Çinko, kalsiyum, germanyum, selenyum, fosfor ...
  • İçeriğindeki Germanyum kansere karşı koruyucu bir iz mineralidir. Nadiren, yiyeceklerde bulunur.
  • % 13 protein içerir, kepekli buğdaydan daha yüksektir.
  • Portakaldan yüzlerce kat C vitamini içerir.
  • B vitaminlerini içerir, yiyeceği enerjiye döndürmek için zorunlu.
  • %8 Vitamin E içerir. (Çok nadiren meyvelerde bulunur, sadece tahıl ve tohumlarda)
  • Beta Sitosterol'a içerir, anti-alevlendirici bir ajandır. Kolesterolü düşürür.
  • Cinsel iktidarsızlık ve büyüme hormonlarına iyi gelir.
  • Hormonların ve beyin ve sinir sisteminin düzgün iş görmesi için vücudun üretimi için gerektirilen gerekli yağlı asitleri içerir.
  • Kalp ve kan basıncına faydası olan maddeler içerir.
  • Solavetivone içerir. Bu madde güçlü bir anti fungal ve anti-bakteriyeldir.
  • Physalin içerir. Löseminin bütün büyük tiplerine karşı aktif olan doğal bir bileşiktir.
  • Tümörlere karşı deney farelerinde doğal katil hücre faaliyetini arttırdığı görülmüştür. Geniş tayfla anti-kanser ilacıdır.
  • Karaciğer tarafından kolin'i üretmek için kullanılan Betain içerir, sakinleştirici, hafızayı arttıran, kas büyümesini terfi ettiren ve yağlı karaciğer hastalığına karşı koruyan bir bileşiktir.
  • Betain ayrıca, vücudun enerji tepkilerinde kullandığı metil gruplarını sağlar ve homosistein düzeylerini azaltmaya yardım edebilir.
  • DNA'yı korur.
  • Havuçtan daha iyi bir beta karoten kaynağıdır.
  • Zeaxanthin içerir. Göz retinasında bulunan iki karotenoidden biridir. Göz sağlığı için çok yararlıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…