Bi donem banada oldu. Nekadar az yedemde kilo aliyodum. Sonra diyeti biraktim hatta bi donem tost,pizzaya yuklendim sonuc ne mi oldu kilo verdim. Demekki vucudu sasirtmak gerekiyor. Korumaya geciyor demekki. Buladar sıkıntı yapma oluruma birak bi donemHayatım da herşey berbat gidiyor bu ara nedense...üstüne birde kilo alımını durduramıyorm...morali bozuldukça yemeğe sarılan biri de değilim aslında...Anlamadım gitti...az yemeye çalıştıkça sanki yine kilon almaya devam ediyorum...anlamadım gitti arkadaş yaaa...açlıktan ölerek günde 2-3 saat deli gibi spor yapmalıyım sanırım...
Canim anlaşılan makarnaya tahammülü yok ben kalmasın diye sadece eşim ve kızım için yapıyorum az sende kendini Şartlandırma esin ve çocuğun için az yaparsan sanada yiyecek makarna kalmazİcine dogdu heralde benim bisey yiyecegim ve ben yine bir tabak makarna yedim az once inanamiyorum hala ama busefer kendine kizmiyorum nedense cunku boslukdayim buaralar gezme yok tozma yok arkadas yok ozel hayat yok yurus bile yok eve kapatilmis bir asci gibi hissediyorum kendimi zaten iki gundur falan diyette degilim galiba bu sekilde diyet olmaz
Canim bize suan yemekler yasak ya ondan bi bosluga dusuyoruz cok zor zayiflayanlardaniz galibaHayatım da herşey berbat gidiyor bu ara nedense...üstüne birde kilo alımını durduramıyorm...morali bozuldukça yemeğe sarılan biri de değilim aslında...Anlamadım gitti...az yemeye çalıştıkça sanki yine kilon almaya devam ediyorum...anlamadım gitti arkadaş yaaa...açlıktan ölerek günde 2-3 saat deli gibi spor yapmalıyım sanırım...
Canim guzel yemissin bugun azZyani:)Aksam az çorba
1d ekmek
Yarım tabak taze fasulye
2 tane salatalık turşusu
Omur boyu diyet diye birşey yok sağlıklı yaşamak var
Herseyi yiyeceğim ama saati ve miktarı önemli akşam canım isterse engel olup yemeyecegim arada kacamak olur tabide hergun olursa olm az ki
Canim ayni kilodayiz hedef 55 super ama dahab70 lerden kurtulamadik 55 cok uzak gelio ya 6 lilara bi insek en azindan tika pasa tokken bile 69 falan gelsem ya simdilikKizlar selam. 71.9 kgyum, 69.9'a inene kadar katilmak isterim araniza :) hedef 55, daha cok yolum var ama 6li rakamlara inince motivasyonum artacak. Bir an once 70lerden kurtulmak istiyorum :)
Canim spora yazildiysan cok sanslisin hadi bakalim biranonce 6 lilari gormek dilehiyle insallah hosgeldin aramizamerhaba arkadaslar ben de 6li ralamlar gormk istiyorm boyum 170 kilo 76 hedefim en azindan aralik sonuna kdar 69u gorebilmek nihai hedef 61-63 arasi. 2 hfta once karar verdm kilolardan kurtulmaya spor salonuna basladim aksm 5ten snra hcbirsey yemiyorm en az 2litre su 79.5la baslamistim hedefe dogru adim adim sizlerle ilerlemek istiyorum.
Canim diyetsiyenle cok iyi vermissin 55 buyuk basari lutfen diyet listeni paylasirmisin doktorun sana verdigi bende gitmek istiyorum.diyeyosyene ama korkuyorum onlisteye uyanamaktankilom 66 boyum 164 pazartesi gününden beri diyetteyim . daha öncede diyetisyen yardımızya 63ten 55e düşmüştüm ama hepsini geri aldım öğrenci evi olduğu için neredeyse hergün makarna ve fastfood yiyorduk ama artık yemek pişirmeye gayret ediyorum . motivasyonunuzu bozmayın her yiyeceğiniz şeyin başına oturduğunuzda ileriyi düşünün giymek istediğiniz kıyafetleri sağlığınızı eğer bunu kendiniz için gerçekten istemezseniz hiçbirşey olmuyor çünkü 2 gün sonra diyeti bozuyorsunuz ayrıca mücver , baklava , dolma , hamvi tava yemenizde hiçbir sıkıntı yok 5 tane mücver yemeyinde 2 tane yiyin gibi porsiyonlarınızı küçültün siz büyük ihtimalle bu yemek bana yasak diye düşündüğünüz için kendinizi tutamıyorsunuz HEPİMİZE SAĞLIKLI GÜNLEEER HEPBİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Sinitsel ne canimSlm,
Aksam menum yok cunku esimi bekledim gecikince ayakustu 1 sinitzel yedim okadar. Aclikta hissetmiyorum diye devam etmedim. 2 gundur iyi gidiyorum islh boyle devam eder istahim
Yettim elseven yeme sakinSaat 2230
Bikac yudum cay biraz yagsiz tuzsuz patlamis misir az ama oldukca
Lutfen sabah olsun bisey yeniyim lutfen
İste bu saatler benin en buyuk sinavim
Canim sen iyi gidiyon valla masallah oglenden beri acsinBugun oglen keskek yedim diye aksam yemegi yemedim bak yazik degilmi bana kaziniyo midem yemicem kahve icecegim simdi
Misiri yedim bacim biraz zor yettin:ddYettim elseven yeme sakin
Yok yemedim cay ictim sadece. Cocuklara bugun gozleme ve misir patlattim ama yemedimSinitsel ne canim
Hadi bkalim ins yemessin bende suan cayin yanina yagsiz tuzsuz misir patlatsammi die dusunuyorum
Benimde en tehlikeli saatlerimdir 10 -01 arasiSaat 23.40 en tehlikeli saatleri atlattim uykum gelio ve yeme istegim.azaldi hadibakalim insallah
Valla aferin ama ben suan cok.kotuyim acliktan midem bulaniyo ve kafami kaldiramiyorum HLsizliktenBenimde en tehlikeli saatlerimdir 10 -01 arasiaferin bize ozaman
Bak cnm ac durmuyoruzki sadece tercih ediyoruz oglen okulda keskek vardi koca bi tabak yedim eee hersey var zaten icinde ama kaloriside var yani bende ne yaptim aksam yemegi yemedim telafi olsun diyeCanim sen iyi gidiyon valla masallah oglenden beri acsin
Of of nolicak omur boyu bole acmi durcaz
Sut icebiliyosan tarcin ekleyip ic. Sekerin dustu muhtemelValla aferin ama ben suan cok.kotuyim acliktan midem bulaniyo ve kafami kaldiramiyorum HLsizlikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?