70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Tesekkur ederiz canim:)

Bugun yediklerim sabah ceyrek ekmek tost ara da tarcinli turk kahvesi aksam 5 te 1vtabak nohut ,yagsiz salata ekmek hic yok ve saat 21.30 hic bise yemedim yemicem insallah

Kac canim sonuc bende sabah 69 .7 ama yemekyen sonra 72 kusur of anlamadim

Canim dunden beri hamsinin toklunu yasiyorum cok tok tutan bisey gercekten etkisi cok uzun

Bekliyoruz canim ben her dk tartildigim icin hic merak konum degil
aç karına wc den sonra sabah ki kilom tam 70.5... hedefimi önce 65 olarak belirlemeyi düşünüyorum...direk 15 kilo dersem gözüm de büyür.. ilk hedef 65..
Sabah aç karına goji berry yedim 20 adet kadar..üstüne 1 büyük bardak su...sonra kahvaltı yaptım ama abartmadan..ekmek yedim ama 2 dilim.. her neyseee.....gün içinde karışık bitki çayımı içerim ve fırsat bulursam 1 saat kadar yürümek istiyoruym...
Aaayyyyyyy sanırım ben konsantre oldum yaaa...

Bende bu sabah sc karnina 69.5 valla baya notive oldum aksam yemeginde bir tabak corba 1 _2 kasik cacik ekmek hic yok diymadan kalktim baska turlu olmuyo cubku

Ekmegi mi tartiyorum 50gr peynir 25gr diyetisyen haftada 2 yada 3 yumurta demisti onun için her gün yemiyor um zeytin hiç yok listemde mesela ben yeşil zeytin çok seviyorum dayanamadım

kahvaltım 2 zeytin ve 2 lokma sucuklu yumurta yedim (eşimin tabanından bu ara tartılamiyorum baskül bozuldu yeni aldım oda bozuldu servise verdim bugünlerde gelince paylasirim

sabahki ara ö günüm sonra kocamla avm gezdim ama boğazimi tuttum evde Gecikmiş yemeğimi yedim birazdan çay yatmadan oncetarcinli sut içmeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…